Çok haklısın canımm.bakalım yarınki sonucu çok merak ediyorum.63 dediğin gibi daha mantıklıydı.bazen hiç eksilmediği oluyor artık.yağ oranı azaldığı için..ama insan hedefe yaklaştıkça bir an önce ulaşıp korumaya geçmek istiyorCanım benim bak ben sana 63 mantıklı demiştim:) yok şaka bir tarafa da canım artık yağ oranı azaldı istesek de hızlı veremeyiz ama sen buna rağmen maşallah gayet hızlı veriyorsun. Arada 200 gr cığimi dert ediyorsun zümremBen aylarca 67 de takıldım düşünsene yeni yeni çözülüyor son iki ay bakalım inşallah gidecek...
Günaydınnnnnnn!!mutlu haftasonları hepimize !!Günaydın kızlar
Çok haklısın canım ama bak şöyle düşün ben rakam olarak iki kilo vermiş görünüyorum son 3 ayda ama 4 kilo yağdan vermişim. Önemli olan yağ oranını azaltmak bana göre kasdan veya sudan versem bunun bana bir faydası yok. Ki sende zaten bu bilinçle beslenip spor yapıyorsunÇok haklısın canımm.bakalım yarınki sonucu çok merak ediyorum.63 dediğin gibi daha mantıklıydı.bazen hiç eksilmediği oluyor artık.yağ oranı azaldığı için..ama insan hedefe yaklaştıkça bir an önce ulaşıp korumaya geçmek istiyor
Mate cayi var canim bi de yesil kahve. Haftada bir de kacamak yapın arkadaslar. Metabolizmaniz artik yaptiginiz diyete spora alisti daha zor sporlar yapıp haftada bir kacamak yapmak metabolizmayi canlandirmak lazım. Yoksa kilo verimi durur yavaslarkizlar dun gittim aktardan chia tohumu aldim gunde 2 ogun tuketicem bunun disinda bildiginiz tokluk hissi veren metabolzmayi calistiran bi cay tarifinz var mi ? benim bildgm yesil cay var bide elmali tarcinli fln bi cay var
Canım yeşil çay soda limon çok etkili metoyu hkzlandırmada.ben özellikle haftasonlaru yapacağım bundan sonrakizlar dun gittim aktardan chia tohumu aldim gunde 2 ogun tuketicem bunun disinda bildiginiz tokluk hissi veren metabolzmayi calistiran bi cay tarifinz var mi ? benim bildgm yesil cay var bide elmali tarcinli fln bi cay var
Kesinlikle haklısın zümrem.bnde şuana kadar 19kilonun tamamını yağdan verdim.önemli olan yağ oranını azaltmak tabii.ayrıca yağlar yanarken kas oranımız artıyor.geçen gün bir yazı okudum.kas oranı arttıkça spor esnasında daha fazla yağ ve kalori yakılıyormuş.yani sor yaptıkça daha fazla kas daha fazla kaloriiÇok haklısın canım ama bak şöyle düşün ben rakam olarak iki kilo vermiş görünüyorum son 3 ayda ama 4 kilo yağdan vermişim. Önemli olan yağ oranını azaltmak bana göre kasdan veya sudan versem bunun bana bir faydası yok. Ki sende zaten bu bilinçle beslenip spor yapıyorsun
Canim giremiyorum bu siralar cocuklarla ben hastalikla ugrasiyoruz ..yemin ediyorum tiksindim kış ayindan ..iki uc gune normale doneriz diye umut ediyorum insallah ..sen nasilsin canim nasil gidiyor spor ve diyet ..nisanda geldi..
Heee baciimm heee napiciinn istee ..emekli ettiler bizii..postaladilar..kilo alip geri donelim ne dersin...Kilo veren kenara geçiyor:)))
Adanalimisinnn kizlarr yoksaaa ...gelin size burda lahmacunun kralini ,kebabin hasini ismarliyim..bu arada bende denemistim ekmek arasi lagmacuuunnn...:)))Allah iyiliğini versin emi hiç bişey diyemedim kaldım öyle bildiğin
Bu arada benim kayınpeder de ekmek arası lahmacun yiyo var mı bi akrabalık
Adanalimisinnn kizlarr yoksaaa ...gelin size burda lahmacunun kralini ,kebabin hasini ismarliyim..bu arada bende denemistim ekmek arasi lagmacuuunnn...:)))[/QUOTE
Cok gecmis olsun sanaa ve çocuklarına acil sifalar diliyorum tatli suya birer tatli kaşığı sirke bal koyup gargara yap canim ya bogazdaki mikrobu öldürüyor yumisatiyor boğazı:) adanalilara hayranim bu arada cok sicak insanlar :) bir gun sirf o guzel kebaplari yemeye gelicem
Acaba ben o yüzden mi o kadar terliyorum canım. Şu step akşamları varya offf.. nasıl ya diyorum böyle bir ter yok zümrem bildiğin damlıyor.. yagda çok yok bu ter nerden hacııı.. diyesim geliyor :) Sen nerede olcturdun canım diyetisyene gittin mi o şekilde verdin mi :)Kesinlikle haklısın zümrem.bnde şuana kadar 19kilonun tamamını yağdan verdim.önemli olan yağ oranını azaltmak tabii.ayrıca yağlar yanarken kas oranımız artıyor.geçen gün bir yazı okudum.kas oranı arttıkça spor esnasında daha fazla yağ ve kalori yakılıyormuş.yani sor yaptıkça daha fazla kas daha fazla kalorii
Olur o kadar canım sporun var suyun mükemmel beni rahatsız etmedi. Afiyet şifa olsunMenüm
Sabah 7.00 1 bardak ceviz su kürü
Öğle 12.00
1 yum.3 dilim pastırma.5 mantar.3 kk kaşar pyn ile omlet
7 zeytin.2 dilim muz ve portakal.1 küçük poğaça
Akşam 19.00
1 içli köfte.3 yk ciğer sote.1 bardak kefir.
1 küçük ekler. Çay
Spor 1 sa temp yürüyüş
Su 2lt
Detoks suyu 1 lt
Bugün ekler ve poğaça kaçamak oldu
Dur kııı Allah muhafaza +1 deyim zaten.Heee baciimm heee napiciinn istee ..emekli ettiler bizii..postaladilar..kilo alip geri donelim ne dersin...
Adanalimisinnn kizlarr yoksaaa ...gelin size burda lahmacunun kralini ,kebabin hasini ismarliyim..bu arada bende denemistim ekmek arasi lagmacuuunnn...:)))
Börek kaçamak olmuş ama kalan menü gayet iyi canımcım...hlroz da lezzetli olmuştur haniMenümü vereyim
Sabah ılık limonlu su 2 k kayısı
Kahvaltı öğle:3 has yumurta 3 zeytin
Kk peynir 1.5 dilim tam t ekmek
1 er çay kaşığı tereyağı bal
Domates salatalik
Ara Türk kahvesi avuç içi leblebi
Ara yarim muz 2 ceviz 10 fındık
Akşam 19.00: 1.5 kepçe çorba
5 kaşık bulgur pilavı üzerine köy horozu 3 parça
2 dilim börek
2.5 litre su
Akşam kaçtı ama börek ateşte pişmiş sini böreği diyorlar burada geri ceviremedim
Hiç diyetisyene gitmedim canım ben.eczanede ölçtürmüştüm.ama ben kendimde anlıyorum zaten her yerim kaslandı ve üst bacağım hariç yağ kalmadı hiçbir yerde.önde kaburga kemiklerim sayılıyoAcaba ben o yüzden mi o kadar terliyorum canım. Şu step akşamları varya offf.. nasıl ya diyorum böyle bir ter yok zümrem bildiğin damlıyor.. yagda çok yok bu ter nerden hacııı.. diyesim geliyor :) Sen nerede olcturdun canım diyetisyene gittin mi o şekilde verdin mi :)
Olur o kadar canım sporun var suyun mükemmel beni rahatsız etmedi. Afiyet şifa olsun
Ayniymisiz canım benim de 23 du 2 ay sonra bidaha gid3c3m bakalım kaç olacakHiç diyetisyene gitmedim canım ben.eczanede ölçtürmüştüm.ama ben kendimde anlıyorum zaten her yerim kaslandı ve üst bacağım hariç yağ kalmadı hiçbir yerde.önde kaburga kemiklerim sayılıyoyağ oranım % 23 çıkmıştı
Bence % 20 de bırakmalıyız.çok zayıf oluruz o zamanAyniymisiz canım benim de 23 du 2 ay sonra bidaha gid3c3m bakalım kaç olacak
Bence de canım. Birde şunu anladım ben. benim bir arkadaşım vardı çok zayıftı kilo olarak ama diyetisyene gitti yağ oranı baya fazla çıktı. Sonra dikkat ettim o arkadaşım tek kalıyordu ve daha çok geciştirmeli besleniyordu. Hazır çikolata bisküvi tarzı veya mantı tarzı kolay yapılan yiyecekler.. hep o şekilde beslendiği için kilo artmasa da yağ oranı artmıştı.Bence % 20 de bırakmalıyız.çok zayıf oluruz o zamanhadi bakalım 2 ay sonra neler olacak? Ama yaza git gireceğimiz kesin zümrem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?