2017 Nisanda yeni bir ben veya biz ne dersiniz....?

Bugün 1 dilim börek ve cheescake olmamış ınun haricinde diğerleri güzel. Yarın kaçamak olmasın tmm mıı canmm

Menün çok güzel canım bitter yiyebilirsin 2küçük kare bitter fazla değil ama uoksaaa

Evet canım ev hanımı olup zayıf kalabilenleri burdan alkışlıyorum ben bu kiloları hep evde oturmaktan aldım bi oturma odası bi mutfak

Ara sıra olur canım önemli olan diğer gün dengelemek

Yarin dengelmk kaydi ile iyi diyelim birde spor sart

günaydın girlllssss ahahahah :)
bugun çok enerjiğim. dün akşam yorgun olsamda spora gittim. hoca gel boks yapalım dedi. çok zevkli kızlar ya :) pat pat pat vuruyosunuz. dedi sevmediğin birinin resmini çıkart gel yapıştır öyle çalış diyo delii ama ben napıcam tabikide çıkartıcam hepinize öneririm valla.

bu sabah çok yedim ama hiç kötü şey yok.
uyanınca 1 bardak limonlu.
sabah: çavdar ekmeğine tost, 1 domates, 1 salatalık, 1 tutam maydanoz, 5 yeşil zeytin, 1 parmak genişliğinde 1 kalıp kaşar peyniri.
şuan kiraz sapı çayı içiyorum.
10:00 gibi: 1 küçük salatalık
13.00: haşlama brokoli ve tavuk göğsü (tuzsuz, yağsız), yanına 1 adet salatalık olacak.
16.00: gene kiraz sapı çayı içerim, gidip yanına fındık falan alıcam.
19:00 gibi akşam: henüz bilmiyorum bi arkadaşımla buluşucam ama %99 kafamda sezar salata yemek var. yada biftekli olabilir tavuk baymasın bugün :)

spor yapın hareket yapın kızlar. kilomu söylediğimde çok şaşırabilrsiniz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…