2017 Nisanda yeni bir ben veya biz ne dersiniz....?

Günaydın kızlar. Bademcikler şişmiş, kemikler kırılmış gibiyim. Napıcam bilmiyorum hiç halim yok ne yemek yemeye ne çocuğa bakmaya
Ah canım ya Kıyamam çok geçmiş olsun kemik haşlayıp suyunu iç bol karabiberli. Ilık su da çok iyi gelir

Çok geçmiş olsun canım.tavuk suyuna çorba yapıp,sıcak sıcak içersen iyi gelir.bi yapıp getiren olsa daha iyi tabide
Evet tavuk suyuna corba tam bi sifa en azindan bizim icin ben onu terbiyeli yapiyorum bide limonlu yogurtlu falan bide bol karabiber pul biber oh mis ama yapan olsa daha iyi olur tabi

iyi olmana sevinidim cnm siz iyi olun tabi bizlerde :)kanal tedavisi çok mu zor bu arada ? diş işi çok zor ya of off ...birde önerin için teşekkür ederim tahıl gevrek dediğin hangisi oluyor?
tsk ederim cnm.kanal tedavisi evet gerçekten çok zormuş ilk defa yaptirdim.ya dışı cekicegiz yada kanal tedavisiyle bütün sinirleri alicagiz dedi..kellogs lar varya tahıl gevrek karisimlari onlardan canım...

Bugünkü menüm kızlar
Aç karnına ılık limonlu su
Yeşil çay
Kahvaltim: peynirli omlet
Domates,maydonoz,6zeytin,
Şekersiz çay
ARA: yoğurtlu tarçın lı elma , yeşil çay,1mandalina
Bir fincan salep
AKŞAM:bir tabak ıspanak yemeği,,2kasik yoğurt,bol salata ,3 lokmacik ekmek
Su 2litre yi geçebilir
Spor :ev temizliğigece yspabilirsem yazarım kızlar daha çok isim var halı silicem bu saatte

Menumu vereyim
Sabah ılık limonlu su
Kahvaltı 6.50: 2 yum omlet 3 zeytin
3 kup kaşar, 2 ceviz içi
Ara: sade kahve
öğle: 4 kaşık fasulye kavurma
3 kaşık tavuk döner 3 lokma lavas
Marul ve 1.5 bardak ayran

ara: Türk Kahvesi 1 kuru incir
Aksam 18.00: 1 kepçe çorba
6- 7 tane fırında kaş mantar
2 kaşık yoğurt salata
ara: Türk Kahvesi bitki çayı
3 litre su

Ispanak arti salata metabolizmayı costuruyir canım, menunu çok beğendim afiyet olsun

Hayalmavi nerdesin rakibem hiç sesin çıkmıyornasil gidiyor zayifliyomusun bakimm

Ah canım rakibem teşekkür ederim beni sorduğun için. Bu aralar hiç iyi değilim çalıştığım firma iflas etti iki aylık maaşımı alamadım alabileceğimi de sanmıyorum kredi borçlarım falan da var ne yapsam bilemedim hemen iş aramaya başladım çok sıkıntılıyım bu aralar. Evde spor yapıyorum her gün leslie 5 mil yapıyorum ama su içemiyorum aklıma gelmiyor onun dışında sağlıklı besleniyorum birazdan menümü paylaşırım :)))

Sen napıyorsun canım

Menüm

Kahvaltı:
8.30 1.5 dilim t.b ekmeği
Peynir
3 çeri domates
1 salatalık
1 kayısı
3 kaju

Ara:
Yeşil çay

Öğlen:
3kaşık pırasa yemeği
Yarım dilim tam b.ekmeği
1kaşık yoğurt
1 çeri domates

4.oo 1kase yoğurtlu kuskus salatası
1 yudum börek:)

Akşam:
2 kaşarlı mantarlı köfte
1 dilim elma

Şekersiz türk kahvesi
1.5 litre şu
Spor vakit olursa yaparım heralde....

tsk ederim cnm.kanal tedavisi evet gerçekten çok zormuş ilk defa yaptirdim.ya dışı cekicegiz yada kanal tedavisiyle bütün sinirleri alicagiz dedi..kellogs lar varya tahıl gevrek karisimlari onlardan canım...[/QUOTE]
Geçmiş olsun canım.kanal tedavisi bende yaptırdım.çok zor olmamıştı.sadece iğneyi vururken hissetmiştim.dişçi koltuğuna oturmak bile çok zor.

2side kaçamaksız hafif bir menü olmuş.afiyet şifa olsun.

iyi akşamlar bayanlar iki gündür pek yazamadım nette problem vardı bugün spora başladım inşallah daha ara vermem kilo vermem lazım hele ki 2 ay içinde fazla fazla vermem lazım daha sonra kalanı yavaşça versem de olur menulerim de sıkıntı olursa tepki gösterin kendi halime bırakmayın beni çünkü kendime çok güvenmiyorum ve benim boşlamamam lazım yoksa verdiklerimi de geri alırım

bugün kü menüm
sabah yok

12:30
1 tabak ciğer
1 dilim tam buğday ekmek
2 çatal peynir
yeşil çay,yeşil zeytin

14:00
30 dk eliptik bisiklet
15 dk egzersiz
100 kere ip atladım( arkadaşlar ip atlamak hem zevkli hemde gerçekten epey kalori harcatıyor ama ben bebek istiyorum acaba sıkıntı olur mu ip atlamam gerçi neredeyse 1 senedir olmadı ama kısmet sonuçta o yüzden atlarsam sonra sıkıntı olursa diye korkuyorum ama ip atlamakta istiyorum günde 1 saate çıkarmak istiyorum hatta .bu konuda görüşlerinizi bekliyorum.

15:30
1,5 tabak mercimek çorbası
bir kase yoğurt

18.30
Türk kahvesi az şekerli yanında bir kaç tane kuru üzüm ve birazda bitter çikolata biliyorum çikolata iyi olmadı ama kahve epeydir içmiyordum ve ben kahveyi tek içemem ,su 2 lt,
ayy çok yazım galiba

Menünü çok beğendim canım
Ah biz kadınlar gece gündüz temizlik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…