Ne 66sı canım sen ne diyorsun 55ten 66 yanlışmı yazdın sen acaba????Kızlaaarrrr kızlarrrr kilo veren herkesi tebrik ederim. Alanların vardır mutlak sebebi ki ben bu gün 66 gördüm sanırım adetten gerçi son 3 gün azıttım çok kötü. Spor yapamıyorum yine evde işlerim var. Yaza taşınmayı düşünüyoruz. Kullanılmayan mutfak eşyası vs. Oğlanın küçükleri filan Topluyorum yavaş yavaş. Hazır olsun. Olur da bebiş filan gelir inşallah hazırlıksız yakalanıp çok yormayım kendimi. Şimdiden hazır olsun içim rahat etsin. Sanırım bu gece 3ü 5i bulur yatmam.
Gelelim menüye
Limonlu su/3 bitki çayı
Kahvaltı
Çavdar ekmeğine kaşarlı sucuklu tost yarım (oğlanın yarımı)
1 haşlanmış yumurta/yarım çay bardağı kefir
Atıştırma
Yarım ballı muz/5 siyah kuru üzüm
Öğlen yemeği
5 yk kuru meyveli yulaf ezmesi
Atıştırma
1 avuç kuru yemiş (fındık,badem,ceviz,beyaz leblebi)
Akşam yemeği
İnce pideye tavuk tantuni/ayran(dışardaydık)
1 top dondurma(eve yürüyerek döndük yolda yedik oğluşla)
Atıştırma
Şekersiz t.kahvesi
Şekersiz çay
Su 2lt
Ooohhh ya devrelerimi yakacaktın kızzz66 ne yaaaa ahahahhaha 56 yazacaktım
Günaydın canım çok doğru yaaaa
Hehehe arada atraksiyonlu iyidirOoohhh ya devrelerimi yakacaktın kızzz
Günaydın tatlım.çok güzel bir paylaşım buuu
Maşallah maşallah:)))Merhaba Kızlar,
Dün neler yedim :)
Sabah: maydanozlu omlet yaptım 2 yumurta ile, 1 dlm ekmek, 1 kk peynir
Öğle : 40 gr Ton balığı, salata, 1 dlm ekmek
Ara: 1 çay bardağı leblebi
Akşam: Mercimek çorbası, nohut yemeği ( ekmek yemedim çünkü nohutu kocaman bir tabak yedim)
Sana zaten maşallah. Canım senin oğlan küçükmüydü.Hanımlar 5 mil yaptımmm
Şimdi dinlenme zamanıdır.oğluşla ne kadar olursa tabii
Dengeli ve besleyici bir menü olmuşşş.afiyet oşsunMerhaba Kızlar,
Akşam: Mercimek çorbası, nohut yemeği ( ekmek yemedim çünkü nohutu kocaman bir tabak yedim)
Küçük canım.15 aylık bir yakışıklım varSana zaten maşallah. Canım senin oğlan küçükmüydü.
Maşallah Allah bağışlasın.Küçük canım.15 aylık bir yakışıklım var
Tamam şeker kurabiye yeme ama kuru üzümün şekeri zararlı değil ki. Tabiki sen bilirsin ama ben dayanamıyorum valla. Çikolatalı leblebi yedi oğlan 3-5 tane de bana yedirdi hem severken hemde oğlan o pamik elleriyle yedirirken nasıl Yok derimKızlar biliyosunuz ben karatay beslenmesi uyguluyorum.ama son 1 aydır tatlı hamurişi fln yemeye başladım.aslında hiç ihtiyacım yok biliyorum ama yok çeyrek simit yok 1 küp helva bir hanımellr bisküvi derken ipin ucu kaçtı.kendime çok kızıyorum .bugün yeni bir karar aldım ve 1 tanecik kurabiye de olsa ağzıma sürmeyeceğim.kaçamaksız menüler paylaşacağım sizinle. şeker orucuna başlıyorum bugün.kuru üzüm tanesi bile giremez ağzımdan içeri.size şu an burda söz veriyorum!!!
Bu minik kaçamaklar olduğunda da kilo verdim ama bunlar olmasaydı daha fazla verebilirdim eminim.
An itibariyle şeker hamurişi 1lokmacık dahi olsa yemiyorum..isteyen peşime takılsın..çünkü ben bu 19 kiloyu hiç kaçamak yapmadan verdim son 5-6kilomu da öyle vermek istiyorum Allah'ın izniyle...
Canım en zararlı şeker türü fruktoz yani meyvenin içindeki şeker.o yüzden öyle yazdım.tabi ben bu şekilde inandığım için öyle yapacağım.hepimizin yavrucaklarını Allah bağışlasın..Maşallah Allah bağışlasın.
Tamam şeker kurabiye yeme ama kuru üzümün şekeri zararlı değil ki. Tabiki sen bilirsin ama ben dayanamıyorum valla. Çikolatalı leblebi yedi oğlan 3-5 tane de bana yedirdi hem severken hemde oğlan o pamik elleriyle yedirirken nasıl Yok derim
Kız zararlı olsa Rabbim yaratır mı o meyveleri :)Canım en zararlı şeker türü fruktoz yani meyvenin içindeki şeker.o yüzden öyle yazdım.tabi ben bu şekilde inandığım için öyle yapacağım.hepimizin yavrucaklarını Allah bağışlasın..
Menün çok güzel canım ama akşam salata da yeseydin akşam yemeğinin yanına sindirim açısından süper olurMerhaba Kızlar,
Ya ben bunu çok düşündüm canım ama şunu biliyorum ömür boyu hayatımdan cikaramqm ben. O yüzden arada derede alıyorum vücut bilsin ve ilerde tepki vermesin diye.. He zaten aman aman tatlı bağımlısı biri değilim çok şükür:) geçenlerde evde canga diye çikolata vardı tartı günü yiyecem dedim sonra yine içim el vermedi evdekilere yedirdim ben yemeyeyim diye :)) seni uzaktan canı gönülden destekliyorum zümremmKızlar biliyosunuz ben karatay beslenmesi uyguluyorum.ama son 1 aydır tatlı hamurişi fln yemeye başladım.aslında hiç ihtiyacım yok biliyorum ama yok çeyrek simit yok 1 küp helva bir hanımellr bisküvi derken ipin ucu kaçtı.kendime çok kızıyorum .bugün yeni bir karar aldım ve 1 tanecik kurabiye de olsa ağzıma sürmeyeceğim.kaçamaksız menüler paylaşacağım sizinle. şeker orucuna başlıyorum bugün.kuru üzüm tanesi bile giremez ağzımdan içeri.size şu an burda söz veriyorum!!!
Bu minik kaçamaklar olduğunda da kilo verdim ama bunlar olmasaydı daha fazla verebilirdim eminim.
An itibariyle şeker hamurişi 1lokmacık dahi olsa yemiyorum..isteyen peşime takılsın..çünkü ben bu 19 kiloyu hiç kaçamak yapmadan verdim son 5-6kilomu da öyle vermek istiyorum Allah'ın izniyle...
Canım tabii ki öyle ama biz insanlar her şeyi kirlettik.toprağı suyu tohumları...o yüzden zararlıKız zararlı olsa Rabbim yaratır mı o meyveleri :)
Bnde en azından hedefime ulaşana kadar bu kararımı bozmak istemiyorum zümrem.çünkü azıcık yesem bile bunlar bnm kilo almama neden oluyor..hedefime ulaşınca da çok çok az yiyeceğim inşalşah.bnm bünyem hemen karbonhidratı yağa çeviriyor ama kilolarca et yoğurt süt sebze yesem yine eksi çıkarım ertesi gün.yunus emre ne demiş ilim kendin bilmektir..bnde durumlar böyle canımcım desteğin için teşekkür ederimMenün çok güzel canım ama akşam salata da yeseydin akşam yemeğinin yanına sindirim açısından süper olurbirde su miktarı ne kadar canım.
Ya ben bunu çok düşündüm canım ama şunu biliyorum ömür boyu hayatımdan cikaramqm ben. O yüzden arada derede alıyorum vücut bilsin ve ilerde tepki vermesin diye.. He zaten aman aman tatlı bağımlısı biri değilim çok şükür:) geçenlerde evde canga diye çikolata vardı tartı günü yiyecem dedim sonra yine içim el vermedi evdekilere yedirdim ben yemeyeyim diye :)) seni uzaktan canı gönülden destekliyorum zümremm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?