Basari olmaz mi keske bende ve bizde yapabilsek zaten o sekeri bi cikarabilsek ;( sekeri hayatimizdan cikarmak demek aslinda herseyden vazgecmek demek dimi yada sen nasil yapiyosun ?Maşallah kızlar sayfalar ilerlemiş.herkes bi gayret içinde ınş gayretlerimizin karşılığını alırız.bende 2 gündür davetteyim.ev sahibine ayıp etmeden,dikkat edicem diye canım çıkıyor.dün bir tabak salata 1çatal börek,bugünde yarım su böregî yedim.şekersiz beslenmede 8.günüm.benim gibi abur cubur düşkünü biri için 8 gün bile başarı.
Harikasin canımTMm cnm bak bu aksam yemedim
supersin canim menu de iyi bisey dikkatimi cekti bugun senin gunun yokmuydu ?hic kacamak gormedm borek corek falan helal vallaBugünkü menüm kızlar
Ilık limonlu su
Kahvaltim ıspanak lı yumurta
Domates,2dilim peynir,10zeytin,maydonoz
Şekersiz çay
ARA yeşil çay
Yoğurtlu tarçın lı bir elma
Türk kahvesi 3 misket büyüklüğünde havuçlu cezerye
AKŞAM
Bir kepçe krema lı sebze çorbası
3kasik pırasa yemeği(bulgurlu)
Az yağlı salata
Yeşil çay içerim
Su bir litre içtim 2ye tamamlamaya calisicam
Spor:maalesef yapamadim
Bu arada kendimi iyi hissediyorum kızlar migdem küçüldü yukarıda yazdığım cezerye lerden en az 10tsne yerdim tatlı canım istemiyor yani.
Masallah ama borek pogaca hakkini veriyon heeHarikasin canımben tamamen unuttum ekmeği bazen sulu yemekler in yanında yada kahvaltıda canım istiyor iki lokmacik yiyorum
Yarın canım misafirlerim var inşallah yarın akşam da böyle bir menü olursupersin canim menu de iyi bisey dikkatimi cekti bugun senin gunun yokmuydu ?hic kacamak gormedm borek corek falan helal valla
He doğru valla onları birakamadim ama acicik yiyommMasallah ama borek pogaca hakkini veriyon hee
O neee ben neden kaçırdım bana da deyinAy canım bu harika bir şey yarım muzla yaptım mükemmel oldu ve acayip mutlu hissediyorum kendimi ve enerjik kızlaaaaaaarrrr tavsiye ediyorum muhakkak bir deneyin
Ne güzel gelişmeler canımBugünkü menüm kızlar
Ilık limonlu su
Kahvaltim ıspanak lı yumurta
Domates,2dilim peynir,10zeytin,maydonoz
Şekersiz çay
ARA yeşil çay
Yoğurtlu tarçın lı bir elma
Türk kahvesi 3 misket büyüklüğünde havuçlu cezerye
AKŞAM
Bir kepçe krema lı sebze çorbası
3kasik pırasa yemeği(bulgurlu)
Az yağlı salata
Yeşil çay içerim
Su bir litre içtim 2ye tamamlamaya calisicam
Spor:maalesef yapamadim
Bu arada kendimi iyi hissediyorum kızlar migdem küçüldü yukarıda yazdığım cezerye lerden en az 10tsne yerdim tatlı canım istemiyor yani.
Yemeklerle ekmek yemeyi bende tamamen bıraktım çok nadir bazı kahvaltilarda bir kaç lokma. Hamur islerini bu işten uzak tutalım amaHarikasin canımben tamamen unuttum ekmeği bazen sulu yemekler in yanında yada kahvaltıda canım istiyor iki lokmacik yiyorum
Niye hayal olsun kesinlikle gorursunBu sabah 74.4 ü gördüm en son bu kiloya ne zman indim bilmiyorum uzun zman olmuş 73 e yaklastim insallah tez zamanda 73 de olurum cok mutlu oluyorum azda olsa kilom da azalma gorünce cok hosuma gidiyo . 6 lari gormek istiyorum tez zamanda 69 olsam sonra 55 ahh hayaller hayaller :))
Menume gelince ;
Saat 10:00
Yulaflı krep
1 yumurta
1 domates
2 kaşık kuymak(yagı cok azdı)
Yeşil cay,yesil zeytin
15:30
1 tabak corba
1 tabak taze fasulye
2 yk bulgur pilavı
1 kase yoğurt
17:00
30 dk eliptik bisiklet
100 mekik,egzersiz
18:30
1 porsiyon meyve
2 lt su
Menu super spor da bravo kg icin de tebrik ederim hedefe dogru iyi gidiyosunBu sabah 74.4 ü gördüm en son bu kiloya ne zman indim bilmiyorum uzun zman olmuş 73 e yaklastim insallah tez zamanda 73 de olurum cok mutlu oluyorum azda olsa kilom da azalma gorünce cok hosuma gidiyo . 6 lari gormek istiyorum tez zamanda 69 olsam sonra 55 ahh hayaller hayaller :))
Menume gelince ;
Saat 10:00
Yulaflı krep
1 yumurta
1 domates
2 kaşık kuymak(yagı cok azdı)
Yeşil cay,yesil zeytin
15:30
1 tabak corba
1 tabak taze fasulye
2 yk bulgur pilavı
1 kase yoğurt
17:00
30 dk eliptik bisiklet
100 mekik,egzersiz
18:30
1 porsiyon meyve
2 lt su
Bakma bakarken hep bizi dusun tamam mi kolay geleBen kaciuorum kızla r menulerini zi okuyamiysbilirm hazırlık yspicam yarına inşallah gece yaptıklarımin tadına bakmsm
Menu cok iyi cnm supersin..Menumu vereyim
Sabah: limonlu su
Kahvalti: (2 kasik yulaf ezmesi, yarım çay bardağı süt, 1 yumurta ve çok az kasardan)
Krep ve 3 zeytin
Ara: sade kahve
Öğle: 4 kaşık bulgur pilavı, .
5 kaşık Kıymalı patlıcan yemeği
4 kaşık yoğurt
Ara: Türk Kahvesi
Ara 15.00: 1 muz tarçınlı süt
Aksam18.30: 1 kase kemik sulu mısr çorbası
Bol salata ve 1 kase yoğurt
Ara olarak çay kahve icerim sadece
2.5 litre su, bitki çayı
Canm cikolata krizlerine oneri bi muzu ezip kakaoyla karistir demistim bayildi bayildi:)O neee ben neden kaçırdım bana da deyin
Ne güzel gelişmeler canımbu arada suyu kesin tamamla is yaparken siseyi doldur is bitene kadar bitirirsin afiyet olsun.
Yemeklerle ekmek yemeyi bende tamamen bıraktım çok nadir bazı kahvaltilarda bir kaç lokma. Hamur islerini bu işten uzak tutalım ama
Niye hayal olsun kesinlikle gorursunMenun gayet güzel canım meyveNin yanına tarçınlı süt de iç ki için kazinmasin..
TeşekkürlerMenu super spor da bravo kg icin de tebrik ederim hedefe dogru iyi gidiyosun
That sugar belgeselini izledim.şekerin zararını anlatıyor.o beni çok etkiledi.ne kadar devam edebilirim bilemiyorum.sabah kalktığımda doğru dolaba koşup çikolata bisküvi yerdim.diyete girdiğimde de 1 çatal alayım;bir kare çikolata yiyeyim derken devamı geliyordu.ilginç olan,şimdi sevgili ailem karşımda künefe,kestane şekeri yerken hiç canım istemiyor.İnş böyle devam eder.aralarda meyve, kuru meyve,çiğ kuruyemiş tüketiyorum.Basari olmaz mi keske bende ve bizde yapabilsek zaten o sekeri bi cikarabilsek ;( sekeri hayatimizdan cikarmak demek aslinda herseyden vazgecmek demek dimi yada sen nasil yapiyosun ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?