2017 Nisanda yeni bir ben veya biz ne dersiniz....?

Süpeeeeeerrrr canım...
Şu bıldırcın yumurtasını nasıl yapıyorsun????

Harika canım afiyet olsun
Afiyet olsun canım güzel menu
Canim sen hatanın farkindasin zaten. Menülerini sabah öğle akşam diye yazar misin. Su miktarını ve akşam yemegini kaçta yediginide. Bunlar da çok önemli çünkü canım :)
Afiyet olsun canimcim Süpersin

@Hayalmavi canım cok uzuldum inşallah her şey en kisa zamanda yoluna girer. Rabbim hayırlı nasip kapıları açsın

sadece iki üç dk suda hasliyorum.ortadan ikiye kesip üstüne karabiber tozbiber çok azda tuz atıp löp löp yiyorum..tadı öbür yumurtadan daha hafif, protein olarakta daha yüksekmiş.
Rakibem napiyorsun bende güzel gelişmeler var

Canım inşallah hayırlı bir iş bulursun Allah yardımcın olsun inşallah.iyi spor yapıyorsun ama suda çok önemli mutlaka ölçü yap ve bitirme ye çalış.bende ev işinden spora vakit bulamıyorum ama dikkatliyim bakalım bu hafta seni geride bırakacak miyim biraz zor ama

Harika bir menü

Menun hafif ama akşam yemek yememissin ilerleyen saatlerde acikabilirsin canım.ip atlamak bana da çok keyifli geliyor ben 150 yi gecemefim daha . yalnız sen bebek dusunuyorsan sakıncalı sanki riske atma derim tedbiri al takdiri Allaha bırak değil mi

İyi geceler kızlar biraz daha iyiyim. Yediklerimi yazamıyorum ama aşmadım hatta az bile yedim canım hiç bişey istemiyor. Hapşırık akıntı hiç bişi yok başım ağrıyo bademcikler şiş dayak yemiş gibiyim. Anlamadım nasıl bi hastalık bu. YazılarınıZı okuyım dedim ama okuyamadım. @Hayalmavi seninki gözüme çarptı. Senin 2 aylık maaş inşallah fazlası yoktur. Benim 10.000 alacağım var ve alamıcam kesin.

Iyi olmana sevindm Bu arada Dra gittinmi canm?

Sağol canım dedigin gibi kas yapıyorum galiba kollarim ve bacakları m sertleşme ye başladı bile

Supersin ya masallh

Menude sporda iyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…