2017 Nisanda yeni bir ben veya biz ne dersiniz....?

günaydın hanımlar.. off yorumları okudumda. sürekli emir uykusuz kal. kolaylık gelsin sizlere. bakalım ben ne zaman yaşıcam bide emzirirken acıtanlar oluyomuş off ki ne off
sabah: çavdar ekmeğine kaşarlı tost, biraz peynir, salatalık, yeşil zeytin 3 tane
9.30 gibi: kiraz sap çayı
10.00: küçük salatalık 1 adet, çay
13.00: 100 gr kadar haşlama tavuk göğüsü, yemek kaşığı sade bulgur pilavı yiyeceğim, yanına küçük salatalık.
16.00: yeşil çay içerim
19.00: henüz karar vermedim Fenerbahçemin maçı var, zar zor yetişirim herhalde, köfte ve haşlama karnabahar yeme ihtimalim yüksek ama :)

yarın tartı var...

Tebrikler gerçekten hepimizden sağlıklı besleniyorsun. Böyle giderse çok güzel kilo vereceksin. Bu arada emerken acımıyor da ilk emzirdiğinde çatlama olduğu için biraz acıyor onunda kremi var zaten geçirirsin onunla. Sana da herkezede Rabbim nasip etsin inşallah. Ha bir de Unutmadan tavşan daha küsmüş dağın haberi yok olmasın sana kırgınım haberin olsun.

mrb cnm hosgeldin aramiza:))basaricagiz kesinlikle hepbirlikte ..

Bende kesecegim insallah sen nasil yapmayi dusunuyosun birde ben zaten artik gun icinde bir iki kere birde yatarken emziriyorum aklina dusunce eline bisey tutustuyorum unutuyo yavrum

canım dağa küsmüştü bence tavşan ilk yanlış anlamış :) ben genel olarak bir sorun var dedimde neyse canım. :)

Arkadaslar sanirim kecigibi bize cok buyuk bi surpriz yapicak bu gidisle

Evet canım gerçekten Harika birşey hem tatlı isteğinide yok ediyo...

canım benim normal yoğgurt yeme. hem protein oranı düşük hem sağlıksız. SEK markasının Quark diye bir ürünü var. Meyvelileri 5.5 gr protein içeriyor. Sadesi ise 8gr protein içeriyor. Onu al içine doğra imkanın varsa. Normal yoğurtlara göre biraz pahalı ama daha doğal ve daha zengin içerik bakımından. geçen içine dondurulmuş orman meyvesi attım kendimden geçiyodum

Kızlar kendime ödem çayı yaptım acayip şişkinlik var 1 hafta 10 gün su miktarına ek olarak icecem. Bu çayı içince ekstra yeşil çay icmiyiruz ve günlük şu ihtiyacimizdan düşüyoruz
Tarif şu
2 poşet yeşil ve 2 poşet kiraz sapı çayını büyük kupada demliyoruz. demledigimiz çayı 1 litre içme suyuna ekliyoruz. içine 1 limon(suyu ve kabukları), 1 cubuk tarçın, karanfil ve 1 meyve ekliyoruz. tadı gayet güzel ben şimdi yaptım ve büyük bir bardak içtim yatana kadar bitirecem. yarın daha erken yapıp gün içinde daha çok içecem inşallah . selin_01 duymasın

Ben bugun çok yoğun ve mutlu bir gün geçirdim öğlene kadar ders vardı zaten nobetciydim okulda dondum. ama içimi ısıtan minik yüreklerim yorgunlugumu aldılar götürdüler mektup yazanlar küçücük hediyeleri için kocaman heyecan yaşayanlar... iyi ki öğretmenim çok şükür.. öğle yemeği okulda ogretmenlerleydi. Okuldan çıkar çıkmaz kızımın okuluna kostum Öğretmenimizin çiçeğini sabahtan yollamistik. Ogledede tatlı götürdük birkaç veli fotoğraf çektirdik. Öğretmenimiz çok mutlu oldu zaten o da ozenmis giyinmiş suslenmisti.
Aksama da samimi arkadaslarimla yemeğe gidecez bugün yoğunluk bitmiyor anlayacağınız
Eski velilerim aradılar sizi kendi öğretmenim gibi görüyorum çok seviyorum dediler gururlandim duygulandim elhamdulilllah

Not: Heppinize küstum, öğretmenler günümü kutlamadiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…