- 1 Kasım 2015
- 2.126
- 2.761
- 133
Slm kızlar nasılsınız??
Sayfalar çok ilerlemiş....
Menümü yazayım hemen
Kahvaltı
1yumurta
Közlenmiş kırmızı biber
Zeytin
2dilim kaşar
Çay
Ara Yok (gün vardı)
Öğlen
1dilim börek
1kaşık börülce salatası
1kaşık kereviz salatası
1dilim cheskek
Çay
Akşam
8-10hamsi
Salata
Çay
Ceviz kuru kayısı
Bugün çok iyi değildi yarın dengelerim ama
Menün çok güzel canım bitter yiyebilirsin 2küçük kare bitter fazla değil ama uoksaaaBugünki menümü paylaşayım
Sabah 1 yumurta
5 zeytin
Çok az peynir
2 dilim hindi salam
3 kuru kayısı
1 dilim tam tahıllı ekmek
1 bardak Nane limon çayı
Ara
Yarım avuç içi kadar leblebi
Öğlen
1 tabak pırasa
Salata
Ara
3 kuru kayısı
1 bardak çubuk tarçınlı çay
Akşam
1 tabak karnabahar graten
Uzun zamandır abartı bir kaçamak yapmadan diyet yapıyorum arkadaşlar bugün 1 parça çikolata yememe izin verir misiniz ya adetimin ilk günü canım çok çekiyooorrrr
Söz olmayacak canımBugün 1 dilim börek ve cheescake olmamış ınun haricinde diğerleri güzel. Yarın kaçamak olmasın tmm mıı canmm
Evet canım ev hanımı olup zayıf kalabilenleri burdan alkışlıyorum ben bu kiloları hep evde oturmaktan aldım bi oturma odası bi mutfakBi iki kaçamak bize hemen artı olarak dönmez canım eksilerde olmana sevindim :) benim de bugün evde canım çok sıkıldı keşke evde kalmasaydım işe gitseydim diyorum . Evdeyken aklım hep yemeklerdeydi şimdi ne yapıp da yesem acaba ya da dolaptaki bisküvileri görünce yesem mi diye düşünüp durdum ama tabiki de yemedim . Evde olanlar iyi diyet yapıyor ya
Maşallah ne güzel fiziğiniz inşallah bende böyle olurum...Evet kızlar son halim gelsin o zaman
Sağolasın canım sende olacaksın ben inanıyorumMaşallah ne güzel fiziğiniz inşallah bende böyle olurum...
bence gayet iyi duruyorsunuz
Insallh rakibimsinMenün çok güzel canım bravo böyle gidersek 3aya fıstık gibi oluruz
Evet hernekdar harekt ediyor gibi gozuksekte olmuyor iste spor sart anam ;(Evet canım ev hanımı olup zayıf kalabilenleri burdan alkışlıyorum ben bu kiloları hep evde oturmaktan aldım bi oturma odası bi mutfak
Un helvasi ? Sekerpare ?Hehe ben şimdi çok merak ettim o kalorisi yüksek bir şeyi yaaa.
Ara sıra olur canım önemli olan diğer gün dengelemekSlm kızlar nasılsınız??
Menümü yazayım hemen
Kahvaltı
1yumurta
Közlenmiş kırmızı biber
Zeytin
2dilim kaşar
Çay
Ara Yok (gün vardı)
Öğlen
1dilim börek
1kaşık börülce salatası
1kaşık kereviz salatası
1dilim cheskek
Çay
Akşam
8-10hamsi
Salata
Çay
Ceviz kuru kayısı
Yarin dengelmk kaydi ile iyi diyelim birde spor sartSlm kızlar nasılsınız??
Menümü yazayım hemen
Kahvaltı
1yumurta
Közlenmiş kırmızı biber
Zeytin
2dilim kaşar
Çay
Ara Yok (gün vardı)
Öğlen
1dilim börek
1kaşık börülce salatası
1kaşık kereviz salatası
1dilim cheskek
Çay
Akşam
8-10hamsi
Salata
Çay
Ceviz kuru kayısı
Ayy valla şimdi yataktan kalkıp helva yapicamm zaten acim eşim de getirmiş bitter çikolata lsri hadi kahve yapta içelim diyorUn helvasi ? Sekerpare ?
1 kare bitter zararlı değil araştır faydası bile var ama en acı olanı ben karam %70 bitter kahve yanına bi tane atıyorum ağzıma.Ayy valla şimdi yataktan kalkıp helva yapicamm zaten acim eşim de getirmiş bitter çikolata lsri hadi kahve yapta içelim diyor
SöylemicemmmUn helvasi ? Sekerpare ?
İnşallah olacam bu sefer bende kendime inanıyorum. Sağol canım bu bile destek oluyo banaSağolasın canım sende olacaksın ben inanıyorumbu arada ev hanımı misin
Olacak rakibim olacağız bu sefer yaza fısttık gibi hatunlar olarak gireceğiz...Insallh rakibimsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?