2017 Nisanda yeni bir ben veya biz ne dersiniz....?

Oyy ıspanaklı gözleme börek favorim iki dilim yiyip durmasını bilsen süper olur canım. bende aksama ıspanak yemeği yiyecem

kilo verirken en korktuğum sey kaslardan gitmesi..sadece yağlardan vermek istiyorumm ama ister istemez kas kaybıda oluyor malesef...en kötüsüde yüzden vermekicimden bir his bu sefer tamamen olacak diyor bakalım:))

Oyy ıspanaklı gözleme börek favorim iki dilim yiyip durmasını bilsen süper olur canım. bende aksama ıspanak yemeği yiyecem
yaa dün gondereydi iyiydi bir tepsiyi yer öyle baslardim diyete:))))beni bir iki ay idare ederdi...komsulara dagitiyim bari..sevaba girelim...al ben yiyemiyorum siz yiyin derim...ıspanaklı yemegin şimdiden afiyet olsun bol bol kas olsun inşallah...

Mislisse nasılsın canım arkadaş topige çağırınca baktım ki konuyu sen acmissin katılma k istedim inşallah bu sefer hep birlikte bssarirz

Benimde bugünkü menüm
Sabah
Kıymalı yumurta
Peynir zeytin
Roka
Şekersiz çay
Ara ayva mandalina
Akşam
5 kaşık bulgur pilavı
5 kaşık nohut
Bol salata
Az sonra yeşil çay icicem

Benimde bugünkü menüm
Sabah
Kıymalı yumurta
Peynir zeytin
Roka
Şekersiz çay
Ara ayva mandalina
Akşam
5 kaşık bulgur pilavı
5 kaşık nohut
Bol salata
Az sonra yeşil çay icicem
Sende benim gibi roka seviyosun kahvaltida peynirle muthis yeniyo dimi

Insallah bundan sonra vericegin kglalarinda hep yagdan gider de bidaha gelmez insallah...

Eveettt bekar veya çocuksuz olursan gerçekten çok güzel uygulanabilir amaa benim cücüğüm gibi yerinde durmayan bi cücük olunca imkansız. Bu saat olmuş hala dün akşamki bulaşık kalkmadı (maalesef)

İşte canım bunlar hep bahane. bende bütün gün iş yerinde çocuk gibi insanlarla uğraşıyorum. hemde kan bağım yok :) bahane üretme lütfen. :) kimse sana 40 kere eğilip çömelmene mani olamaz, yada 50 kere zıplamana. hem çocuğun hareketliymiş koş peşinden işte :)

K kecigibi gercekten tebrik ediyorum azmini..okudum butun yazdiklarini ..aldim notlarima uyguladiklarindan..bidee haklisin cocuklari sporda bahane etmemek lazim..hatta simdi elime dambillari alip basliyorum.

sağol canım, aynen öyle bahanelerin arkasına sığınmamak gerek. no excuse!. arzu edersen evde yapabilceğin harektler konusunda ve koşu bandında nasıl en fazla kalori yakılır konusund yardımcı olabilirim :)

Ara 1 mandalina
Öğlen 1/2 tabak çorba
1/2 tabak patates tavuk haşlama ..

canım o patates olmamış patates uzak durman gereken bir yiyecek. patates ne tokluk hissi verir. ne şeker değerlerini değiştirir. hammallık sadece. bilgin olsun canım benim.

Sen bahane de ama ben demicem. Dedim ya mutfak tezgahını bile toplayamadım. Bekarken çok güzel oluyor rahatsın anlamıyorsun. Bende çok konuşuyordum bahane diye ama öyle olmuyormuş. İnşallah görürüm seni çoluk çocuk sahibi olunca :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…