teşekkür ederimmm canimmm sende çok istikrarlisin bende seni tebrik ederim...@Hayalmavi Y yagmur7968selin_01 tevafuk55 Mislisse Kader456 kızlar hepinizin menüsünü okudum.hiç kaçamak göremedim.hepsi birbirinden dengeli ve dikkatli menüler.tebrikler böyle gidersek güzel şeyler başarıcaz.
Çok sağol canımteşekkür ederimmm canimmm sende çok istikrarlisin bende seni tebrik ederim...
Muz ve kakao karışımı süper bişey hemen dene ve gör...O neee ben neden kaçırdım bana da deyin
Ne güzel gelişmeler canımbu arada suyu kesin tamamla is yaparken siseyi doldur is bitene kadar bitirirsin afiyet olsun.
Yemeklerle ekmek yemeyi bende tamamen bıraktım çok nadir bazı kahvaltilarda bir kaç lokma. Hamur islerini bu işten uzak tutalım ama
Niye hayal olsun kesinlikle gorursunMenun gayet güzel canım meyveNin yanına tarçınlı süt de iç ki için kazinmasin..
NımmmmmCanm cikolata krizlerine oneri bi muzu ezip kakaoyla karistir demistim bayildi bayildi:)
Hani akşam ekmek yoktu kızbende menumu vereyim
Kahvalti 10 :2 has yum /kk peynir/ zeytin /3 dlm hindi salam/2 dlm ekmek/1 tatli kasigi bal
Ara 15: 1 elma 2 ceviz
Aksam 19: 1 kase yayla corba /3/4 tavuk sote / 4-5 ymk kasigi pilav /bol salata
Su 1.5 lt
Sonra bi sahlep icebilirm spor yok ama yapabilirim yaparsam bildiririm zaten
Süpersin canım afiyet olsunİyi akşamlar güzellikler....
menu şöyle ki...
sabah saat 11.00 de
2 yumurta
1dilim peynir
1 dilim ekmek
5 adet zeytin
1salatalik
1domates
1su bar.greyfurt suyu
saat 2.30 ara öğün 1yesil elma
5 adet yaprak sarma
akşam 19.00
sadece tavada et kızarttim ayran ekmeksiz yedim
az öncede 5 çilek
çocuklar uyuyunca spor yaparım.
su içmeye devam yatana kadar...
hepinizi öpüyorum.....
Ne kaaa hafif bir menüMenüm
Kahvaltı:
tam b. Ekmeğinden karışık tost
Bitki çayı
Ara:
Bir avuç leblebi
Öğlen:
Yoğurtlu kabak salatası
Ara:
Yarım böreği
Akşam:
Yoğurtlu havuçlu kereviz salatası (1 salatalık 1dilim yeşil elma ilaveli)
13 tane kabak çekirdeği
Su:1.5 litre
Spor vakit olursa yaparım heralde.
Süper olur gerçekten azıcık da tarçın konulsaMuz ve kakao karışımı süper bişey hemen dene ve gör...
Ayy sagol canim inşallah hepimizin hayalleri gercek olsun ☺O neee ben neden kaçırdım bana da deyin
Ne güzel gelişmeler canımbu arada suyu kesin tamamla is yaparken siseyi doldur is bitene kadar bitirirsin afiyet olsun.
Yemeklerle ekmek yemeyi bende tamamen bıraktım çok nadir bazı kahvaltilarda bir kaç lokma. Hamur islerini bu işten uzak tutalım ama
Niye hayal olsun kesinlikle gorursunMenun gayet güzel canım meyveNin yanına tarçınlı süt de iç ki için kazinmasin..
Afiyet olsun.güzel menü canım.Veeee benim menüm
Kahvaltı
3sosis
1yumurtadan omlet
1dilim peynir
5zeytin
1dilim ekmek
Çay
Ara
1bardak kefir
Öğlen
4kaşık yoğurt
Ve meyveleri karıştırıp yedim
Ara
Sade kahve
1bitter
Akşam
1kepçe çorba
1tabak yoğurtlu ıspanak
Çay
Kuru meyve
Spor yooookkk
Süper bir menü canım afiyet olsunVeeee benim menüm
Kahvaltı
3sosis
1yumurtadan omlet
1dilim peynir
5zeytin
1dilim ekmek
Çay
Ara
1bardak kefir
Öğlen
4kaşık yoğurt
Ve meyveleri karıştırıp yedim
Ara
Sade kahve
1bitter
Akşam
1kepçe çorba
1tabak yoğurtlu ıspanak
Çay
Kuru meyve
Spor yooookkk
Afiyet olsun.güzel menü canım.
Teşekkürler kızlar...Süper bir menü canım afiyet olsun
Suyu tamamladımO neee ben neden kaçırdım bana da deyin
sakın yemeeeeeee. yemin et yemicene. iyi bir yöntemdir. bunu kendin için yap sakın yemeKızlar ben çok acıktım bindebir iyiyim dedim hemen nazar deydifirinda çörek pişiyor âdeta savaşıyorum kendimle
Canim ya napican yiycenmi ?Kızlar ben çok acıktım bindebir iyiyim dedim hemen nazar deydifirinda çörek pişiyor âdeta savaşıyorum kendimle
Sen calisiyomuydun canm birde 3 baklava iyi olmamis keske 1 tane yeseydin iyi olurdu ;(canlar valla topiği bi açtım 82 tane msj
inanın bunları okuyamicam
bugün cıs yaptım bende 3 tane baklava yedim
onun dışında sporum ve suyum ve diyetim güzeldi
o cıs için kendimi cezalandırıyorum ve şimdi kalkıp 100 ip atliyorum
ya cnm bnm niye bu hafta umidi keselim ki bunun yarini var obur gunu var olmaz boyle tmm bugn cozuttun ama yarin yeni bir gun anlastik mi?Kalorinin dibine vurdum kızlar. Moralim çok kötüydü avm ye gittik bu akşam. Oğlumu eğlendirdim biraz. Dışarda yedik.bu hafta benden ümidi kesin
tesekkur ederim hep birlikte insallah@Hayalmavi Y yagmur7968selin_01 tevafuk55 Mislisse Kader456 kızlar hepinizin menüsünü okudum.hiç kaçamak göremedim.hepsi birbirinden dengeli ve dikkatli menüler.tebrikler böyle gidersek güzel şeyler başarıcaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?