2017 Nisanda yeni bir ben veya biz ne dersiniz....?

Way wayyyyy waayyy sporun dibine vurmussun bize bisey birakmamissin helalll benim arkidisimeee

Bugünkü menüm
Kahvaltı:
8.00 1poğaça
Çay

Öğlen
13.00 mantar salatası

Ara:
16.00 1 dilim ekmek
3dilim sucuk
1süt

Akşam:
1 tabak bamya
Yoğurt

Türk kahvesi
5tane hanımeller bisküvi

Su:2litre
Spor yok
Yaa bu bamyayi bi turlu yiyemiyorum...hayatimda tek yiyemedigim sey...tebrik ediyorum senii gercekten...

Yaa bu bamyayi bi turlu yiyemiyorum...hayatimda tek yiyemedigim sey...tebrik ediyorum senii gercekten...
Ben hem zeytinyağlısını, hem de etlisini severim.oğlum çok sebze seçer.o bile yiyor.hepimizin sevemediği bi şeyler var.damak tadı işte...

Ben hem zeytinyağlısını, hem de etlisini severim.oğlum çok sebze seçer.o bile yiyor.hepimizin sevemediği bi şeyler var.damak tadı işte...
Ewet cnm dedigin gibi damak tadi ...belkide kucukken hep soyle derlerdi sumuklu bamya diye ...bende gercekten oyle sanirdim ...buyuyuncede bilincaltimda oyle kaldi ..yemeyede calistim...ama ilk kasikta agzimda buyudu resmen bamya yemegi..ama tabiki cok faydali bir yemek..

Bugünkü menüm
Kahvaltı:
8.00 1poğaça
Çay

Öğlen
13.00 mantar salatası

Ara:
16.00 1 dilim ekmek
3dilim sucuk
1süt

Akşam:
1 tabak bamya
Yoğurt

Türk kahvesi
5tane hanımeller bisküvi

Spor yok
Bazen canımız tatlı şeyler de çekebiliyor canım çok da takılma gün geneli harika zaten afiyet olsun canım.

Herzamanki gibi menü de spor da güzel.tebrik ederim.
Menün çok güzel afiyet olsun canım.

Mantı ve pişiyi öğlen az yiyerek dengelemışsin canım.afiyet olsun

Menü hiç kaçamaksız olmuş.bu menüyle eksiyi görürsün canım.afiyet olsun.
Hedefe çok yaklaştın canım.kaçamaklarin olması çok normal.ömür boyu listeden çıkaramayız.spor da yapmışsın harika...

Balık salata bayılırım.çok güzel menü.biberlerden küçüse çok iyi

Canım çok şükür az az gidiyor bir kaç kilo daha inşallah . Allah razı olsun canım hepinizden dua müminin silahı ymis rabbim tüm hastalara şifa versin inşallah.

Ya kızlar benim motivasyonum çok düştü.toparlanamıyorum.spor çok nadir yapıyorum.iradem çok zayıfladı.sanki yolun başında yoruldum.2 haftadır böyle.. 65 gün hiç tatlı yemeyen,gece meyve bile ağzına sürmeyen,her gece 3veya 5mil leslie yapan,muhteşem davet sofralarinda iradesine hayran kalinan iddaali hatun gitti.yerine spor yapmaya üşenen ,çok yemesede eskisi gibi düzensiz yemeye başlayan,mutsuz tembel biri geldi.emeklerimin zâyi olmasindan korkuyorum.yanliş yaptığımın farkındayım. Ama toparlanamiyorum.bende durum böyle

Ne diyo diyorum ben de Allah iyiliğini versin emi
Way wayyyyy waayyy sporun dibine vurmussun bize bisey birakmamissin helalll benim arkidisimeee
Ayy dibine vurmasamda yarıladım ya ama senin kadar sizin kadar olamam maşallahınız var
Ayyy bende yiyemezdim. Şimdi bayılıyorum.
Banada banada banada
Biraz limon sık bak ne güzel oluyor:)))
Canımm kaçırdın sanırım. 55 de bıraktım ben yeter bu kadar. Geri kalanı sıkılaşarak vermeyi düşünüyorum. Ya aslında yedikten sonra pişman oluyorum gerek varmıydı diye ağzımın içi bal çanağı gibi oluyor sanki tuhaf oluyorum ama bugünkünde muz vardı ondan dayanamadım.
Canım çok şükür az az gidiyor bir kaç kilo daha inşallah . Allah razı olsun canım hepinizden dua müminin silahı ymis rabbim tüm hastalara şifa versin inşallah.
Aminnn inşallah cümlemizin hastalarımızda size de inşallah.

Bebiş geliyor olmasın

Canım bendede olur arada bi ama toparlanmalıyız hemen bak yaz yaklaştı yinemi şişko olucaz yağlar görünmesin diye geniş geniş giyineceğiz, bak kilolar gidecek rahat rahat giyineceğiz öz güvenimiz tavan yapacak bol bol foto çekineceğiz hadi canım toparlan lütfen tamam güzel kilo verdin ama hala fazlalığın var tatlım kendine gel hadi yola devam

canim inan hepimizde olyor bu durum insaniz sonucta hersey dort dortluk olmuyor bazen psikoljimiz etkileniyorbazen psikoljimz iyi olsa hormonlarimiz ye diyor ama ye ye nereye kadar hepsinin tadi ayni ve hepsini biliyoruz benim nacizane tavsiyem canin ne istiyosa ye ama tatmin oldugun zaman birak fazlasini yeme ve bol bol hareket et ... eger sıkıldıysan biraz ara ver 1 hafta sonra yine devam et ama pes etme...

Günaydın kızlaaaarrr
gunaydin canim

kesinlikle )

Günaydın kızlar,

Sabah 8:00: 2kk peynir, 7 zeytin, 2 yumurta ile ıspanaklı omlet, 1 dlm ekmek,
Öğle: 12:30 : ev yapımı 1 dlm pizza, 1 bardak kefir
Ara: 1 çay bardağı çerez, 1 portakal
Akşam00 şehriye çorbası, 5 tane etli lahana sarma

Bugünkü menüm
Kahvaltı:
8.00 1poğaça
Çay

Öğlen
13.00 mantar salatası

Ara:
16.00 1 dilim ekmek
3dilim sucuk
1süt

Akşam:
1 tabak bamya
Yoğurt

Türk kahvesi
5tane hanımeller bisküvi

Spor yok
Güzel menü.hanımellere bende dayanamam hiç.ama bugün yeşil çay takviyesi yaparaın bişey kalmaz.pes etmek olmaz bu kadar emek veriyoruz.spora başlarsan daha enerjik olursun bence.böylece duygusal yeme durumu da sona erer canım

Güzel bir menü olmuş.afiyet olsun.su da içtiysen daha da iyi canım

Güüüüüüüünnnnaaaaayyyyyydddııııııııınnnnnn

Bu gece Almanya'daki akrabalardan bana miras kaldığını gördüm zırnık koklatmazlar ama bana miras bırakmışlar hadi hayırlısı

Arkadaşlar merhaba tablomuz herzamanki gibi 1.sayfadadır

Bu haftanın;

Birincisi – 1.1 ile K kecigibi arkadaşımız

İkincisi ve Üçüncüsü -0.5 kg ile N naz5403 ve Y yagmur7968 arkadaşlarıımız olup onları canı gönülden tebrik eder başarılarının devamını dileriz.

Bu hafta artı gören arkadaşlarımızın da morallerini bozmamasını rica eder,her günün yeni bir başlangıç olduğunu ve dünün dünde kaldığını,bugün pes edenin yarın yine dert yanmaya başlayacağını bu yüzden PES ETME kelimesinin bizim lügatımızda olmadığını bir kez daha hatırlatmak isterim….:)

İstediğimizi yersek istediğimizi giyemeyiz sözünden hareketle ;

Herkese sağlıklı ,mutlu, huzurlu, booool hareketli az kalorili bir hafta dilerim.

NOT:Ayrıca Pamik arkadaşımız 58 kg ile bizimle başladığı yolculukta 55 kg olan hedefine ulaşmıştır.Darısı tüm isteyenlere :)

Arkadaşlar merhaba tablomuz herzamanki gibi 1.sayfadadır

Bu haftanın;

Birincisi – 1.1 ile K kecigibi arkadaşımız

İkincisi ve Üçüncüsü -0.5 kg ile N naz5403 ve Y yagmur7968 arkadaşlarıımız olup onları canı gönülden tebrik eder başarılarının devamını dileriz.

Bu hafta artı gören arkadaşlarımızın da morallerini bozmamasını rica eder,her günün yeni bir başlangıç olduğunu ve dünün dünde kaldığını,bugün pes edenin yarın yine dert yanmaya başlayacağını bu yüzden PES ETME kelimesinin bizim lügatımızda olmadığını bir kez daha hatırlatmak isterim….:)

İstediğimizi yersek istediğimizi giyemeyiz sözünden hareketle ;

Herkese sağlıklı ,mutlu, huzurlu, booool hareketli az kalorili bir hafta dilerim.

NOT:Ayrıca Pamik arkadaşımız 58 kg ile bizimle başladığı yolculukta 55 kg olan hedefine ulaşmıştır.Darısı tüm isteyenlere :)

Günaydın canım hadi bakalım hayırlısı olsun hakkınızda güle güle yiyin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…