Doğru diyorsun canım.şişmanlık göstergesi bel ve kalça oranının 0.8den büyük olmasıymış.bnce biz doğru yoldayız.beslenme tarzımız gayet sağlıklı.doğal olarakta kas kaybı hiiiç yaşamadıkBence de canım. Birde şunu anladım ben. benim bir arkadaşım vardı çok zayıftı kilo olarak ama diyetisyene gitti yağ oranı baya fazla çıktı. Sonra dikkat ettim o arkadaşım tek kalıyordu ve daha çok geciştirmeli besleniyordu. Hazır çikolata bisküvi tarzı veya mantı tarzı kolay yapılan yiyecekler.. hep o şekilde beslendiği için kilo artmasa da yağ oranı artmıştı.
Çok güzel bir menü yine canım ev temizliği de ekstra spor olmuş. Afiyet olsun zümrem. bu arada bugün tartildin mi canım.Bugünkü menüm
Sabah 7.00 1 bardak ceviz su kürü
Kahvaltı 8.00
1 yum ile 3 dilim pastırmalı omlet.5 zeytin.2 yk lor peyn.
1 çay k.kaymak.1 dilim muz ve yarım ev poğaçası
Öğle 13.00
1 kase mantar çorb.2 içli köfte.2 yk ciğer sote.
Akşam 19.00
1 kase mantar çorb.3 yk humus.bol yeşillik
1 avuç kuruyemiş.2 keçiboynuzu.çay
Su 2lt.1kupa yeşil çay.
Spor 45 dk temp. yürüyüş açık havada
Ayrıca evi temizledim.çok yoruldum bugün...
Ohhh şifa bol eksi olsun canım.menün çok güzel.hem lezzetli hem de tam diyetlik.süpersin canımcımMenümü vereyim
Sabah ılık limonlu ballı su
Kahv öğle: bir yumurtadan omlet
3 zeytin 1 kk.peynir
2 dilim ekmek Domates salatalik
2 küp helva
Ara: türk kahvesi
2 lokma cevizli sucuk
Kucuk kase leblebi fıstık karışık
Akşam 19.30: 1 kepçe cacık
1 köfte 3 kucuk parça tavuk şiş
1 parça ızgara et (el yarısı kadar)
1 kaşık pilav
2 lokma ekmekle ezme
Ara Türk kahvesi olur
2.5 litre su
Geldim canım.bu ara internete pek giremedim.bugün açık havada yürüyüşe başlıyorum.diyete çok sıkı olmamakla beraber devam
Tebrik ederim canım gerçekten harikasınKızlar ben aranızdan ayrılıyorum.artık çok az bir kilom kaldı.onu da 2 ayda yavaş yavaş vermeyi düşünüyorum.menü yazmak biraz sıktı beni.zaten buraya pek uğrayan da olmuyor.motive edici etkisi yitirdi grup benim için.buraya geldiğimde 70.7 kiloydum yaklaşık 9 kiloyu sizinle verdimher şey için sağolun.hakkınızı helal edin.umarım sizde dilediğiniz kilolara ulaşırsınız.yolunuz açık olsun Mislisse kaptan sende hakkını helal et.kendine iyi bak!
helal olsun canm ne guzel en azindan sende hedefine ulastin nasil olsa ulastigin kilonu koruman dilegi ile seni tanidigimiza cok memnun olduk sen de allaha emanet ol...Kızlar ben aranızdan ayrılıyorum.artık çok az bir kilom kaldı.onu da 2 ayda yavaş yavaş vermeyi düşünüyorum.menü yazmak biraz sıktı beni.zaten buraya pek uğrayan da olmuyor.motive edici etkisi yitirdi grup benim için.buraya geldiğimde 70.7 kiloydum yaklaşık 9 kiloyu sizinle verdimher şey için sağolun.hakkınızı helal edin.umarım sizde dilediğiniz kilolara ulaşırsınız.yolunuz açık olsun Mislisse kaptan sende hakkını helal et.kendine iyi bak!
Tebrik ederim canım gerçekten harikasınmaşallah diyeyim valla helal olsun
Ama arada olsa uğra yaaa özleriz seniii
Bende sizi tanıdığıma memnun oldum.inşallah hedeflerinize ulaşırsınız.arada uğrarum kızlarhelal olsun canm ne guzel en azindan sende hedefine ulastin nasil olsa ulastigin kilonu koruman dilegi ile seni tanidigimiza cok memnun olduk sen de allaha emanet ol...
Sağol canım Allah razı olsun .listeye ekleyebilirsin tabii ellerine emeğine sağlıkY yagmur7968 cim canm cok gecmis olsun sanirim sende 58.5 kg ile biraz ara veriyosun burayi birakma tamamen ara sira ugra senide hedefine ulasanlar listesine ekliyorum canm kendine cok iyi bak allah acil sifalar versin ins...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?