2017 Nisanda yeni bir ben veya biz ne dersiniz....?

Diyecek yok kuzum kilolar korkuyor send3n maşallah sana zümrem..
Harika menü yine canım bugün spor yapmadınmı??
Yaptım canım yemekten sonra yapınca yazamadım hemen söylüyorum 30 dakika(hiit kardio ve yer hareketleri)

olsun bakalim bu hafta daha iyi olur ins.

bak sen su keretaya ..ozletme kendini dikkat et

canini sıkma bu hafta daha iyi olur ins.seker orucn nasil gidiyor ?

masallah masallah tekrar tebrik ederim...

supersin canm ya masallah ...
Ilk 65 gün çok iyi gitmişti.hiç tatlı sürmedim ağzıma sonra o istikrarı yakalayamadım canım.3,4 günde bir bozuyorum

Hadi canım bizde başaralım artık irade var ams yavaş bi ileri iki geri gidiyoruz
Valla canım başaracağım ya. totalde 25 kilo oldu buraya yazmaya başladığımdan beri. selin'in bünyesinin yarısı kadar verdim

ay sorma gidip gidip mağazalara bakıyorum. hayatım boyunca hep istediğim şeyleri giyemedim. alamadım. para biriktirdim yemekten arta kalanlarla suyun altında bekleyen timsah gibi zayıflamayı bekliyorum. ayıptır söylemesi bütçem bile hazır. baştan sonra 2 dolap dizicem. çok eğlenceli

Pamik kız allah iyiliğini versin hedefine ulaştığını hatırlamıyorum hala şişkosun sanıyorum
şaka yapıyorum canım şişko dediğime bakma sen şişkosan ben şişkooooooooooooooooooooooooooooooo yum
o zaman sanadaa kocamannnn ALKIŞLARRRRR ALKIŞŞŞŞLARRRR
SANADA EN BİİİİRAAAAVOOOOO tebrik ediyorum canım hedefine ulaştığın için

ay çok yazdım menü yazayımda:
sabah: 1 haşlama yumurta, 1 dilim kızarmış çavdar ekmepi, yarım salatalık, 3 zeytin, 1 kk light peynir, 2 avuç maydanoz, 1 yemek kaşığı lor peyniri, çay
ara: 1 küçük salatalık, 1 yeşil çay, 8-9 adet yer fıstığı
öğlen: 100 gr kadar tavuk, 4 çorba kaşığı kadar sade bulgur pilavı, 7-8 yuvarlak dilim ızgara kabak (bol baharatlı)
ara: 1 yeşil elma, belki gene fıstık yerim bi kaç tane
akşam: 100 gr kadar ızgara bonfile yiyeceğim, yanına sebze garnitürle. bi arkadaşın borcu varda.

akşamda spor, dünde gittim buguünde yarında gidicem.

Günaydın kızlar....
Yaaa bazen acaba buraya yazmasammı diyorum kaç ay oldu 3kilo verdim 2kilo geri aldım saçma saçma bi ileri iki geri yaptım sizden utanıyorum valla hepiniz harikasınız

Canımsın çok sağol takıldım sadece. Yoğunsun görmemişsindir canım normal.Bu arada sen şişkoluğu geride bıraktın artık sadece balık etlisin ama ben gerçekten şiş koydum annem benimle dalga geçiyordu onun soktuğu laftan sonra zaten verdiğim bu kiloyu.

Günaydın kızlar....
Yaaa bazen acaba buraya yazmasammı diyorum kaç ay oldu 3kilo verdim 2kilo geri aldım saçma saçma bi ileri iki geri yaptım sizden utanıyorum valla hepiniz harikasınız
Canım biraz daha sıkman gerekiyor gerçekten bak gerçekten bu kilo vermek istiyorsan sıkman gerekiyor biraz katı olman gerekiyor. Bana kimse inanmıyordu özellikle eşim yemin ediyorum ben bile inanmıyordum bu kiloyu verebileceğime. Ben ki verdiysem herkes verir belki çok değil ama inan bana çoktu 13 kilo

Haklısın canım benden kaynaklanıyor tabi

Artık yapacam demek istemiyorum yaparsam görürsünüz zaten

Cnm ben heeep buralardayım.okuldan çık eve gel yemek hazırla oğlan fln derken bittim resmen..
Menümü yazarım birazdan

Menüm
Sabah 7.00 1 bardk ceviz su kürü

Kahvaltı 7.30
1 has yum.2 çeri.8 zeytin.
1 yk cevizli ezme.2yk lor peynir.
1 dilim eski kaşar.1 dilim muz

10.00da 1 saat leslie 4 mil+ 30dk karın bacak egz.
1 kupa yeşil çay

Öğle 12.30
1 kepçe çorb.1 kase zeytinyağlı bakla.1 kase yoğurt

Akşam 18.30
1 kepçe çorb.3 yk kereviz salatası. 1 maden suyu.
8 badem.5 antep fıst.1 kuru kayısı.çay

Su 2.5lt

o zaman küçük bir yarışma yapalım canım
hayatında en çok gördüğün kilo neydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…