Diyecek yok kuzum kilolar korkuyor send3nMenümm
Sabah 7.00 1 brdk ceviz-su kürü
Kahvaltı 7.30
1 yum sahanda bol tereyağlı.2kk pyn.
7 zeytin.1 çay kaş kaymak.1 dilim muz.açık çay
1 kupa yeşil çay
Öğle 12.30
1,5 kepçe çorb.3 yk kıym.ıspanak.3 yk yoğurt
1 fincan filtre kahve
Akşam 18.40 öğlenin aynısı
1 avuç kabak çek.çay
Su 2.5lt
Spor leslie 4 mil 1 sa
Yaptım canım yemekten sonra yapınca yazamadım hemen söylüyorum 30 dakika(hiit kardio ve yer hareketleri)Harika menü yine canımbugün spor yapmadınmı??
Ilk 65 gün çok iyi gitmişti.hiç tatlı sürmedim ağzıma sonra o istikrarı yakalayamadım canım.3,4 günde bir bozuyorumolsun bakalim bu hafta daha iyi olur ins.
bak sen su keretaya ..ozletme kendini dikkat et
canini sıkma bu hafta daha iyi olur ins.seker orucn nasil gidiyor ?
masallah masallah tekrar tebrik ederim...
supersin canm ya masallah ...
Günaydınnn harika bir gün geçirelim inşallah!!Günaydın kızlar...mutlu huzurlu,sağlıklı bir gün olması dileğiyle...
Günaydın kızlar...mutlu huzurlu,sağlıklı bir gün olması dileğiyle...
Günaydınnn harika bir gün geçirelim inşallah!!
Valla canım başaracağım ya. totalde 25 kilo oldu buraya yazmaya başladığımdan beri. selin'in bünyesinin yarısı kadar verdimHadi canım bizde başaralım artık irade var ams yavaş bi ileri iki geri gidiyoruz
Yaaaa canim benim simartiyorsun beni...yol uzun olsada onemli olan o yola cikabilmek adim atabilmek ve arkana bakmadan pes etmeden yola devam edbilmek ve hedefe ulasabilmek canim..baslamis is bitmis is demektir...er yada gec sonunda olacak ...sendeki bu keci gibi inadi varya yaparsin kesinlikle...giyersin o bikiniyi bebisim...
Valla canım başaracağım ya. totalde 25 kilo oldu buraya yazmaya başladığımdan beri. selin'in bünyesinin yarısı kadar verdim
ay sorma gidip gidip mağazalara bakıyorum. hayatım boyunca hep istediğim şeyleri giyemedim. alamadım. para biriktirdim yemekten arta kalanlarlasuyun altında bekleyen timsah gibi zayıflamayı bekliyorum. ayıptır söylemesi bütçem bile hazır. baştan sonra 2 dolap dizicem. çok eğlenceli
Pamik kız allah iyiliğini versin hedefine ulaştığını hatırlamıyorum hala şişkosun sanıyorum
şaka yapıyorum canım şişko dediğime bakma sen şişkosan ben şişkooooooooooooooooooooooooooooooo yum
o zaman sanadaa kocamannnn ALKIŞLARRRRR ALKIŞŞŞŞLARRRR
SANADA EN BİİİİRAAAAVOOOOO tebrik ediyorum canım hedefine ulaştığın için
ay çok yazdım menü yazayımda:
sabah: 1 haşlama yumurta, 1 dilim kızarmış çavdar ekmepi, yarım salatalık, 3 zeytin, 1 kk light peynir, 2 avuç maydanoz, 1 yemek kaşığı lor peyniri, çay
ara: 1 küçük salatalık, 1 yeşil çay, 8-9 adet yer fıstığı
öğlen: 100 gr kadar tavuk, 4 çorba kaşığı kadar sade bulgur pilavı, 7-8 yuvarlak dilim ızgara kabak (bol baharatlı)
ara: 1 yeşil elma, belki gene fıstık yerim bi kaç tane
akşam: 100 gr kadar ızgara bonfile yiyeceğim, yanına sebze garnitürle. bi arkadaşın borcu varda.
akşamda spor, dünde gittim buguünde yarında gidicem.
Canım biraz daha sıkman gerekiyor gerçekten bak gerçekten bu kilo vermek istiyorsan sıkman gerekiyor biraz katı olman gerekiyor. Bana kimse inanmıyordu özellikle eşim yemin ediyorum ben bile inanmıyordum bu kiloyu verebileceğime. Ben ki verdiysem herkes verir belki çok değil ama inan bana çoktu 13 kiloGünaydın kızlar....
Yaaa bazen acaba buraya yazmasammı diyorum kaç ay oldu 3kilo verdim 2kilo geri aldım saçma saçma bi ileri iki geri yaptımsizden utanıyorum valla hepiniz harikasınız
Haklısın canım benden kaynaklanıyor tabiCanım biraz daha sıkman gerekiyor gerçekten bak gerçekten bu kilo vermek istiyorsan sıkman gerekiyor biraz katı olman gerekiyor. Bana kimse inanmıyordu özellikle eşim yemin ediyorum ben bile inanmıyordum bu kiloyu verebileceğime. Ben ki verdiysem herkes verir belki çok değil ama inan bana çoktu 13 kilo
Herkeşler kaybolmuşkizlar nerdesiniz? sessizlesiyor mu buralar yoksa ?
o zaman küçük bir yarışma yapalım canımCanımsın çok sağol takıldım sadece. Yoğunsun görmemişsindir canım normal.Bu arada sen şişkoluğu geride bıraktın artık sadece balık etlisin ama ben gerçekten şiş koydum annem benimle dalga geçiyordu onun soktuğu laftan sonra zaten verdiğim bu kiloyu.
Kız dur şurda seni motive etmeye çalışıyorum kibarlık yapmaya çalıştım 2 dakkao zaman küçük bir yarışma yapalım canım
hayatında en çok gördüğün kilo neydi
AHAHAHAHA.Canım boş versene kibarlığı ya. Zamanında lahmacun arasına adana koyan birine ne kibarlığı yapıcaksın, ne gereği varKız dur şurda seni motive etmeye çalışıyorum kibarlık yapmaya çalıştım 2 dakka
Allah iyiliğini versin emi hiç bişey diyemedim kaldım öyle bildiğinAHAHAHAHA.Canım boş versene kibarlığı ya. Zamanında lahmacun arasına adana koyan birine ne kibarlığı yapıcaksın, ne gereği var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?