Teşekkür ederim canım. Artık eskisi gibi abartmıyorum veridklerimi geri almaktan korkuyorum kaçamakta yapsam kararında yapıyorumÇok da değilmiş canım afiyet olsun. Rabbim orucunu kabul etsin
teşekkür ederim canımKararında yemissin afiyet olsun.Allah kabul etsin bende tutucaktim bugün tam imsak vakti kalkınca tutamadım
hoşbuldum canımkulkedisi30 hoşgeldin canım.
2 litre içemezmisin?kızlar bugünkü menümü yazayım
akşam mercimek çorbası balık salata yapıcam öğlen arası hamsi almıştım temizledim. akşama misafirimde var tatlı olarak tiramisu yaptım bir dilimin yarısı kadar yerim
suyuda 1 litre içersem iyidir
Afiyet olsunkızlar bugünkü menümü yazayım
akşam mercimek çorbası balık salata yapıcam öğlen arası hamsi almıştım temizledim. akşama misafirimde var tatlı olarak tiramisu yaptım bir dilimin yarısı kadar yerim
canım niyetliyim 1 litreyi anca tamamlarım gibi yatana kadar.2 litre içemezmisin?
teşekkür ederim canımAfiyet olsun
Tebrik ederim canım bi ara düzenli metro yiyordunTeşekkür ederim canım. Artık eskisi gibi abartmıyorum veridklerimi geri almaktan korkuyorum kaçamakta yapsam kararında yapıyorum
teşekkür ederim canım
hoşbuldum canım
Menün çok.güzel canım henüz orucunu acmadiysan mümkün olduğunca yavaş ye çünkü hemen sisiliyor hele de oruç oluncakızlar bugünkü menümü yazayım
Özür dilerim canım unuttum onu haklısın.canım niyetliyim 1 litreyi anca tamamlarım gibi yatana kadar.
teşekkür ederim canım
geçmiş olsun cnm aşkına adetten sanki daha kolay kilo veriliyor gibi geliyor bana..Bu dönemi dikkatli geçirirsen gene kilo vermeye devam edersin cnm..Hehehhe süper olmuş tatlıdan kaçış Yok valla. Adet oldum hiç veremem 1 kiloyu keşke versem ay ne güzel olur varya ahhh. Karnım davul gibi şiş.
çok geçmiş olsun cnm...Kizlar kusura bkamayin bugun pek giremedim suan discideyim dolgum var
Çok geçmiş olsun kuzum.Kizlar kusura bkamayin bugun pek giremedim suan discideyim dolgum var
Eğer öyleyse fazlasıyla dikkat ederim. Yeter ki gitsin kilolar.geçmiş olsun cnm aşkına adetten sanki daha kolay kilo veriliyor gibi geliyor bana..Bu dönemi dikkatli geçirirsen gene kilo vermeye devam edersin cnm..
Her zaman yatsa öyle çok hoşuma gidiyor ama yatmıyor hep oğlanın yatağında yatıyor. Ben çooookk seviyorum anlatamam sana evlat gibi:)Pamik kedin ne tatlı masallah..bebek gibi onudami uyutuyorsun yastıkta...benim için burnundan opsene..bende çok severim pisicikleri...
slm kızlar ...
bende bugün hiç giremedim..Çünkü anneciğim babacığım ve teyzosum bana dün gece sürpriz yaptılar ...bende kaldilar...sabahtan bi curcuna bi curcunaa saat 1 de anca kendimize gelebildik..ortalık 56 ydi..
menüde gelince
1 dilim ıspanaklı börek
2 dilim peynir..
1 brd şekersiz çay
dom..salatalık
zeytin
ara öğün yeşil elma
akşam 2 kepçe kuru fasulye
5 kaşık pirinç pilavı
su 2 lt spor bugün henuz yok ...
Ne guzel surpriz gercekten ama yine iyo kacirmamisinslm kızlar ...
bende bugün hiç giremedim..Çünkü anneciğim babacığım ve teyzosum bana dün gece sürpriz yaptılar ...bende kaldilar...sabahtan bi curcuna bi curcunaa saat 1 de anca kendimize gelebildik..ortalık 56 ydi..
menüde gelince
1 dilim ıspanaklı börek
2 dilim peynir..
1 brd şekersiz çay
dom..salatalık
zeytin
ara öğün yeşil elma
akşam 2 kepçe kuru fasulye
5 kaşık pirinç pilavı
su 2 lt spor bugün henuz yok ...
Menu cok iyi afiyet olsun spor da olursa super olurSlm kızlar
Menüm
Kahvaltı
Sucuklu yumurta
1dilim beyaz peynir
1dilim kaşar
Közlenmiş kırmızı biber
1dilim ekmek
Çay
Öğlen
1dilim börek
Akşam
1kase tarhana çorbası
1tabak pırasa yemeği
Sade kahve
1bitter ve kuru meyve
Spor yapmak istiyorum inşallah yaparım kızlar....
Tesekkur ederimçok geçmiş olsun cnm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?