2017 Nisanda yeni bir ben veya biz ne dersiniz....?

Ne 66sı canım sen ne diyorsun 55ten 66 yanlışmı yazdın sen acaba????

Merhaba Kızlar,

Dün neler yedim :)
Sabah: maydanozlu omlet yaptım 2 yumurta ile, 1 dlm ekmek, 1 kk peynir
Öğle : 40 gr Ton balığı, salata, 1 dlm ekmek
Ara: 1 çay bardağı leblebi
Akşam: Mercimek çorbası, nohut yemeği ( ekmek yemedim çünkü nohutu kocaman bir tabak yedim)

Maşallah maşallah:)))

Dengeli ve besleyici bir menü olmuşşş.afiyet oşsun

Kızlar biliyosunuz ben karatay beslenmesi uyguluyorum.ama son 1 aydır tatlı hamurişi fln yemeye başladım.aslında hiç ihtiyacım yok biliyorum ama yok çeyrek simit yok 1 küp helva bir hanımellr bisküvi derken ipin ucu kaçtı.kendime çok kızıyorum.bugün yeni bir karar aldım ve 1 tanecik kurabiye de olsa ağzıma sürmeyeceğim.kaçamaksız menüler paylaşacağım sizinle. şeker orucuna başlıyorum bugün.kuru üzüm tanesi bile giremez ağzımdan içeri.size şu an burda söz veriyorum!!!
Bu minik kaçamaklar olduğunda da kilo verdim ama bunlar olmasaydı daha fazla verebilirdim eminim.
An itibariyle şeker hamurişi 1lokmacık dahi olsa yemiyorum..isteyen peşime takılsın..çünkü ben bu 19 kiloyu hiç kaçamak yapmadan verdim son 5-6kilomu da öyle vermek istiyorum Allah'ın izniyle...

Küçük canım.15 aylık bir yakışıklım var
Maşallah Allah bağışlasın.
Tamam şeker kurabiye yeme ama kuru üzümün şekeri zararlı değil ki. Tabiki sen bilirsin ama ben dayanamıyorum valla. Çikolatalı leblebi yedi oğlan 3-5 tane de bana yedirdi hem severken hemde oğlan o pamik elleriyle yedirirken nasıl Yok derim

Canım en zararlı şeker türü fruktoz yani meyvenin içindeki şeker.o yüzden öyle yazdım.tabi ben bu şekilde inandığım için öyle yapacağım.hepimizin yavrucaklarını Allah bağışlasın..

Menün çok güzel canım ama akşam salata da yeseydin akşam yemeğinin yanına sindirim açısından süper olur birde su miktarı ne kadar canım.
Ya ben bunu çok düşündüm canım ama şunu biliyorum ömür boyu hayatımdan cikaramqm ben. O yüzden arada derede alıyorum vücut bilsin ve ilerde tepki vermesin diye.. He zaten aman aman tatlı bağımlısı biri değilim çok şükür:) geçenlerde evde canga diye çikolata vardı tartı günü yiyecem dedim sonra yine içim el vermedi evdekilere yedirdim ben yemeyeyim diye :)) seni uzaktan canı gönülden destekliyorum zümremm

Sıfır kaçamakla 1.gün
Sabah 7.15 1 bardk ceviz su kürü
Kahvaltı 7.45
1 haş yum.1 çeri ve havuç.1 km peynir.7 zeytin.1 dilim kivi.bol yeşillik çay

Öğle 12.45
1 kase çorb.1 yum ile çılbır.bol salata

Akşam 18.45te yerim
1 kase çorb.1 tabak kıymalı karnabahar.
1 avuç kuruyemiş.açık çay
Su 2.75 lt
Spor 5 mil 1sa 10 dk

Bnde en azından hedefime ulaşana kadar bu kararımı bozmak istemiyorum zümrem.çünkü azıcık yesem bile bunlar bnm kilo almama neden oluyor..hedefime ulaşınca da çok çok az yiyeceğim inşalşah.bnm bünyem hemen karbonhidratı yağa çeviriyor ama kilolarca et yoğurt süt sebze yesem yine eksi çıkarım ertesi gün.yunus emre ne demiş ilim kendin bilmektir..bnde durumlar böyle canımcım desteğin için teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…