Kilo veren kenara geçiyor:)))
Canım dün eşimin dedesinin 7 mevlidi vardı bu haftam yoğundu baya. Burada da günlerdir yağmur yağıyor ve nem bana hiç yaramıyor
Geçmiş olsun canım.hava çok etkiliyor psikolojimizi ve sağlığımızı.bnde kaç gündür sıkılıyorum havadan dolayı...Canım dün eşimin dedesinin 7 mevlidi vardı bu haftam yoğundu baya. Burada da günlerdir yağmur yağıyor ve nem bana hiç yaramıyorsinüzit ağrıları başlıyor maalesef..
Çalışma hayatı ile beraber çok yorucu da olsa çok şükür ki bunları sağlıkla yaptığımız ailelerimiz var (pollyanna olasım geldiKızlar bugün çok yoğun geçti.eşim şehir dışındaydı.yarın sabah dönüyor.onun için pasta börek yemek fln yaptım.oğlan da hiç durmuyor.nereye bastığımı bile bilmiyorum.ço k yoruldum.5 milimi de yapamadım.ama akşam bacak karın egz.yapıcam inşallah oğlanı yatırınca..
Menün harika canım afiyet eksi olsunMenümü de yazayı belki fırsat olmazz
Sabah 6.55 1 bardak ceviz-su kürü
Kahvaltı 7.20
1 yum omlet.2 çeri.1 havuç.2 kk kaşar.8 zeytin.zeytinyağlı maydanoz.açık çay
Öğle 12.10
1 kepçe sütlü mercimek çorb.1 yk kereviz salatası.1 küçük poğaça ev yapımı
Akşam 18.30da yerim
1 kepçe çorb.1 kase yoğurtlu bakla.
1 avuç çekirdek.1 kuru erik.çay
Su 2 lt
Detoks suyu 1 lt
Spor yok akşama inşallah yazarım yaparsam
Sağol canım benim..polyanna olmak arada iyidir zümrem.hayat koşuşturmakla geçiyor zaten.19 mart hedefim 62ydi biliyosun ama sanmıyorumÇalışma hayatı ile beraber çok yorucu da olsa çok şükür ki bunları sağlıkla yaptığımız ailelerimiz var (pollyanna olasım geldi) yapamazsan da dinlenme günün olur canım.. takılma
Menün harika canım afiyet eksi olsun
Canım benim bak ben sana 63 mantıklı demiştim:) yok şaka bir tarafa da canım artık yağ oranı azaldı istesek de hızlı veremeyiz ama sen buna rağmen maşallah gayet hızlı veriyorsun. Arada 200 gr cığimi dert ediyorsun zümremSağol canım benim..polyanna olmak arada iyidir zümrem.hayat koşuşturmakla geçiyor zaten.19 mart hedefim 62ydi biliyosun ama sanmıyorumpek gerçekçi bir hedef koyamadım anlaşılan.pazar günü tartılacağım bakalım kaç çıkacak...
allah kabul etsin canm nasilsin daha iyimisin ?Canım dün eşimin dedesinin 7 mevlidi vardı bu haftam yoğundu baya. Burada da günlerdir yağmur yağıyor ve nem bana hiç yaramıyorsinüzit ağrıları başlıyor maalesef..
yuzde bin besyuz etkiliyor hemdeGeçmiş olsun canım.hava çok etkiliyor psikolojimizi ve sağlığımızı.bnde kaç gündür sıkılıyorum havadan dolayı...
bugun dinlenme gunun olsun canm o kdr pasta borek yaptin tadina baktin mi bari ?Kızlar bugün çok yoğun geçti.eşim şehir dışındaydı.yarın sabah dönüyor.onun için pasta börek yemek fln yaptım.oğlan da hiç durmuyor.nereye bastığımı bile bilmiyorum.ço k yoruldum.5 milimi de yapamadım.ama akşam bacak karın egz.yapıcam inşallah oğlanı yatırınca..
menun cok iyi canm afiyet olsnMenümü de yazayı belki fırsat olmazz
Sabah 6.55 1 bardak ceviz-su kürü
Kahvaltı 7.20
1 yum omlet.2 çeri.1 havuç.2 kk kaşar.8 zeytin.zeytinyağlı maydanoz.açık çay
Öğle 12.10
1 kepçe sütlü mercimek çorb.1 yk kereviz salatası.1 küçük poğaça ev yapımı
Akşam 18.30da yerim
1 kepçe çorb.1 kase yoğurtlu bakla.
1 avuç çekirdek.1 kuru erik.çay
Su 2 lt
Detoks suyu 1 lt
Spor yok akşama inşallah yazarım yaparsam
menude spor da cok iyiMenümü vereyim
Sabah Iki has yumurta
domates maydanoz
Ara 1 elma 2 ceviz içi
Ara 2 kurabiye 1 lokma cevizli sucuk kahve
Akşam 18.20: 1 tabak karnibahar yemeği
1 kase yoğurt
Ara Türk kahvesi 1 parça bitter 1 k kayısı
Bitki caylari 2.5 litre su
Spor: 1 saat(step+eliptik bisiklet+yürüyüş bandı+bacak hareketleri)
canm ama cok yaklastin arada 1 kg var bunada sukret benceSağol canım benim..polyanna olmak arada iyidir zümrem.hayat koşuşturmakla geçiyor zaten.19 mart hedefim 62ydi biliyosun ama sanmıyorumpek gerçekçi bir hedef koyamadım anlaşılan.pazar günü tartılacağım bakalım kaç çıkacak...
Hadi ya denemek lazım canım.. bence türk kahvesinin yağ yakımına da çok faydası var. Meto hızlandıran çay olarak da burda tarifini verdiğimiz yeşil çay Maden suyu ve limon bence hızlandırıyor. Kiraz sapı da hızlandırıyor. Ama bol su içmek en etkili olan bence.tevafuk55 aramizda en cok turk kahvesi icen sensin metoyu hizlandiran videolarda sey girdum ogutulmus tere tohumu ile turk kahvesi inanilmaz meto calistoriyomus bilgin olsun
haahahahahahahahahah yok ben lahmacun içine koymayı seviyorum. ekmeğe koyuyarsa bı tanıdığımın kardeşi var. öküzcük diyoruz çünkü resmen öküzcük. kapı gibi bünyesi var. çocuk açken çocuk değil gerçekten. 1 kere oturuyoruz kahve içiyoruz sohbet ediyoruz. bak öküzcük uyandı. oo ablacım günaydınlar falan filan. döndü şunu dedi ben çok açimm yeaaa. arkadaşım ablacım var dolapta kahvaltılık falan yeni ekmek aldım ekmeklikte duruyo falan dedi. döndük biz konuşuyoruz. 3 dakika sonra bi baktık. 1 ekmeğin içini açmış içine biber ve kabak dolması koyuyo. yarım tencere dolmayı koydu ve oturdu yedi. biz şokAllah iyiliğini versin emi hiç bişey diyemedim kaldım öyle bildiğin
Bu arada benim kayınpeder de ekmek arası lahmacun yiyo var mı bi akrabalık
meto ne kız metobolizma mı?tevafuk55 aramizda en cok turk kahvesi icen sensin metoyu hizlandiran videolarda sey girdum ogutulmus tere tohumu ile turk kahvesi inanilmaz meto calistoriyomus bilgin olsun
Yatılı misafirlerim var canım gitsinler buradayım artık
Menün gayet güzel zümrem.miktarlar gayet dengeli.sporuna da hayran kaldım resmenMenümü vereyim
Sabah Iki has yumurta
domates maydanoz
Ara 1 elma 2 ceviz içi
Ara 2 kurabiye 1 lokma cevizli sucuk kahve
Akşam 18.20: 1 tabak karnibahar yemeği
1 kase yoğurt
Ara Türk kahvesi 1 parça bitter 1 k kayısı
Bitki caylari 2.5 litre su
Spor: 1 saat(step+eliptik bisiklet+yürüyüş bandı+bacak hareketleri)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?