Suuuuper menu suuuuperVeeee benim menüm
Kahvaltı
3sosis
1yumurtadan omlet
1dilim peynir
5zeytin
1dilim ekmek
Çay
Ara
1bardak kefir
Öğlen
4kaşık yoğurt
Ve meyveleri karıştırıp yedim
Ara
Sade kahve
1bitter
Akşam
1kepçe çorba
1tabak yoğurtlu ıspanak
Çay
Kuru meyve
Spor yooookkk
Menu super aksam cok hafif olmus acikmadin mi?Menüm
Kahvaltı:
tam b. Ekmeğinden karışık tost
Bitki çayı
Ara:
Bir avuç leblebi
Öğlen:
Yoğurtlu kabak salatası
Ara:
Yarım böreği
Akşam:
Yoğurtlu havuçlu kereviz salatası (1 salatalık 1dilim yeşil elma ilaveli)
13 tane kabak çekirdeği
Su:1.5 litre
Spor vakit olursa yaparım heralde.
Hadi ya bi izleyelim o zmanThat sugar belgeselini izledim.şekerin zararını anlatıyor.o beni çok etkiledi.ne kadar devam edebilirim bilemiyorum.sabah kalktığımda doğru dolaba koşup çikolata bisküvi yerdim.diyete girdiğimde de 1 çatal alayım;bir kare çikolata yiyeyim derken devamı geliyordu.ilginç olan,şimdi sevgili ailem karşımda künefe,kestane şekeri yerken hiç canım istemiyor.İnş böyle devam eder.aralarda meyve, kuru meyve,çiğ kuruyemiş tüketiyorum.
Kızlar, sizlere de belgeseli izlemenizi tavsiye ederim.
Birde sizlere de ayrı ayrı çok teşekkür ederim.bu forum motivasyonumu yükseltti
ben hiç kendimden bahsetmedim değilmi.Sen calisiyomuydun canm birde 3 baklava iyi olmamis keske 1 tane yeseydin iyi olurdu ;(
Adetimde yaklaştıya cnm bnm niye bu hafta umidi keselim ki bunun yarini var obur gunu var olmaz boyle tmm bugn cozuttun ama yarin yeni bir gun anlastik mi?
Günaydın canımgozlerimin gormedigi ama yuregimin hissettigi guzel yurekler hepinize gunaydiiiiiiiiiiiinnn...
Teşekkürler canımSuuuuper menu suuuuper
Günaydın cnm iki tane yediğine göre normal boy yemissindirr .üstüne bol bol su içersen atarsin vücuttan dert etme cnm.Günaydın kızlar
Okulda nöbet soğuk çok usudum. üstüne sabah kahvaltı yapamadım 2 tane poğaça yedim
Acıktım canım.tarçınlı sütle bağdem yedim.Menu super aksam cok hafif olmus acikmadin mi?
Günün geri kalanında dikkat edersin.karbonhidrat almassın.azıcıkta spor yapınca problem olmaz.hepimiz bazen sınırı aşıyoruz.Günaydın kızlar
Okulda nöbet soğuk çok usudum. üstüne sabah kahvaltı yapamadım 2 tane poğaça yedim
Allah yardımcın olsun .gönlüne göre versinben hiç kendimden bahsetmedim değilmi.
1 çocuk annesiyim
evdeyim. tam bir kpss zedeyim. sınavlar sınavlarrrr....
bu sıralarda katiplik için uğraşıyorum.
tarçınlı süt diye diye ne canım çekti yaa, dün cubuk tarcin aldirdim valla simdi gidip içiçem.Acıktım canım.tarçınlı sütle bağdem yedim.
tarçınlı süt diye diye ne canım çekti yaa, dün cubuk tarcin aldirdim valla simdi gidip içiçem.
gozlerimin gormedigi ama yuregimin hissettigi guzel yurekler hepinize gunaydiiiiiiiiiiiinnn...
tarçınlı süt diye diye ne canım çekti yaa, dün cubuk tarcin aldirdim valla simdi gidip içiçem.
Kolay gelsin aslinda benim de girmem lazim kpssye ama hic bakmiyorm ;( katiplik mi dusunuyosun calismak cok guzel bisey ya evde cani sıkılıyor insanin ;(ben hiç kendimden bahsetmedim değilmi.
1 çocuk annesiyim
evdeyim. tam bir kpss zedeyim. sınavlar sınavlarrrr....
bu sıralarda katiplik için uğraşıyorum.
Ay ne guzel bir gunaydin bu boyle tesekkur ederizgozlerimin gormedigi ama yuregimin hissettigi guzel yurekler hepinize gunaydiiiiiiiiiiiinnn...
Tarcinli sutu kaynar sut ve cubuk tarcinlami yapiyorsunuzGünaydın kurban olurum ne güzel günaydın diyorsun sen öyle :)
Sizin yüzünüzden benimde canım çekti şimdi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?