2017 Nisanda yeni bir ben veya biz ne dersiniz....?

Ayy nasıl yemiyim mecbur yicem kız bir senedir gitmiyor um hazırlık yspicak offf ne zor yaa

Ama az yicemm hepsinden tadımlık gorusuruz yarın akşam

Anam bak ya bide utanmadan yicem tabi diyo
Yemiceksiiiinnnn
Ni

Niye bu kadar bekledinki metobalizman daha az çalışır hem sen naptın bir şey ler denedinmi kilon durduğu icin

Yok canım denemedim daha Leslie başladım bu hafta sonu bakim bi tartılabilirsem ona göre yapıcam bişeyler. Oğlanı yedirdim soba yak filan durmuyor yemek de yedirmiyor ciğerim. Bende bekliyorum o uyuduktan sonra. napim

Aşk olsun ama sen de hiçbir şey beğenmiyorsun elimde değil ne yapayım oğlum küçük benim hoşuma mı gidiyor sanki geç saatte kahvaltı yapmak
Aşk olsun canım niye begenmiyeyim. ama meto durmamali. madem kahvaltı yapamadin kuru meyve fındık kahve olabilir maksat bunyeyi hareketlendirmek :) seni çok begeniyorum fıstık olmak istediğim kilodasin

Ah canım mm uykusuzluk mahvediyor bütün düzen gidiyor degilmi neyi var acaba dişleri ciktimi hepsi
Yok dis degil cnm oyle olsa huzursuz olur bu prenses bildigin gece (gunduz oynadigi gibi) oynuyor;(

Veee ben dun gece hic yememem gereken seyleri yedim hem sinirden hem acliktan yatsam uyuyacaktim cok kotu bi geceydi beslenme acisindan ama sinirlerim yiprandi artik ne zmandir boyle tamam sonra uyuyorum ama gece uykusunn yerini ne tutatrki birde ben sabah 9 -10 gibi kalkmayi seviyorum napicam ben bilmiyorum daha yeni kahvalti yaptim dusunun birde hic enerjim yok dun yediklrimi yakmak icin 5-6 saat spor yapmam lazim

Aşk olsun canım niye begenmiyeyim. ama meto durmamali. madem kahvaltı yapamadin kuru meyve fındık kahve olabilir maksat bunyeyi hareketlendirmek :) seni çok begeniyorum fıstık olmak istediğim kilodasin

Iıhh beğenmiyon sen elma yedim 5i bi yerde çayı içtim ki :) du sana beddua edeyim İnşallah benden daha da zayıflarsın :)))

mislisse cnm kolay gelsin...ama pes etme 1.sayfada yazdığın giriş yazısını unutma..geceleri illa yiyeceksen masum atıştırmalık yiyebilirsin..

Supersin canm yaparsin sen inaniyorum sana yapicaz insallah..
Ben dun geceyi olmamis hic yasanmamis hic oyle seyleri yememis sayiyorum eger olmus gibi sayarsam bi kere saldim diyip bosverebilirim ;(

Supersin canm yaparsin sen inaniyorum sana yapicaz insallah..
Ben dun geceyi olmamis hic yasanmamis hic oyle seyleri yememis sayiyorum eger olmus gibi sayarsam bi kere saldim diyip bosverebilirim ;(
canım yaşanmamış sayma. yaşanmış ama bir daha olmaması gerekn bir olgu olarak düşün. mesela tekrar ye aynılarını. ama son lokmaları yeme. biraz daha azalt. kendimizi hiç birşeyden kısıtlamamalıyız. ara ara ufak ufak şeyler yemek gerekli :)

mislisse cnm kolay gelsin...ama pes etme 1.sayfada yazdığın giriş yazısını unutma..geceleri illa yiyeceksen masum atıştırmalık yiyebilirsin..
Yok pes etmiyorum cnm yalniz sinirlerim yiprandi cok zor cocuk buyutmek ya inanin 2 yildir dogru duzgun uyku gormuyoruz sikayet degil allah baska dert vermesin tabiki ama zor ya gercekten ;( Bunlarda biyuyecek buyuyecek iste ama omurden omur gidiyo yipraniyoruz...Kizlar suan dedihim gibi uykum var hic zinde deilim ama kendime gelir gelmez spor yapicam dun kaslarimi dinlendirdim cunku o basen hareketleri cok aktif calistirdi.

Isin garip yani dun gece vucudumuz yagi nasil yakiyor yaglar nereeue giidyor falan diye arastirdim arstirirken biyandanda tikiniyodummIlginc bilgiler ogrendim dogrusu sizlerle paylasmak isterim yakilan yaglar vucuttan nasil atiliyor sizce lutfen ilk akliniza geleni soyleyin arastirmadan ?

Benim yedigim seyler hic ufak tefek degildi neyse dediginde haklisin ki zaten bende senin dedign seyi savunuyorum zaten yasaklamayalim kendimize ama benim gibi siniri asmamak da onemli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…