- 3 Ağustos 2015
- 3.310
- 4.914
- 83
- 46
Ama az yicemm hepsinden tadımlık gorusuruz yarın akşamHadi bakalım görcez. Adım gibi eminim duramıcaksın. Yiyeceksin. (Seni başka türlü durduramıcaz)
Niye bu kadar bekledinki metobalizman daha az çalışır hem sen naptın bir şey ler denedinmi kilon durduğu icinSabahtan beri 4 bardak su bir yeşil elma ile duruyorumöldüm acımdan oğlum yeni uyudu şimdi kahvaltı yapıcam
İnşallah olacam bu sefer bende kendime inanıyorum. Sağol canım bu bile destek oluyo bana
Evet ev hanımıyım canım
Ayy nasıl yemiyim mecbur yicem kız bir senedir gitmiyor um hazırlık yspicak offf ne zor yaa
Ama az yicemm hepsinden tadımlık gorusuruz yarın akşam
Ni
Niye bu kadar bekledinki metobalizman daha az çalışır hem sen naptın bir şey ler denedinmi kilon durduğu icin
Kahvaltiyi geç yaptığın için tevafuk bunu beğenmeditevafuk55 bak zeytin peynir çavdar ekmeği bide yumurtadan başka bişey yemedim.
Kahvaltiyi geç yaptığın için tevafuk bunu beğenmedi
Aşk olsun canım niye begenmiyeyim. ama meto durmamali. madem kahvaltı yapamadin kuru meyve fındık kahve olabilir maksat bunyeyi hareketlendirmek :) seni çok begeniyorum fıstıkAşk olsun ama sen de hiçbir şey beğenmiyorsun elimde değil ne yapayım oğlum küçük benim hoşuma mı gidiyor sanki geç saatte kahvaltı yapmak
Yok dis degil cnm oyle olsa huzursuz olur bu prenses bildigin gece (gunduz oynadigi gibi) oynuyor;(Ah canım mm uykusuzluk mahvediyor bütün düzen gidiyor degilmi neyi var acaba dişleri ciktimi hepsi
mrb rakibem artidamisin ...desene seni gecicem:))Zaten artidayim ühüüü...
Aşk olsun canım niye begenmiyeyim. ama meto durmamali. madem kahvaltı yapamadin kuru meyve fındık kahve olabilir maksat bunyeyi hareketlendirmek :) seni çok begeniyorum fıstıkolmak istediğim kilodasin
mislisse cnm kolay gelsin...ama pes etme 1.sayfada yazdığın giriş yazısını unutma..geceleri illa yiyeceksen masum atıştırmalık yiyebilirsin..Yok dis degil cnm oyle olsa huzursuz olur bu prenses bildigin gece (gunduz oynadigi gibi) oynuyor;(
Veee ben dun gece hic yememem gereken seyleri yedim hem sinirden hem acliktan yatsam uyuyacaktim cok kotu bi geceydi beslenme acisindan ama sinirlerim yiprandi artik ne zmandir boyle tamam sonra uyuyorum ama gece uykusunn yerini ne tutatrki birde ben sabah 9 -10 gibi kalkmayi seviyorum napicam ben bilmiyorum daha yeni kahvalti yaptim dusunun birde hic enerjim yok dun yediklrimi yakmak icin 5-6 saat spor yapmam lazim
Supersin canm yaparsin sen inaniyorum sana yapicaz insallah..günaydın girlllssss ahahahah :)
bugun çok enerjiğim. dün akşam yorgun olsamda spora gittim. hoca gel boks yapalım dedi. çok zevkli kızlar ya :) pat pat pat vuruyosunuz. dedi sevmediğin birinin resmini çıkart gel yapıştır öyle çalış diyo deliiama ben napıcam tabikide çıkartıcam hepinize öneririm valla.
bu sabah çok yedim ama hiç kötü şey yok.
uyanınca 1 bardak limonlu.
sabah: çavdar ekmeğine tost, 1 domates, 1 salatalık, 1 tutam maydanoz, 5 yeşil zeytin, 1 parmak genişliğinde 1 kalıp kaşar peyniri.
şuan kiraz sapı çayı içiyorum.
10:00 gibi: 1 küçük salatalık
13.00: haşlama brokoli ve tavuk göğsü (tuzsuz, yağsız), yanına 1 adet salatalık olacak.
16.00: gene kiraz sapı çayı içerim, gidip yanına fındık falan alıcam.
19:00 gibi akşam: henüz bilmiyorum bi arkadaşımla buluşucam ama %99 kafamda sezar salata yemek var. yada biftekli olabilir tavuk baymasın bugün :)
spor yapın hareket yapın kızlar. kilomu söylediğimde çok şaşırabilrsiniz :)
canım yaşanmamış sayma. yaşanmış ama bir daha olmaması gerekn bir olgu olarak düşün. mesela tekrar ye aynılarını. ama son lokmaları yeme. biraz daha azalt. kendimizi hiç birşeyden kısıtlamamalıyız. ara ara ufak ufak şeyler yemek gerekli :)Supersin canm yaparsin sen inaniyorum sana yapicaz insallah..
Ben dun geceyi olmamis hic yasanmamis hic oyle seyleri yememis sayiyorum eger olmus gibi sayarsam bi kere saldim diyip bosverebilirim ;(
Yok pes etmiyorum cnm yalniz sinirlerim yiprandi cok zor cocuk buyutmek ya inanin 2 yildir dogru duzgun uyku gormuyoruz sikayet degil allah baska dert vermesin tabiki ama zor ya gercekten ;( Bunlarda biyuyecek buyuyecek iste ama omurden omur gidiyo yipraniyoruz...Kizlar suan dedihim gibi uykum var hic zinde deilim ama kendime gelir gelmez spor yapicam dun kaslarimi dinlendirdim cunku o basen hareketleri cok aktif calistirdi.mislisse cnm kolay gelsin...ama pes etme 1.sayfada yazdığın giriş yazısını unutma..geceleri illa yiyeceksen masum atıştırmalık yiyebilirsin..
Isin garip yani dun gece vucudumuz yagi nasil yakiyor yaglar nereeue giidyor falan diye arastirdim arstirirken biyandanda tikiniyodummcanım yaşanmamış sayma. yaşanmış ama bir daha olmaması gerekn bir olgu olarak düşün. mesela tekrar ye aynılarını. ama son lokmaları yeme. biraz daha azalt. kendimizi hiç birşeyden kısıtlamamalıyız. ara ara ufak ufak şeyler yemek gerekli :)
Benim yedigim seyler hic ufak tefek degildi neyse dediginde haklisin ki zaten bende senin dedign seyi savunuyorum zaten yasaklamayalim kendimize ama benim gibi siniri asmamak da onemlicanım yaşanmamış sayma. yaşanmış ama bir daha olmaması gerekn bir olgu olarak düşün. mesela tekrar ye aynılarını. ama son lokmaları yeme. biraz daha azalt. kendimizi hiç birşeyden kısıtlamamalıyız. ara ara ufak ufak şeyler yemek gerekli :)
Moral bozma cnm olur oyle menulerin cok guzelZaten artidayim ühüüü...
canım arada bi günah gecesi şartBenim yedigim seyler hic ufak tefek degildi neyse dediginde haklisin ki zaten bende senin dedign seyi savunuyorum zaten yasaklamayalim kendimize ama benim gibi siniri asmamak da onemli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?