Hmm iyiymis su hazir seylerle benim de hic mi hic aram olmasa keskeMislisse arkadasim hazir BIR seyler cikarmisti rulo KAT, tuzlu gevrek gibi kurabiye, birde cayli kurabiye AMA Hıc orali bile olmadim hazir seylerle cok aram yoktur zaten
İki kase yedim ama telafi edilecek söz 63 u gorucem bu hafta inşallahCok mu yedin peki az yagli ise problm degil:)
Kiz keske 1 kase yiyeydin neyse guveniyorm sanaİki kase yedim ama telafi edilecek söz 63 u gorucem bu hafta inşallah
Menü n iyi sporda yapmış sin harikasin.uyudumu prenses bugünKizlar vakitlice menumu vereyim
Ogle 13: 2 dlm tb ekmek tost zeytin cay ( 11 gibi kalktim gec kahvalti yaptim)
Ara yok
Aksam 18 bi kase brokoli corbasi yarim pors bulgur pilavi tursu 1 bardak ayran
21:00 bi bardak taze portakal suyu ve bi elma
Spor 90 dk yuryus + basen hareketleri
Su 1.5 litre
Haklisin dayanamadı m işte akşam salatayla gecictirince çok acikmisimKiz keske 1 kase yiyeydin neyse guveniyorm sana
Evet dogru soyluyosun ama aksamlari meyve keyfimiz oluyor genelde napim sence hic yemeyeyimmi :SMenün harika canım afiyet olsun ama söyle olsaydı tadından yenmezdi
Meyve suyu ve meyve ogleden sonra olsaydı akşam da tarçınlı sütun olsaydı suyunda 2.5 litre olsaydı offf efsane olurdu
Ben de ayaktayim canm kalkmis oturuyorum su an cok sinirliyim ya nedir bu cektigim oglen 12 de kalkti ne gunduz ne aksam hic uymadi simdi oldugu gibi basik agriyor stresten yaBenim oğlan hala uyumadi dün gece de ikide kalktı sabaha kadar oturdu oyun oynadı bu gece yine nöbet var gibi inşallah uyur
Canım tabiki yiyeceksin ama söyle söyleyeyim bir portakal 60 kalori 1 çay bardağı portakal suyu 100 kalori. Ikincisi midem çok kazindi dedinya şekerinin birden yukselip dusmesinden dolayi. O yüzden akşam meyveyi 9 gibi yersen yanına da bir bardak tarçınlı süt bu seni hem tok tutar. Hem de zayiflamana yardimci olur. Gündüz de meyve ve fındık ceviz tarzı kuruyemisleri beraber yiyebilirsin herhangi bir ara öğünde. Bilmislik yapmak değil sakin yanlış anlama kuzum. Bunları birebir deneyip faydasını gördüğüm için söyledim.Evet dogru soyluyosun ama aksamlari meyve keyfimiz oluyor genelde napim sence hic yemeyeyimmi :S
yok canım olur mu öyle şey zaten herşeyi biz biliyoruz desek burda ne işimiz var değil mi? haklısın aslında öyle deneyeceğim ama meyveyle sut nasıl olur ki ? hani meyve suyu içince yada meyve yiyince canım süt istemez diye diyorumCanım tabiki yiyeceksin ama söyle söyleyeyim bir portakal 60 kalori 1 çay bardağı portakal suyu 100 kalori. Ikincisi midem çok kazindi dedinya şekerinin birden yukselip dusmesinden dolayi. O yüzden akşam meyveyi 9 gibi yersen yanına da bir bardak tarçınlı süt bu seni hem tok tutar. Hem de zayiflamana yardimci olur. Gündüz de meyve ve fındık ceviz tarzı kuruyemisleri beraber yiyebilirsin herhangi bir ara öğünde. Bilmislik yapmak değil sakin yanlış anlama kuzum. Bunları birebir deneyip faydasını gördüğüm için söyledim.
sabah sabah kız uyurken netten basen hareketlerine bakıyorum uygun olanları indirip kolaj yapıyorum fena taktım bu ara basene :) sen neler yapıyosun?Günaydın hanımlar.az kalorili,bol gülücüklü bir gün olur ınş.
Sabah kahvaltı, okul telaşını atlattıktan sonra yeşil çayımı içiyorum.@mislisse sen neler yapıyorsun?
çok iyi hava soguk ama nasıl yürüyosun dışarda ?Ben sadece 2 gündür leslie ve açık havada yürüyüş yapıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?