2017 Nisanda yeni bir ben veya biz ne dersiniz....?

Kızlar dün gece saçlarımı açtım açıcıyla beraber saç diplerim de çıktı bu normal mi

Eklentiler

• image.webp
    10,1 KB · Görüntüleme: 37
aferin masallah diyelim acıkmadın mı sonra ?

cnm ben pek anlamam ama normal görünüyo saç diplerimde çıktı derken onu anlamadm

saç diplerin nasıl çıktı ben anlamadım

Açıcıyla açana kadar her şey normal platin yapmıştım ama dipleri koyu sarıydı bende dün tekrar açıp tekrar boyayım dedim. Dün açıcıyla açtım ama saçlarımı bi yıkadım dipleri simsiyah. Açana kadar yoktu. Çok saçma ve tuhaf bi durum ama öyle oldu anlamadım ben bişey

kız ben yanlışmı gördüm yoksa 5 tatlı kaşıgı reçelmi yazıyordu orda bidaha olmasın taam mı

ben bekarken çok uğrşırdım saçımla benmkide koyudur bi kere saçlarımın ucu elimde kalmıştı ondan beridir açıcının a sını ağzıma almam

Evet yaa@pamik 5 tatlı kaşığı reçel ne ...çay kaşığıda değil...1 tatlı kasigini anlarız eee hadi tadı damaginda kaldı diye ikinciyide yedin...3.kasiktada spor yapacak varsaydik...4.nee... 5.neeee ..al sanaa

saçını açarken kontrol ettinmi tam açıldığından emin oldunmu...bide sen açıcıyı sadece diplerine surdun dimi..

Hahahahhahaha koptummm süpersin yaaa bu nerden geldi aklına

5 tatlı kaşığı değil aslında reçel ev yapımı suyu pek yoktu 1 dilim ekmeğin üstüne tanelerinden koydum 9 tane vişneyi ekmeği 9 lokmada yedim ama kalori miktarımı aşmadım valla

saçını açarken kontrol ettinmi tam açıldığından emin oldunmu...bide sen açıcıyı sadece diplerine surdun dimi..
Evet kesinlikle açmıştım. Siyah yoktu dibinde. Uçlarına ve diplerine sürdüm asıl ama kalanınıda boşa gitmesin diye dağıttım öyle saçıma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…