2017 Nisanda yeni bir ben veya biz ne dersiniz....?

Canım dün eşimin dedesinin 7 mevlidi vardı bu haftam yoğundu baya. Burada da günlerdir yağmur yağıyor ve nem bana hiç yaramıyor sinüzit ağrıları başlıyor maalesef..
Geçmiş olsun canım.hava çok etkiliyor psikolojimizi ve sağlığımızı.bnde kaç gündür sıkılıyorum havadan dolayı...

Kızlar bugün çok yoğun geçti.eşim şehir dışındaydı.yarın sabah dönüyor.onun için pasta börek yemek fln yaptım.oğlan da hiç durmuyor.nereye bastığımı bile bilmiyorum.ço k yoruldum.5 milimi de yapamadım.ama akşam bacak karın egz.yapıcam inşallah oğlanı yatırınca..

Menümü de yazayı belki fırsat olmazz
Sabah 6.55 1 bardak ceviz-su kürü
Kahvaltı 7.20
1 yum omlet.2 çeri.1 havuç.2 kk kaşar.8 zeytin.zeytinyağlı maydanoz.açık çay
Öğle 12.10
1 kepçe sütlü mercimek çorb.1 yk kereviz salatası.1 küçük poğaça ev yapımı

Akşam 18.30da yerim
1 kepçe çorb.1 kase yoğurtlu bakla.
1 avuç çekirdek.1 kuru erik.çay
Su 2 lt
Detoks suyu 1 lt
Spor yok akşama inşallah yazarım yaparsam

Çalışma hayatı ile beraber çok yorucu da olsa çok şükür ki bunları sağlıkla yaptığımız ailelerimiz var (pollyanna olasım geldi ) yapamazsan da dinlenme günün olur canım.. takılma
Menün harika canım afiyet eksi olsun

Menümü vereyim
Sabah Iki has yumurta
domates maydanoz

Ara 1 elma 2 ceviz içi
Ara 2 kurabiye 1 lokma cevizli sucuk kahve

Akşam 18.20: 1 tabak karnibahar yemeği
1 kase yoğurt
Ara Türk kahvesi 1 parça bitter 1 k kayısı
Bitki caylari 2.5 litre su

Spor: 1 saat(step+eliptik bisiklet+yürüyüş bandı+bacak hareketleri)

Sağol canım benim..polyanna olmak arada iyidir zümrem.hayat koşuşturmakla geçiyor zaten.19 mart hedefim 62ydi biliyosun ama sanmıyorum pek gerçekçi bir hedef koyamadım anlaşılan.pazar günü tartılacağım bakalım kaç çıkacak...

Canım benim bak ben sana 63 mantıklı demiştim:) yok şaka bir tarafa da canım artık yağ oranı azaldı istesek de hızlı veremeyiz ama sen buna rağmen maşallah gayet hızlı veriyorsun. Arada 200 gr cığimi dert ediyorsun zümrem Ben aylarca 67 de takıldım düşünsene yeni yeni çözülüyor son iki ay bakalım inşallah gidecek...

Canım dün eşimin dedesinin 7 mevlidi vardı bu haftam yoğundu baya. Burada da günlerdir yağmur yağıyor ve nem bana hiç yaramıyor sinüzit ağrıları başlıyor maalesef..
allah kabul etsin canm nasilsin daha iyimisin ?

Geçmiş olsun canım.hava çok etkiliyor psikolojimizi ve sağlığımızı.bnde kaç gündür sıkılıyorum havadan dolayı...
yuzde bin besyuz etkiliyor hemde

bugun dinlenme gunun olsun canm o kdr pasta borek yaptin tadina baktin mi bari ?

menun cok iyi canm afiyet olsn
menude spor da cok iyi

canm ama cok yaklastin arada 1 kg var bunada sukret bence ben ne hedefler koydum onun hayal kirikligini yasiyorum guya nisanda en az 65 kg olucaktim ama yapamdim pes etmiyorum etmiycemde havalar isinmayada basladi gunes olunca daha bi enerjik oluyorum kendi adima konusursam evet nisanda diye kendime baslik actim ama olmadi hastalikti misafirlikti sehir disiydi derken bi rutin oturtamadim insallh daha iyi olucak hersey en azindan yapicam buna inaniyorum

kizlar dun gittim aktardan chia tohumu aldim gunde 2 ogun tuketicem bunun disinda bildiginiz tokluk hissi veren metabolzmayi calistiran bi cay tarifinz var mi ? benim bildgm yesil cay var bide elmali tarcinli fln bi cay var

tevafuk55 aramizda en cok turk kahvesi icen sensin metoyu hizlandiran videolarda sey girdum ogutulmus tere tohumu ile turk kahvesi inanilmaz meto calistoriyomus bilgin olsun
Hadi ya denemek lazım canım.. bence türk kahvesinin yağ yakımına da çok faydası var. Meto hızlandıran çay olarak da burda tarifini verdiğimiz yeşil çay Maden suyu ve limon bence hızlandırıyor. Kiraz sapı da hızlandırıyor. Ama bol su içmek en etkili olan bence.

Allah iyiliğini versin emi hiç bişey diyemedim kaldım öyle bildiğin

Bu arada benim kayınpeder de ekmek arası lahmacun yiyo var mı bi akrabalık
haahahahahahahahahah yok ben lahmacun içine koymayı seviyorum. ekmeğe koyuyarsa bı tanıdığımın kardeşi var. öküzcük diyoruz çünkü resmen öküzcük. kapı gibi bünyesi var. çocuk açken çocuk değil gerçekten. 1 kere oturuyoruz kahve içiyoruz sohbet ediyoruz. bak öküzcük uyandı. oo ablacım günaydınlar falan filan. döndü şunu dedi ben çok açimm yeaaa. arkadaşım ablacım var dolapta kahvaltılık falan yeni ekmek aldım ekmeklikte duruyo falan dedi. döndük biz konuşuyoruz. 3 dakika sonra bi baktık. 1 ekmeğin içini açmış içine biber ve kabak dolması koyuyo. yarım tencere dolmayı koydu ve oturdu yedi. biz şok onla belki akrabalık vardı kayın pederin ama

tevafuk55 aramizda en cok turk kahvesi icen sensin metoyu hizlandiran videolarda sey girdum ogutulmus tere tohumu ile turk kahvesi inanilmaz meto calistoriyomus bilgin olsun
meto ne kız metobolizma mı? bir çok spor takviyesinde kahve çekirdeği özü yeşil çay özü chai mi ne var bide onlar var. zayıflamaya etkili diye.

Bu arada menü:
sabah: 1,5 tost çavdar ekmeğine. (benim 1 buçuk şöyle oluyor, 3 ekmek kullanıyorum. 2 kat kaşar koyyorum. arada böyle yapıyorum tostumu çok zevk alıyorum yerken, zaten kare küçük tost ekmekleri), 1 haşlama yumurta, 1 kk light beyaz peynir, 1 bardak doğal süt (kuzenim köyden sağıp getirdi, allah razı olsun yumurta süt getirir genelde), maydanoz
ara: yeşil elma
öğlen: 3-4 yemek kaşığı sade bulgur pilavı, 70 gr haşlama tavuk, 4-5 parça mantar köz, 7-8 dilim kabak
sonrası meçhul

Menün gayet güzel zümrem.miktarlar gayet dengeli.sporuna da hayran kaldım resmen
Adım adım hedefeeeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…