2017 Nisanda yeni bir ben veya biz ne dersiniz....?

Menüm belli vereyim
Sabah cevizli su ve iki k kayısı

Ara 1 tane ikram bisküvi

Öğle(ödül oldu) 1 lavasli tavuk durum
1.5 kepçe tarhana çorbası
3 kaşık pilav salata 1 bardak ayran

Ara Türk kahvesi 1 lokma cevizli sucuk
Elimin yarısı kadar pestil 1 fincan leblebi

Akşam 18.30:1 kepçe çorba bol salata

Ara Türk kahvesi geç olmadan bir meyve
Bitki çayları 2.5 litre su
Spor yapmayı düşünüyorum yapınca soyleyecem

Ok olcer olcmez veririm cnm bu aksam

Afiyet olsun canım zümreciğim.menün güzel.ödül fln sıkıntı yok
Bakalım ben haftaya 63leri görsem yeter

Menüm şöyle
Sabah 7.00 1bardak ceviz su kürü
Kahvaltı 7.30
1 haş yum.1 çeri dom.1 havuç.3 kk eski kaşar.1 küp helva.1 parça simit.2 dilim kivi.açık çay

Öğle 12.30
5 yaprak sarma (bulgurlu).3 yk kuru fasulye.1 kase yoğurt
Tarçınlı süt (yarım fincan)

Akşam 18.45
1 tabak kıymalı karnabahar.6 yaprak sarma.2 yk kuru biber kavurması

1 kuru erik.1 avuç ay çekirdeği.1 kurabiye.10-12 leblebi

Spor 1sa 10 dk.leslie 5 mil.
Su 2.5lt
1 limonlu yeşil çay.1 goji berry çayı

Ben de;
SABAH iki yumurta bir kase yogurt dort bes zeytin
ARA ÖĞÜN goji berry badem findik
OGLEN dort kasik yogurtlu makarna ( makarna bir kupayi gcmedigi ve yagli yagli yapılmadığı surece kilo yapmiyormus)
ARA süt
AKSAM sebzeli et sote bir kase yogurt.
Yarim saat pilates ve iki lt falan su

Oylemiii sevindimm sen suan kac kilosun..
Ben en son iki ay once 60 kiloydum. Ama su son haftalarda pantolonlarim hafif bolaldi ama kilo mu verdim yoksa sikilastim mi bilmiyorum çünkü yeni bir spora basladim aşırı calistiriyor kaslari yag yakmaya degil de sikilastirmaya yonelik. Insallah 58i goreyim muradima ericem ben de

Canım menün çok sağlıklı bu beslenme şekli bile bizim kalan ömrümüzü daha kaliteli geçireceğimizin garantisidir afiyet eksi olsun canım:)

Canım menün çok sağlıklı bu beslenme şekli bile bizim kalan ömrümüzü daha kaliteli geçireceğimizin garantisidir afiyet eksi olsun canım:)
Kesinlikle canım.zararlı bir şey yediğimde çok kötü bir şey yapmışım gibi suçluluk duyuyorum yavaş yavaş bu beslenme stili hayat tarzına dönüşüyor herhalde..bozulmasın inşallah. Tüm ömrümüz sağlık huzurla geçsin zümrem

Amiiinnn canım benim

Slm kızlar yarın maydanoz suyu içmeye başlıyorum Doğum kontrol hapı kullandığım için vücut ödem tutuyo galiba en iyisi böyle maydanoz lahana suyu içmek gibime geldi sizceeee????

Kızlaaarrrr kızlarrrr kilo veren herkesi tebrik ederim. Alanların vardır mutlak sebebi ki ben bu gün 66 gördüm sanırım adetten gerçi son 3 gün azıttım çok kötü. Spor yapamıyorum yine evde işlerim var. Yaza taşınmayı düşünüyoruz. Kullanılmayan mutfak eşyası vs. Oğlanın küçükleri filan Topluyorum yavaş yavaş. Hazır olsun. Olur da bebiş filan gelir inşallah hazırlıksız yakalanıp çok yormayım kendimi. Şimdiden hazır olsun içim rahat etsin. Sanırım bu gece 3ü 5i bulur yatmam.
Gelelim menüye

Limonlu su/3 bitki çayı
Kahvaltı
Çavdar ekmeğine kaşarlı sucuklu tost yarım (oğlanın yarımı)
1 haşlanmış yumurta/yarım çay bardağı kefir
Atıştırma
Yarım ballı muz/5 siyah kuru üzüm
Öğlen yemeği
5 yk kuru meyveli yulaf ezmesi
Atıştırma
1 avuç kuru yemiş (fındık,badem,ceviz,beyaz leblebi)
Akşam yemeği
İnce pideye tavuk tantuni/ayran(dışardaydık)
1 top dondurma(eve yürüyerek döndük yolda yedik oğluşla)
Atıştırma
Şekersiz t.kahvesi
Şekersiz çay
Su 2lt

Slm kızlar yarın maydanoz suyu içmeye başlıyorum Doğum kontrol hapı kullandığım için vücut ödem tutuyo galiba en iyisi böyle maydanoz lahana suyu içmek gibime geldi sizceeee????
Canım anneme doktor söylemiş ne kadar olduğunu unuttum ama limon ve maydanoz blendırdan geçir suyun içine at iç mi ne demiş istersen öğrenirim. 3-4 kilo verdi 1ay olmadı daha. Tabi yediklerine de dikkat ediyor.

Kızlar gecenin üçünde ben geldimmgunduz fırsat bulamadım uykum kaçmış Ken yazayım dedim.k ilomu vereyim
Geçen hafta 59.3
Bu hafta 59.3
Aslında bir kaç gün önce 58.6 yi görmüştüm ama bir iki gece bir şeyler yedim hemen aldım kilo veren arkadaslar tebrik ederim harikasınız veremeyenlr yılmak yok inşallah.
Mislisse

66 ne yaaaa ahahahhaha 56 yazacaktım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…