canım kepekliden ziyade sana önerim çavdarlı ekmek olur. protein bakımından zengin. protein demek yağ kaybı demektir :)@Hayalmavi canim kızarmış ekmegin ustune hiçbişey sürmeden yedim..aslında diyet urunleri alışverişi yapmadım...bende kepekli ekmeğe geçiş yapsam daha iyi olucak:))
olur çavdarli alırım..yağlardan kurtulacaksak sonunda sıcacık pidelere,tazecik mis kokulu köy ekmeğine Elveda Elveda derimmcanım kepekliden ziyade sana önerim çavdarlı ekmek olur. protein bakımından zengin. protein demek yağ kaybı demektir :)
hayır canım elveda deme. görüşmek üzere de. forma gir, yersin tekrar ara ara. spor konusuna gelincede, ben kilomdan dolayı utanıyordum 1,66 boy 113 kiloydum. bugun 97.2 yim. spora başlamamak bahane. ilk başladım 2 hafta zor geldi. şimdi spora gitmeyince içimde birşeyler oluyor. çocukları gözünün önüne koy. oynasınlar zaten ilk başta 30 dakika yürüyeceksin. bişi oldumu stop düğmesine bas işini hallet, geri çık bitir. bahane üretme şekerim :)olur çavdarli alırım..yağlardan kurtulacaksak sonunda sıcacık pidelere,tazecik mis kokulu köy ekmeğine Elveda Elveda derimm(
Canım tatlandırıcı kullan. Şekeri bırak. Şeker en çok basende ve göbeğe sebep oluyor.
sıkılaşmak istiyorsan evde step tahtası gibi bir ey bul yerden 20 santim yukarıya zıpla sürekli.
ilk gün 50 kere zıpla aralıklarla. sorun olmazsa 5-6 saat sonra bi 50 daha zıpla.
ikinci gün 55 kere yap aynısını.
3. gün set haline çevir 30 kere zıpla dinlen 2-3 dakika.
30 kere zıpla dinlen gene, sonra 35 zıpla bırak.
ve yürü bolca. seri şekilde yürümelisin. alt bedeni bu şekilde inanılmaz toparlarsın 3-4 ay sonra altta 38 olur :)
Ama ama amaaaa 80 üstü değilim napayımTabiiki katilabilirsin aslinda tercihim 80 ve ustu ama olsun herkesten birsey ogreniyoruz burda farkliliklar can katar masallah iyi kg vermissin o kadar kgyu ne zaman nasil ve ne kadar surede verdin?
Selin seninle boyumuz aynı kilomuzda neredeyse aynı bende 67 kiloyum hedefimiz de aynı inşallah hepimiz veririzmrb ben selin ,Mislisse ...
bende yarından itibaren burda takipteyim...
benim boyum 1.72 kilom 68 ..hedefim 58..
belki 10 kilo olunca az gibi gelebilir ama iki oğlum var ...küçük oğlumun doğumundan sonra bir türlü veremedim..yaklaşık 2 yıldır ara ara vermeye niyetleniyorum ama hep başa dönüyorum..inşallah sizden de gaza gelerek verebilirim...herkese iyi geceler...
Tamam canım bende aranizdayim artık
mrb :)) ama sen benden 1 kilo zayifsin çok hırs yapıyorum simdii seninle aynı kiloya gelmem lazım... işin şakası tabii sevindim aynı hedefe ulaşmaya çalışıyor olmamiza..birbirimizede destekde vermiş oluruz...:))Selin seninle boyumuz aynı kilomuzda neredeyse aynı bende 67 kiloyum hedefimiz de aynı inşallah hepimiz veririz
Hehee zaten hedefimde senden bir kilo eksikmrb :)) ama sen benden 1 kilo zayifsin çok hırs yapıyorum simdii seninle aynı kiloya gelmem lazım... işin şakası tabii sevindim aynı hedefe ulaşmaya çalışıyor olmamiza..birbirimizede destekde vermiş oluruz...:))
4 ayda 10 kilo çok istikrarlı bir şekilde vermissin..ayda 2,5 kilo verdiğin için geri almanda zor olur..Vücut yeni bünyeye alisinca tekrar hemen dönmüyor...gecmisimden biliyorum..hızlı kile vermek her ne kadar çok güzel gözüksede aslında iyi bişey değil..geri almasıda bir o kadar kolay oluyor...Hehee zaten hedefimde senden bir kilo eksik
Ben 77 kilodan düştüm canım 4 ay da 10 kilo verdim ama 4 aydır da bir ileri bir geri pek veremiyorum. bu ara metoyu sasirtmalik bir şeyler yapıyorum bakalım umarım veririz.
Aynen canım 1 yıl önce diyetisyene gitmiştim birde geçenlerde gittim ve verdiğim kiloları hep yağdan vermisim o yüzden benim için sevindirici oldu. Sok diyetler kalıcı olmuyor aynı hızla geri alınıyor önemli olan sağlıklı beslenerek vermek4 ayda 10 kilo çok istikrarlı bir şekilde vermissin..ayda 2,5 kilo verdiğin için geri almanda zor olur..Vücut yeni bünyeye alisinca tekrar hemen dönmüyor...gecmisimden biliyorum..hızlı kile vermek her ne kadar çok güzel gözüksede aslında iyi bişey değil..geri almasıda bir o kadar kolay oluyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?