Oyy ıspanaklı gözleme börek favorim iki dilim yiyip durmasını bilsen süper olur canım.Bende kahvaltıdan sonra ara öğün bir tane elma yedim...biraz geçince yarımda nar yedim..
bir saat öncede yeşil mercimekli erişte çorbası içtim..
yanımda şu şişesi aklıma geldikçe içiyorum..
Spor olarakta yavastan isina isına başlıyım diye ..
50 mekik çektim..ama sanmayın ki tam mekik karnımı çalıştırmak için yarım mekik...yoksa bende tam mekik çekecek yetenek nerdeeeeeee.....
yalnız aksama annem ıspanaklı börek yapıyormuş...aradı sakın bişey yeme sana bir tepsi börek yollucam dedi...yok anne dedimsede olmaz yollicam dedi...Allah bana dayanma gücü verir inşallah yememek için...
kilo verirken en korktuğum sey kaslardan gitmesi..sadece yağlardan vermek istiyorumm ama ister istemez kas kaybıda oluyor malesef...en kötüsüde yüzden vermekAynen canım 1 yıl önce diyetisyene gitmiştim birde geçenlerde gittim ve verdiğim kiloları hep yağdan vermisim o yüzden benim için sevindirici oldu. Sok diyetler kalıcı olmuyor aynı hızla geri alınıyor önemli olan sağlıklı beslenerek vermek
yaa dün gondereydi iyiydi bir tepsiyi yer öyle baslardim diyete:))))beni bir iki ay idare ederdi...komsulara dagitiyim bari..sevaba girelim...al ben yiyemiyorum siz yiyin derim...ıspanaklı yemegin şimdiden afiyet olsun bol bol kas olsun inşallah...Oyy ıspanaklı gözleme börek favorim iki dilim yiyip durmasını bilsen süper olur canım.bende aksama ıspanak yemeği yiyecem
Bende aksama ispanak var :) Ispanagin yanina yogurt yenmemesi gerkiyomus demir emilimini azalttigindan siz daha once duydunuzmu bunu ?Oyy ıspanaklı gözleme börek favorim iki dilim yiyip durmasını bilsen süper olur canım.bende aksama ıspanak yemeği yiyecem
Hosgeldin insallah hep beraber basaririz...Mislisse nasılsın canım arkadaş topige çağırınca baktım ki konuyu sen acmissin katılma k istedim inşallah bu sefer hep birlikte bssarirz
Tamam canım bende aranizdayim artık[/QUOTE
Yapma ya desene buyuk bi sinav seni bekliyor bi porsiyon ye bence ama fazla degil gerisini dagitBende kahvaltıdan sonra ara öğün bir tane elma yedim...biraz geçince yarımda nar yedim..
bir saat öncede yeşil mercimekli erişte çorbası içtim..
yanımda şu şişesi aklıma geldikçe içiyorum..
Spor olarakta yavastan isina isına başlıyım diye ..
50 mekik çektim..ama sanmayın ki tam mekik karnımı çalıştırmak için yarım mekik...yoksa bende tam mekik çekecek yetenek nerdeeeeeee.....
yalnız aksama annem ıspanaklı börek yapıyormuş...aradı sakın bişey yeme sana bir tepsi börek yollucam dedi...yok anne dedimsede olmaz yollicam dedi...Allah bana dayanma gücü verir inşallah yememek için...esine falan yedir kalmasin evde
Kendinden bahsedermisin bizde taniyalim seniTamam canım bende aranizdayim artık
Sende benim gibi roka seviyosun kahvaltida peynirle muthis yeniyo dimiBenimde bugünkü menüm
Sabah
Kıymalı yumurta
Peynir zeytin
Roka
Şekersiz çay
Ara ayva mandalina
Akşam
5 kaşık bulgur pilavı
5 kaşık nohut
Bol salata
Az sonra yeşil çay icicem
Insallah bundan sonra vericegin kglalarinda hep yagdan gider de bidaha gelmez insallah...Aynen canım 1 yıl önce diyetisyene gitmiştim birde geçenlerde gittim ve verdiğim kiloları hep yağdan vermisim o yüzden benim için sevindirici oldu. Sok diyetler kalıcı olmuyor aynı hızla geri alınıyor önemli olan sağlıklı beslenerek vermek
Tabii yaş 37Kendinden bahsedermisin bizde taniyalim seni
Aynen canımSende benim gibi roka seviyosun kahvaltida peynirle muthis yeniyo dimi
Evet ben de duydum ama alışkanlık işte yiyoruzBende aksama ispanak var :) Ispanagin yanina yogurt yenmemesi gerkiyomus demir emilimini azalttigindan siz daha once duydunuzmu bunu ?
Geçen cuma ki kilom biliyorum yarın basliysyimmi canımHosgeldin insallah hep beraber basaririz...
İyi basariyorsun kalori hesabı yemek çok zor gelir banaEki Görüntüle 1912981 Her ne kadar akşam kalori miktarını aşsam da totalde hala fazlalık yok :)))
Eveettt bekar veya çocuksuz olursan gerçekten çok güzel uygulanabilir amaa benim cücüğüm gibi yerinde durmayan bi cücük olunca imkansız. Bu saat olmuş hala dün akşamki bulaşık kalkmadı (maalesef)
Ara 1 mandalina
Öğlen 1/2 tabak çorba
1/2 tabak patates tavuk haşlama ..
İşte canım bunlar hep bahane. bende bütün gün iş yerinde çocuk gibi insanlarla uğraşıyorum. hemde kan bağım yok :) bahane üretme lütfen. :) kimse sana 40 kere eğilip çömelmene mani olamaz, yada 50 kere zıplamana. hem çocuğun hareketliymiş koş peşinden işte :)
sağol canım, aynen öyle bahanelerin arkasına sığınmamak gerek. no excuse!. arzu edersen evde yapabilceğin harektler konusunda ve koşu bandında nasıl en fazla kalori yakılır konusund yardımcı olabilirim :)
canım o patates olmamışpatates uzak durman gereken bir yiyecek. patates ne tokluk hissi verir. ne şeker değerlerini değiştirir. hammallık sadece. bilgin olsun canım benim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?