Menün harika canım ama sadece revani nin yeri yanlış bence. Ben olsam onu kuruyemiş yiyeceğim arada yerdim ki yatana kadar sindirebileyim.. sende öyle yapmaya çalış canım tatlının vücuttan atılması zormuşkizlar dunku menum
sabah 11 1 has yum. 2 tel orgu peyniri dom.salatalik yesillik zeytin cay 1 dlm ekmek yarm portakl
ara 15 1 avuc kuruyemis
aksam 10 -12 adet sarma 1 kase yogurt 1 kase ezogelin 1 dilim revani
yuruyus 3 saatte 2 saat diyelim
su 2.5 lt
canm cok haklisin ama o kadar canm cektiki anlatamam ablam yapip gondermisti bidaha yapmam soz ;(Menün harika canım ama sadece revani nin yeri yanlış bence. Ben olsam onu kuruyemiş yiyeceğim arada yerdim ki yatana kadar sindirebileyim.. sende öyle yapmaya çalış canım tatlının vücuttan atılması zormuşspor ve su harika canım..
Canım bende yapıyorum ama dedim ya bugün ogl3n yesen süper olurducanm cok haklisin ama o kadar canm cektiki anlatamam ablam yapip gondermisti bidaha yapmam soz ;(
cok iyi kapak olmus tebrik ederimBugün başıma gelen bir şeyi paylaşayım
Öğretmenler odasindayiz
Sevdigim bir Arkadaşım sırf ben seviyorum diye ıspanaklı börek getirmiş
Ben yemedim başka bir arkadaş dedi ki
Ki kendisi bana daha önce de birkaç kere laf sokmuştu başka konularda
Bugünde dedi ki
"Yani benim fikrim 50 yaşlarıma g3ldigimde hastalıklar çıkmaya başladığında keşke her şeyi yeseymisim hasta olmadan önce diye dusunecegime O yüzden her şeyden yiyorum " dedi sırıtarak ve 1 kaşık daha Nutella yedi....
Bende dedim ki
" b3nde şu fikirdeyim 50 yaşıma gelipte keşke yemeseydim de hasta da olmazdım dememek için dikkat ediyorum" dedim ve kaldı ki sağlıklı bulduğum her şeyden az da olsa yiyorum dedim(bilmem kapak oldu mu )
Bu milletin hasetligi ne olacak ya
Üç ayrı arkadaşım ne kadar zayıflamışsın bugün ne kadar şıksın derken bu hatunun yorumunu size bırakıyorum
tmm cnm nundan snr dedign gibi yapacagimCanım bende yapıyorum ama dedim ya bugün ogl3n yesen süper olurdu
canm menu cok guzel pasta yapip yememk buyuk irade isteyen bi is tebrik ederimyogurt icin gecmis olsun rabbim beterinden saklasin bu arada esinin dogum gunu icin benden oncesini saymiyorum sozun harikaymis ) menunde sporunda harika
canm gecmis olsun ip atlamak bazen zara veriyor ama sen 55 kgsun aslinda sana bisey yapmamasi lazim ben 66 kg iken ip atlayarak 2 ayda 15 kg vermistim gecen sene bu 85 kd iken atlayim dedm dizlerim hasar gordu 1 ayda kendime gelemedim hastanelik oldum ;(
menun sporun harika
canim bisey olmaz ondan helal olsun
canm guze menu afiyet olsun zaten ideal kgsuna kavusmasina az kalan bisen bi de @JoleYa kaldi
malesef ;( 3.5 kg verebildim cok basariliyim dimi?
guzel menu canm afiyet olsun
Sus sus sorma okudum canım
Bahane yok artık bak ben dün revani yaptım ve mis gibi olmuş bi çatal aldım bıraktım bugün öğlen yarım dilim yedim anladınmı canım ona bile pişman oldum bidaha olmasın ne kaldı Nisa'nakizlar dunku menum
sabah 11 1 has yum. 2 tel orgu peyniri dom.salatalik yesillik zeytin cay 1 dlm ekmek yarm portakl
ara 15 1 avuc kuruyemis
aksam 10 -12 adet sarma 1 kase yogurt 1 kase ezogelin 1 dilim revani
yuruyus 3 saatte 2 saat diyelim
su 2.5 lt
İncitmenden kaynaklanıyor sanırım canım geçmiş olsun zorlama kendiniCanım kilo ile alakası olduğunu sanmıyorum ya. Kilolu iken daha iyi atlıyordum.
Tam kapak olmuş canımBugün başıma gelen bir şeyi paylaşayım
Öğretmenler odasindayiz
Bugünde dedi ki
"Yani benim fikrim 50 yaşlarıma g3ldigimde hastalıklar çıkmaya başladığında keşke her şeyi yeseymisim hasta olmadan önce diye dusunecegime O yüzden her şeyden yiyorum " dedi sırıtarak ve 1 kaşık daha Nutella yedi....
Bende dedim ki
" b3nde şu fikirdeyim 50 yaşıma gelipte keşke yemeseydim de hasta da olmazdım dememek için dikkat ediyorum" dedim ve kaldı ki sağlıklı bulduğum her şeyden az da olsa yiyorum dedim(bilmem kapak oldu mu )
Üç ayrı arkadaşım ne kadar zayıflamışsın bugün ne kadar şıksın derken bu hatunun yorumunu size bırakıyorum
Öyle kötü düşünen kıskanç insan çok iyi cevap vermişsin.ağzına sağlk canımmmBugün başıma gelen bir şeyi paylaşayım
Öğretmenler odasindayiz
Bugünde dedi ki
Bende dedim ki
Maşallah dolu dolu menün.kahvaltı biraz çeşitli olsa ara öğünde daha az atıştırırsın canım.bence zeytin yeşillik sebze meyve ekle kahvaltına.onun dışında güzel afiyet olsunn.spor yok sanırsamLimonlu su
Goji çayı
Kahvaltı
Çok tahıllı ekmeğe süzme peynirli tost
1 haşlanmış yumurta
1 çay bardağı kefir
Öğlen yemeği
Mercimek çorbası
1 dilim kıtır ekmek
1 çay bardağı kefir
Atıştırma
4 fındık
4 badem
1 ceviz
1 avuç beyaz sarı leblebi
4 kuş lokumu
Akşam yemeği
Yarım kase sebzeli kırmızı mercimek çorbası
5 yk mantı
Bol limonlu yeşil salata
Turp
Atıştırma
Misafirliğe gidiyoruz yersem yazarım ki İnşallah yemem.
Su 1,5lt
Revani leblebi kraker=kötü karbonhidrat..canım bunlar hiç olmamalı menünde.direkt kan şekerini fırlatıyor..spor da yokMenümü yazayım
Sabah uyanınca ev yapımı elma sirkeli ılık su
Kahvaltı
2kaşık sucuklu melemen
2dilim peynir
4zeytin
Domates salatalık
1dilim ekmek
Çay
Ara yarım dilim revani
Öğlen yarım muz
1avuç üzümlü leblebi
1form çubuk kraker
Sade kahve
Akşam
1kepçe kıymalı tarhana
1tabak yoğurtlu ıspanak
Çay
Kuru incir
Spor yok
canm menu cok guzel yalniz biseyi merak ettim ogle yemegini evdemi yiyosun yoksa okulda mi bir de yemekleri sen mi yapiyosun yoksa yardimcin varmi ?Menümm
Sabah 7.15 1 bardk ceviz-su kürü
Kahvaltı 07.45
1 yum ve 4 halka sucuk.1 yer elması 1 havuç.10 zeytin.
3 kk peynir.1er dilim muz portakal.açık çay
Öğle 12.30
1 kase sulu köfte.1 kase salata.1 parça hindistan cevizi
Akşam 18.40
1 tabak kuzu etli kuru fas.1 bardak kefir.havuç turşusu
1 avuç kuruyemiş.1 kuru erik
Açık çay
Su 2lt.yatana kadar 2.5olur.
Yeşilçay 1 fincan. Spor 1 sa 10 dk 5 mil.
Evde yiyorum canım okula gitmeden..bakıcım var oğlan için.o da yarım gün geliyor.yemeklerimi haftasonu ve akşam hazırlıyorum canımcanm menu cok guzel yalniz biseyi merak ettim ogle yemegini evdemi yiyosun yoksa okulda mi bir de yemekleri sen mi yapiyosun yoksa yardimcin varmi ?
Canım menün iyi.spor yapmak sadece tartıda eksi görmezsem içimden gelmiyor.o kadar yoruluyorum ne işe yaradı diyorum.bırakasım geliyor.ama hava etkilemiyor pekkizlar bugunku menum
sabh 11 yine 2 yk tulum peyniri 1 dlm ekmek zeytin yesillik dom.cay
ara 15 1 kase sutlu gevrek
aksam 7-8 adet ev yapimi cigkofte , yesillik 1 bardak ayran
su 2 lt
spor yok
arkadaslar hava sicak olunca spor yapasim geliyo soguk olunca icimden gelmiyo ya sizede boyle oluyomu ;(
Bende kafkasyadan gelme doğal maya var canım.zamanla mayaladıkça büyüyor ayırıp buzluğa atıyorum öyle saklıyorum.günlük ya da köy sütü ile mayalıyorum.hazır meyveli olanların içeriği nedir bilmiyorum ama tatlandırıcı varsa kesinlikle tüketme.kefirin içine kendin meyve ve bal ekleyebilirsin içemiyorsanarkadaslar aranizda kefiri icen cok ben de evde mayalamak istiyorum ancak hic bi bilgim yok mayamda yok suan elimde birde sade kefiri degilde boyle meyve aromali kefiri daha cok seviyorum simdi evde kefir mayalayanlara bi kac sorum olacak
1.Hangi kefir mayasini kullaniyosunuz?
2.Mayayi nasil sakliyosunuz ve mayalarken hep ayni mayayimi kullaniyosunuz?
3.Aroma katmak icin bildiginiz bi marka var mi?
internetten baktim demir namina hicbirsey kullanilmiyormus mayalerken sizlerdende bilgi almak istiyorum benimle paylasirsaniz sevinirm.
Kucuk bir cısss var ama bol su içip atmaya bak canım. Afiyet olsunMenümü yazayım
Sabah uyanınca ev yapımı elma sirkeli ılık su
Kahvaltı
2kaşık sucuklu melemen
2dilim peynir
4zeytin
Domates salatalık
1dilim ekmek
Çay
Ara yarım dilim revani
Öğlen yarım muz
1avuç üzümlü leblebi
1form çubuk kraker
Sade kahve
Akşam
1kepçe kıymalı tarhana
1tabak yoğurtlu ıspanak
Çay
Kuru incir
Spor yok
Canım menü harika spor şahaneMenümm
Sabah 7.15 1 bardk ceviz-su kürü
Kahvaltı 07.45
1 yum ve 4 halka sucuk.1 yer elması 1 havuç.10 zeytin.
3 kk peynir.1er dilim muz portakal.açık çay
Öğle 12.30
1 kase sulu köfte.1 kase salata.1 parça hindistan cevizi
Akşam 18.40
1 tabak kuzu etli kuru fas.1 bardak kefir.havuç turşusu
1 avuç kuruyemiş.1 kuru erik
Açık çay
Su 2lt.yatana kadar 2.5olur.
Yeşilçay 1 fincan. Spor 1 sa 10 dk 5 mil.
Aksam salata da yesen daha güzel olurdu canım gerisi harika afiyet olsunkizlar bugunku menum
sabh 11 yine 2 yk tulum peyniri 1 dlm ekmek zeytin yesillik dom.cay
ara 15 1 kase sutlu gevrek
aksam 7-8 adet ev yapimi cigkofte , yesillik 1 bardak ayran
su 2 lt
spor yok
arkadaslar hava sicak olunca spor yapasim geliyo soguk olunca icimden gelmiyo ya sizede boyle oluyomu ;(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?