İşte bu ya tebrik ederim canım bende senin gibi sıfır kaçamaksız ve az yiyeceğimBildirimimi yapayım hemen
Geçen hafta:65.4
Bu hafta:64.5
Fark: -900gr
Mislisse
Eki Görüntüle 1962835
Sağol canımcım.takıl sende peşimeİşte bu ya tebrik ederim canım bende senin gibi sıfır kaçamaksız ve az yiyeceğim
Korumuşsun canım by da bişeydir.ama sporu arttırmalısın tatlım.ve hiç kaçamaksız olmalı menülerinGünaydın kızlar
Geçen hafta:85
Bu hafta:85
Kızlar veremiyorum diye sinir oldum hafta sonu bol kaçamaklı oldu ama yarından itibaren daha sıkı bir diyetle devam edeceğim olmayacak böyle çünkü ben sıkılıyorum ve motive olamıyorum araları kaldırıcağım en azından
canim sabah yumurta olabilirdi menunde ekmekte yoktu sanirim doyurucu olurdu.aksam doyuyorsan da problem yok zaten bende aksam cok az yiyorum bazen anca oyle kilo verebiliyorum
kiz napmissin sen ? uretim mi yapiyosun yoksaana bayi gibi dagitim yapmissin cogalanlardan mi veriyosun yoksa birisinden falan kutuyla mi aldin?
tamm canm oyle yaparimasil biz tesekkur ederiz efenim
ay canim ya dogru soyluyosun keske ideal kgmuza dussek de hepimiz mezun olsak menu vermeden havadan sudan konussak burdan ayrilmadan
amin canim sagolasin
gordugmnkadari ile bitek ekmek yok aksami cok hafif gecirmissin aslinda bence iyi niye dicek olursan mide yedikce istiyo yedikce istiyo ama yemeyince kusuyo alisiyo bi muddet sonra keske hep boyle beslensen dayanabiliyosan birazda spor yaptin mi super olur
supersin canm
masallah masallah afiyet olsun
yukarida yazdim camm cevabimi
Bn bu artıyı telafi edeceğini düşünüyorum.şimdiden kolay gelsinselin_01 hoşbulduk canım sende hoş geldin :) iyiyim birseyim yok. çok sağolsun hepiniz iyi dilekleriniz için.
Mislisse
geçen hafta 89.100
güncel: 90.300
fark: maalesef +1200
hastayım hemde dediğim gibi pek hareket imkanım olmadı. bünye su tuttu, ödem yaptı diye düşünüyorum. bu akşam hasta olmama rağmen spora gideceğim kızlar.
menü: sabah : çavdarlı ekmeğe tost, 1 bardak süt, yarım domates, 1 haşlama yumurta, 5-6 zeytin
ara: 1 adet küçük salatalık, yeşil çay
öğlen: pidesiz, pilavsz döner yiyeceğim, öndende 1 çorba içerim.
ara: 1 adet elma
akşam: 4 çorba kaşığı sade bulgur pilavı, 100 gr kadar haşlama tavuk, 5-6 yaprak kadar marul
ve sonrada spor dediğim gibi.
Tebrik ederim nerdeyse yarım kilo gitmiş
Harika bir menu ya keske her gun bu sekilde beslenebilsek. Adet doneminde vucut su tpluyor ama daha da hizli calisiyor spor yaparak bunu avantaja cevirirsin zaten o arti da bir kac gune gecip gidecek zatenselin_01 hoşbulduk canım sende hoş geldin :) iyiyim birseyim yok. çok sağolsun hepiniz iyi dilekleriniz için.
Mislisse
geçen hafta 89.100
güncel: 90.300
fark: maalesef +1200
hastayım hemde dediğim gibi pek hareket imkanım olmadı. bünye su tuttu, ödem yaptı diye düşünüyorum. bu akşam hasta olmama rağmen spora gideceğim kızlar.
menü: sabah : çavdarlı ekmeğe tost, 1 bardak süt, yarım domates, 1 haşlama yumurta, 5-6 zeytin
ara: 1 adet küçük salatalık, yeşil çay
öğlen: pidesiz, pilavsz döner yiyeceğim, öndende 1 çorba içerim.
ara: 1 adet elma
akşam: 4 çorba kaşığı sade bulgur pilavı, 100 gr kadar haşlama tavuk, 5-6 yaprak kadar marul
ve sonrada spor dediğim gibi.
Canım bu hafta telafi edersin inşKızlar ben geldim.bir kaç gündür giremedim ama diyeti bozmadım.perşembe günu misafirim vardım.haftasonuda teyzem rahatsızlanmış,kemoterapi görüyordu.zor günler geçiriyor.çok üzülüyoruz.destek olmak için haftasonunu onunla geçirdim.akşam evime döndüm.
Geçen hafta:76.6
Güncel:77.1
Fark:.+500
Mislisse
Oooo zümrem harikasın.bravo valla.yine ensemdesin.hadi bakalım az kaldı hesefeBenim okul ve ev bugün çok yoğundu
Kilo bildirimim
Geçen hafta 66.5
Bu hafta 65.0
Fark _1500
Eki Görüntüle 1962998Mislisse
Çok güzel bir rakam maşallahSlm kizlar
Gecen hafta 59.2
Bu hafta 58.9
Fark - 300
Mislisse
Eki Görüntüle 1963014
Ve sadece 900 gr kaldi hedefime
Allah teyzene acil şifalar versin...çok geçmiş olsun canımKızlar ben geldim.bir kaç gündür giremedim ama diyeti bozmadım.perşembe günu misafirim vardım.haftasonuda teyzem rahatsızlanmış,kemoterapi görüyordu.zor günler geçiriyor.çok üzülüyoruz.destek olmak için haftasonunu onunla geçirdim.akşam evime döndüm.
Mislisse
tebrik ederim canım. benimde hedefim bu kilolar. daha 30 kilom falan varda. merak ettim canım bel basen ölçülerin ne? mahsuru yoksa söylermisin benim bel basen kiloma göre baya azaldı spordan dolayıda. bi o kiloyla bu kilo arasında fark ne merak ettimSlm kizlar
Gecen hafta 59.2
Bu hafta 58.9
Fark - 300
Mislisse
Eki Görüntüle 1963014
Vuuuhu hedefimiz ayniymis ben uzun zamandir tartilmiyorum merak ettim bi tartilayim cok guzel sonucccSlm kizlar
Gecen hafta 59.2
Bu hafta 58.9
Fark - 300
Mislisse
Eki Görüntüle 1963014
İste bu canım süper süper... bu hafta kaçamak siz tam gaz spor full ve gelsin 62 hedefi zumremmmBildirimimi yapayım hemen
Geçen hafta:65.4
Bu hafta:64.5
Fark: -900gr
Mislisse
Eki Görüntüle 1962835
Valla canım ben arasız hiç yapamam herhalde :) bu yol sabır ve devamlılık istiyor hele ki ümitsizliğe hiç yer yokGünaydın kızlar
Geçen hafta:85
Bu hafta:85
Kızlar veremiyorum diye sinir oldum hafta sonu bol kaçamaklı oldu ama yarından itibaren daha sıkı bir diyetle devam edeceğim olmayacak böyle çünkü ben sıkılıyorum ve motive olamıyorum araları kaldırıcağım en azından
Hanımlar 5 mil leslie yaptım.şimdi limonlu yeşil çayımla keyif yapıyorumhani nerde bildirimler??
Tebrik ederim Vilma cimm
Canım Rabbim teyzene acil şifalar versinKızlar ben geldim.bir kaç gündür giremedim ama diyeti bozmadım.perşembe günu misafirim vardım.haftasonuda teyzem rahatsızlanmış,kemoterapi görüyordu.zor günler geçiriyor.çok üzülüyoruz.destek olmak için haftasonunu onunla geçirdim.akşam evime döndüm.
Mislisse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?