Meyve suyu içme kız zaten doğal.olsa bile kendini yeyok canım olur mu öyle şey zaten herşeyi biz biliyoruz desek burda ne işimiz var değil mi? haklısın aslında öyle deneyeceğim ama meyveyle sut nasıl olur ki ? hani meyve suyu içince yada meyve yiyince canım süt istemez diye diyorum
Güzel fikir canımArkadaşlar bir de aklıma dün bişey geldi listeye baktım da 11 kişiyiz iki gruba ayrılsak ve herkes kendi grubundakilerden sorumlu olsa menu yorumlama biribirimizi fişekleme tarzı ne dersiniz? yarışma da olabilir yani mesela 70 üstü ve 70 altı gibi?
meyve suyu derken taze meyve suyu demiştim :)sevmem pek çok zorunda kalırsam belkiMeyve suyu içme kız zaten doğal.olsa bile kendini ye
iyi olmana sevinidim cnm siz iyi olun tabi bizlerde :)kanal tedavisi çok mu zor bu arada ? diş işi çok zor ya of off ...birde önerin için teşekkür ederim tahıl gevrek dediğin hangisi oluyor?gunayddiiiiinnnnn canlarim
teşekkür ederim geçmiş olsun msjlariniz için hepinizi öpüyorum..
bugün iyiyim..sorun yok şükür...@pamik cnm sana ne olduu neyin var...rahatsizsan cok geçmiş olsun cnm.
Mislisse akşam atıştırmalık sormuşsun ya aklıma grissini kepekli olanindan birde eti form lifli biskuvuleri bir iki tane
yiyebilirsin.meyve Yemeni hiç tavsiye etmem aksamlari..meyve yi genelde gunduzleri ara öğün olarak yesen gün içerisinde sana enerji verir.atarsin vucuttan meyvenin şekerini...gece yiyince vücut hareketsiz kaldığı için sana yağ olarak donus yapabilir..birde yarım yağlı sütun içine tahil gevrek karisimlarindan 3 kaşık koyup yiyebilirsin.maksat midenin kazintisi olmasın hemde kilo aldirmasin cnm
İnşallah canımGünaydın hanimlaaarrrbol eksili sıfır kacamakli günumuz olsun
Amin canım çok şükür iyiyim bugün uyuya kalmışım şimdi kahvaltı yapıyorum sen nasılsın????herkese günaydınlar hanımlar her güzel şey sizinle olsun @pamik,selin_01 nasılsınız bakalım bugün ? ve diğer arkadaşlarım sizler nasılsınız?
Geçmiş olsun canım...Günaydın kızlar. Bademcikler şişmiş, kemikler kırılmış gibiyim. Napıcam bilmiyorum hiç halim yok ne yemek yemeye ne çocuğa bakmaya
Bence yapmayalım öyle grup içerisinde kopukluk oluyo ozaman yarış olsun ama ona varımArkadaşlar bir de aklıma dün bişey geldi listeye baktım da 11 kişiyiz iki gruba ayrılsak ve herkes kendi grubundakilerden sorumlu olsa menu yorumlama biribirimizi fişekleme tarzı ne dersiniz? yarışma da olabilir yani mesela 70 üstü ve 70 altı gibi?
canım ya geçmiş olsun yardımcı olabilck kimse yok mu yakınında?Günaydın kızlar. Bademcikler şişmiş, kemikler kırılmış gibiyim. Napıcam bilmiyorum hiç halim yok ne yemek yemeye ne çocuğa bakmaya
iyiyim çok şükür sizler iyi olunca bende iyi oluyorum inan :)Amin canım çok şükür iyiyim bugün uyuya kalmışım şimdi kahvaltı yapıyorum sen nasılsın????
diyosun sadece bi öneriydi :)Bence yapmayalım öyle grup içerisinde kopukluk oluyo ozaman yarış olsun ama ona varım
günaydın canm :)Günaydın herkese
Çok geçmiş olsun rabbim şifa versin canımGünaydın kızlar. Bademcikler şişmiş, kemikler kırılmış gibiyim. Napıcam bilmiyorum hiç halim yok ne yemek yemeye ne çocuğa bakmaya
Çok geçmiş olsun canım.tavuk suyuna çorba yapıp,sıcak sıcak içersen iyi gelir.bi yapıp getiren olsa daha iyi tabideGünaydın kızlar. Bademcikler şişmiş, kemikler kırılmış gibiyim. Napıcam bilmiyorum hiç halim yok ne yemek yemeye ne çocuğa bakmaya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?