Ah canım ya Kıyamam çok geçmiş olsun kemik haşlayıp suyunu iç bol karabiberli. Ilık su da çok iyi gelirGünaydın kızlar. Bademcikler şişmiş, kemikler kırılmış gibiyim. Napıcam bilmiyorum hiç halim yok ne yemek yemeye ne çocuğa bakmaya
Evet tavuk suyuna corba tam bi sifa en azindan bizim icin ben onu terbiyeli yapiyorum bide limonlu yogurtlu falan bide bol karabiber pul biber oh misÇok geçmiş olsun canım.tavuk suyuna çorba yapıp,sıcak sıcak içersen iyi gelir.bi yapıp getiren olsa daha iyi tabide
tsk ederim cnm.kanal tedavisi evet gerçekten çok zormuş ilk defa yaptirdim.ya dışı cekicegiz yada kanal tedavisiyle bütün sinirleri alicagiz dedi..kellogs lar varya tahıl gevrek karisimlari onlardan canım...iyi olmana sevinidim cnm siz iyi olun tabi bizlerde :)kanal tedavisi çok mu zor bu arada ? diş işi çok zor ya of off ...birde önerin için teşekkür ederim tahıl gevrek dediğin hangisi oluyor?
geçmiş olsun canım ...dikkat et kendine sen bize lazimsin...Kızlar çok sağolun yattığım yerden yazıyorum. Kalkabilirsem et suyuna brokoli çorbası yapıcam. Kimsem yok kızlar burda bana çorba yapacak maalesef.
Hissediyormusun peki sinirler alınırkentsk ederim cnm.kanal tedavisi evet gerçekten çok zormuş ilk defa yaptirdim.ya dışı cekicegiz yada kanal tedavisiyle bütün sinirleri alicagiz dedi..kellogs lar varya tahıl gevrek karisimlari onlardan canım...
Canımm sanada çok geçmiş olsun.tsk ederim cnm.kanal tedavisi evet gerçekten çok zormuş ilk defa yaptirdim.ya dışı cekicegiz yada kanal tedavisiyle bütün sinirleri alicagiz dedi..kellogs lar varya tahıl gevrek karisimlari onlardan canım...
Ispanak arti salata metabolizmayı costuruyir canım, menunu çok beğendim afiyet olsunBugünkü menüm kızlar
Aç karnına ılık limonlu su
Yeşil çay
Kahvaltim: peynirli omlet
Domates,maydonoz,6zeytin,
Şekersiz çay
ARA: yoğurtlu tarçın lı elma , yeşil çay,1mandalina
Bir fincan salep
AKŞAM:bir tabak ıspanak yemeği,,2kasik yoğurt,bol salata ,3 lokmacik ekmek
Su 2litre yi geçebilir
Spor :ev temizliğigece yspabilirsem yazarım kızlar daha çok isim var halı silicem bu saatte
Hayalmavi nerdesin rakibem hiç sesin çıkmıyornasil gidiyor zayifliyomusun bakimm
Bugünkü menüm kızlar
Yeşil çay
Şekersiz çay
Bir fincan salep
Su 2litre yi geçebilir
Spor :ev temizliğigece yspabilirsem yazarım kızlar daha çok isim var halı silicem bu saatte
2side kaçamaksız hafif bir menü olmuş.afiyet şifa olsun.Menumu vereyim
Sabah ılık limonlu su
Kahvaltı 6.50: 2 yum omlet 3 zeytin
3 kup kaşar, 2 ceviz içi
Ara: sade kahve
öğle: 4 kaşık fasulye kavurma
3 kaşık tavuk döner 3 lokma lavas
Marul ve 1.5 bardak ayran
ara: Türk Kahvesi 1 kuru incir
Aksam 18.00: 1 kepçe çorba
6- 7 tane fırında kaş mantar
2 kaşık yoğurt salata
ara: Türk Kahvesi bitki çayı
3 litre su
Menünü çok beğendim canımBugünkü menüm kızlar
Yeşil çay
Şekersiz çay
Bir fincan salep
Su 2litre yi geçebilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?