Ayni ben ayni harfi harfine o kadar dikkat edrrdimki 55 -60 kgdayken spora giderdim dikkat ederdim yedigime ictigime sonra ne oldu anlamadimama hicbisey icin gec degil kendine inaniyosan vericez hep birlikte ve rakibiz bundan sonra ona gore her an ensendeyiz :)birde calisiyomusun evlimisin coluk cocuk varmi bu kglalri nasil aldin ?[/QUOT
Çalışmıyorum canım.evliyim 10 yaşında bir oğlum var.doğumdan sonra 67 kiloydum.5 yıl kadar 65 70 arası gittim geldim.diyetisyene gittim spora gittim.bazen verdim.70i geçmedim 62nin altına düşmedim.ama son 1 kaç yıldır çok dikkat etmiyorum.haraketimde az.yoruldum galiba artık.aslında bu hale nasıl geldim bende bilmiyorum....
Tebrikler gerçekten hepimizden sağlıklı besleniyorsun. Böyle giderse çok güzel kilo vereceksin. Bu arada emerken acımıyor da ilk emzirdiğinde çatlama olduğu için biraz acıyor onunda kremi var zaten geçirirsin onunla. Sana da herkezede Rabbim nasip etsin inşallah. Ha bir de Unutmadan tavşan daha küsmüş dağın haberi yok olmasın sana kırgınım haberin olsun.günaydın hanımlar.. off yorumları okudumda. sürekli emir uykusuz kal. kolaylık gelsin sizlere. bakalım ben ne zaman yaşıcambide emzirirken acıtanlar oluyomuş off ki ne off
sabah: çavdar ekmeğine kaşarlı tost, biraz peynir, salatalık, yeşil zeytin 3 tane
9.30 gibi: kiraz sap çayı
10.00: küçük salatalık 1 adet, çay
13.00: 100 gr kadar haşlama tavuk göğüsü, yemek kaşığı sade bulgur pilavı yiyeceğim, yanına küçük salatalık.
16.00: yeşil çay içerim
19.00: henüz karar vermedim Fenerbahçemin maçı var, zar zor yetişirim herhalde, köfte ve haşlama karnabahar yeme ihtimalim yüksek ama :)
yarın tartı var...
mrb cnm hosgeldin aramiza:))basaricagiz kesinlikle hepbirlikte ..Herkese günaydın.az kalaroli bol gülücüklu bi gün olsun ınş.
Kendimi tanıtayım canım. Her daim formunu koruyan,60 kiloyu geçmeyen bir annenin tombik kızıyım.kendimi bildim bileli kiloluyumdur. ve hep dikkat ederdim.58 kiloykende 65 kiloykende hep kilolu olduğumu düşünüp hep dikkat etmeye çalıştım.şimdi o kilolara insem diye dua ediyorum.Ama son yıllarda yoruldum.gönlümce yiyorum ama ipin ucu kaçtı.son 1 kaç aydır tartılmıyorum.pazartesi 83.5 gördüm tartıda.
En büyük zaafım abur cubur.ekmeğı normaldede çok yimem.ama çikolata,pasta bunlara dayanamıyorum.şekeri tamamen hayatımdan çıkarmayı planlıyorum.
Burda birbirimize verdiğimiz destekle zayıfliyacağıma inanıyorum. Sevgili rakibelerime başarılar dilerim.
Bende kesecegim insallah sen nasil yapmayi dusunuyosun birde ben zaten artik gun icinde bir iki kere birde yatarken emziriyorum aklina dusunce eline bisey tutustuyorum unutuyo yavrumCanım geçen Selin'le konuştuk ben almam gerekenden 800-900 kalori zaten eksik alıyorum oda beni çok halsiz yapıyor çocuk emdiği için elimden geldiğince zaten düşük yiyorum ama o pideyi yemeseydim bayılırdım herhalde. Aralıkta oğlumu memeden keseceğim o zaman çok daha rahat olacağıma inanıyorum. Emdiği sütten kalori düşmeyecek gece uykularım düzene girecek ben ne yedigimi
bileceğim İnşallah kalktığım yattığım saat daha belli olacak.
canım dağa küsmüştü bence tavşan ilk yanlış anlamış :) ben genel olarak bir sorun var dedimde neyse canım. :)Tebrikler gerçekten hepimizden sağlıklı besleniyorsun. Böyle giderse çok güzel kilo vereceksin. Bu arada emerken acımıyor da ilk emzirdiğinde çatlama olduğu için biraz acıyor onunda kremi var zaten geçirirsin onunla. Sana da herkezede Rabbim nasip etsin inşallah. Ha bir de Unutmadan tavşan daha küsmüş dağın haberi yok olmasın sana kırgınım haberin olsun.
Tebrikler gerçekten hepimizden sağlıklı besleniyorsun. Böyle giderse çok güzel kilo vereceksin. Bu arada emerken acımıyor da ilk emzirdiğinde çatlama olduğu için biraz acıyor onunda kremi var zaten geçirirsin onunla. Sana da herkezede Rabbim nasip etsin inşallah. Ha bir de Unutmadan tavşan daha küsmüş dağın haberi yok olmasın sana kırgınım haberin olsun.
Evet canım gerçekten Harika birşey hem tatlı isteğinide yok ediyo...Çok güzel bir menü canım inşallah akşam atıştırmalıklarında hafif şeylerdir .
Valla sana ne kadar çok teşekkür etsek azdır yani canım iyiki böyle bir topik açmışsın ve bizi de buraya kabul ettin. Baksana burası olmasaydı her gün sağlıksız şeyler yiyip duracaktık ve bizi uyaran bile olmayacaktı..
Çok güzel bir menü daha :)) öğlen yediğin benim favorim oldu çok seviyorum yoğurdun içine meyve doğrayıp yemeyi :)) meyveli puding gibi oluyor ama organikkk :)))
Yok canım sen bana kendini beğenmiş dedincanım dağa küsmüştü bence tavşan ilk yanlış anlamış :) ben genel olarak bir sorun var dedimde neyse canım. :)
canım benim normal yoğgurt yeme. hem protein oranı düşük hem sağlıksız. SEK markasının Quark diye bir ürünü var. Meyvelileri 5.5 gr protein içeriyor. Sadesi ise 8gr protein içeriyor. Onu al içine doğra imkanın varsa. Normal yoğurtlara göre biraz pahalı ama daha doğal ve daha zengin içerik bakımından. geçen içine dondurulmuş orman meyvesi attım kendimden geçiyodumÇok güzel bir menü canım inşallah akşam atıştırmalıklarında hafif şeylerdir .
Valla sana ne kadar çok teşekkür etsek azdır yani canım iyiki böyle bir topik açmışsın ve bizi de buraya kabul ettin. Baksana burası olmasaydı her gün sağlıksız şeyler yiyip duracaktık ve bizi uyaran bile olmayacaktı..
Çok güzel bir menü daha :)) öğlen yediğin benim favorim oldu çok seviyorum yoğurdun içine meyve doğrayıp yemeyi :)) meyveli puding gibi oluyor ama organikkk :)))
Yok canım sen bana kendini beğenmiş dedin
Kalbimin zarar görmesi değil de beni tanımadan yargısız infaz yapmana üzüldüm. Eritcez eritcez :)canım kusuruma bakma o zaman. ben seni yanlış anlamış, yanlış sezmişim. aramızda buz varsa "hohh" layarak eritiriz canım. yeterki kalbin benden dolayı zarar görmesin.
Ben buna sadece sevinirimKalbimin zarar görmesi değil de beni tanımadan yargısız infaz yapmana üzüldüm. Eritcez eritcez :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?