2017 Nisanda yeni bir ben veya biz ne dersiniz....?

Korumuşsun canım by da bişeydir.ama sporu arttırmalısın tatlım.ve hiç kaçamaksız olmalı menülerin

selin_01 hoşbulduk canım sende hoş geldin :) iyiyim birseyim yok. çok sağolsun hepiniz iyi dilekleriniz için.
Mislisse
geçen hafta 89.100
güncel: 90.300
fark: maalesef +1200
hastayım hemde dediğim gibi pek hareket imkanım olmadı. bünye su tuttu, ödem yaptı diye düşünüyorum. bu akşam hasta olmama rağmen spora gideceğim kızlar.

menü: sabah : çavdarlı ekmeğe tost, 1 bardak süt, yarım domates, 1 haşlama yumurta, 5-6 zeytin
ara: 1 adet küçük salatalık, yeşil çay
öğlen: pidesiz, pilavsz döner yiyeceğim, öndende 1 çorba içerim.
ara: 1 adet elma
akşam: 4 çorba kaşığı sade bulgur pilavı, 100 gr kadar haşlama tavuk, 5-6 yaprak kadar marul
ve sonrada spor dediğim gibi.

canim sabah yumurta olabilirdi menunde ekmekte yoktu sanirim doyurucu olurdu.aksam doyuyorsan da problem yok zaten bende aksam cok az yiyorum bazen anca oyle kilo verebiliyorum

Yumurta güzel fikir, bu aralar biraz sıkıldım yumurtadan , omlet gibi yapmayı deneyeceğim,
Akşam eve dönerken ıspanak alabilirsem yarına ıspanaklı omlet deneyeceğim.

Teşekkürler öneri için :)

Bn bu artıyı telafi edeceğini düşünüyorum.şimdiden kolay gelsin
merhaba kızlar ,

Mislisse

Geçen hafta 86.700
Bu Hafta güncel: 86.300
Fark: - 400 gr
Tebrik ederim nerdeyse yarım kilo gitmiş

Guzel hatunlar sporunuzu sabah yapin gun boyu yediklerinizi daha guzel yaktiriyormus haydi bos buldugumuz bir an spora. Nisan a az kaldi hepimiz ulasicaz hedeflerimize. Spordan yarim saat once yesil cay yesil kahve vb icmeyi ve spordan sonra guzelce beslenmeyi unutmayiin

Harika bir menu ya keske her gun bu sekilde beslenebilsek. Adet doneminde vucut su tpluyor ama daha da hizli calisiyor spor yaparak bunu avantaja cevirirsin zaten o arti da bir kac gune gecip gidecek zaten

Kızlar ben geldim.bir kaç gündür giremedim ama diyeti bozmadım.perşembe günu misafirim vardım.haftasonuda teyzem rahatsızlanmış,kemoterapi görüyordu.zor günler geçiriyor.çok üzülüyoruz.destek olmak için haftasonunu onunla geçirdim.akşam evime döndüm.
Geçen hafta:76.6
Güncel:77.1
Fark:.+500
Mislisse

Canım bu hafta telafi edersin inş

Benim okul ve ev bugün çok yoğundu
Kilo bildirimim
Geçen hafta 66.5
Bu hafta 65.0
Fark _1500
Eki Görüntüle 1962998 Mislisse
Oooo zümrem harikasın.bravo valla.yine ensemdesin.hadi bakalım az kaldı hesefe
Slm kizlar
Gecen hafta 59.2
Bu hafta 58.9
Fark - 300
Mislisse
Eki Görüntüle 1963014
Ve sadece 900 gr kaldi hedefime
Çok güzel bir rakam maşallah

Allah teyzene acil şifalar versin...çok geçmiş olsun canım

Slm kizlar
Gecen hafta 59.2
Bu hafta 58.9
Fark - 300
Mislisse
Eki Görüntüle 1963014
Ve sadece 900 gr kaldi hedefime
tebrik ederim canım. benimde hedefim bu kilolar. daha 30 kilom falan varda. merak ettim canım bel basen ölçülerin ne? mahsuru yoksa söylermisin benim bel basen kiloma göre baya azaldı spordan dolayıda. bi o kiloyla bu kilo arasında fark ne merak ettim

Bildirimimi yapayım hemen
Geçen hafta:65.4
Bu hafta:64.5
Fark: -900gr

Mislisse
Eki Görüntüle 1962835
İste bu canım süper süper... bu hafta kaçamak siz tam gaz spor full ve gelsin 62 hedefi zumremmm
Valla canım ben arasız hiç yapamam herhalde :) bu yol sabır ve devamlılık istiyor hele ki ümitsizliğe hiç yer yok sende de bu irade var bence canım:) Haftaya eksilerin bol olur inş
Hanımlar 5 mil leslie yaptım.şimdi limonlu yeşil çayımla keyif yapıyorum hani nerde bildirimler??

merhaba kızlar ,

Mislisse

Geçen hafta 86.700
Bu Hafta güncel: 86.300
Fark: - 400 gr
Tebrik ederim Vilma cimm
Canım Rabbim teyzene acil şifalar versin
Kilo konusunda sağlık olsun, haftaya daha güzel bildirim olacak bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…