Way wayyyyy waayyy sporun dibine vurmussun bize bisey birakmamissin helalll benim arkidisimeeeElma sirkeli su
Goji çayı
Kahvaltı
Yarım tost hamburger ekmeğine
1 porsiyon meyveli ve sade yulaf ezmesi
Atıştırma
Şeker pancarı 2 büyük dilim(sonunda bitti)
Öğlen yemeği
1 yumurta haşlanmış
Atıştırma
1 avuç kuruyemiş
Akşam yemeği
3 yk kuskus
4 yk et sote
Yarım bardak kefir
Bol limonlu yeşil Salata
Atıştırma
Şekersiz çay
Şekersiz Türk kahvesi
Çok ince bir dilim pastatutamadım kendimi misafirlikteyiz
Su şimdilik 1,5lt
Spor 3mil fast 48 dk 50 ip 3 haftada anca iyileşti bacağım. O yüzden tekrar baştan 50-50 başladım ipe ne güzel 500-600 gidiyordum
Yaa bu bamyayi bi turlu yiyemiyorum...hayatimda tek yiyemedigim sey...tebrik ediyorum senii gercekten...Bugünkü menüm
Kahvaltı:
8.00 1poğaça
Çay
Öğlen
13.00 mantar salatası
Ara:
16.00 1 dilim ekmek
3dilim sucuk
1süt
Akşam:
1 tabak bamya
Yoğurt
Türk kahvesi
5tane hanımeller bisküvi
Su:2litre
Spor yok
Ben hem zeytinyağlısını, hem de etlisini severim.oğlum çok sebze seçer.o bile yiyor.hepimizin sevemediği bi şeyler var.damak tadı işte...Yaa bu bamyayi bi turlu yiyemiyorum...hayatimda tek yiyemedigim sey...tebrik ediyorum senii gercekten...
Ewet cnm dedigin gibi damak tadi ...belkide kucukken hep soyle derlerdi sumuklu bamya diye ...bende gercekten oyle sanirdim ...buyuyuncede bilincaltimda oyle kaldi ..yemeyede calistim...ama ilk kasikta agzimda buyudu resmen bamya yemegi..ama tabiki cok faydali bir yemek..Ben hem zeytinyağlısını, hem de etlisini severim.oğlum çok sebze seçer.o bile yiyor.hepimizin sevemediği bi şeyler var.damak tadı işte...
Bazen canımız tatlı şeyler de çekebiliyor canım çok da takılmaBugünkü menüm
Kahvaltı:
8.00 1poğaça
Çay
Öğlen
13.00 mantar salatası
Ara:
16.00 1 dilim ekmek
3dilim sucuk
1süt
Akşam:
1 tabak bamya
Yoğurt
Türk kahvesi
5tane hanımeller bisküvi
Spor yok
Herzamanki gibi menü de spor da güzel.tebrik ederim.Menümü yazayım kızlar.yemeğim hazır çünkü
Sabah 7.00
1 brdk ceviz-su kürü
Kahvaltı 7.45
1 has yum.1 yer elm.çeyrek havuç.3 kk tulum peyn.10 zeytin.1 dilim port.yarım muz
Öğle 12.30
1 kase sütlü brokoli çorbası
1 kase yoğurtlu mantar salatası
1 içli köfte
Akşam 18.30da yerim
1 kase sütlü brokoli çorb
1 tabak kıymalı pırasa
1 avuç kuruyemiş ve 1 hurma.çay
Spor leslie 5 mil 1sa 10dk
Su 2 lt
Bitki çayı 1 fincan yeşil çay.2 fincan Goji Berry çayı
Menün çok güzel afiyet olsun canım.Menümü vereyim
Sabah 1 has yum 4 zeytin
Kk peynir Domates salatalik
2 çay kasigi bal
Ara: 3 tane yulafli bisküvi nescafe
Öğle: 1 kase tarhana çorbası
2 kepce ıspanak küçük kase yoğurt
Ara:1 lokma cevizli sucuk 1 k kayısı
1 fincan leblebi türk kahvesi
Akşam 1 kepçe ıspanak küçük kase yoğurt
Salata
Ara Türk kahvesi
2.5 litre su bitki çayları
Mantı ve pişiyi öğlen az yiyerek dengelemışsin canım.afiyet olsunSlmmm kizlaarrrr
Sabah menusu
2 tane pisi
Peynir zeytin domates biraz bal ve nutella
Ara ogun yok
Saat 14 gibi
1 kase mercimek corbasi
1 avuc kizarmis kup ekmek
Aksam menu
1 tabak sarmisakli yogurtlu manti
Su 1,5 simdilik
Spor 35 dk yuruyus
Optum fistiklar
Menü hiç kaçamaksız olmuş.bu menüyle eksiyi görürsün canım.afiyet olsun.kizlar bugunku menu
sabah 11 2 yumurtali doyurucu bi omlet zeytin dom ezmesi
1 dlm ekmek
cay
ara 5 badem 5 findik 2 kk kaysi
aksam yarim pors ispanak yemegi yarim kase merc corba bol salata yarim kase yogurt
su 2 lt
spor yapabilirim
birazdan misafirlige gidecegiz dikkat edecegim cancagizlar optum
Hedefe çok yaklaştın canım.kaçamaklarin olması çok normal.ömür boyu listeden çıkaramayız.spor da yapmışsın harika...Elma sirkeli su
Goji çayı
Kahvaltı
Yarım tost hamburger ekmeğine
1 porsiyon meyveli ve sade yulaf ezmesi
Atıştırma
Şeker pancarı 2 büyük dilim(sonunda bitti)
Öğlen yemeği
1 yumurta haşlanmış
Atıştırma
1 avuç kuruyemiş
Akşam yemeği
3 yk kuskus
4 yk et sote
Yarım bardak kefir
Bol limonlu yeşil Salata
Atıştırma
Şekersiz çay
Şekersiz Türk kahvesi
Çok ince bir dilim pastatutamadım kendimi misafirlikteyiz
Su şimdilik 1,5lt
Spor 3mil fast 48 dk 50 ip 3 haftada anca iyileşti bacağım. O yüzden tekrar baştan 50-50 başladım ipe ne güzel 500-600 gidiyordum
Balık salata bayılırım.çok güzel menü.biberlerden küçüse çok iyiMenümü yazayım bende
Sabah uyanınca ev yapımı elma sirkeli ılık su
Kahvaltı
1yumurta
4zeytin
2dilim peynir
Çemenli 1dilim kızarmış ekmek
Çay
Ara
1yeşil elma
Öğlen
3kuru biber dolması
Cacık
Ara
Sade kahve
Limonlu yeşil çay
Akşam
Balık salata
Biraz patates
Çay 3-4fındık 3-4 kuru üzüm
Spor
Yarım saat tempolu yürüyüş yapıldı
Bol su içildi
Canım çok şükür az az gidiyor bir kaç kilo daha inşallah . Allah razı olsun canım hepinizden dua müminin silahı ymis rabbim tüm hastalara şifa versin inşallah.tebrik ederim canim ne guzel hedefine ulastin darisi basimiza dilerim hersey gonlunce olur.Bu ince davranisindan dolayi da tebrik ederim canim listeden silecegim ismini ama menu vermeye ve bizle paylasim yapmaya devam et olur mu ?
canim cok guzel menu afiyet olsun
canm cok guzel menu afiyet olsun bacagin nasil oldu bu arada ?
anladim canm tamm bundan snr 1 dlm
tmm cnm artik bi dilim soz
supersin canm birde bu detoks suyunu ne zmna kadr iciceksin?
masallah ne guzel darisi basimiza insallah
canm cok gecmis olsun herseyde bi hayir var derler hayirlisi neyse o olsun ins.bu arada da 300 500 300 500 gidiyo masallah
dualrimiz sizinle canim
guzle menu afiyet olsun cnm
ohh mis valla
gunaydin ...
gunaydin..
guzel menu cnm birde ictigin su miktari ve su ogun saatlerini yazsan
gunaydin
supersin canm
cok guzel canm daim olsun ins.
guzel menu canm afiyet olsun
hosgeldin canm
Ne diyo diyorum ben de Allah iyiliğini versin emiCanim benim beraber olsun..normalde 1 tane yerdim ama biraz toparlanmam lazim zayiflik hic iyi bise degilmisofff sıkıldım 38 beden olmaktan kilo alicam ben olmuyor boyle desemde isin sakasi tabiii... yarin daha cok dikkat etmeye calisirim canim
Ayy dibine vurmasamda yarıladım ya ama senin kadar sizin kadar olamam maşallahınız varWay wayyyyy waayyy sporun dibine vurmussun bize bisey birakmamissin helalll benim arkidisimeee
Ayyy bende yiyemezdim. Şimdi bayılıyorum.Yaa bu bamyayi bi turlu yiyemiyorum...hayatimda tek yiyemedigim sey...tebrik ediyorum senii gercekten...
Banada banada banadaBen hem zeytinyağlısını, hem de etlisini severim.oğlum çok sebze seçer.o bile yiyor.hepimizin sevemediği bi şeyler var.damak tadı işte...
Biraz limon sık bak ne güzel oluyor:)))Ewet cnm dedigin gibi damak tadi ...belkide kucukken hep soyle derlerdi sumuklu bamya diye ...bende gercekten oyle sanirdim ...buyuyuncede bilincaltimda oyle kaldi ..yemeyede calistim...ama ilk kasikta agzimda buyudu resmen bamya yemegi..ama tabiki cok faydali bir yemek..
Canımm kaçırdın sanırım. 55 de bıraktım ben yeter bu kadar. Geri kalanı sıkılaşarak vermeyi düşünüyorum. Ya aslında yedikten sonra pişman oluyorum gerek varmıydı diye ağzımın içi bal çanağı gibi oluyor sanki tuhaf oluyorum ama bugünkünde muz vardı ondan dayanamadım.Herzamanki gibi menü de spor da güzel.tebrik ederim.
Menün çok güzel afiyet olsun canım.
Mantı ve pişiyi öğlen az yiyerek dengelemışsin canım.afiyet olsun
Menü hiç kaçamaksız olmuş.bu menüyle eksiyi görürsün canım.afiyet olsun.
Hedefe çok yaklaştın canım.kaçamaklarin olması çok normal.ömür boyu listeden çıkaramayız.spor da yapmışsın harika...
Balık salata bayılırım.çok güzel menü.biberlerden küçüse çok iyi
Aminnn inşallah cümlemizin hastalarımızda size de inşallah.Canım çok şükür az az gidiyor bir kaç kilo daha inşallah . Allah razı olsun canım hepinizden dua müminin silahı ymis rabbim tüm hastalara şifa versin inşallah.
Ya kızlar benim motivasyonum çok düştü.toparlanamıyorum.spor çok nadir yapıyorum.iradem çok zayıfladı.sanki yolun başında yoruldum.2 haftadır böyle.. 65 gün hiç tatlı yemeyen,gece meyve bile ağzına sürmeyen,her gece 3veya 5mil leslie yapan,muhteşem davet sofralarinda iradesine hayran kalinan iddaali hatun gitti.yerine spor yapmaya üşenen ,çok yemesede eskisi gibi düzensiz yemeye başlayan,mutsuz tembel biri geldi.emeklerimin zâyi olmasindan korkuyorum.yanliş yaptığımın farkındayım. Ama toparlanamiyorum.bende durum böyle
Canım bendede olur arada bi ama toparlanmalıyız hemen bak yaz yaklaştı yinemi şişko olucaz yağlar görünmesin diye geniş geniş giyineceğiz, bak kilolar gidecek rahat rahat giyineceğiz öz güvenimiz tavan yapacak bol bol foto çekineceğiz hadi canım toparlan lütfen tamam güzel kilo verdin ama hala fazlalığın var tatlım kendine gel hadi yola devamYa kızlar benim motivasyonum çok düştü.toparlanamıyorum.spor çok nadir yapıyorum.iradem çok zayıfladı.sanki yolun başında yoruldum.2 haftadır böyle.. 65 gün hiç tatlı yemeyen,gece meyve bile ağzına sürmeyen,her gece 3veya 5mil leslie yapan,muhteşem davet sofralarinda iradesine hayran kalinan iddaali hatun gitti.yerine spor yapmaya üşenen ,çok yemesede eskisi gibi düzensiz yemeye başlayan,mutsuz tembel biri geldi.emeklerimin zâyi olmasindan korkuyorum.yanliş yaptığımın farkındayım. Ama toparlanamiyorum.bende durum böyle
canim inan hepimizde olyor bu durum insaniz sonucta hersey dort dortluk olmuyor bazen psikoljimiz etkileniyorbazen psikoljimz iyi olsa hormonlarimiz ye diyor ama ye ye nereye kadar hepsinin tadi ayni ve hepsini biliyoruz benim nacizane tavsiyem canin ne istiyosa ye ama tatmin oldugun zaman birak fazlasini yeme ve bol bol hareket et ... eger sıkıldıysan biraz ara ver 1 hafta sonra yine devam et ama pes etme...Ya kızlar benim motivasyonum çok düştü.toparlanamıyorum.spor çok nadir yapıyorum.iradem çok zayıfladı.sanki yolun başında yoruldum.2 haftadır böyle.. 65 gün hiç tatlı yemeyen,gece meyve bile ağzına sürmeyen,her gece 3veya 5mil leslie yapan,muhteşem davet sofralarinda iradesine hayran kalinan iddaali hatun gitti.yerine spor yapmaya üşenen ,çok yemesede eskisi gibi düzensiz yemeye başlayan,mutsuz tembel biri geldi.emeklerimin zâyi olmasindan korkuyorum.yanliş yaptığımın farkındayım. Ama toparlanamiyorum.bende durum böyle
gunaydin canimGünaydın kızlaaaarrr
kesinlikleCanım bendede olur arada bi ama toparlanmalıyız hemen bak yaz yaklaştı yinemi şişko olucaz yağlar görünmesin diye geniş geniş giyineceğiz, bak kilolar gidecek rahat rahat giyineceğiz öz güvenimiz tavan yapacak bol bol foto çekineceğiz hadi canım toparlan lütfen tamam güzel kilo verdin ama hala fazlalığın var tatlım kendine gel hadi yola devam
Güzel menü.hanımellere bende dayanamam hiç.ama bugün yeşil çay takviyesi yaparaın bişey kalmaz.pes etmek olmaz bu kadar emek veriyoruz.spora başlarsan daha enerjik olursun bence.böylece duygusal yeme durumu da sona erer canımBugünkü menüm
Kahvaltı:
8.00 1poğaça
Çay
Öğlen
13.00 mantar salatası
Ara:
16.00 1 dilim ekmek
3dilim sucuk
1süt
Akşam:
1 tabak bamya
Yoğurt
Türk kahvesi
5tane hanımeller bisküvi
Spor yok
Güzel bir menü olmuş.afiyet olsun.su da içtiysen daha da iyi canımGünaydın kızlar,
Sabah 8:00: 2kk peynir, 7 zeytin, 2 yumurta ile ıspanaklı omlet, 1 dlm ekmek,
Öğle: 12:30 : ev yapımı 1 dlm pizza, 1 bardak kefir
Ara: 1 çay bardağı çerez, 1 portakal
Akşam00 şehriye çorbası, 5 tane etli lahana sarma
Günaydın canım hadi bakalım hayırlısı olsun hakkınızda güle güle yiyin :)Güüüüüüüünnnnaaaaayyyyyydddııııııııınnnnnn
Bu gece Almanya'daki akrabalardan bana miras kaldığını gördümzırnık koklatmazlar ama bana miras bırakmışlar hadi hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?