Kapatma canım.inşallah güzel haberlerinizi yazarız:)ben arada sirada yazacagim kizlar kapatmiyorum
Ne yazayım canım inşallah başarınca yazacağımkiz naz ne begenip begenip kaciyon?
iyiyim canm seni sormali ? suan tam 78 kgyum canim sen ?Mislisse nasılsın? İsminin altındaki güncel kilon mu? Ne yaptın şu an kaç kilosun?
napiyosunn spor falan yapiyomusun bak ben 78 oldumNe yazayım canım inşallah başarınca yazacağım
Kapatma sakın sayfayı kaptan herkesi merak ederiz yine bazen yazarız
iyiyim canm seni sormali ? suan tam 78 kgyum canim sen ?
Evet canım yürüyüşe başladım gerçekten az yiyorum evde bile çok hareketliyimnapiyosunn spor falan yapiyomusun bak ben 78 oldum
Canım çok çok tebrikler valla helal olsun sana süper gittin gideceksinde senden gaza gelip bir gün spora tam başlıcam bırakmıcam ama bakalım ne zaman. Azmi'ne hayranım. Tekrar tebrikler. Uğra arada olur mu :)Kızlar ben aranızdan ayrılıyorum.artık çok az bir kilom kaldı.onu da 2 ayda yavaş yavaş vermeyi düşünüyorum.menü yazmak biraz sıktı beni.zaten buraya pek uğrayan da olmuyor.motive edici etkisi yitirdi grup benim için.buraya geldiğimde 70.7 kiloydum yaklaşık 9 kiloyu sizinle verdimher şey için sağolun.hakkınızı helal edin.umarım sizde dilediğiniz kilolara ulaşırsınız.yolunuz açık olsun Mislisse kaptan sende hakkını helal et.kendine iyi bak!
gunaydin kizlar nasilsiniz ? bu sayfanin artik gercekten kendisine bi yarari kalmadigini dusunen arkadaslarimiz varsa grubu kapatabiliriz isterseniz.Haklisiniz menu vermek te bi yere kadar sıkıyor hergun girip paylasim yapmak isterseniz biraz ara verebiliriz ne dersiniz...
Ben pes etmiyorum sakin yanlis anlasilmasin dikkat ediyorum yedigime ictigime ki beni gorenler cok kg vermissin diyor devam et diyorlar ve biraz sıkı oldugum icin midir nedir kimse 80 kg gibi durmuyosun diyor 70 gibi duruyormusum 70e insem 60 gibi goruncem 70 kg olmaya sadece 8kg kaldi zatenve yaza girecegimiz bu aylarda bu isin pesini birakmayi hic dusunmuyorum aksine havalar guzellestikce daha bi zayiflama istegim artiyor eminim sizde oylesinizdir neyse ksisacasi kglar gidecek yani oyle yada boyle
Hayır hayır asla kapatma. Hatta ben en son +1 i gördüm müsait bi vakit tekrar tartılıcam kabul edersen ve sizde devam ederseniz menü vermeye başlıcam son 3kiloyu da vermek istiyorum.ben arada sirada yazacagim kizlar kapatmiyorum
Gitmiyorsun değil mi?Umarım hepimiz hedeflediğimiz kilolara sağlıkla ulaşırız ve buradan güzel haberler paylaşırız.
Hayır ya kaybolmak yok. Gelelim hergün yine. Misafir vardı peş peşe dün de kardeşim geldi pert oldum okudum ama yazamadım. Yarın da hastaneye kontrole gidiyoruz ailecek :) göz kontrolüne. En kısa zamanda dönücem inşallah. Şimdilik kaçıyor ve öpüyorum kocaman kocaman hepiniziNe yazayım canım inşallah başarınca yazacağım
Kapatma sakın sayfayı kaptan herkesi merak ederiz yine bazen yazarız
Canım çok çok tebrikler valla helal olsun sana süper gittin gideceksinde senden gaza gelip bir gün spora tam başlıcam bırakmıcam ama bakalım ne zaman. Azmi'ne hayranım. Tekrar tebrikler. Uğra arada olur mu :)
Hayır hayır asla kapatma. Hatta ben en son +1 i gördüm müsait bi vakit tekrar tartılıcam kabul edersen ve sizde devam ederseniz menü vermeye başlıcam son 3kiloyu da vermek istiyorum.
Gitmiyorsun değil mi?
Hayır ya kaybolmak yok. Gelelim hergün yine. Misafir vardı peş peşe dün de kardeşim geldi pert oldum okudum ama yazamadım. Yarın da hastaneye kontrole gidiyoruz ailecek :) göz kontrolüne. En kısa zamanda dönücem inşallah. Şimdilik kaçıyor ve öpüyorum kocaman kocaman hepinizi
Tebriklerrr ailenize huzur mutluluk bereket getirsin :)))Eki Görüntüle 1989272 Kızlaaaaarrrrr
Amiiiiinnnn inşallah çok teşekkür ederimTebriklerrr ailenize huzur mutluluk bereket getirsin :)))
Aaaaa gözün aydın canım Allah hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin inşallah canımEki Görüntüle 1989272 Kızlaaaaarrrrr
Amiiinnnn amiinnn canımm çok sağol inşallah.Aaaaa gözün aydın canım Allah hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin inşallah canım
Tebrik ederim canım.yeni görüyorum.çok sevindim.Eki Görüntüle 1989272 Kızlaaaaarrrrr
Çoookk teşekkür ederim canım. Evet kimse kalmadı herkes kayıp. Bu gün doktora gidiyorum ilk kontrol bakalım ma kadarlık kalp atışı filan alırız inşallah.Tebrik ederim canım.yeni görüyorum.çok sevindim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?