Çook teşekkür ederim :))Pamik tebrik ederim canim.
kiz yoksa un kantarinda degil de meyve kantarinda mi tartildin
Sağol canım açıkcası İnan 1 kg beklemiyordum.Masallah kiz sana helal tebrik ederim
Cok sinjr bi durum dimi ;(
canım ödül olsun bugün ama yarını olmasınKizlar bugunku menum (dikkat biraz fazla karbonhidrat icermektedir)
Oncelikle dunden buyana rahatsizim bogazlarim agriyo burnum tikali bugun bu halmle misafir agirladim dun spor yoktu ama bol temizlik vardi
Simdi gelelim menuye
Kahvalti 11: 1 pors sahn yumurta/yarim dlm ekmek /kk peynir zeytin az sekerli cay
Oglen 14:1 dlm tiramusu cok hafif 2dlm borek ama inanin az yagli 1 kase sehriyli salata 1 adet kurabiye cay
Aksam 19 yine ayni salata bi kase 2 adet borek
1.5 lt su
Sopor yok ilerleyn zamnda olurmu onu allah bilir
Acikirsam bi meyve yiyebilirm dimi
Bu hafta daha dikkatli olacgm soz bi gunluk kacamk yaptik bakalm
Tebrikler canımÇook teşekkür ederim :))
Evet pazarda
Sağol canım açıkcası İnan 1 kg beklemiyordum.
Evett yaa
Eşim almış ismini yazarım kutusunu attimda netten bakicamNedir bu ?
Tiramisu yu kendin mi yaptın benimde aklımda kaç gündür denicemKizlar bugunku menum (dikkat biraz fazla karbonhidrat icermektedir)
Oncelikle dunden buyana rahatsizim bogazlarim agriyo burnum tikali bugun bu halmle misafir agirladim dun spor yoktu ama bol temizlik vardi
Simdi gelelim menuye
Kahvalti 11: 1 pors sahn yumurta/yarim dlm ekmek /kk peynir zeytin az sekerli cay
Oglen 14:1 dlm tiramusu cok hafif 2dlm borek ama inanin az yagli 1 kase sehriyli salata 1 adet kurabiye cay
1.5 lt su
Afiyet olsun canım ödül olsun takılma canım. Ilk günlerde yapılan kaçamak candirKizlar bugunku menum (dikkat biraz fazla karbonhidrat icermektedir)
Simdi gelelim menuye
1.5 lt su
Geçmiş olsun canım.menün güzelmiş afiyet olsun.Hayirli aksamlar kizlar bugun biraz rahatsizim okuyamadım mesajlari menumu vereyim
Kahvalti
3 kuru kayisi
1 domates salatalik
Oglen
1 tabak pirasa yemegi
2 kasik kisir
2 kasik havuclu yogurt
2 3 kasik biber patlican
5 mil leslie yaptim aksam yogurt yerim galiba pek istahim yok. Demek ki istahimin kesilmesi icin illa hasta olmam gerekiyormus
Afiyet olsun canım.arada makarna güzel oluyor,özlüyoruz.slm benim menu
sabah..Kıymalı yumurta (çocuklara yaptım aslında bende yedim tabii )
10 zeytin
salatalık
peynir
ballı çay
bir dilim ekmek
ara öğün ..bir adet kivi
saat 3 gibi..sade makarna taam bir tabakkk
salata ve ayran...
ara öğün üçer adet ceviz,badem,fındık
akşam yemeği yemicem...
su 2 lt yi hâlâ icmeye devam ediyorum.
Spor birazdan yapicigimm...
Güzel bir ödül olmuş rakibem.temizlik ikram toparlama derken iyi efor sarfetmişsindir.Kizlar bugunku menum (dikkat biraz fazla karbonhidrat icermektedir)
Simdi gelelim menuye
1.5 lt su
Kizlar tabloyu yarin tekrar hazirliyip oyle eklerim birde T tuana31 25 aralik hedefii yazarmisin eklemisken onuda yazayim
75 desem çok mu uzak olur.hadi ben hedefi yüksek tutayımda,ne kadar yaklaşırsam kârdır dimi ama
Arkadaslar birde kg bildirimi yaparken lutfen
Gecen hafta kg:
Simdiki kg:
Fark :
seklinde yazip beni etiketlerseniz daha iyi olur hem benim icin zmn kaybi olmaz sizde bunu istemezseniz zaten acik ve net olsun anlastik mi
Afiyet olsun canım.tatlı azıcık çok mu olmuş?haftasonu illa oluyor kaçamaklarBugünkü menüm
Ilık limonlu su
Sabah:3catsl patates kızartması,bir dilim peynir,zeytin,mayfonoz,ceyrek dilim ekmek
Ara: şekersiz Türk kahvesi,3dilim tatlı(biliyorum abarttim)
Akşam:2kasik pirinç pilavı,yarim tabak sulu köfte,salata
Ara iki küçük kaşe patlamış mısır
Yeşil çay
2meyve
Su 2litre bitecek
Spor 10dk , yarım saat yürüyüş,ilerleyen saatlerde yapabilirim
Evet cnm cok hafif bi tatli denemeni tavsiye ederimTiramisu yu kendin mi yaptın benimde aklımda kaç gündür denicem
Teşekkürler canım 8yaşında artık minik kuzum büyüyo...Menu cok iyi yarin kacirma fazla olurmu?kizinada nice nice mutlu seneler diliyorum ..kaca basiyor prenses ?
Amiiiiinnnn sağol canım....Kalori yaktın mı yaktın bitti spor sayılır tabi:)
Rabbim kızınada nice sağlıklı sıhhatli mutlu huzurlu yaşlar hayırlı uzun ömürler versin inşallah:)
Y yagmur7968 kız yemek için bahane arama bak yaaa
Cok guzel menu canm ya masallah afiyet olsunbugün kü menüm (bugün de çok tatlı krizim tuttu ama çok şükür mani oldum kendime)
sabah :yok
öğle 11:45
2 bardak siyah çay
2 haşlanmış yumurta
2,5 dilim tam buğday (yumurtalı ekmek)
zeytin, bir çatal peynir ,1 biber
ara öğün 16:00
bir küçük muz ,10 adet antep fıstığı
akşam 19:00
1 tabak taze fasulye
4 çatal haşlanmış tavuk
3 kaşık yoğurt
suyu 2 lt ye tamamlayacağım inşallah
birde yeşil çay içerim birazdan
Sağol canım anlayışın için teşekkür ederim beni böyle idare edinCanım aslında tartı foto yuklemesinde bi sakınca yok ama yınede sen bilirisn senin için sıkıntı olacaksa yukleme :) bu arada dosya yukle butonu var ya mesaj yazdıgın butonun orda ordan yukluyosun :)
Afiyet olsun joleyacm soyle yapalim mi herkesin az cok tatli zaafi var ama en azindan bunu haftada 2 kere ve bi porsiyon olarak tuketsen olur mu ne dersin?Bugünkü menüm
Ilık limonlu su
Sabah:3catsl patates kızartması,bir dilim peynir,zeytin,mayfonoz,ceyrek dilim ekmek
Ara: şekersiz Türk kahvesi,3dilim tatlı(biliyorum abarttim)
Akşam:2kasik pirinç pilavı,yarim tabak sulu köfte,salata
Ara iki küçük kaşe patlamış mısır
Yeşil çay
2meyve
Su 2litre bitecek
Spor 10dk , yarım saat yürüyüş,ilerleyen saatlerde yapabilirim
Insallah ...canım ödül olsun bugün ama yarını olmasın
Aaaaaaayyyyy ben üçüncü olmuşumGünaydın meleklerim...Yeni tablomuz 1.sayfadadır hayırlı uğurlu olsun ...
Haftanin birinicisi:Tuana31
haftanın ikincisi:Keçigibi
haftanın üçüncüsü:Naz5403arkadaşlarımızı tebrik eder başarılarının devamını dileriz.
Artı alan arkadaşlarımızında özellikle fma arkadaşımızdan bu hafta olağanüstü bir performans beklediğimizide belirtmek isteriz.
Bugün misafrim var sonra görüşürüz..herkese mutlu hafta sonlaı dilerim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?