2017 Nisanda yeni bir ben veya biz ne dersiniz....?

Kizlar bazen gece yaterken icim eziliyor ya ne onerirsiniz yani erken yatsak 10 gibi emin olun aksam 6 dan snra agzima bisey surmem ama gec yatiyorz iste ;(

Menü n iyi sporda yapmış sin harikasin.uyudumu prenses bugün

Menün harika canım afiyet olsun ama söyle olsaydı tadından yenmezdi
Meyve suyu ve meyve ogleden sonra olsaydı akşam da tarçınlı sütun olsaydı suyunda 2.5 litre olsaydı offf efsane olurdu
Evet dogru soyluyosun ama aksamlari meyve keyfimiz oluyor genelde napim sence hic yemeyeyimmi :S

Benim oğlan hala uyumadi dün gece de ikide kalktı sabaha kadar oturdu oyun oynadı bu gece yine nöbet var gibi inşallah uyur
Ben de ayaktayim canm kalkmis oturuyorum su an cok sinirliyim ya nedir bu cektigim oglen 12 de kalkti ne gunduz ne aksam hic uymadi simdi oldugu gibi basik agriyor stresten ya

Evet dogru soyluyosun ama aksamlari meyve keyfimiz oluyor genelde napim sence hic yemeyeyimmi :S
Canım tabiki yiyeceksin ama söyle söyleyeyim bir portakal 60 kalori 1 çay bardağı portakal suyu 100 kalori. Ikincisi midem çok kazindi dedinya şekerinin birden yukselip dusmesinden dolayi. O yüzden akşam meyveyi 9 gibi yersen yanına da bir bardak tarçınlı süt bu seni hem tok tutar. Hem de zayiflamana yardimci olur. Gündüz de meyve ve fındık ceviz tarzı kuruyemisleri beraber yiyebilirsin herhangi bir ara öğünde. Bilmislik yapmak değil sakin yanlış anlama kuzum. Bunları birebir deneyip faydasını gördüğüm için söyledim.

yok canım olur mu öyle şey zaten herşeyi biz biliyoruz desek burda ne işimiz var değil mi? haklısın aslında öyle deneyeceğim ama meyveyle sut nasıl olur ki ? hani meyve suyu içince yada meyve yiyince canım süt istemez diye diyorum

Günaydın hanımlar.az kalorili,bol gülücüklü bir gün olur ınş.

Sabah kahvaltı, okul telaşını atlattıktan sonra yeşil çayımı içiyorum.@mislisse sen neler yapıyorsun?

Günaydın hanımlar.az kalorili,bol gülücüklü bir gün olur ınş.

Sabah kahvaltı, okul telaşını atlattıktan sonra yeşil çayımı içiyorum.@mislisse sen neler yapıyorsun?
sabah sabah kız uyurken netten basen hareketlerine bakıyorum uygun olanları indirip kolaj yapıyorum fena taktım bu ara basene :) sen neler yapıyosun?

Arkadaşlar bir de aklıma dün bişey geldi listeye baktım da 11 kişiyiz iki gruba ayrılsak ve herkes kendi grubundakilerden sorumlu olsa menu yorumlama biribirimizi fişekleme tarzı ne dersiniz? yarışma da olabilir yani mesela 70 üstü ve 70 altı gibi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…