Diyosuncanım arada bi günah gecesi şart
Canım Ölçüleri nerelerden aldınDiyosundu bakayim ama inanin kendimde kg olarak farketmese de o kadar incelme hissediyorum ki anlatamam vucut olculerimi aldim dun gece bakalim sporun nasil faydasi olacak olculerime ?
wc de mi atılıyor küçük suyla...salladım vallaIsin garip yani dun gece vucudumuz yagi nasil yakiyor yaglar nereeue giidyor falan diye arastirdim arstirirken biyandanda tikiniyodummIlginc bilgiler ogrendim dogrusu sizlerle paylasmak isterim yakilan yaglar vucuttan nasil atiliyor sizce lutfen ilk akliniza geleni soyleyin arastirmadan ?
Bak baaakkkk :)mrb rakibem artidamisin ...desene seni gecicem:))
Oy duani severim senin inşallah kuzum inşallahIıhh beğenmiyon senelma yedim 5i bi yerde çayı içtim ki :) du sana beddua edeyim İnşallah benden daha da zayıflarsın :)))
Eyvah eyvah bidaha kaçamak yapacaksan lütfen bu gece olmasın gece yediklerin direk yağ oluyo.....Yok dis degil cnm oyle olsa huzursuz olur bu prenses bildigin gece (gunduz oynadigi gibi) oynuyor;(
Veee ben dun gece hic yememem gereken seyleri yedim hem sinirden hem acliktan yatsam uyuyacaktim cok kotu bi geceydi beslenme acisindan ama sinirlerim yiprandi artik ne zmandir boyle tamam sonra uyuyorum ama gece uykusunn yerini ne tutatrki birde ben sabah 9 -10 gibi kalkmayi seviyorum napicam ben bilmiyorum daha yeni kahvalti yaptim dusunun birde hic enerjim yok dun yediklrimi yakmak icin 5-6 saat spor yapmam lazim
tevafuk55 valla belki biraz daha hirslanirsin diye soyliyim....ben 67 lerede veda ettim..:))hadiii gellll arkamdan hihihihiiii )
Vayy masallahtevafuk55 valla belki biraz daha hirslanirsin diye soyliyim....ben 67 lerede veda ettim..:))hadiii gellll arkamdan hihihihiiii )
Hayirr duyunca cok sasiracaksiniz belki ama akcigerimizle mesela 10kg verdiniz diyelim duzgun yollarla tabiwc de mi atılıyor küçük suyla...salladım valla
Bel = en ince yerden ( cok arastirdim)Canım Ölçüleri nerelerden aldın
Bel = en ince yerden ( cok arastirdim)
Basen= en kaba olan yerden
Gogus bolgesini olcmedim
Canım üzme kendini keyfî yrmedinki sonuçta kim olsa sabaha kadar aç oturamsz bir ara bizimki de aynıydı resmen gece uyanıp kalk kalk diye bağırıyordu sonrada oyun oynuyordu oturup beraber kahvaltı ederdikYok dis degil cnm oyle olsa huzursuz olur bu prenses bildigin gece (gunduz oynadigi gibi) oynuyor;(
Veee ben dun gece hic yememem gereken seyleri yedim hem sinirden hem acliktan yatsam uyuyacaktim cok kotu bi geceydi beslenme acisindan ama sinirlerim yiprandi artik ne zmandir boyle tamam sonra uyuyorum ama gece uykusunn yerini ne tutatrki birde ben sabah 9 -10 gibi kalkmayi seviyorum napicam ben bilmiyorum daha yeni kahvalti yaptim dusunun birde hic enerjim yok dun yediklrimi yakmak icin 5-6 saat spor yapmam lazim
MerhabaYENİ ADAY ALINMAYACAKTIR,ANLAYIŞINIZ İÇİN TEŞEKKÜR EDER HERKESE BAŞARILAR DİLERİZ
Merhaba arkadaslar
Benim gibi kilosundan memnun olmayip ama yine de her defasinda abur cuburu gordugunde kendisini kaybedenleri, aynaya her baktiginda sitem edip ama yine de yemekten vazgecmeyenleri ,her defasinda bu son deyip her gun yeniden baslayip dikkat etme fasli aksami bile bulmayanlari ,yemek yedikten sonra sanki hic yememis gibi olanlari benimle birlikte yol almak isteyen tum arkadaslarimi bekliyorum.Amacim bu mesakkatli yolda kendime yol arkadasi edinmek..Umudumu yitirdigimizde,pes edecek gibi oldugumuzda birbirimizi yerden kaldiracak birbirimizi destekleyecek arkadaslar....
1.58 boyunda,83.4 kg da ,29 yasinda, 20 aylik prenses annesiyim.Daha once 15 kg verdigimde oldu 10 kg verdigimde...Bende o istek te var azim de ama yaklasik son 4 senedir 70 in altina birturlu inemedim nedense insallah buranin vesilesi ile hedefim olan 70 e sonra da 60 kg ya duserim..Suanda boyuma gore kg cok fazla ideal kg 54 mus;( ama ben 60 a raziyim bundan daha fazlasi beni zaten cirkin gosteriyor..158 boy icin 58 -60 kg cok ideal bence Bu kgya inmem icin vermem gereken yaklasik 24 kg var...Biliyorum ki simdi olmazsa birdaha olmayacak bu is o yuzden cok kararliyim ve istekliyim cunku herzaman bu kglalar basa bela...Bunu ozellikle ve oncelikle ben KENDIM icin istiyorum ...O kadar cok basari hikayesi okuudum ki genellikle hepsinin ortak ve tek bir prensibi var AZ YEMEK COK HAREKET bu kadar !!!Butun bunlari yapabilecek potansiyelin kendimde var oldugunu da biliyorum ...
Bende bu ISTEK VE AZIM varsa geriye kalan sadece IRADE bence bunu da burada devam ettirecegime inaniyorum..
Benim yolum uzun o yuzden mumkunse 80 kg ve ustu kg vermeye istekli iradesine guvenen arkadaslar bana katilmak isterse daha da cok memnun olurum..Burayi Allahtan bir mani olmadikca ideal kgma dusene kadar birakmayacagima once Rabbimin sonra sizlerin huzurunda SÖZ VERİYORUM...
Birlikten kuvvet dogar felsefemizle insallah herkesin istedigi kgya ulasmasi dilegiyle...
BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM...
Yapacaklarim;
1)Mumkun oldugunca gunluk menu paylasimi ve aksam 19:00 dan sonra bisey yememek,
2)Haftanin en az 4 gunu spor faaliyeti
3)Gunluk en az 2 litresu tuketimi
4)Cuma gunu resimli tarti bildirimi..
12.11.2016 / 83.4
12.12.2016/ 79 ( Ilk hedefim)
YENİ ADAY ALINMAYACAKTIR,ANLAYIŞINIZ İÇİN TEŞEKKÜR EDER HERKESE BAŞARILAR DİLERİZ
Eki Görüntüle 1914103
Anaaam eli sopalı bekliyosun yicek tadda bırakmadı n kızAnam bak ya bide utanmadan yicem tabi diyo
Yemiceksiiiinnnn
Yok canım denemedim daha Leslie başladım bu hafta sonu bakim bi tartılabilirsem ona göre yapıcam bişeyler. Oğlanı yedirdim soba yak filan durmuyor yemek de yedirmiyor ciğerim. Bende bekliyorum o uyuduktan sonra. napim
Sade poça ve salata da çok az olurdu zaten. İyi yapmışsın. Bu gün güzel menü problem yok.Kızlar unutmusum yarım kasede ezogelin çorbası içtim akşam
Anaaam eli sopalı bekliyosun yicek tadda bırakmadı n kız
Yeni aday alınmayacağını sonradan farkettim.hepinize kolay gelsin.Mislisse alalım canım bizim kilomuzada çok yakın acayip kapışırız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?