Ben böyle menuleri çok. Seviyirum canım cıss sabahta kalıyor zaten abartılı değil.. gerisi harika spor şahaneMenüm gelsin
Sabah 8.30 1 bardk ceviz-su kürü
Kahvaltı 9.00
1 rafadan yum.2 yk kahvaltılık sos (ev yapımı)
12 zeytin.2 kk peynr.1 dilim port.oğluştan kalan poğaça
Öğle 15.15
1 tabak kuzu sac kavurma.1 kase salata.1 bardak kefir
10 badem
Akşam 19.55
1 avuç ay çekirdeği.çay
Spor:100 mekik.75 squat.45dk açık havada temp. yürüyüş
2.5lt su.1 kupa goji berry çayı
Sağol canım benim.geçen haftaki artı beni kamçıladı.bide 19 marttaki 62 hedefimi düşünüyorum hep.bakalımm ne olacakBen böyle menuleri çok. Seviyirum canım cıss sabahta kalıyor zaten abartılı değil.. gerisi harika spor şahane
100 mekiki ne sekilde yaptinjz. Size naçizane bir tavsiye vereyim, sporu kendiniz yapmayin egzersiz videolarindan yararlanin. Cunku o videolar profesyonel kisilerce yag yakimi icin ideal olarak hazırlanıyor dinlenme sureleri bile ayarli. Mesela 100 mekikle karin yaglarini eritmek zor ayni sekilde 75 squatla da.Menüm gelsin
Sabah 8.30 1 bardk ceviz-su kürü
Kahvaltı 9.00
1 rafadan yum.2 yk kahvaltılık sos (ev yapımı)
12 zeytin.2 kk peynr.1 dilim port.oğluştan kalan poğaça
Öğle 15.15
1 tabak kuzu sac kavurma.1 kase salata.1 bardak kefir
10 badem
Akşam 19.55
1 avuç ay çekirdeği.çay
Spor:100 mekik.75 squat.45dk açık havada temp. yürüyüş
2.5lt su.1 kupa goji berry çayı
Bence olacak kuzum :)Sağol canım benim.geçen haftaki artı beni kamçıladı.bide 19 marttaki 62 hedefimi düşünüyorum hep.bakalımm ne olacak
Leslie olmak üzere birçok egzersiz videosundan faydalanıyorum..4 ayda 19kilo verdim tamamı yağdan gitti.yani yöntemlerimde sıkıntı yok.önerin için sağol100 mekiki ne sekilde yaptinjz. Size naçizane bir tavsiye vereyim, sporu kendiniz yapmayin egzersiz videolarindan yararlanin. Cunku o videolar profesyonel kisilerce yag yakimi icin ideal olarak hazırlanıyor dinlenme sureleri bile ayarli. Mesela 100 mekikle karin yaglarini eritmek zor ayni sekilde 75 squatla da.
İnşallah zümreciğim.desteğin için sağol canımBence olacak kuzum :)
Bazen evdede yapiyorum cocuklar isterse...ama bugun disardan getirdi kocis..yine yemezdim de keretalar istedi babalarindan bende yemek yapmadim o yuzden..:))anladim canim helal olsun valla
oh mis afiyet olsun lahmacunu sen evdemi yapiyosun yoksa disardami yiyosun ?
Oo tebrik ederim verdigin kilolar için. Ama her seyin daha iyi yolu vardir hepsini denedigim için soyledim basarilarLeslie olmak üzere birçok egzersiz videosundan faydalanıyorum..4 ayda 19kilo verdim tamamı yağdan gitti.yani yöntemlerimde sıkıntı yok.önerin için sağol
Lahmacun cok saglikliii. Ekmegi ince ve kizarmis glisemik indeksi daha düşük bu yuzden size yag olarak geri donmesi daha zor. Ne yediginiz kadar neler ile yediginiz de onemli. Kiymali da ayni zamanda. Yaninda da bir ayran varsa harika bir öğünnn tabi fazla da yememek lazjm. Afiyet olsun :))Bazen evdede yapiyorum cocuklar isterse...ama bugun disardan getirdi kocis..yine yemezdim de keretalar istedi babalarindan bende yemek yapmadim o yuzden..:))
Tsk ederim:))2 yi gecmiyorum cok ince ve kucuk tatli tabagi boyu yapiyorlar yetiyor bana..onceden 5 tane banamisin demiyordu...off ne camişmişim bende o zamanlar:)Lahmacun cok saglikliii. Ekmegi ince ve kizarmis glisemik indeksi daha düşük bu yuzden size yag olarak geri donmesi daha zor. Ne yediginiz kadar neler ile yediginiz de onemli. Kiymali da ayni zamanda. Yaninda da bir ayran varsa harika bir öğünnn tabi fazla da yememek lazjm. Afiyet olsun :))
Hahah estagfurullahhhTsk ederim:))2 yi gecmiyorum cok ince ve kucuk tatli tabagi boyu yapiyorlar yetiyor bana..onceden 5 tane banamisin demiyordu...off ne camişmişim bende o zamanlar:)
Ahahahhahah Allah iyiliğini versin emiHimmm kosarak katliyorsan o zaman tabikide spor yapmis olursun bebisimm
Canımm günaydınn!Günaydın kızlar mutlu pazarlar
Ohhh iki öğün üzerine temizlik eksiler kaçınılmazBugün temizlik günüm kızlar..dip köşe Allah ne verdiyse temizleyeceğim..sonra da oğlanı da alır yürüyüşe çıkarız..yine 2 öğün yiyeceğim bugün.haftasonları için baya etkili oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?