2017 Nisanda yeni bir ben veya biz ne dersiniz....?

Menün harika canım ama sadece revani nin yeri yanlış bence. Ben olsam onu kuruyemiş yiyeceğim arada yerdim ki yatana kadar sindirebileyim.. sende öyle yapmaya çalış canım tatlının vücuttan atılması zormuş spor ve su harika canım..

canm cok haklisin ama o kadar canm cektiki anlatamam ablam yapip gondermisti bidaha yapmam soz ;(

Bugün başıma gelen bir şeyi paylaşayım
Öğretmenler odasindayiz
Sevdigim bir Arkadaşım sırf ben seviyorum diye ıspanaklı börek getirmiş
Ben yemedim başka bir arkadaş dedi ki
Ki kendisi bana daha önce de birkaç kere laf sokmuştu başka konularda
Bugünde dedi ki
"Yani benim fikrim 50 yaşlarıma g3ldigimde hastalıklar çıkmaya başladığında keşke her şeyi yeseymisim hasta olmadan önce diye dusunecegime O yüzden her şeyden yiyorum " dedi sırıtarak ve 1 kaşık daha Nutella yedi....
Bende dedim ki
" b3nde şu fikirdeyim 50 yaşıma gelipte keşke yemeseydim de hasta da olmazdım dememek için dikkat ediyorum" dedim ve kaldı ki sağlıklı bulduğum her şeyden az da olsa yiyorum dedim (bilmem kapak oldu mu )
Bu milletin hasetligi ne olacak ya
Üç ayrı arkadaşım ne kadar zayıflamışsın bugün ne kadar şıksın derken bu hatunun yorumunu size bırakıyorum

cok iyi kapak olmus tebrik ederim )

Canım bende yapıyorum ama dedim ya bugün ogl3n yesen süper olurdu
tmm cnm nundan snr dedign gibi yapacagim

Canım kilo ile alakası olduğunu sanmıyorum ya. Kilolu iken daha iyi atlıyordum.

Sus sus sorma okudum canım
Bahane yok artık bak ben dün revani yaptım ve mis gibi olmuş bi çatal aldım bıraktım bugün öğlen yarım dilim yedim anladınmı canım ona bile pişman oldum bidaha olmasın ne kaldı Nisa'na

Tam kapak olmuş canım

Limonlu su
Goji çayı

Kahvaltı
Çok tahıllı ekmeğe süzme peynirli tost
1 haşlanmış yumurta
1 çay bardağı kefir

Öğlen yemeği
Mercimek çorbası
1 dilim kıtır ekmek
1 çay bardağı kefir

Atıştırma
4 fındık
4 badem
1 ceviz
1 avuç beyaz sarı leblebi
4 kuş lokumu

Akşam yemeği
Yarım kase sebzeli kırmızı mercimek çorbası
5 yk mantı
Bol limonlu yeşil salata
Turp

Atıştırma
Misafirliğe gidiyoruz yersem yazarım ki İnşallah yemem.

Su 1,5lt

Menümü yazayım
Sabah uyanınca ev yapımı elma sirkeli ılık su

Kahvaltı
2kaşık sucuklu melemen
2dilim peynir
4zeytin
Domates salatalık
1dilim ekmek
Çay

Ara yarım dilim revani

Öğlen yarım muz
1avuç üzümlü leblebi
1form çubuk kraker
Sade kahve

Akşam
1kepçe kıymalı tarhana
1tabak yoğurtlu ıspanak

Çay
Kuru incir

Spor yok

Öyle kötü düşünen kıskanç insan çok iyi cevap vermişsin.ağzına sağlk canımmm

Maşallah dolu dolu menün.kahvaltı biraz çeşitli olsa ara öğünde daha az atıştırırsın canım.bence zeytin yeşillik sebze meyve ekle kahvaltına.onun dışında güzel afiyet olsunn.spor yok sanırsam

Revani leblebi kraker=kötü karbonhidrat..canım bunlar hiç olmamalı menünde.direkt kan şekerini fırlatıyor..spor da yok akşam az yemişsin süper yapmışsın.hareket şart canım benim..sporunu yaparsın belki yatmadan

Menümm
Sabah 7.15 1 bardk ceviz-su kürü
Kahvaltı 07.45
1 yum ve 4 halka sucuk.1 yer elması 1 havuç.10 zeytin.
3 kk peynir.1er dilim muz portakal.açık çay

Öğle 12.30
1 kase sulu köfte.1 kase salata.1 parça hindistan cevizi

Akşam 18.40
1 tabak kuzu etli kuru fas.1 bardak kefir.havuç turşusu

1 avuç kuruyemiş.1 kuru erik
Açık çay
Su 2lt.yatana kadar 2.5olur.
Yeşilçay 1 fincan. Spor 1 sa 10 dk 5 mil.

arkadaslar aranizda kefiri icen cok ben de evde mayalamak istiyorum ancak hic bi bilgim yok mayamda yok suan elimde birde sade kefiri degilde boyle meyve aromali kefiri daha cok seviyorum simdi evde kefir mayalayanlara bi kac sorum olacak

1.Hangi kefir mayasini kullaniyosunuz?
2.Mayayi nasil sakliyosunuz ve mayalarken hep ayni mayayimi kullaniyosunuz?
3.Aroma katmak icin bildiginiz bi marka var mi?

internetten baktim demir namina hicbirsey kullanilmiyormus mayalerken sizlerdende bilgi almak istiyorum benimle paylasirsaniz sevinirm.

kizlar bugunku menum

sabh 11 yine 2 yk tulum peyniri 1 dlm ekmek zeytin yesillik dom.cay

ara 15 1 kase sutlu gevrek

aksam 7-8 adet ev yapimi cigkofte , yesillik 1 bardak ayran

su 2 lt
spor yok

arkadaslar hava sicak olunca spor yapasim geliyo soguk olunca icimden gelmiyo ya sizede boyle oluyomu ;(

canm menu cok guzel yalniz biseyi merak ettim ogle yemegini evdemi yiyosun yoksa okulda mi bir de yemekleri sen mi yapiyosun yoksa yardimcin varmi ?

canm menu cok guzel yalniz biseyi merak ettim ogle yemegini evdemi yiyosun yoksa okulda mi bir de yemekleri sen mi yapiyosun yoksa yardimcin varmi ?
Evde yiyorum canım okula gitmeden..bakıcım var oğlan için.o da yarım gün geliyor.yemeklerimi haftasonu ve akşam hazırlıyorum canım

Canım menün iyi.spor yapmak sadece tartıda eksi görmezsem içimden gelmiyor.o kadar yoruluyorum ne işe yaradı diyorum.bırakasım geliyor.ama hava etkilemiyor pek

Bende kafkasyadan gelme doğal maya var canım.zamanla mayaladıkça büyüyor ayırıp buzluğa atıyorum öyle saklıyorum.günlük ya da köy sütü ile mayalıyorum.hazır meyveli olanların içeriği nedir bilmiyorum ama tatlandırıcı varsa kesinlikle tüketme.kefirin içine kendin meyve ve bal ekleyebilirsin içemiyorsan

Kucuk bir cısss var ama bol su içip atmaya bak canım. Afiyet olsun
Canım menü harika spor şahane ama sana bir sorum var fasulye ve turşu Bir arada olunca seni sisirmiyir mu bana pek.iyi gelmiyor da
Aksam salata da yesen daha güzel olurdu canım gerisi harika afiyet olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…