Ay canim benim haklisin ozur dilerim kendi adima ogretmenler gunun kutlu olsunBen bugun çok yoğun ve mutlu bir gün geçirdim öğlene kadar ders vardı zaten nobetciydim okulda dondum. ama içimi ısıtan minik yüreklerim yorgunlugumu aldılar götürdülermektup yazanlar küçücük hediyeleri için kocaman heyecan yaşayanlar... iyi ki öğretmenim çok şükür.. öğle yemeği okulda ogretmenlerleydi. Okuldan çıkar çıkmaz kızımın okuluna kostum Öğretmenimizin çiçeğini sabahtan yollamistik. Ogledede tatlı götürdük birkaç veli fotoğraf çektirdik. Öğretmenimiz çok mutlu oldu zaten o da ozenmis giyinmiş suslenmisti.
Aksama da samimi arkadaslarimla yemeğe gidecez bugün yoğunluk bitmiyor anlayacağınız
Eski velilerim aradılar sizi kendi öğretmenim gibi görüyorum çok seviyorum dediler gururlandim duygulandim elhamdulilllah
Not: Heppinize küstum, öğretmenler günümü kutlamadiniz
Canımm öğretmenler günün kutlu olsun yemin ederim tarihten bile haberim yok.Rabbim sana daha güzel nice öğretmenler günü yaşatsın inşallah :)Ben bugun çok yoğun ve mutlu bir gün geçirdim öğlene kadar ders vardı zaten nobetciydim okulda dondum. ama içimi ısıtan minik yüreklerim yorgunlugumu aldılar götürdülermektup yazanlar küçücük hediyeleri için kocaman heyecan yaşayanlar... iyi ki öğretmenim çok şükür.. öğle yemeği okulda ogretmenlerleydi. Okuldan çıkar çıkmaz kızımın okuluna kostum Öğretmenimizin çiçeğini sabahtan yollamistik. Ogledede tatlı götürdük birkaç veli fotoğraf çektirdik. Öğretmenimiz çok mutlu oldu zaten o da ozenmis giyinmiş suslenmisti.
Aksama da samimi arkadaslarimla yemeğe gidecez bugün yoğunluk bitmiyor anlayacağınız
Eski velilerim aradılar sizi kendi öğretmenim gibi görüyorum çok seviyorum dediler gururlandim duygulandim elhamdulilllah
İyiyim canım benim sen nasılsın çok kilo verdinmi bakim arayi çok açma
Yok canm kizla beraber yaptim o oyun saniyo bazen ustume dusuyo ama napim baska carem yok maleesf
Bi parcada olsa ye bence
Bitterden 2 en kötü 3 kare yiyebilirsin canım.Bugün bitter yedim canım ve iştahımı kestm en azından :) bebiş kaç yaşında buarada
Ben bugun çok yoğun ve mutlu bir gün geçirdim öğlene kadar ders vardı zaten nobetciydim okulda dondum. ama içimi ısıtan minik yüreklerim yorgunlugumu aldılar götürdülermektup yazanlar küçücük hediyeleri için kocaman heyecan yaşayanlar... iyi ki öğretmenim çok şükür.. öğle yemeği okulda ogretmenlerleydi. Okuldan çıkar çıkmaz kızımın okuluna kostum Öğretmenimizin çiçeğini sabahtan yollamistik. Ogledede tatlı götürdük birkaç veli fotoğraf çektirdik. Öğretmenimiz çok mutlu oldu zaten o da ozenmis giyinmiş suslenmisti.
Evett aslında bende foto atmak istemiyordum ama yazmak zor geliyo diye foto atıyordum.tevafuk55 sağolsun beni dürtünce dedim yazayım olmuyo böyle
Sabah 2 bardak limonlu su ( toplam 2 lt )
1 fincan beşi bi yerde çayı
Kahvaltı
2 dilim çavdar ekmeği
5 Siyah zeytin
10 Yeşil zeytin
1 dilim Süzme peynir
2 ince dilim Salam
1 Domates
1 Haşlanmış yumurta
1 Fincan Çay tek şeker
Öğlen yemeği
1 kase tavuk suyuna yayla çorbası
Yarım porsiyon Eti lifalif yulaf
Yarım porsiyon Eti form light müsli
Yarım bardak yarım yağlı süt
Öğlen atıştırması
Yarım paket Eti form kepekli bisküvi
1 bardak yarım şekerli çay
1 adet kivi
Akşam yemeği
3/4 kıymalı pide
1 bardak ayran
Akşam atıştırması
1 fincan beşi bi yerde çayı
1 fincan çay şekersiz
1 fincan kahve şekersiz
1 kare Eti %70 bitter
100 mekik çektim ikindi vakti. Yatmadan bi 100 mekik ve Leslie 3mil çalışıcam inşallah bi aksilik çıkmazsa:)
Bitterden 2 en kötü 3 kare yiyebilirsin canım.
canım benim normal yoğgurt yeme. hem protein oranı düşük hem sağlıksız. SEK markasının Quark diye bir ürünü var. Meyvelileri 5.5 gr protein içeriyor. Sadesi ise 8gr protein içeriyor. Onu al içine doğra imkanın varsa. Normal yoğurtlara göre biraz pahalı ama daha doğal ve daha zengin içerik bakımından. geçen içine dondurulmuş orman meyvesi attım kendimden geçiyodum
Canım öğretmen ler günün kutlu olsun hakkınız ödenmez sağlıklı uzun yıllar devam etmen dileğiyleBen bugun çok yoğun ve mutlu bir gün geçirdim öğlene kadar ders vardı zaten nobetciydim okulda dondum. ama içimi ısıtan minik yüreklerim yorgunlugumu aldılar götürdülermektup yazanlar küçücük hediyeleri için kocaman heyecan yaşayanlar... iyi ki öğretmenim çok şükür.. öğle yemeği okulda ogretmenlerleydi. Okuldan çıkar çıkmaz kızımın okuluna kostum Öğretmenimizin çiçeğini sabahtan yollamistik. Ogledede tatlı götürdük birkaç veli fotoğraf çektirdik. Öğretmenimiz çok mutlu oldu zaten o da ozenmis giyinmiş suslenmisti.
Bende adetliyim artidan kurtulup eksiye dusmustm ammaaa bugün kesin aldımYok kız adetimin ilk günü tartılmıştım hemen hemen aynıydım adetim bitsin bi net kilom belli olur :) sen naptın verdin mi bakalım yarın göreceği
Canım benim haklısın valla...Ben bugun çok yoğun ve mutlu bir gün geçirdim öğlene kadar ders vardı zaten nobetciydim okulda dondum. ama içimi ısıtan minik yüreklerim yorgunlugumu aldılar götürdülermektup yazanlar küçücük hediyeleri için kocaman heyecan yaşayanlar... iyi ki öğretmenim çok şükür.. öğle yemeği okulda ogretmenlerleydi. Okuldan çıkar çıkmaz kızımın okuluna kostum Öğretmenimizin çiçeğini sabahtan yollamistik. Ogledede tatlı götürdük birkaç veli fotoğraf çektirdik. Öğretmenimiz çok mutlu oldu zaten o da ozenmis giyinmiş suslenmisti.
Bende senin durumundayım canımKızlar iyi akşamlar bugün planladığı m gibi gitmedi 4arkadastik çeşit çok herkes ikişer üçer yerken bende birer dilim yedimama dedim ya çeşit çoktu spor da yapamadim keyfi m yok gücüm yok suda icemedim fazla
Kahvaltim
1haslamis yumurta
Peynir zeytin roka
Şekersiz çay
Gerisini yazmak istemiyorum
Benim menucukte şöyle güzeller...
sabah kahvaltısı...
1 çay bar.ballı çay
2 haşlanmış yumurta
1 dilim peynir
10 adet yeşil siyah zeytin
sonra dışarı çıktım çocuğu okula bıraktım.ordanda diş doktoruna gittim..gitmez olaydım...neyse baya bi dişçi yolu bize gozüküyor...neyse dışarda olduğum icin genelde dışarda yiyorum mecburen...
ne yesem ne yesem derken aaaa tantuniii gördüm..
ikindi vaktide onu yedim 1 bardak ayranla...
şimdide bitki çayı...Badem,fındık,ceviz,kayısı,incir,ikişer adet olarak yiyorum...
su 1,5 litre şimdilik...Sporda bunlari yiyince 5 mil Leslie yapıcam...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?