bende oyleyim bugun kacirdim yarin kaldigmz yerden devam dengeleme gunu yaniTeşekkürler canım 8yaşında artık minik kuzum büyüyo...
Malasef çok kaçırdım ama yarın telafi edeceğim inşallah....
Amin sağol canım...bende oyleyim bugun kacirdim yarin kaldigmz yerden devam dengeleme gunu yaniAllah saglikli mutlu huzurlu yillar nasip etsin sizlerle birlikte insalah...
Evvet kesinlikleAmin sağol canım...
Yarın çok dikkat edelim be dengeleyelim canım
DenicemmEvet cnm cok hafif bi tatli denemeni tavsiye ederim
Haklisin nediyim denicem canımAfiyet olsun joleyacm soyle yapalim mi herkesin az cok tatli zaafi var ama en azindan bunu haftada 2 kere ve bi porsiyon olarak tuketsen olur mu ne dersin?
Olabilir yedikce yiyesi geliyor insanın aman dikkat et kilo verirken çektiğimiz sıkıntıları düşün gerileme sakınKizlar ya bugun karbonhdrt yedigm icin mi acep bilmiyorum doymak bilmiyorm gibi caniniz cekicek belki simdi ama 1 saat once tavuk suyuna corba yaptim sifa olsun diye 2 ser kase ictik esimle bol acili karabiberli biliyorum zamn yanlis ama hastayim diye yani simdi yine ac gibiyim sanki ya sporda yok off;((
Canım hatasın normal. Problem yok yani:)Kizlar ya bugun karbonhdrt yedigm icin mi acep bilmiyorum doymak bilmiyorm gibi caniniz cekicek belki simdi ama 1 saat once tavuk suyuna corba yaptim sifa olsun diye 2 ser kase ictik esimle bol acili karabiberli biliyorum zamn yanlis ama hastayim diye yani simdi yine ac gibiyim sanki ya sporda yok off;((
Olsun kuzum dün dünde kaldı bugün yeni bir günKizlar ya bugun karbonhdrt yedigm icin mi acep bilmiyorum doymak bilmiyorm gibi caniniz cekicek belki simdi ama 1 saat once tavuk suyuna corba yaptim sifa olsun diye 2 ser kase ictik esimle bol acili karabiberli biliyorum zamn yanlis ama hastayim diye yani simdi yine ac gibiyim sanki ya sporda yok off;((
Afiyet olsun canım bisküvi yok SüpersinKızlar geç oldu kusuruma bakmayın
Kahvaltı
3 ince dilim çavdar ekmeği
5 yeşil zeytin
5 siyah zeytin
Yarım dilim süzme peynir
Yarım domates
2 ince dilim salam
5 tatlı kaşığı vişne reçeli
1 haşlanmış yumurta
Öğlen yemeği
3 kaşık makarna mantı
Yarım porsiyon yulaf ezmesi
Yarım porsiyon light müsli
Yarım bardak süt
Öğle Atıştırması
Muz
Akşam yemeği
Izgara palamut
Turp
Akşam atıştırması
1 fincan tek şekerli çay
Olsun kuzum dün dünde kaldı bugün yeni bir gün
Afiyet olsun canım bisküvi yok Süpersin
Eşine yedirHatta çilek yedim 7 tane unutmuşum yazmayı. Dolap bisküvi dolu
Afiyet olsun ne yalan söyleyeyim ilk kahvaltı harikaAyy pardon o hayallerdiiii...hayatlar bu ...buyrun canlarim kahvaltıya Eki Görüntüle 1917654
Olabilir yedikce yiyesi geliyor insanın aman dikkat et kilo verirken çektiğimiz sıkıntıları düşün gerileme sakın
ben atmıyım kepekli yiyim diyorEşine yedir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?