Çok dengeli bol hareketli harika bir gün canım afiyet olsunMenüm
Kahvaltı 8.00
1 yum.kapama.1 çeri dom.1 havuç ve ywr elması.yeşillik.
2 kk peynir.10 zeytin.1er dilim kivi muz port.
Öğle 14.00
1 kase mercimek çorb.
Akşam19.00 da yiyeceğim fırında balıklar :)
1 dilim fileto balık.1 kase salata.1 küp helva.
1 kase patlamış mısır (ödülüm olsun)
su 2.5 lt
Spor 1 sa açık havada tempolu yürüyüş
Ev temizliği yaptım 3 saat sürdü kızlar bittim resmen
Yarın ola hayrola bakalım
Canım ceviz su kürü çok faydalı..2 hafta dene ama cnm sonra etkisi müthiş.benim tatlı isteğimi direkt kesiyor.Menümü vereyim
Sabah Iki ceviz bekletilmis su cevizleri yendi
Kahvaltı 2 has yum 1.5 dilim ekmek
3 zeytin Kk. Peynir 2 parça helva
Maydanoz Domates salatalik taze sogan
Ara Türk kahvesi 2 k kayısı 2 lokma cevizli sucuk
Ara 1 elma Küçük kase leblebi
Akşam 18.30: 4 parça somon ızgara
Az salata Biraz turşu
1 lokma ekmek ve helva
Ara Türk kahvesi olacak
Bitki çayları 2.5 litre su
Spor yok dinlenme günüm...
Ben dışarda yedim kiCanım ceviz su kürü çok faydalı..2 hafta dene ama cnm sonra etkisi müthiş.benim tatlı isteğimi direkt kesiyor.
Menün güzel.türk kahveleri baş köşede yinebu akşam ikimizin mutfağı da balık koktu desene afiyetler olsun canım.sende yarın eksi göreceksin eminim
Canım daha az yemeni sağlıyor.tüm organların çalışmasına faydalı.metoyu coşturuyor resmen.tadı da yok.mideye flnda dokunmuyor.ömür boyu içilebiliyor.ama kabuklu cevizi kır hemen suya at canım.içindeki doğal yağlar yok olmasın.hazır ceviz içiyle yapma.onların omega3 başta doğal yağları uçup gitmiş oluyor.bide kahvaltıdan en az 30 dk önce iç mutlaka tatlımKorhilalp ceviz su kürünü senden etkilenerek yaptım bugün iki hafta devam edeyim bakayım faydasını illaki görürüz canım, sen diyorsan
Ay canım bnde evde pişirdin sandım.çocuklu evlerde eksik olmaz ya somon.olsun zümrecim çok sağlıklı bir öğünBen dışarda yedim kiama ellerimde kokuyor pöffff İnşallah kuzum sıkıldığım bir rakam var kurtulmak istiyorum ondan
Afiyet olsun canim ayvalik tostu cok buyuk ama nasil yedin yaaa..bide hamburger masallahh masallah ..ama sporla telafi edebilecegini düşünüyorum canim..Valla ben bugun bir ayvalik tostu bir ev yapimi hamburger yedim. Ama iki saat cok hizli yurudum ve birazdan da yarim saat hiit yarim saat de pilates yapacagim
Aynen dediğin gibi yaptım canım bildiğin köy cevizi kırdım suya attım sabah kalkar kalkmaz içtim Kahvaltı sonra oldu zatenCanım daha az yemeni sağlıyor.tüm organların çalışmasına faydalı.metoyu coşturuyor resmen.tadı da yok.mideye flnda dokunmuyor.ömür boyu içilebiliyor.ama kabuklu cevizi kır hemen suya at canım.içindeki doğal yağlar yok olmasın.hazır ceviz içiyle yapma.onların omega3 başta doğal yağları uçup gitmiş oluyor.bide kahvaltıdan en az 30 dk önce iç mutlaka tatlım
Süpersin canımcımAynen dediğin gibi yaptım canım bildiğin köy cevizi kırdım suya attım sabah kalkar kalkmaz içtim Kahvaltı sonra oldu zaten
Olmayacak canım.çünkü cevizin içindeki doğal yağların tümü uçucudur.kırıp anımda tüketmek lazım.yoksa sadece karbonhidrat kısmı kalıyor..ben sağlıklı karbonhidrat olduğu ve doğal yağ içerdiği için tüketiyorum ceviziKorhilalp Şimdi benim 20 gün önce kırdığım cevizlerin bir faydası olmayacak mı ?
Tesekkur ederim ya zaten ayvalik tostu dedigime bakma madoda iki tost ekmegi arasina salam kasar koyup getirmisler bildigin. konyada dogru duzgun ayvalik tostu ne araaar. Bi de guzel bir alternatif tatli buldum. Krize girince şöyle dort bes damla cikolatayi dort bes tane bademle birer birer yiyince gozunu de kapatinca bol bademli cikolata yiyormus gibi oluyor kalorisi de düşük oluyor hem de bademden bolca protein almis olunuyor tavsiye ederim. Krize girince sakinlesmelikAfiyet olsun canim ayvalik tostu cok buyuk ama nasil yedin yaaa..bide hamburger masallahh masallah ..ama sporla telafi edebilecegini düşünüyorum canim..
Bildirimimi yapayım hemen
Geçen hafta:65.4
Bu hafta:64.5
Fark: -900gr
Mislisse
Eki Görüntüle 1962835
Aramıza hoşgeldin canım bilgilerini paylaştığın için teşekkürlerOncelikle carnitin protein hapi değil. Aminoasit o da proteinin yapi tasi oluyor ama kesinlikle farkli şeyler. Aslinda vucudumuz tarafindan uretilen bir sey ama protein alimina bagli olarak artan bir sey. Ve ben protein alimina cok dikkat etsem de maksimum iki yumurta sut yogurt yiyebiliyorum her gun de tavuk et balik yenemiyor ki spor yapmayan birinin kilosu basina ortalama 0.8 ; spor yapan kisini ortalama 1.5 - 2.0 gram protein almasi lazim ve bu kadar almak zor yani. Bu yuzden de carnitin vucudumuzda yeterince uretilemiyor. Carnitin en cok kuzu etinde var. Yag yakmaya yariyor bu carnitin. Zararsiz bir sey kalp hastalarina kisirlara alzhaimerlara veriliyormus. Vucuttan fazlasi su ile atiliyor. Ama bunun faydasi sporla beraber gorulebiliyor. Ictikten on bes dk sonra kallafi bir spor yapmak lazim. Sporda normalde yaktiginiz kalorinin yagin iki uc katini yakiyor ve yorgunluk hissetmiyorsunuz. Dinclik veriyor.
Mayali sut olayi da internetten arastirirken buldum. Saclarimi gurlestirdi daha hizli uzatti icinde biotin ve diger b vitaminletri var bunlar da saclar icin cok onemli . Ama sadece mayaya baglayamiyorum cunku sac icin bir cok sey yapiyorum sirke, yumurta aki, yaglar , maskeler, geceleri on dk sac masaji.. hepsi birlesince saçlarım coştu gitti. Bilyeli masaj aletini de siradan bir krem ile ve son zamanlarda da nivea sikilastorici yag ile yapiyorum. Ama hindista cevizi yagi ile yapicam bi ara alip cunku cok etkiliymis sikilastirmada falan
Buradayım canım hafta sonum yoğundu çok sevdiğimiz arkadaşlarımız bize geldi dolu dolu geçti buraya yazmaya fırsat bulamadım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?