Evet canım instagramda...tabiki canim benim tek basina ise yaramaz ben sadece tokluk hissi vermesi bakimindan birde yag yakici oldugu icin tercih edeyim diyorum o kadin instagramda mi? gulmeyin ama ben instagram ozurluyum hic anlamadim onu o kadin ne kdr surede vermis peki sadece bu dedikleirni mi tuketmis bahseder misin? buarada super sporun masallah
daha once duymustum hatta eczaneye bile gidip sormustum yag yakimini hizlandirdigini falan ama aklimda protein diye kalmis kallafi bi spordan kastin lesliyi bilirsin bu da onun icine giriyor mu acep? ayrica bu guzel bilgilerini bizle paylastigin icin bende cok tesekkur ederimOncelikle carnitin protein hapi değil. Aminoasit o da proteinin yapi tasi oluyor ama kesinlikle farkli şeyler. Aslinda vucudumuz tarafindan uretilen bir sey ama protein alimina bagli olarak artan bir sey. Ve ben protein alimina cok dikkat etsem de maksimum iki yumurta sut yogurt yiyebiliyorum her gun de tavuk et balik yenemiyor ki spor yapmayan birinin kilosu basina ortalama 0.8 ; spor yapan kisini ortalama 1.5 - 2.0 gram protein almasi lazim ve bu kadar almak zor yani. Bu yuzden de carnitin vucudumuzda yeterince uretilemiyor. Carnitin en cok kuzu etinde var. Yag yakmaya yariyor bu carnitin. Zararsiz bir sey kalp hastalarina kisirlara alzhaimerlara veriliyormus. Vucuttan fazlasi su ile atiliyor. Ama bunun faydasi sporla beraber gorulebiliyor. Ictikten on bes dk sonra kallafi bir spor yapmak lazim. Sporda normalde yaktiginiz kalorinin yagin iki uc katini yakiyor ve yorgunluk hissetmiyorsunuz. Dinclik veriyor.
Mayali sut olayi da internetten arastirirken buldum. Saclarimi gurlestirdi daha hizli uzatti icinde biotin ve diger b vitaminletri var bunlar da saclar icin cok onemli . Ama sadece mayaya baglayamiyorum cunku sac icin bir cok sey yapiyorum sirke, yumurta aki, yaglar , maskeler, geceleri on dk sac masaji.. hepsi birlesince saçlarım coştu gitti. Bilyeli masaj aletini de siradan bir krem ile ve son zamanlarda da nivea sikilastorici yag ile yapiyorum. Ama hindista cevizi yagi ile yapicam bi ara alip cunku cok etkiliymis sikilastirmada falan
kesinlikle katiliyorum ama kg bakimindan kadin kendini iyi hissedince kendine daha cok bakim yapasi geliyor dimi? kadin mutlu olunca herkes mutlu oluyor velhasilCanim guzel bilgilerini bizlerle paylastigin icin tsk ederim ..cok guzel bilgiler ...ayrica seni tebrik ederim kendini her konuda gelistirdigin icin...hosuma gidiyor boyle surekli yeniliklere acik daha neler yapabilirim kendim icin diye arastirip uygulayan bayanlar..cunku bir kadinin hangi yasta hangi kiloda hangi meslekte olursa olsun hep kendine bakmasini bakimli olmasini kendini salmamasi gerektigini dusunurum..
Yanii aslinda evet mesela dogumlardan sonra kilolu oldugum icin ne yaparsam yapim kendimi kotu hissediyordum..simdi zatiflayinca moralimde iyi oluyor ne giysem yakistiriyorum buda mutlu ediyor tabii..daha once duymustum hatta eczaneye bile gidip sormustum yag yakimini hizlandirdigini falan ama aklimda protein diye kalmis kallafi bi spordan kastin lesliyi bilirsin bu da onun icine giriyor mu acep? ayrica bu guzel bilgilerini bizle paylastigin icin bende cok tesekkur ederim
kesinlikle katiliyorum ama kg bakimindan kadin kendini iyi hissedince kendine daha cok bakim yapasi geliyor dimi? kadin mutlu olunca herkes mutlu oluyor velhasil
anladim canim helal olsun vallaEvet canım instagramda...
Kadin iki ana ogun yiyor genelde sabah 9.30 gibi Kahvaltı sonra iki ara öğün koyuyor ve akşam yemeği de çok geç olmuyor. Her sabah en az 10000 adım yürümüş ve hala yuruyor. Başka şeyler daha çok tüketiyor o tohumu haftada iki kere falan yulaf yiyor o zaman tüketiyor. Diğer günlerde klasik Kahvaltı.
2 yıl gibi bir sürede vermiş canım
oh mis afiyet olsun lahmacunu sen evdemi yapiyosun yoksa disardami yiyosun ?Kizlaar kizlarr slmm
Sabah
2 haslanmis yumurta ..artik kusucam haslanmis yumurta sucuklu yumurta domatesli yumurta kavrulmus yumurtaya bi ideal kiloma geliyim yumurta 1 sene yemicem
Biraz peynir domates salatalik zeytin bal ve birazda kaymak yedim
Ikindi iki lahmacun salata ve ayran
1 tane sam tatlisi ve kapanis
Su 1 ltyatana kadar 5 bardak daha zorlarim giderse tabii
Spormuoff bugun yapamadim yapamadimmm opuyorumm fistiklarr gorusuruggg
Harika bir gün olmuş canım afiyet şifa olsunkizlar bugunku menum
kalkinca 2 bardak ilik su
sabah 9 1 kase sutlu kuru meyveli gevrek
oglen 13 peynirli yeslillikli 2 yumurtadan doyurucu bi omlet zeytin yine yesillik dom.salatalik 1 dlm ekmek cay
ara 1 elma 1 isirik pingui
aksam 1 kase brokoli corb.1 pors karnabahar yemegi 1 kase yogurt 1 dlm ekmek
su yatana kdr 2.5 olur
2 fincan yesil cay
spor 2 fast mil leslie
1 saat daha yuruyus diyelim
bu kadar
masallah masallah spor da menu de super yalniz turk kahvesiz gunun gecmiyor he aslinda bende icsem belki az biraz tokluk verirMenümü vereyim
Sabah türk kahvesi 2 k kayısı
Kahvaltı öğle 13.00: omlet(1.5 yum iki dilim ekmek, 3 dilim sucuk, biraz peynir, 2 kaşık süt)
1 dilim kek
Ara Türk kahvesi
Spor: yarım saat yüksek tempoda
(Spuat,mekik,bacak hareketleri, jumping jack gibi hareketler)
Yeşil cay
Akşam 18.15: 4kasik pırasa 4 köfte(suda pismis)
Salata ve 3 kaşık yoğurt
Ara Türk. Kahvesi
Bitki caylari 2.5 litre su
Canım sen onu takip et bak ki senin kilon onun başlangıç kilosundan 20 kilo az.. kadının farkı her sabah yaptığı yürüyüşü 20.000 adım attığı oluyor. Adida 65he.... diye başlıyoranladim canim helal olsun valla
Canım açlık ve tatlı isteğimi bastırıyor iyi geliyor ayrıca metabolizmayı hızlandırıyor tavsiye ederimmasallah masallah spor da menu de super yalniz turk kahvesiz gunun gecmiyor he aslinda bende icsem belki az biraz tokluk verir
eskiden canim cok isterdi hamilelkten once simdi gr istemiyor hele onu hic sekersz icemiyorum;( ama icmeye calisacagimCanım açlık ve tatlı isteğimi bastırıyor iyi geliyor ayrıca metabolizmayı hızlandırıyor tavsiye ederim
Canım ben bir kup şeker atıyorum aramızda kalsıneskiden canim cok isterdi hamilelkten once simdi gr istemiyor hele onu hic sekersz icemiyorum;( ama icmeye calisacagim
Ohhh örnek bir menü zümreciğimMenümü vereyim
Sabah türk kahvesi 2 k kayısı
Kahvaltı öğle 13.00: omlet(1.5 yum iki dilim ekmek, 3 dilim sucuk, biraz peynir, 2 kaşık süt)
1 dilim kek
Ara Türk kahvesi
Spor: yarım saat yüksek tempoda
(Spuat,mekik,bacak hareketleri, jumping jack gibi hareketler)
Yeşil cay
Akşam 18.15: 4kasik pırasa 4 köfte(suda pismis)
Salata ve 3 kaşık yoğurt
Ara Türk. Kahvesi
Bitki caylari 2.5 litre su
Bugün çok iyi geçmiş sen iş n adına kaptan.bravo vallakizlar bugunku menum
kalkinca 2 bardak ilik su
sabah 9 1 kase sutlu kuru meyveli gevrek
oglen 13 peynirli yeslillikli 2 yumurtadan doyurucu bi omlet zeytin yine yesillik dom.salatalik 1 dlm ekmek cay
ara 1 elma 1 isirik pingui
aksam 1 kase brokoli corb.1 pors karnabahar yemegi 1 kase yogurt 1 dlm ekmek
su yatana kdr 2.5 olur
2 fincan yesil cay
spor 2 fast mil leslie
1 saat daha yuruyus diyelim
bu kadar
Canım burdayım
Hiiiiii o-la-maz!Canım ben bir kup şeker atıyorum aramızda kalsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?