- 1 Kasım 2015
- 2.126
- 2.761
- 133
Ben geldimm Söz verdiğim gibi 5 mil Şeslie yaptım ve 1,5 lt su içtim daha fazlasını midem kaldırmıyor. Benim bir şekilde midemi rahatlatmam gerekiyor rahatsız hissediyorum şuan kendimi
Kızlar iyi akşamlar bugün planladığı m gibi gitmedi 4arkadastik çeşit çok herkes ikişer üçer yerken bende birer dilim yedimama dedim ya çeşit çoktu spor da yapamadim keyfi m yok gücüm yok suda icemedim fazla
Kahvaltim
1haslamis yumurta
Peynir zeytin roka
Şekersiz çay
Gerisini yazmak istemiyorum
Afiyet olsun güzel menüBenim menucukte şöyle güzeller...
sabah kahvaltısı...
1 çay bar.ballı çay
2 haşlanmış yumurta
1 dilim peynir
10 adet yeşil siyah zeytin
sonra dışarı çıktım çocuğu okula bıraktım.ordanda diş doktoruna gittim..gitmez olaydım...neyse baya bi dişçi yolu bize gozüküyor...neyse dışarda olduğum icin genelde dışarda yiyorum mecburen...
ne yesem ne yesem derken aaaa tantuniii gördüm..
ikindi vaktide onu yedim 1 bardak ayranla...
şimdide bitki çayı...Badem,fındık,ceviz,kayısı,incir,ikişer adet olarak yiyorum...
su 1,5 litre şimdilik...Sporda bunlari yiyince 5 mil Leslie yapıcam...
Atladim atladim söz daha dikkat lı olucammSana da canım :) bundan sonra seni misafirliğe göndermicez rakibembaksana her gittiğin yerde birer tane yiyorsun sonra da ben nasıl kilo vereceğim diyorsun kalk bakim bir bardak su iç ardından 100 tane ip atla
Kızlar bende totomu kaldırdım zorla 150 ip atladı m maydanoz suyu kaynatıyorum bugün yediklerim i eritebilirmiyim acaba
Atladim atladim söz daha dikkat lı olucamm
Insanin adı çıkmaya görsün hıhhh
canımtevafuk55 yaa şimdi girdim inan ki aklimdaydi...Öğretmenler günün kutlu olsun nice nice en güzel eğitim öğretim yılların olsun inşallah canım benim...seni kocaman opuyorum..
Ay canim benim haklisin ozur dilerim kendi adima ogretmenler gunun kutlu olsunbaristik mi
Canımm öğretmenler günün kutlu olsun yemin ederim tarihten bile haberim yok.Rabbim sana daha güzel nice öğretmenler günü yaşatsın inşallah :)
Sabah tam kutlayacaktım servisim geldi apar topar çıktım evden daha da yazamadım özür dilerimmm hemşooom Öğretmenler günün kutlu olsun öğretmenimmm Nice güzel yılların olsun inşallah
Canım öğretmen ler günün kutlu olsun hakkınız ödenmez sağlıklı uzun yıllar devam etmen dileğiyle
Ayyy herkese kutlattim ya helal olsun banaCanım benim haklısın valla...
Öğretmenler günün kutlu olsun
Ah selin ah selin vur beni vur beniY yagmur7968 Y yagmur7968 bak dikkat ediyorum..biraz fazla yiyorsun...bence biraz daha dikkat etmelisin canım bak bir yola girdik hep beraber basarmaliyiz...hadi cuma gününden itibaren daha özenli yiyip iç spor yap olurmu..takipteyim seni
neeeeeee sendemiiii olamaz ....ama bugün senin günündü hakettin tabikide..Bugünün hatrına affedelim arkadaslar...yarın büyük gün...hesaplaşma günü ...gorusecegizzzzzz....Ah selin ah selin vur beni vur benitartı öncesi günün öğretmenler günü olmasi hiç iyi olmadi
Oy sorma canım öğlen dışarda yemek akşam dışarda yemek tatlıneeeeeee sendemiiii olamaz ....ama bugün senin günündü hakettin tabikide..Bugünün hatrına affedelim arkadaslar...yarın büyük gün...hesaplaşma günü ...gorusecegizzzzzz....
Öğretmenler günün kutlu olsun canım.Ben bugun çok yoğun ve mutlu bir gün geçirdim öğlene kadar ders vardı zaten nobetciydim okulda dondum. ama içimi ısıtan minik yüreklerim yorgunlugumu aldılar götürdülermektup yazanlar küçücük hediyeleri için kocaman heyecan yaşayanlar... iyi ki öğretmenim çok şükür.. öğle yemeği okulda ogretmenlerleydi. Okuldan çıkar çıkmaz kızımın okuluna kostum Öğretmenimizin çiçeğini sabahtan yollamistik. Ogledede tatlı götürdük birkaç veli fotoğraf çektirdik. Öğretmenimiz çok mutlu oldu zaten o da ozenmis giyinmiş suslenmisti.
Aksama da samimi arkadaslarimla yemeğe gidecez bugün yoğunluk bitmiyor anlayacağınız
Eski velilerim aradılar sizi kendi öğretmenim gibi görüyorum çok seviyorum dediler gururlandim duygulandim elhamdulilllah
Not: Heppinize küstum, öğretmenler günümü kutlamadiniz
Çok Sağol canımCanım sen de hoşgeldin unuttum yazdım sanmıştım:)
Sizlere güveniyorum ınş.mrb cnm hosgeldin aramiza:))basaricagiz kesinlikle hepbirlikte ..
Bugün arkadaşlarım sen hala zayifliyir musun, cok zayifladin kimse sana iki çocuk annesi demez gibi bir sürü şeyler söylediler. Bunlar beni mutlu ediyor ama simartmiyor hedefime var ve salarsam benim vücut alır onu da biliyorum istediğim kiloda olduğumda neler duyacam kimbilir Bunlari duymak bile insani onore eder ama hedefin varsa o baska
Oy canım teşekkür ederim :) bugün yogunluktan yazmayı unuttum hoş geldin canımÖğretmenler günün kutlu olsun canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?