2017 Nisanda yeni bir ben veya biz ne dersiniz....?

Sana da canım :) bundan sonra seni misafirliğe göndermicez rakibem baksana her gittiğin yerde birer tane yiyorsun sonra da ben nasıl kilo vereceğim diyorsun kalk bakim bir bardak su iç ardından 100 tane ip atla

Kızlar bende totomu kaldırdım zorla 150 ip atladı m maydanoz suyu kaynatıyorum bugün yediklerim i eritebilirmiyim acaba
Afiyet olsun güzel menü

canım tevafuk55 yaa şimdi girdim inan ki aklimdaydi...Öğretmenler günün kutlu olsun nice nice en güzel eğitim öğretim yılların olsun inşallah canım benim...seni kocaman opuyorum..

Ay canim benim haklisin ozur dilerim kendi adima ogretmenler gunun kutlu olsun baristik mi

Canımm öğretmenler günün kutlu olsun yemin ederim tarihten bile haberim yok.Rabbim sana daha güzel nice öğretmenler günü yaşatsın inşallah :)

Sabah tam kutlayacaktım servisim geldi apar topar çıktım evden daha da yazamadım özür dilerimmm hemşooom Öğretmenler günün kutlu olsun öğretmenimmm Nice güzel yılların olsun inşallah

Canım öğretmen ler günün kutlu olsun hakkınız ödenmez sağlıklı uzun yıllar devam etmen dileğiyle

Canım benim haklısın valla...
Öğretmenler günün kutlu olsun
Ayyy herkese kutlattim ya helal olsun bana şaka bir tarafa arkadaşlar yeni tanışıyoruz zaten, unutmaniz çok normal. çok teşekkür ederim hepinize sizde bizim öğrencilerin ilk ve en önemli öğretmenlerisiniz veya olacaksınız sizin de gununuz kutlu olsun

Ah selin ah selin vur beni vur beni tartı öncesi günün öğretmenler günü olmasi hiç iyi olmadi

Ah selin ah selin vur beni vur beni tartı öncesi günün öğretmenler günü olmasi hiç iyi olmadi
neeeeeee sendemiiii olamaz ....ama bugün senin günündü hakettin tabikide..Bugünün hatrına affedelim arkadaslar...yarın büyük gün...hesaplaşma günü ...gorusecegizzzzzz....

neeeeeee sendemiiii olamaz ....ama bugün senin günündü hakettin tabikide..Bugünün hatrına affedelim arkadaslar...yarın büyük gün...hesaplaşma günü ...gorusecegizzzzzz....
Oy sorma canım öğlen dışarda yemek akşam dışarda yemek tatlı derken kantarin topuzu kaçtı gidişat fena acilen toparlanacam yarın aramızda baya bi fark olacak amaaaaaa haftaya böyle olmayacak inşallah

Bugün arkadaşlarım sen hala zayifliyir musun, cok zayifladin kimse sana iki çocuk annesi demez gibi bir sürü şeyler söylediler. Bunlar beni mutlu ediyor ama simartmiyor hedefime var ve salarsam benim vücut alır onu da biliyorum istediğim kiloda olduğumda neler duyacam kimbilir

Öğretmenler günün kutlu olsun canım.

Öğretmenler günün kutlu olsun canım.
Oy canım teşekkür ederim :) bugün yogunluktan yazmayı unuttum hoş geldin canım . yazdıklarını okudum tabi 60 kiloyu yakın zamanda görmüşsun o yüzden kiloların gidecegini düşünüyorum. abur cuburlara veda demek kilolara veda demek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…