cnm ben pek anlamam ama normal görünüyo saç diplerimde çıktı derken onu anlamadmKızlar dün gece saçlarımı açtım açıcıyla beraber saç diplerim de çıktı bu normal mi
aferin masallah diyelim acıkmadın mı sonra ?Günaydın herkese:)
Ne çok yazıyorsunuz maşallah size :) oku oku bitmiyor. Dün akşam ki yemeğim yoğurt içine kuru kayısı koyup yedim. Çubuk tarçınlı çayımı da demleyip içtim öyle yattım :)
saç diplerin nasıl çıktı ben anlamadımKızlar dün gece saçlarımı açtım açıcıyla beraber saç diplerim de çıktı bu normal mi
hayaller hayaller :) afiyet olsun canmAyy pardon o hayallerdiiii...hayatlar bu ...buyrun canlarim kahvaltıya Eki Görüntüle 1917654
sanada canm birde çok orjinal bir şiirmiş nasıl esinleşmisse artık
hedefimize ulaştıktan sonra öyle bir ziyafet çekeriz artık..Afiyet olsun ne yalan söyleyeyim ilk kahvaltı harikaama seninki daha masum
şeker pancarinin 100 gr mı 43 kaloriymis...simitinkide 272 kalori canım .?artık leslie 15 yaparsınKızlar ya bana şekerpancarının kalori miktarı lazım
Bir de ben bugün kocaman simit yedim
cnm ben pek anlamam ama normal görünüyo saç diplerimde çıktı derken onu anlamadm
saç diplerin nasıl çıktı ben anlamadım
kız ben yanlışmı gördüm yoksa 5 tatlı kaşıgı reçelmi yazıyordu ordaKızlar geç oldu kusuruma bakmayın
Kahvaltı
3 ince dilim çavdar ekmeği
5 yeşil zeytin
5 siyah zeytin
Yarım dilim süzme peynir
Yarım domates
2 ince dilim salam
5 tatlı kaşığı vişne reçeli
1 haşlanmış yumurta
Öğlen yemeği
3 kaşık makarna mantı
Yarım porsiyon yulaf ezmesi
Yarım porsiyon light müsli
Yarım bardak süt
Öğle Atıştırması
Muz
Akşam yemeği
Izgara palamut
Turp
Akşam atıştırması
1 fincan tek şekerli çay
ben bekarken çok uğrşırdım saçımla benmkide koyudur bi kere saçlarımın ucu elimde kalmıştı ondan beridir açıcının a sını ağzıma almamAçıcıyla açana kadar her şey normal platin yapmıştım ama dipleri koyu sarıydı bende dün tekrar açıp tekrar boyayım dedim. Dün açıcıyla açtım ama saçlarımı bi yıkadım dipleri simsiyah. Açana kadar yoktu. Çok saçma ve tuhaf bi durum ama öyle oldu anlamadım ben bişey
saçını açarken kontrol ettinmi tam açıldığından emin oldunmu...bide sen açıcıyı sadece diplerine surdun dimi..Açıcıyla açana kadar her şey normal platin yapmıştım ama dipleri koyu sarıydı bende dün tekrar açıp tekrar boyayım dedim. Dün açıcıyla açtım ama saçlarımı bi yıkadım dipleri simsiyah. Açana kadar yoktu. Çok saçma ve tuhaf bi durum ama öyle oldu anlamadım ben bişey
5 tatlı kaşığı değil aslında reçel ev yapımı suyu pek yoktu 1 dilim ekmeğin üstüne tanelerinden koydum 9 tane vişneyi ekmeği 9 lokmada yedim ama kalori miktarımı aşmadım vallaEvet yaa@pamik 5 tatlı kaşığı reçel ne...çay kaşığıda değil...1 tatlı kasigini anlarız eee hadi tadı damaginda kaldı diye ikinciyide yedin...3.kasiktada spor yapacak varsaydik...4.nee... 5.neeee ..al sanaa
Evet kesinlikle açmıştım. Siyah yoktu dibinde. Uçlarına ve diplerine sürdüm asıl ama kalanınıda boşa gitmesin diye dağıttım öyle saçımasaçını açarken kontrol ettinmi tam açıldığından emin oldunmu...bide sen açıcıyı sadece diplerine surdun dimi..
Kız o şarkı biliyor musun hiç dinledin mi :))sanada canm birde çok orjinal bir şiirmiş nasıl esinleşmisse artık
Eline sağlık canım, +600 u de hemen yapisturmissinbu arada kızlar yeni tablo yine 1.sayfadadır bilginize :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?