Süpeeeeeerrrr canım...slm kızlar
menu...
sabah kah.
5 zeytin
sucuk çok az
2 bıldırcın yum.
1 dilim ekmek
1 dilim peynir
ara öğün..1 yeşil elma
eti form light bisküvi
öğlen yemek yok
akşam...6 adet yaprak sarması
1 kepçe tel Şehriye çorbası
iki çatal tavuk
2 litre su
1 saat kardiyo .
Harika canım afiyet olsunMenüm
Kahvaltı:
8.30 1.5 dilim t.b ekmeği
Peynir
3 çeri domates
1 salatalık
1 kayısı
3 kaju
Ara:
Yeşil çay
Öğlen:
3kaşık pırasa yemeği
Yarım dilim tam b.ekmeği
1kaşık yoğurt
1 çeri domates
4.oo 1kase yoğurtlu kuskus salatası
1 yudum börek:)
Akşam:
2 kaşarlı mantarlı köfte
1 dilim elma
Şekersiz türk kahvesi
1.5 litre şu
Spor vakit olursa yaparım heralde....
Afiyet olsun canım güzel menuVeeeee gelelim benim menüme
Kahvaltı
Birazcık sucuklu yumurta
1dilim peynir
5zeytin
Salatalık
1dilim ekmek
Ara
Boza
Öğlen
4kaşık yoğurt
4kaşık gevrek
Ara
Sade kahve
2parça bitter
Akşam
Hamsi salata
Bir lokma ekmek
1mandalina
Spor 20dkk yürüyüş 10dkk dans....
Canim sen hatanın farkindasin zaten. Menülerini sabah öğle akşam diye yazar misin. Su miktarını ve akşam yemegini kaçta yediginide. Bunlar da çok önemli çünkü canım :)Ben bugün neler yaptım;
20 dk zumba
100 ip atlama
2 lt su
1 maden suyu
1 kesme şekerli türk kahvesi
1 kase tavuk çorba
Bol yeşillik
3 kaşık bulgur pilavı
1 patatesin kızartması
1 kase yoğurt çorbası
Bugün 1 patates in kızartmasını yediğim için hiç meyve yemicem. cezalıyım kendimce
Afiyet olsun canimcim Süpersinslm kızlar
menu...
sabah kah.
5 zeytin
sucuk çok az
2 bıldırcın yum.
1 dilim ekmek
1 dilim peynir
ara öğün..1 yeşil elma
eti form light bisküvi
öğlen yemek yok
iki çatal tavuk
2 litre su
1 saat kardiyo .
TeşekkürlerIspanak arti salata metabolizmayı costuruyir canım, menunu çok beğendim afiyet olsun
sadece iki üç dk suda hasliyorum.ortadan ikiye kesip üstüne karabiber tozbiber çok azda tuz atıp löp löp yiyorum..tadı öbür yumurtadan daha hafif, protein olarakta daha yüksekmiş.Süpeeeeeerrrr canım...
Şu bıldırcın yumurtasını nasıl yapıyorsun????
Rakibem napiyorsun bende güzel gelişmeler varsadece iki üç dk suda hasliyorum.ortadan ikiye kesip üstüne karabiber tozbiber çok azda tuz atıp löp löp yiyorum..tadı öbür yumurtadan daha hafif, protein olarakta daha yüksekmiş.
Canım inşallah hayırlı bir iş bulursun Allah yardımcın olsun inşallah.iyi spor yapıyorsun ama suda çok önemli mutlaka ölçü yap ve bitirme ye çalış.bende ev işinden spora vakit bulamıyorum ama dikkatliyim bakalım bu hafta seni geride bırakacak miyimAh canım rakibem teşekkür ederim beni sorduğun için. Bu aralar hiç iyi değilim çalıştığım firma iflas etti iki aylık maaşımı alamadım alabileceğimi de sanmıyorum kredi borçlarım falan da var ne yapsam bilemedim hemen iş aramaya başladım çok sıkıntılıyım bu aralar. Evde spor yapıyorum her gün leslie 5 mil yapıyorum ama su içemiyorum aklıma gelmiyor onun dışında sağlıklı besleniyorum birazdan menümü paylaşırım :)))
Sen napıyorsun canım
Kalbimiz birmis aynı anda birbirimize msj attıkRakibem napiyorsun bende güzel gelişmeler var
Harika bir menüMenüm
Kahvaltı:
8.30 1.5 dilim t.b ekmeği
Peynir
3 çeri domates
1 salatalık
1 kayısı
3 kaju
Ara:
Yeşil çay
Öğlen:
3kaşık pırasa yemeği
Yarım dilim tam b.ekmeği
1kaşık yoğurt
1 çeri domates
4.oo 1kase yoğurtlu kuskus salatası
1 yudum börek:)
Akşam:
2 kaşarlı mantarlı köfte
1 dilim elma
Şekersiz türk kahvesi
1.5 litre şu
Spor vakit olursa yaparım heralde....
Evet biz kadınlar işimiz hiç bitmez canımMenünü çok beğendim canım
Ah biz kadınlar gece gündüz temizlik
tevafuk55 tsk ederim canim..nasıl gidiyor cumaya hesaplasicaz ona göre arayı acmayalım birlikte gidelim hedefimize rakibem
Kalbimiz birmis aynı anda birbirimize msj attık
Aynen kuzum kalpler birtevafuk55 çok sevindim canım yaa aynı gidelim hedefimize..
Menun hafif ama akşam yemek yememissin ilerleyen saatlerde acikabilirsin canım.ip atlamak bana da çok keyifli geliyor ben 150 yi gecemefim daha . yalnız sen bebek dusunuyorsan sakıncalı sanki riske atma derim tedbiri al takdiri Allaha bırak değil miiyi akşamlar bayanlar iki gündür pek yazamadım nette problem vardı bugün spora başladım inşallah daha ara vermem kilo vermem lazım hele ki 2 ay içinde fazla fazla vermem lazım daha sonra kalanı yavaşça versem de olur menulerim de sıkıntı olursa tepki gösterin kendi halime bırakmayınbeni çünkü kendime çok güvenmiyorum ve benim boşlamamam lazım yoksa verdiklerimi de geri alırım
bugün kü menüm
sabah yok
12:30
1 tabak ciğer
1 dilim tam buğday ekmek
2 çatal peynir
yeşil çay,yeşil zeytin
14:00
30 dk eliptik bisiklet
15 dk egzersiz
100 kere ip atladım( arkadaşlar ip atlamak hem zevkli hemde gerçekten epey kalori harcatıyor ama ben bebek istiyorum acaba sıkıntı olur mu ip atlamam gerçi neredeyse 1 senedir olmadı ama kısmet sonuçta o yüzden atlarsam sonra sıkıntı olursa diye korkuyorum ama ip atlamakta istiyorum günde 1 saate çıkarmak istiyorum hatta .bu konuda görüşlerinizi bekliyorum.
15:30
1,5 tabak mercimek çorbası
bir kase yoğurt
18.30
Türk kahvesi az şekerli yanında bir kaç tane kuru üzüm ve birazda bitter çikolata biliyorum çikolata iyi olmadı ama kahve epeydir içmiyordum ve ben kahveyi tek içemem ,su 2 lt,
ayy çok yazım galiba
Iyi olmana sevindmİyi geceler kızlar biraz daha iyiyim. Yediklerimi yazamıyorum ama aşmadım hatta az bile yedim canım hiç bişey istemiyor. Hapşırık akıntı hiç bişi yok başım ağrıyo bademcikler şiş dayak yemiş gibiyim. Anlamadım nasıl bi hastalık bu. YazılarınıZı okuyım dedim ama okuyamadım. @Hayalmavi seninki gözüme çarptı. Senin 2 aylık maaş inşallah fazlası yoktur. Benim 10.000 alacağım var ve alamıcam kesin.
Sağol canım dedigin gibi kas yapıyorum galiba kollarim ve bacakları m sertleşme ye başladı bilekolay gelsin canım..is olarak değilde sanki spormus gibi düşünürsen senin içinde zevkli olur.bol bol kol kası calisirsin ne güzel..bide sinirler alınırken bikaç degisik islem yaptı.sinirleri bosaltirken hiç acimiyor.dişin içini oyuyor ya çok sert bi işlem yapıyor .o biraz kötüydü.tam 2 saat agzim açık kaldı.çenem ayrıldı resmen.ama yaptırmak isteyen olursa yaptirsin sonuç bittiğinde çok güzel bir dişe sahip oluyorsun.
Supersin ya masallhslm kızlar
menu...
sabah kah.
5 zeytin
sucuk çok az
2 bıldırcın yum.
1 dilim ekmek
1 dilim peynir
ara öğün..1 yeşil elma
eti form light bisküvi
öğlen yemek yok
iki çatal tavuk
2 litre su
1 saat kardiyo .
Menude sporda iyiVeeeee gelelim benim menüme
Kahvaltı
Birazcık sucuklu yumurta
1dilim peynir
5zeytin
Salatalık
1dilim ekmek
Ara
Boza
Öğlen
4kaşık yoğurt
4kaşık gevrek
Ara
Sade kahve
2parça bitter
Akşam
Hamsi salata
Bir lokma ekmek
1mandalina
Spor 20dkk yürüyüş 10dkk dans....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?