2017 Nisanda yeni bir ben veya biz ne dersiniz....?

Bende aksama ispanak var :) Ispanagin yanina yogurt yenmemesi gerkiyomus demir emilimini azalttigindan siz daha once duydunuzmu bunu ?
Evet kuzum duydum bende içine katmıyorum ama yanında yedim bu aksam. Birde kan degerlerim çok iyi çıkınca onemsemedim. Nasıl beslendiysem aynı devam yani
Insallah bundan sonra vericegin kglalarinda hep yagdan gider de bidaha gelmez insallah...
Inşallah kuzum hepimiz için öyle olsun..

Mislisse mrb bişey soracaktım..herhangi bir tablo olusturacakmisin..yani şuanki kilo hedef kilo verilen vs..tarzı..nasıl birbirimizi takip edicez..sanki olursa dahami istikrarlı hırslı olabiliriz...

Menumu vereyim
Sabah ılık limonlu şu iki kuru kayısı
Kahvalti 06.50: 3 kaşık yulaf ezmesi
1 bardak süt,1 yk kuru üzüm
Ara: 1 mandalina, sade kahve

Öğle: 1 Kıymalı pide, 1 bardak ayran
Ara: dibek kahvesi, 1 k kayısı, 1 k incir

Aksam18.20: 1 tabak ıspanak yemeği
3 kaşık yoğurt, salata, 2 lokma ekm.
Ara: Türk Kahvesi sade soda
Bitki çayları
Tarçınlı süt ve küçük elma
2.5 litre su

iyi akşamlar bayanlar

kahvaltı;(saat 12 de yaptım acıkmamıştım o yüzden geç oldu)
yulaflı krep :1 tane
domates:1 tane
zeytin,yeşil zeytin:3'er tane
peynir:2 kibrit kutusu kadar
yeşil çay:1 bardak

ara öğün;
1 orta boy muz,minik bir mandalina :)

akşam(saat:18:00 ' de )
malesef iki dilim kek ( komşu getirdi ne yapayım ama birde adetimin ilk günü mani olamadım kendime)
tavuk şinitzel :5 küçük parça
mercimek salatası:1 yemek kaşığı kadar
marul :iki yaprak
(ekmek hiç yemedim bugün )

su hala içiyorum yatana kadar 2 lt tamamlayacağım inşaallah
spor normalde yapıyorum ama belim de rahatsızlık var biraz iyileşir iyileşmez spora devam ..

Aa gerçekten mi ? Patates haşlamasını da mı yemeyeyim yani? Bilmiyordum canım bak öğrenmiş oldum :)) ama akşam yemekte pattis püresi vardı az bir şey yedim ondan. Bir daha yemem ama :))

Ne güzel burası ya doğrumuzu yanlışımızı söyleyen birileri var, birbirimizden yeni ieyler öğreniyoruz.. buraya yazmaya devam edelim arkadaşlar hiç bırakmayalım

Sanada iyi akşamlar canım kek olmuş mu yani şimdi söyle bakayım ? İyileşir iyileşmez spor yapmaya başla canım bende başlıyorum spor yapmaya burda bir arkadaş sayesinde :))

Güzel canım ama pide olmamış yani menün çok güzel örnek bile olabilirdi pide olmasaymış keşke )

Bende menümü vereyim

Sabah 1 bardak limonlu su
1/2 kepek ekmek
3 zeytin
1 avuç içi kadar peynir

Ara 1/2 mandalina

Öğlen 1/2 kase yayla çorbası
1/2 tabak patates- tavuk haşlama

Akşam 1 tabak karnabahar graten
4-5 kaşık patates püresi

1 bardak kiraz saplı çay

Kizlar herkes yarin sabahki kgsunu yazsin onu listeye ekleyecegim zaten 5-6 kisi olsak yeter fazlasi olmasin az olsun ama oz olsun degilmi?

Canım benim baskülü oğlan kırdı 1 hafta olmuyo tartılalı 58 dim. Henüz yoktur değişiklik sen beni 58 yaz olurmu.

Slm kızlar Bende aranıza katıldım hemen menümü paylaşayım
Kahvaltı
Patates kavurması
5zeytin
Domates salatalık
Biraz bal kaymak
Yarım dilim ekmek

Ara
Boza
Öğlen
4kaşık yoğurt
Çeyrek muz
Yarım elma
2ceviz
1kuru incir
1kaşık yulaf ezmesi

Ara
Kefir

Akşam
3kaşık brokoli yemeği
3tavuk köftesi
Salata ayran
Spor yok

Afiyet olsun canım ben beğendim akşam patates bi razcik fazla gerisi güzel. Kiraz sapı ödem attığı için onu içince bol su tuketmelisin canım
Kizlar herkes yarin sabahki kgsunu yazsin onu listeye ekleyecegim zaten 5-6 kisi olsak yeter fazlasi olmasin az olsun ama oz olsun degilmi?
Kesinlikle canım

K kecigibi
selin_01

Çocukla yapabileceğim spor önerilerinizi alabilirmiyim.
mrb canım bebişin ne kadarlık..kaç yaşında..benimkilerden biri 5 birisi 2,5...
mesela benim oglanlar çok fazla kuduruk oldukları için hep bir kosturmaca halindeyiz zaten...
kahvaltıdan sonra genelde en enerjik zamanları olduğu için tvden müzik kanalını açıyorum...son ses aciyorlar...başlıyoruz oynamaya...sanırım bu şekilde step yapılabilir.?.yere hafif yüksek bişey koyup üstüne bir in bir çık yapılabilir muzikle tempo tutarak...iyi bir sabah sporu olabilir.
..bunun dışında evde 1 kg luk dambil varsa onla yoksa 1 lt lik su şişesiyle kol calisilabilir...çocuğun elinede ver bi sişe oda kendince yapsın...zaten 15 dakika yapsan yetiyor..onun disinda ben bugun mekikle başladım karın kası calismaya.bunu yaparken zaten karışmıyor çocuklar...sende yapabilirsin...yarım mekik şeklinde...ben bunlari bu hafta uygulamaya çalışıcam inş..

Aralıkta 2 yaşı bitiyor. Evim sobalı çok dışarı içeri yapamıyoruz. Tek bi odada olunca da zor o da sıkılıyor haklı olarak 7/24 meme diyip duruyor mekik aletim var onunla yaparsam kendi yapmak istiyor. Aletsiz yaparsam üstüme atlıyor yine yapamıyorum. Step şekli dersen onu denemem lazım. Dans ediyoruz beraber ama 5 dk geçmiyor. Memeeee diye devam ediyor. Dambıl yok almayı düşündüm ama vazgeçtim. Benim en çok problem göbek. Onun erimesi lazım. İp atlamaya çalışıyorum komple sıkılaşmak için uyuduğunda o da yemek yapıp evi toplamaktan vakit kalırsa.

Sanada iyi akşamlar canım kek olmuş mu yani şimdi söyle bakayım ? İyileşir iyileşmez spor yapmaya başla canım bende başlıyorum spor yapmaya burda bir arkadaş sayesinde :))
Evet olmadi ama kacamak yapmam başka en azindan birkac gün

Menun iyi canim afiyet olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…