2017 Nisanda yeni bir ben veya biz ne dersiniz....?

Ay canim benim haklisin ozur dilerim kendi adima ogretmenler gunun kutlu olsun baristik mi

Canımm öğretmenler günün kutlu olsun yemin ederim tarihten bile haberim yok.Rabbim sana daha güzel nice öğretmenler günü yaşatsın inşallah :)

Evett aslında bende foto atmak istemiyordum ama yazmak zor geliyo diye foto atıyordum. tevafuk55 sağolsun beni dürtünce dedim yazayım olmuyo böyle

Sabah 2 bardak limonlu su ( toplam 2 lt )
1 fincan beşi bi yerde çayı

Kahvaltı
2 dilim çavdar ekmeği
5 Siyah zeytin
10 Yeşil zeytin
1 dilim Süzme peynir
2 ince dilim Salam
1 Domates
1 Haşlanmış yumurta
1 Fincan Çay tek şeker

Öğlen yemeği
1 kase tavuk suyuna yayla çorbası
Yarım porsiyon Eti lifalif yulaf
Yarım porsiyon Eti form light müsli
Yarım bardak yarım yağlı süt

Öğlen atıştırması
Yarım paket Eti form kepekli bisküvi
1 bardak yarım şekerli çay
1 adet kivi

Akşam yemeği
3/4 kıymalı pide
1 bardak ayran

Akşam atıştırması
1 fincan beşi bi yerde çayı
1 fincan çay şekersiz
1 fincan kahve şekersiz
1 kare Eti %70 bitter

100 mekik çektim ikindi vakti. Yatmadan bi 100 mekik ve Leslie 3mil çalışıcam inşallah bi aksilik çıkmazsa:)

Sabah tam kutlayacaktım servisim geldi apar topar çıktım evden daha da yazamadım özür dilerimmm hemşooom Öğretmenler günün kutlu olsun öğretmenimmm Nice güzel yılların olsun inşallah

Bende iki gündür yulaflı bisküvi yiyorum üzümlü olanı çok güzel ya :) kaç kalori acaba? Şöyle bi 4 tane galan yemişimdir

Kahvaltı
1 dilim tam tahıllı ekmek
5 zeytin
1 parça peynir
1 tatlı kaşığı kadar pekmez

Ara
4 tane Yulaflı bisküvi

Öğlen
1 kepçe çorba
1 kepçe salata
2 kaşık mantı
3 kare bitter

Ara
2 kuru kayısı

Akşam
Lahana çorbası (iki tabak yedim o yüzden pırasayı yarına bıraktım)

Ben ev yapımı yiyorum canım :) annem sağolsun

Canım öğretmen ler günün kutlu olsun hakkınız ödenmez sağlıklı uzun yıllar devam etmen dileğiyle

Kızlar iyi akşamlar bugün planladığı m gibi gitmedi 4arkadastik çeşit çok herkes ikişer üçer yerken bende birer dilim yedim ama dedim ya çeşit çoktuspor da yapamadim keyfi m yok gücüm yok suda icemedim fazla
Kahvaltim
1haslamis yumurta
Peynir zeytin roka
Şekersiz çay
Gerisini yazmak istemiyorum

Canım benim haklısın valla...
Öğretmenler günün kutlu olsun

Bende senin durumundayım canım

Benim menucukte şöyle güzeller...
sabah kahvaltısı...
1 çay bar.ballı çay
2 haşlanmış yumurta
1 dilim peynir
10 adet yeşil siyah zeytin
sonra dışarı çıktım çocuğu okula bıraktım.ordanda diş doktoruna gittim..gitmez olaydım...neyse baya bi dişçi yolu bize gozüküyor...neyse dışarda olduğum icin genelde dışarda yiyorum mecburen...
ne yesem ne yesem derken aaaa tantuniii gördüm..
ikindi vaktide onu yedim 1 bardak ayranla...
şimdide bitki çayı...Badem,fındık,ceviz,kayısı,incir,ikişer adet olarak yiyorum...
su 1,5 litre şimdilik...Sporda bunlari yiyince 5 mil Leslie yapıcam...

Ben geldimm Söz verdiğim gibi 5 mil Şeslie yaptım ve 1,5 lt su içtim daha fazlasını midem kaldırmıyor. Benim bir şekilde midemi rahatlatmam gerekiyor rahatsız hissediyorum şuan kendimi

Güzel canım tantuni öğlen yemeği yerine geçmiş oluyr akşam da atıştırmalık yemişsin oh afiyet olsun. Spor yap mutlaka :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…