Eveeeeettt menün harika canım afiyet olsunMenümü vereyim
Sabah 2 ceviz içi 2 k kayısı
1 yemek k kuru üzüm
Ara 2 lokma börek
(arkadaş bana getirince gönlü olsun diye)
Öğle 13.00: 1 kepçe çorba az salata
1.5 kepçe ıspanak y
Tavuk fırın 3 parça 1 dilim ekmek
Ara Türk kahvesi 2 dilim bitter
Akşam 18.10: bol yesillikli tavuklu salata
(göğüs etinden)
Ara Türk kahvesi
Bitki caylari 3 litre su
Spor 1 saat 15 dakika step ve yer hareketleri
Günaydın canım hayırlı cumalar...Günaydın dostlar...
Cumanız mübarek, dualarınız kabul olsun
Canımsın çok sağol çok teşekkür ederim. Kurban olurum kız benimde senden eksik bi yanım Yok emin ol. Biri ağlasın karşımda oturur sebebini bilmeden bende ağlarım. Burdayım canım gitmiyorum bir yere. Bende seni çok seviyorum canımm. Şimdi daha sıkı dikkat etmem lazım tekrar almamak içim.Canim benim tebrik ederim seni
Mislisse senide tebrik ederim ilk mezununu verdigin icin..artik yavas yavas herkes tek tek mezun olucak insallah..
Ama bi garip oldum huzunlendim tabii kac aydir gorustugumuz icin insan bi yandan seviniyor bir yandanda uzuluyor tabii..ben cok sulugoz oldugum icin en ufak seyde bile herseyi duygusala bagliyorum..pamik canim basarilarinin devamini dilerim ..gene buralarda ol ama seviyorum seni
Bende çok güzel beslendim diye düşünüyordum uyardığın için teşekkürler canım bugün daha dikkatli olacağım
Ölürüm ben ölürüm kız bu ne açlık grevine mi başladınDün güzel beslenip son anda kaçrıdım.
Sabah: 2 dlm Fırında mücver , 2 kk peynir, 7 zeytin
Öğle: ızgara balık, salata
Ara: 1 elma, 1 portakal
Akşam: mercimek çorbası, salata
Saat dokuzda komşum geldi. içli köfte yapmış , dayanamadım malesef 2 tane yedim
harikasın canım vucudun baya sıkılasmıstır degilmiHanımlar günaydınnn!!
5 mil yapıldıı...çook yoruldum ama inanılmaz mutluyum
valla pamiğe katılıyorum cok az yemişsin içli köfteler de etkilememiştir benceDün güzel beslenip son anda kaçrıdım.
Ölürüm ben ölürüm kız bu ne açlık grevine mi başladın
harikasın canım vucudun baya sıkılasmıstır degilmi
valla pamiğe katılıyorum cok az yemişsin içli köfteler de etkilememiştir bence
Canım doyuyorsan problem değil ama ben kesinlikle dayanamazdım bir gün bayılırdım halsizlikten.kızlar gerçekten az mı ?
bana normal gibi geldi, kafam karıştı.
sizce öğünlere ne eklesem ideal olurdu. Fikir verirseniz sevinirim.
Canım doyuyorsan problem değil ama ben kesinlikle dayanamazdım bir gün bayılırdım halsizlikten.
kiz napmissin sen ? uretim mi yapiyosun yoksaCanım 20 kişiye yolladım sorun yok. Pazartesi 4 kişiye daha gidecek son 1 tane kaldı istersen yazarsın o zaman bulamazsan. 1. Sayfaya hemen bakıyorum. :)
tamm canm oyle yaparimMislisse canımsın çok sağol çok teşekkür ederim ama sen onu 68 yap 69,9 olmadım hiç 68 den düştüm :))
Bu arada siz olmasanız o son kilolar bu kadar kolay gitmezdi inan bana çünkü sonlarda artık çok zorluyor insanı yapışıp kalıyor gitmiyor bir türlü. Bende bana destek olup aranıza aldığınız için hepinize çok ama çoookk teşekkür ederim.
ay canim ya dogru soyluyosun keske ideal kgmuza dussek de hepimiz mezun olsak menu vermeden havadan sudan konussak burdan ayrilmadanCanim benim tebrik ederim seni
Mislisse senide tebrik ederim ilk mezununu verdigin icin..artik yavas yavas herkes tek tek mezun olucak insallah..
Ama bi garip oldum huzunlendim tabii kac aydir gorustugumuz icin insan bi yandan seviniyor bir yandanda uzuluyor tabii..ben cok sulugoz oldugum icin en ufak seyde bile herseyi duygusala bagliyorum..pamik canim basarilarinin devamini dilerim ..gene buralarda ol ama seviyorum seni
amin canim sagolasinGünaydın dostlar...
Cumanız mübarek, dualarınız kabul olsun
gordugmnkadari ile bitek ekmek yok aksami cok hafif gecirmissin aslinda bence iyi niye dicek olursan mide yedikce istiyo yedikce istiyo ama yemeyince kusuyo alisiyo bi muddet sonra keske hep boyle beslensen dayanabiliyosan birazda spor yaptin mi super olurDün güzel beslenip son anda kaçrıdım.
supersin canmHanımlar günaydınnn!!
5 mil yapıldıı...çook yoruldum ama inanılmaz mutluyum
masallah masallah afiyet olsungunaydın güzel hatunlarr bu ara girmeye fırsatım olmuyor menülerimi vermeye calısıcam yinede dünkü menüm
sabah kahvaltıya vaktim yoktu 2 ekler yedim
saat 12 de fırında 3 kofte 3 patates dilimi 4 cin biber
ara turk kahvesi 1 dilim tavuk göğsü tatlısı
saat 17 bir tabak tavuklu pilav 2 dilim su böregi .4 sarma.1 dilim sekerpare tatlısı.ayran.kurandaydım biliyorum fazla oldu ama aksam bir sey yemedim.
yesıl cay bır avuç kuru uzum.
su 1 litre
spor 10 dk mekik ve bacak hareketleri
yukarida yazdim camm cevabimikızlar gerçekten az mı ?
bana normal gibi geldi, kafam karıştı.
sizce öğünlere ne eklesem ideal olurdu. Fikir verirseniz sevinirim.
kizlar nasilsiniz?? neler yapiyosunuz bi hafta daha bitti ne cabuk geciyo gunler ya hizina yetisemiyoruz takvimin marta girdik nisan bi ay var ve ben hala yerimde sayiyorum ya off off hala ne kadar basarisizmism ben ya olmuyo iste sıkıldım bahane uretmekten artik hep bahane hep bahane 3 ay gecti sadece 3 kg verebilmisim cok basarisizm cok
Canım yaa çok cıssslı bir menü.pilav börek kahvaltıdagunaydın güzel hatunlarr bu ara girmeye fırsatım olmuyor menülerimi vermeye calısıcam yinede dünkü menüm
sabah kahvaltıya vaktim yoktu 2 ekler yedim
saat 12 de fırında 3 kofte 3 patates dilimi 4 cin biber
ara turk kahvesi 1 dilim tavuk göğsü tatlısı
saat 17 bir tabak tavuklu pilav 2 dilim su böregi .4 sarma.1 dilim sekerpare tatlısı.ayran.kurandaydım biliyorum fazla oldu ama aksam bir sey yemedim.
yesıl cay bır avuç kuru uzum.
su 1 litre
spor 10 dk mekik ve bacak hareketleri
Evet canım herkes 65 kilo gibi durmuyorsun diyorharikasın canım vucudun baya sıkılasmıstır degilmi
Canım bu işi önce kafanda bitirmelisin.ben öyle yapmıştım.aynadaki görüntü ben değilim demiştim o an.ve spor için az yemek için bahaneler bulma.yok çocuk uyumadı yok çarşıya çıktım spor yapamam bugün demekizlar nasilsiniz?? neler yapiyosunuz bi hafta daha bitti ne cabuk geciyo gunler ya hizina yetisemiyoruz takvimin marta girdik nisan bi ay var ve ben hala yerimde sayiyorum ya off off hala ne kadar basarisizmism ben ya olmuyo iste sıkıldım bahane uretmekten artik hep bahane hep bahane 3 ay gecti sadece 3 kg verebilmisim cok basarisizm cok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?