2017 Nisanda yeni bir ben veya biz ne dersiniz....?

Eveeeeettt menün harika canım afiyet olsun

Canımsın çok sağol çok teşekkür ederim. Kurban olurum kız benimde senden eksik bi yanım Yok emin ol. Biri ağlasın karşımda oturur sebebini bilmeden bende ağlarım. Burdayım canım gitmiyorum bir yere. Bende seni çok seviyorum canımm. Şimdi daha sıkı dikkat etmem lazım tekrar almamak içim.
Bende çok güzel beslendim diye düşünüyordum uyardığın için teşekkürler canım bugün daha dikkatli olacağım

Leblebi sınırında yendiği zaman iyi bir ara öğün diye biliyorum ama tabi hepsi bir arada fazla olmuş tabi.

Dün güzel beslenip son anda kaçrıdım.

Sabah: 2 dlm Fırında mücver , 2 kk peynir, 7 zeytin
Öğle: ızgara balık, salata
Ara: 1 elma, 1 portakal
Akşam: mercimek çorbası, salata

Saat dokuzda komşum geldi. içli köfte yapmış , dayanamadım malesef 2 tane yedim

Ölürüm ben ölürüm kız bu ne açlık grevine mi başladın

gunaydın güzel hatunlarr bu ara girmeye fırsatım olmuyor menülerimi vermeye calısıcam yinede dünkü menüm
sabah kahvaltıya vaktim yoktu 2 ekler yedim
saat 12 de fırında 3 kofte 3 patates dilimi 4 cin biber
ara turk kahvesi 1 dilim tavuk göğsü tatlısı
saat 17 bir tabak tavuklu pilav 2 dilim su böregi .4 sarma.1 dilim sekerpare tatlısı.ayran.kurandaydım biliyorum fazla oldu ama aksam bir sey yemedim.
yesıl cay bır avuç kuru uzum.
su 1 litre
spor 10 dk mekik ve bacak hareketleri

valla pamiğe katılıyorum cok az yemişsin içli köfteler de etkilememiştir bence

kızlar gerçekten az mı ?
bana normal gibi geldi, kafam karıştı.

sizce öğünlere ne eklesem ideal olurdu. Fikir verirseniz sevinirim.

Canım 20 kişiye yolladım sorun yok. Pazartesi 4 kişiye daha gidecek son 1 tane kaldı istersen yazarsın o zaman bulamazsan. 1. Sayfaya hemen bakıyorum. :)
kiz napmissin sen ? uretim mi yapiyosun yoksa ana bayi gibi dagitim yapmissin cogalanlardan mi veriyosun yoksa birisinden falan kutuyla mi aldin?

tamm canm oyle yaparim asil biz tesekkur ederiz efenim

ay canim ya dogru soyluyosun keske ideal kgmuza dussek de hepimiz mezun olsak menu vermeden havadan sudan konussak burdan ayrilmadan

Günaydın dostlar...
Cumanız mübarek, dualarınız kabul olsun
amin canim sagolasin

gordugmnkadari ile bitek ekmek yok aksami cok hafif gecirmissin aslinda bence iyi niye dicek olursan mide yedikce istiyo yedikce istiyo ama yemeyince kusuyo alisiyo bi muddet sonra keske hep boyle beslensen dayanabiliyosan birazda spor yaptin mi super olur

Hanımlar günaydınnn!!
5 mil yapıldıı...çook yoruldum ama inanılmaz mutluyum
supersin canm

masallah masallah afiyet olsun

kızlar gerçekten az mı ?
bana normal gibi geldi, kafam karıştı.

sizce öğünlere ne eklesem ideal olurdu. Fikir verirseniz sevinirim.
yukarida yazdim camm cevabimi

kizlar nasilsiniz?? neler yapiyosunuz bi hafta daha bitti ne cabuk geciyo gunler ya hizina yetisemiyoruz takvimin marta girdik nisan bi ay var ve ben hala yerimde sayiyorum ya off off hala ne kadar basarisizmism ben ya olmuyo iste sıkıldım bahane uretmekten artik hep bahane hep bahane 3 ay gecti sadece 3 kg verebilmisim cok basarisizm cok

Canım 20 ne ki o kadar çok paylaşılıyor ki daha fazla 20 bişey değil. Canım sıksık mayaladığım için çabuk çoğaldı çoğaldıkça da paylaşıyorum ben elimde tutmanın bi anlamı yok herkes faydalansın :)

Canım yaa çok cıssslı bir menü.pilav börek kahvaltıda
ekler...bugünlük öyle olduysa bişey demiyorum aman alışkanlık yapmasın.az kaldı seninde hedefe
harikasın canım vucudun baya sıkılasmıstır degilmi
Evet canım herkes 65 kilo gibi durmuyorsun diyor
Spor mucizevi bir şey....

Canım bu işi önce kafanda bitirmelisin.ben öyle yapmıştım.aynadaki görüntü ben değilim demiştim o an.ve spor için az yemek için bahaneler bulma.yok çocuk uyumadı yok çarşıya çıktım spor yapamam bugün deme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…