2017 Nisanda yeni bir ben veya biz ne dersiniz....?

gunayddiiiiinnnnn canlarim
teşekkür ederim geçmiş olsun msjlariniz için hepinizi öpüyorum..
bugün iyiyim..sorun yok şükür...@pamik cnm sana ne olduu neyin var...rahatsizsan cok geçmiş olsun cnm.
Mislisse akşam atıştırmalık sormuşsun ya aklıma grissini kepekli olanindan birde eti form lifli biskuvuleri bir iki tane
yiyebilirsin.meyve Yemeni hiç tavsiye etmem aksamlari..meyve yi genelde gunduzleri ara öğün olarak yesen gün içerisinde sana enerji verir.atarsin vucuttan meyvenin şekerini...gece yiyince vücut hareketsiz kaldığı için sana yağ olarak donus yapabilir..birde yarım yağlı sütun içine tahil gevrek karisimlarindan 3 kaşık koyup yiyebilirsin.maksat midenin kazintisi olmasın hemde kilo aldirmasin cnm

Meyve suyu içme kız zaten doğal.olsa bile kendini ye

Güzel fikir canım

iyi olmana sevinidim cnm siz iyi olun tabi bizlerde :)kanal tedavisi çok mu zor bu arada ? diş işi çok zor ya of off ...birde önerin için teşekkür ederim tahıl gevrek dediğin hangisi oluyor?

herkese günaydınlar hanımlar her güzel şey sizinle olsun @pamik, selin_01 nasılsınız bakalım bugün ? ve diğer arkadaşlarım sizler nasılsınız?
Amin canım çok şükür iyiyim bugün uyuya kalmışım şimdi kahvaltı yapıyorum sen nasılsın????

Günaydın kızlar. Bademcikler şişmiş, kemikler kırılmış gibiyim. Napıcam bilmiyorum hiç halim yok ne yemek yemeye ne çocuğa bakmaya
Geçmiş olsun canım...
Çocuklarla hastalıkta zor uyumak istersin olmaz uzanırsın üstüne çıkarlar oy oy Allah biran önce şifanı versin canım...

Bence yapmayalım öyle grup içerisinde kopukluk oluyo ozaman yarış olsun ama ona varım

Günaydın kızlar. Bademcikler şişmiş, kemikler kırılmış gibiyim. Napıcam bilmiyorum hiç halim yok ne yemek yemeye ne çocuğa bakmaya
canım ya geçmiş olsun yardımcı olabilck kimse yok mu yakınında?

Çok geçmiş olsun canım.tavuk suyuna çorba yapıp,sıcak sıcak içersen iyi gelir.bi yapıp getiren olsa daha iyi tabide

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…