2017 Nisanda yeni bir ben veya biz ne dersiniz....?

Ben böyle menuleri çok. Seviyirum canım cıss sabahta kalıyor zaten abartılı değil.. gerisi harika spor şahane

100 mekiki ne sekilde yaptinjz. Size naçizane bir tavsiye vereyim, sporu kendiniz yapmayin egzersiz videolarindan yararlanin. Cunku o videolar profesyonel kisilerce yag yakimi icin ideal olarak hazırlanıyor dinlenme sureleri bile ayarli. Mesela 100 mekikle karin yaglarini eritmek zor ayni sekilde 75 squatla da.

Son düzenleme:
Leslie olmak üzere birçok egzersiz videosundan faydalanıyorum..4 ayda 19kilo verdim tamamı yağdan gitti.yani yöntemlerimde sıkıntı yok.önerin için sağol

Bazen evdede yapiyorum cocuklar isterse...ama bugun disardan getirdi kocis..yine yemezdim de keretalar istedi babalarindan bende yemek yapmadim o yuzden..:))
Lahmacun cok saglikliii. Ekmegi ince ve kizarmis glisemik indeksi daha düşük bu yuzden size yag olarak geri donmesi daha zor. Ne yediginiz kadar neler ile yediginiz de onemli. Kiymali da ayni zamanda. Yaninda da bir ayran varsa harika bir öğünnn tabi fazla da yememek lazjm. Afiyet olsun :))

Tsk ederim:))2 yi gecmiyorum cok ince ve kucuk tatli tabagi boyu yapiyorlar yetiyor bana..onceden 5 tane banamisin demiyordu...off ne camişmişim bende o zamanlar:)

Bugün temizlik günüm kızlar..dip köşe Allah ne verdiyse temizleyeceğim..sonra da oğlanı da alır yürüyüşe çıkarız..yine 2 öğün yiyeceğim bugün.haftasonları için baya etkili oluyor
Ohhh iki öğün üzerine temizlik eksiler kaçınılmaz kolay gelsin canimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…