canım çevrende bulunan çoluk çocuğa ver atıştırmalıkları. durmasın dolaptada :)Bi iki kaçamak bize hemen artı olarak dönmez canım eksilerde olmana sevindim :) benim de bugün evde canım çok sıkıldı keşke evde kalmasaydım işe gitseydim diyorum . Evdeyken aklım hep yemeklerdeydi şimdi ne yapıp da yesem acaba ya da dolaptaki bisküvileri görünce yesem mi diye düşünüp durdum ama tabiki de yemedim . Evde olanlar iyi diyet yapıyor ya
Su cumayi atlatayim kilo vermiş olursam ödül olarak yerim canım bu hafta limiti astigim için yasak1 kare bitter zararlı değil araştır faydası bile var ama en acı olanı ben karam %70 bitter kahve yanına bi tane atıyorum ağzıma.
Kardeşimin abur cuburları verirsem beni döver vallacanım çevrende bulunan çoluk çocuğa ver atıştırmalıkları. durmasın dolaptada :)
Yapamadım malasef ama bugün yaparım canım...
Sende harikasın yediğini yaktın valla ooohhh ne güzel...
Önemli olan da o zaten önünde olduğu halde yememek bizim evde de çikolata bisküvi çerez ,3cocuk olunca eksik olmuyor üzeri ne birde poğaça la r tatlılar:))Kardeşimin abur cuburları verirsem beni döver vallaama kendime hakim oluyorum yemiyorum :)
Sen bugün hiç yeme Önce yediklerin ve yarın yiyeceklerin olarak bugün aç kal çünkü yarın yine limiti aşacaksınKızlar bugün yine çok isim var çocukların odası ni cam tul bazaaltlari filan elden geciricem ayağımin altında küçük bir yaramaz olunca hergun bir yeri yapıyorumyarinda yakın bir arkadaşım a davetliyim bugün az yiyim de dengeliyim bari yarını
Kolay gelsin canım.Kızlar bugün yine çok isim var çocukların odası ni cam tul bazaaltlari filan elden geciricem ayağımin altında küçük bir yaramaz olunca hergun bir yeri yapıyorumyarinda yakın bir arkadaşım a davetliyim bugün az yiyim de dengeliyim bari yarını
Sen bugün hiç yeme Önce yediklerin ve yarın yiyeceklerin olarak bugün aç kal çünkü yarın yine limiti aşacaksın
Kardeşimin abur cuburları verirsem beni döver vallaama kendime hakim oluyorum yemiyorum :)
Ben ve ac kalmak he cook zor ama az yiyebilirimm canım hem ne biliyon bakim belki az yicem yarınSen bugün hiç yeme Önce yediklerin ve yarın yiyeceklerin olarak bugün aç kal çünkü yarın yine limiti aşacaksın
Tamam canım bak o iyi fikirKolay gelsin canım.
Buda davetler bizi bitiriyor yarın sabah sporunu yap canım birde arkadaşından gelince fırsat bulabilirsen yap için rahat olur...
Ah canım mm uykusuzluk mahvediyor bütün düzen gidiyor degilmi neyi var acaba dişleri ciktimi hepsiKizlar herkese gunaydin...zombi gibiyim resmen kizim sabh 5 te uyudu halbuki dun gunduz huc uyumamisti aksam 11 de bi uykusu geldi yatti 10 dk sonra saat 5 e kdadr nobet tutturdu bu nedir ya;( kendimi hic iyi hissetmiyorum duygularim aynen soyle
Hadi bakalım görcez. Adım gibi eminim duramıcaksın. Yiyeceksin. (Seni başka türlü durduramıcaz)Ben ve ac kalmak he cook zor ama az yiyebilirimm canım hem ne biliyon bakim belki az yicem yarın
Ayy nasıl yemiyim mecbur yicem kız bir senedir gitmiyor um hazırlık yspicak offf ne zor yaaHadi bakalım görcez. Adım gibi eminim duramıcaksın. Yiyeceksin. (Seni başka türlü durduramıcaz)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?