Senin menüde süper canım spor yaptınmı???Menumu vereyim
Sabah ılık limonlu su
Kahvaltı 6.50: 2 yum omlet 3 zeytin
3 kup kaşar, 2 ceviz içi
Ara: sade kahve
öğle: 4 kaşık fasulye kavurma
3 kaşık tavuk döner 3 lokma lavas
Marul ve 1.5 bardak ayran
ara: Türk Kahvesi 1 kuru incir
Aksam 18.00: 1 kepçe çorba
6- 7 tane fırında kaş mantar
2 kaşık yoğurt salata
ara: Türk Kahvesi bitki çayı
3 litre su
Aayyy üzüldüm canım Allah yardımcın olsun....Ah canım rakibem teşekkür ederim beni sorduğun için. Bu aralar hiç iyi değilim çalıştığım firma iflas etti iki aylık maaşımı alamadım alabileceğimi de sanmıyorum kredi borçlarım falan da var ne yapsam bilemedim hemen iş aramaya başladım çok sıkıntılıyım bu aralar. Evde spor yapıyorum her gün leslie 5 mil yapıyorum ama su içemiyorum aklıma gelmiyor onun dışında sağlıklı besleniyorum birazdan menümü paylaşırım :)))
Sen napıyorsun canım
Bugün anlaşılan herkesin kaçamaksız geçmiş günü senin menünde çok iyi tatlımMenüm
Kahvaltı:
8.30 1.5 dilim t.b ekmeği
Peynir
3 çeri domates
1 salatalık
1 kayısı
3 kaju
Ara:
Yeşil çay
Öğlen:
3kaşık pırasa yemeği
Yarım dilim tam b.ekmeği
1kaşık yoğurt
1 çeri domates
4.oo 1kase yoğurtlu kuskus salatası
1 yudum börek:)
Akşam:
2 kaşarlı mantarlı köfte
1 dilim elma
Şekersiz türk kahvesi
1.5 litre şu
Spor vakit olursa yaparım heralde....
Yok canım maalesefSenin menüde süper canım spor yaptınmı???
Bende spora 82 olunca yüklencem canımYok canım maalesef
kolay gelsin canım..is olarak değilde sanki spormus gibi düşünürsen senin içinde zevkli olur.bol bol kol kası calisirsin ne güzel..bide sinirler alınırken bikaç degisik islem yaptı.sinirleri bosaltirken hiç acimiyor.dişin içini oyuyor ya çok sert bi işlem yapıyor .o biraz kötüydü.tam 2 saat agzim açık kaldı.çenem ayrıldı resmen.ama yaptırmak isteyen olursa yaptirsin sonuç bittiğinde çok güzel bir dişe sahip oluyorsun.Bugünkü menüm kızlar
Aç karnına ılık limonlu su
Yeşil çay
Kahvaltim: peynirli omlet
Domates,maydonoz,6zeytin,
Şekersiz çay
ARA: yoğurtlu tarçın lı elma , yeşil çay,1mandalina
Bir fincan salep
AKŞAM:bir tabak ıspanak yemeği,,2kasik yoğurt,bol salata ,3 lokmacik ekmek
Su 2litre yi geçebilir
Spor :ev temizliğigece yspabilirsem yazarım kızlar daha çok isim var halı silicem bu saatte
Allah yardımcın olsun canım.hz Allah bir kapıyı kapatır birini açar.sen daha mutlu edecek kapılar açsınAh canım rakibem teşekkür ederim beni sorduğun için. Bu aralar hiç iyi değilim çalıştığım firma iflas etti iki aylık maaşımı alamadım alabileceğimi de sanmıyorum kredi borçlarım falan da var ne yapsam bilemedim hemen iş aramaya başladım çok sıkıntılıyım bu aralar. Evde spor yapıyorum her gün leslie 5 mil yapıyorum ama su içemiyorum aklıma gelmiyor onun dışında sağlıklı besleniyorum birazdan menümü paylaşırım :)))
Sen napıyorsun canım
Geçmiş olsun canım.kanal tedavisi bende yaptırdım.çok zor olmamıştı.sadece iğneyi vururken hissetmiştim.dişçi koltuğuna oturmak bile çok zor.[/QUOTE]tsk ederim cnm.kanal tedavisi evet gerçekten çok zormuş ilk defa yaptirdim.ya dışı cekicegiz yada kanal tedavisiyle bütün sinirleri alicagiz dedi..kellogs lar varya tahıl gevrek karisimlari onlardan canım...
Çok güzel bir menü.bozanın kalorisini bilmiyorum ama çoksada yakmışsındır.Veeeee gelelim benim menüme
Kahvaltı
Birazcık sucuklu yumurta
1dilim peynir
5zeytin
Salatalık
1dilim ekmek
Ara
Boza
Öğlen
4kaşık yoğurt
4kaşık gevrek
Ara
Sade kahve
2parça bitter
Akşam
Hamsi salata
Bir lokma ekmek
1mandalina
Spor 20dkk yürüyüş 10dkk dans....
Çok dengesiz beslenme şekli canım kahvaltı yokmu pilav kızartma olmamış bence???Ben bugün neler yaptım;
20 dk zumba
100 ip atlama
2 lt su
1 maden suyu
1 kesme şekerli türk kahvesi
1 kase tavuk çorba
Bol yeşillik
3 kaşık bulgur pilavı
1 patatesin kızartması
1 kase yoğurt çorbası
Bugün 1 patates in kızartmasını yediğim için hiç meyve yemicem. cezalıyım kendimce
canım sabah kahvaltı hazırlayacak vaktim yoktu. o yüzden çorba içtim sabah. evet biraz karışık oldu. patateside hiç iyi etmedim farkındayım. o yüzden meyve hakkımı yemicemÇok dengesiz beslenme şekli canım kahvaltı yokmu pilav kızartma olmamış bence???
Çok faydalı diye içiyorum canım ama şimdi kalorisine baktımda çokmuşÇok güzel bir menü.bozanın kalorisini bilmiyorum ama çoksada yakmışsındır.
Tmm canım yarın daha düzenli bir menün olur inşallah Cuma'ya az kaldı unutmacanım sabah kahvaltı hazırlayacak vaktim yoktu. o yüzden çorba içtim sabah. evet biraz karışık oldu. patateside hiç iyi etmedim farkındayım. o yüzden meyve hakkımı yemicem
ÜAayyy üzüldüm canım Allah yardımcın olsun....
Sıkma canını kul sıkışmayınca Hızır yetişmezmiş inşallah en kısa zamanda Yen'i bir iş bulursun
Allah yardımcın olsun canım.hz Allah bir kapıyı kapatır birini açar.sen daha mutlu edecek kapılar açsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?