2017 Nisanda yeni bir ben veya biz ne dersiniz....?

Canım çok çok tebrikler valla helal olsun sana süper gittin gideceksinde senden gaza gelip bir gün spora tam başlıcam bırakmıcam ama bakalım ne zaman. Azmi'ne hayranım. Tekrar tebrikler. Uğra arada olur mu :)

ben arada sirada yazacagim kizlar kapatmiyorum
Hayır hayır asla kapatma. Hatta ben en son +1 i gördüm müsait bi vakit tekrar tartılıcam kabul edersen ve sizde devam ederseniz menü vermeye başlıcam son 3kiloyu da vermek istiyorum.
Umarım hepimiz hedeflediğimiz kilolara sağlıkla ulaşırız ve buradan güzel haberler paylaşırız.
Gitmiyorsun değil mi?
Ne yazayım canım inşallah başarınca yazacağım
Kapatma sakın sayfayı kaptan herkesi merak ederiz yine bazen yazarız
Hayır ya kaybolmak yok. Gelelim hergün yine. Misafir vardı peş peşe dün de kardeşim geldi pert oldum okudum ama yazamadım. Yarın da hastaneye kontrole gidiyoruz ailecek :) göz kontrolüne. En kısa zamanda dönücem inşallah. Şimdilik kaçıyor ve öpüyorum kocaman kocaman hepinizi

Buaralardayım :)

bende elimden geldiği kadar yazmaya çalışacağım :)

Diyet Sonrası Yeniden Kilo Almamak İçin Bunları Yapın Hanımlar
Beslenme Ve Diyet Uzmanı Gönül Ateşsaçan kalıcı kilo vermenin yollarını sizlerle paylaşıyor;

Sevgili Kadınlar Kulübü üyeleri sizler için açtığımız Kadınlar Kulübü TV'ye video izleme desteklerinizi bekliyoruz.
Diğer videolar için: https://www.kadinlarkulubu.tv/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…