2017 Nisanda yeni bir ben veya biz ne dersiniz....?

Senin menüde süper canım spor yaptınmı???

Aayyy üzüldüm canım Allah yardımcın olsun....
Sıkma canını kul sıkışmayınca Hızır yetişmezmiş inşallah en kısa zamanda Yen'i bir iş bulursun

Bugün anlaşılan herkesin kaçamaksız geçmiş günü senin menünde çok iyi tatlım

Veeeee gelelim benim menüme
Kahvaltı
Birazcık sucuklu yumurta
1dilim peynir
5zeytin
Salatalık
1dilim ekmek

Ara
Boza

Öğlen
4kaşık yoğurt
4kaşık gevrek

Ara
Sade kahve
2parça bitter

Akşam
Hamsi salata
Bir lokma ekmek

1mandalina

Spor 20dkk yürüyüş 10dkk dans....

kolay gelsin canım..is olarak değilde sanki spormus gibi düşünürsen senin içinde zevkli olur.bol bol kol kası calisirsin ne güzel..bide sinirler alınırken bikaç degisik islem yaptı.sinirleri bosaltirken hiç acimiyor.dişin içini oyuyor ya çok sert bi işlem yapıyor .o biraz kötüydü.tam 2 saat agzim açık kaldı.çenem ayrıldı resmen.ama yaptırmak isteyen olursa yaptirsin sonuç bittiğinde çok güzel bir dişe sahip oluyorsun.

Allah yardımcın olsun canım.hz Allah bir kapıyı kapatır birini açar.sen daha mutlu edecek kapılar açsın

Ben bugün neler yaptım;
20 dk zumba
100 ip atlama

2 lt su
1 maden suyu
1 kesme şekerli türk kahvesi
1 kase tavuk çorba
Bol yeşillik
3 kaşık bulgur pilavı
1 patatesin kızartması
1 kase yoğurt çorbası

Bugün 1 patates in kızartmasını yediğim için hiç meyve yemicem. cezalıyım kendimce

tsk ederim cnm.kanal tedavisi evet gerçekten çok zormuş ilk defa yaptirdim.ya dışı cekicegiz yada kanal tedavisiyle bütün sinirleri alicagiz dedi..kellogs lar varya tahıl gevrek karisimlari onlardan canım...
Geçmiş olsun canım.kanal tedavisi bende yaptırdım.çok zor olmamıştı.sadece iğneyi vururken hissetmiştim.dişçi koltuğuna oturmak bile çok zor.[/QUOTE]
ya ben aslında çok soğuk kanliyimdir bu doktor işlerinde.sadece 2 saat ağzım açık kaldı o beni mahvetti.ama sonuçtan çok memnunum.

Çok güzel bir menü.bozanın kalorisini bilmiyorum ama çoksada yakmışsındır.

Çok dengesiz beslenme şekli canım kahvaltı yokmu pilav kızartma olmamış bence???

canım sabah kahvaltı hazırlayacak vaktim yoktu. o yüzden çorba içtim sabah. evet biraz karışık oldu. patateside hiç iyi etmedim farkındayım. o yüzden meyve hakkımı yemicem
Tmm canım yarın daha düzenli bir menün olur inşallah Cuma'ya az kaldı unutma

slm kızlar
menu...
sabah kah.
5 zeytin
sucuk çok az
2 bıldırcın yum.
1 dilim ekmek
1 dilim peynir

ara öğün..1 yeşil elma
eti form light bisküvi
öğlen yemek yok
akşam...6 adet yaprak sarması
1 kepçe tel Şehriye çorbası
iki çatal tavuk
2 litre su
1 saat kardiyo .

slm kızlar
menu...
sabah kah.
5 zeytin
sucuk çok az
2 bıldırcın yum.
1 dilim ekmek
1 dilim peynir

ara öğün..1 yeşil elma
eti form light bisküvi
öğlen yemek yok
akşam...6 adet yaprak sarması
1 kepçe tel Şehriye çorbası
iki çatal tavuk
2 litre su
1 saat kardiyo .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…