2017 Nisanda yeni bir ben veya biz ne dersiniz....?

Çok haklısın canımm.bakalım yarınki sonucu çok merak ediyorum.63 dediğin gibi daha mantıklıydı.bazen hiç eksilmediği oluyor artık.yağ oranı azaldığı için..ama insan hedefe yaklaştıkça bir an önce ulaşıp korumaya geçmek istiyor

Çok haklısın canım ama bak şöyle düşün ben rakam olarak iki kilo vermiş görünüyorum son 3 ayda ama 4 kilo yağdan vermişim. Önemli olan yağ oranını azaltmak bana göre kasdan veya sudan versem bunun bana bir faydası yok. Ki sende zaten bu bilinçle beslenip spor yapıyorsun

kizlar dun gittim aktardan chia tohumu aldim gunde 2 ogun tuketicem bunun disinda bildiginiz tokluk hissi veren metabolzmayi calistiran bi cay tarifinz var mi ? benim bildgm yesil cay var bide elmali tarcinli fln bi cay var
Mate cayi var canim bi de yesil kahve. Haftada bir de kacamak yapın arkadaslar. Metabolizmaniz artik yaptiginiz diyete spora alisti daha zor sporlar yapıp haftada bir kacamak yapmak metabolizmayi canlandirmak lazım. Yoksa kilo verimi durur yavaslar

kizlar dun gittim aktardan chia tohumu aldim gunde 2 ogun tuketicem bunun disinda bildiginiz tokluk hissi veren metabolzmayi calistiran bi cay tarifinz var mi ? benim bildgm yesil cay var bide elmali tarcinli fln bi cay var
Canım yeşil çay soda limon çok etkili metoyu hkzlandırmada.ben özellikle haftasonlaru yapacağım bundan sonra

Kesinlikle haklısın zümrem.bnde şuana kadar 19kilonun tamamını yağdan verdim.önemli olan yağ oranını azaltmak tabii.ayrıca yağlar yanarken kas oranımız artıyor.geçen gün bir yazı okudum.kas oranı arttıkça spor esnasında daha fazla yağ ve kalori yakılıyormuş.yani sor yaptıkça daha fazla kas daha fazla kalorii

Allah iyiliğini versin emi hiç bişey diyemedim kaldım öyle bildiğin

Bu arada benim kayınpeder de ekmek arası lahmacun yiyo var mı bi akrabalık
Adanalimisinnn kizlarr yoksaaa ...gelin size burda lahmacunun kralini ,kebabin hasini ismarliyim..bu arada bende denemistim ekmek arasi lagmacuuunnn...:)))

Menüm
Sabah 7.00 1 bardak ceviz su kürü

Öğle 12.00
1 yum.3 dilim pastırma.5 mantar.3 kk kaşar pyn ile omlet
7 zeytin.2 dilim muz ve portakal.1 küçük poğaça

Akşam 19.00
1 içli köfte.3 yk ciğer sote.1 bardak kefir.
1 küçük ekler. Çay

Spor 1 sa temp yürüyüş
Su 2lt
Detoks suyu 1 lt
Bugün ekler ve poğaça kaçamak oldu

Acaba ben o yüzden mi o kadar terliyorum canım. Şu step akşamları varya offf.. nasıl ya diyorum böyle bir ter yok zümrem bildiğin damlıyor.. yagda çok yok bu ter nerden hacııı.. diyesim geliyor :) Sen nerede olcturdun canım diyetisyene gittin mi o şekilde verdin mi :)
Olur o kadar canım sporun var suyun mükemmel beni rahatsız etmedi. Afiyet şifa olsun

Menümü vereyim
Sabah ılık limonlu su 2 k kayısı
Kahvaltı öğle:3 has yumurta 3 zeytin
Kk peynir 1.5 dilim tam t ekmek
1 er çay kaşığı tereyağı bal
Domates salatalik
Ara Türk kahvesi avuç içi leblebi
Ara yarim muz 2 ceviz 10 fındık

Akşam 19.00: 1.5 kepçe çorba
5 kaşık bulgur pilavı üzerine köy horozu 3 parça
2 dilim börek
2.5 litre su
Akşam kaçtı ama börek ateşte pişmiş sini böreği diyorlar burada geri ceviremedim

Heee baciimm heee napiciinn istee ..emekli ettiler bizii..postaladilar..kilo alip geri donelim ne dersin...
Dur kııı Allah muhafaza +1 deyim zaten.
Adanalimisinnn kizlarr yoksaaa ...gelin size burda lahmacunun kralini ,kebabin hasini ismarliyim..bu arada bende denemistim ekmek arasi lagmacuuunnn...:)))

Yok canım Kastamonu Malatya karışığım ben doğma büyüme de İstanbul hepsi karıştı. Maraşlılar kendileri birazda cimriler

Börek kaçamak olmuş ama kalan menü gayet iyi canımcım...hlroz da lezzetli olmuştur hani ,) afyet olsun canımm

Hiç diyetisyene gitmedim canım ben.eczanede ölçtürmüştüm.ama ben kendimde anlıyorum zaten her yerim kaslandı ve üst bacağım hariç yağ kalmadı hiçbir yerde.önde kaburga kemiklerim sayılıyo yağ oranım % 23 çıkmıştı

Ayniymisiz canım benim de 23 du 2 ay sonra bidaha gid3c3m bakalım kaç olacak

Bence % 20 de bırakmalıyız.çok zayıf oluruz o zaman hadi bakalım 2 ay sonra neler olacak? Ama yaza git gireceğimiz kesin zümrem
Bence de canım. Birde şunu anladım ben. benim bir arkadaşım vardı çok zayıftı kilo olarak ama diyetisyene gitti yağ oranı baya fazla çıktı. Sonra dikkat ettim o arkadaşım tek kalıyordu ve daha çok geciştirmeli besleniyordu. Hazır çikolata bisküvi tarzı veya mantı tarzı kolay yapılan yiyecekler.. hep o şekilde beslendiği için kilo artmasa da yağ oranı artmıştı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…