2017 Nisanda yeni bir ben veya biz ne dersiniz....?

canım çevrende bulunan çoluk çocuğa ver atıştırmalıkları. durmasın dolaptada :)

Günaydııınnnnnn kızlaaarrrrr spor yapmak çok güzelmiş. Her ne kadar uykusuz kalsamda çünkü başka vaktim yok.

Yapamadım malasef ama bugün yaparım canım...
Sende harikasın yediğini yaktın valla ooohhh ne güzel...

İnşallah yakmışımdır. Yarısını yakmaya razıyım.

Kızlar bugün yine çok isim var çocukların odası ni cam tul bazaaltlari filan elden geciricem ayağımin altında küçük bir yaramaz olunca hergun bir yeri yapıyorumyarinda yakın bir arkadaşım a davetliyim bugün az yiyim de dengeliyim bari yarını

Sen bugün hiç yeme Önce yediklerin ve yarın yiyeceklerin olarak bugün aç kal çünkü yarın yine limiti aşacaksın

Kolay gelsin canım.
Buda davetler bizi bitiriyor yarın sabah sporunu yap canım birde arkadaşından gelince fırsat bulabilirsen yap için rahat olur...

Kizlar herkese gunaydin...zombi gibiyim resmen kizim sabh 5 te uyudu halbuki dun gunduz huc uyumamisti aksam 11 de bi uykusu geldi yatti 10 dk sonra saat 5 e kdadr nobet tutturdu bu nedir ya;( kendimi hic iyi hissetmiyorum duygularim aynen soyle

Kizlar herkese gunaydin...zombi gibiyim resmen kizim sabh 5 te uyudu halbuki dun gunduz huc uyumamisti aksam 11 de bi uykusu geldi yatti 10 dk sonra saat 5 e kdadr nobet tutturdu bu nedir ya;( kendimi hic iyi hissetmiyorum duygularim aynen soyle
Ah canım mm uykusuzluk mahvediyor bütün düzen gidiyor degilmi neyi var acaba dişleri ciktimi hepsi

Bende ufaklığı uyutmaya çalışıyorum saat kaç oldu temizlik hayallerim suya dusucek bugün en azından mutfak dolapları ni silsem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…