2017 Nisanda yeni bir ben veya biz ne dersiniz....?

wc de mi atılıyor küçük suyla...salladım valla

Eyvah eyvah bidaha kaçamak yapacaksan lütfen bu gece olmasın gece yediklerin direk yağ oluyo.....
bak yakalar hatta geçerim seni

Canım üzme kendini keyfî yrmedinki sonuçta kim olsa sabaha kadar aç oturamsz bir ara bizimki de aynıydı resmen gece uyanıp kalk kalk diye bağırıyordu sonrada oyun oynuyordu oturup beraber kahvaltı ederdikgeciyo merak etme biraz daha geç yatır gündüz de uyumasın bir günlük dene düzene girer inşallah

Merhaba
Bir anda konuyu ben açtım sandım.1.58 boyunda 83.5 kiloydum pazartesi günü.2 gündür şekeri bıraktım.bende yaklaşık 8 yıldır 70 kilonun üzerindeyim.4 yıldır da 77 79 arasıyım.2 3 aydır iyice ipin ucu kaçtı.tartılmayı da bıraktım.sonuç hüsran 83.5i gördüm.sizlerin desteği ile vereceğime inanıyorum.hepinize bu yolculukta başarılar dilerim.

Anaaam eli sopalı bekliyosun yicek tadda bırakmadı n kız

Bugünkü menüm
Kahvaltim 07:00 ılık su,yesil çay
Kıymalı yumurta(2adet)
2dlilm peynir,6zeytin,roka,domates
Ara:1mandalina
13:00Ogle:3kasik bulgur pilavı,bol kıvırcık lı salata
Ara: sütlü kahve(şekersiz) küçük kase leblebi
17:30 Akşam: havuçlu salata bir büyük tabak,1pogaca
Bir avuç leblebi yerim
Yeşil çay
Su :2litre
Spor:belirsiz yaparsam yazarım kızlar
(4tepsi poğaça yaptım bir tane hakkım ama degilmi kızlar yemek te yemedim)

Kızlar unutmusum yarım kasede ezogelin çorbası içtim akşam
Sade poça ve salata da çok az olurdu zaten. İyi yapmışsın. Bu gün güzel menü problem yok.
Anaaam eli sopalı bekliyosun yicek tadda bırakmadı n kız
bekliyorum valla yeme zayıflıcaz. Bu gün herif ilk kez tamam gerçekten farkedilir artık göbekde giderse tamamdır verirsin yaa dedi. Önceden böyle yemeye devam et kilo milo veremezsin sen git boğazla diyordu. Kapak oldu

İvett bu günde böyle geçti

Eklentiler

• IMG_1023.webp
    11,4 KB · Görüntüleme: 40
  • IMG_1029.webp
    14,6 KB · Görüntüleme: 33
  • IMG_1025.webp
    12,9 KB · Görüntüleme: 30
  • IMG_1026.webp
    9,7 KB · Görüntüleme: 33
  • IMG_1030.webp
    10,2 KB · Görüntüleme: 32
  • IMG_1028.webp
    13,1 KB · Görüntüleme: 31
  • IMG_1031.webp
    11,7 KB · Görüntüleme: 31
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…