2017 Nisanda yeni bir ben veya biz ne dersiniz....?

Çok da değilmiş canım afiyet olsun. Rabbim orucunu kabul etsin
Teşekkür ederim canım. Artık eskisi gibi abartmıyorum veridklerimi geri almaktan korkuyorum kaçamakta yapsam kararında yapıyorum

Kararında yemissin afiyet olsun.Allah kabul etsin bende tutucaktim bugün tam imsak vakti kalkınca tutamadım
teşekkür ederim canım
hoşbuldum canım

kızlar bugünkü menümü yazayım
akşam mercimek çorbası balık salata yapıcam öğlen arası hamsi almıştım temizledim. akşama misafirimde var tatlı olarak tiramisu yaptım bir dilimin yarısı kadar yerim
suyuda 1 litre içersem iyidir

Teşekkür ederim canım. Artık eskisi gibi abartmıyorum veridklerimi geri almaktan korkuyorum kaçamakta yapsam kararında yapıyorum

teşekkür ederim canım
hoşbuldum canım
Tebrik ederim canım bi ara düzenli metro yiyordun valla şunu biliyorum kilo azaldikca artık kacamaklar insanı sabit bırakıyor bende hayatımdan şekeri tamamen cikartamayacagim veya börek yemeden yasamayacagim için menulerimde oluyor ama bu kilo verene kadar Nadir olmaliki, hedefimiz gecikmesin

Menün çok.güzel canım henüz orucunu acmadiysan mümkün olduğunca yavaş ye çünkü hemen sisiliyor hele de oruç olunca

Hehehhe süper olmuş tatlıdan kaçış Yok valla. Adet oldum hiç veremem 1 kiloyu keşke versem ay ne güzel olur varya ahhh. Karnım davul gibi şiş.
geçmiş olsun cnm aşkına adetten sanki daha kolay kilo veriliyor gibi geliyor bana..Bu dönemi dikkatli geçirirsen gene kilo vermeye devam edersin cnm..

slm kızlar ...
bende bugün hiç giremedim..Çünkü anneciğim babacığım ve teyzosum bana dün gece sürpriz yaptılar ...bende kaldilar...sabahtan bi curcuna bi curcunaa saat 1 de anca kendimize gelebildik..ortalık 56 ydi..
menüde gelince
1 dilim ıspanaklı börek
2 dilim peynir..
1 brd şekersiz çay
dom..salatalık
zeytin

ara öğün yeşil elma
akşam 2 kepçe kuru fasulye
5 kaşık pirinç pilavı
su 2 lt spor bugün henuz yok ...

Slm kızlar
Menüm
Kahvaltı
Sucuklu yumurta
1dilim beyaz peynir
1dilim kaşar
Közlenmiş kırmızı biber
1dilim ekmek
Çay

Öğlen
1dilim börek

Akşam
1kase tarhana çorbası
1tabak pırasa yemeği

Sade kahve
1bitter ve kuru meyve
Spor yapmak istiyorum inşallah yaparım kızlar....

Kizlar kusura bkamayin bugun pek giremedim suan discideyim dolgum var
Çok geçmiş olsun kuzum.
geçmiş olsun cnm aşkına adetten sanki daha kolay kilo veriliyor gibi geliyor bana..Bu dönemi dikkatli geçirirsen gene kilo vermeye devam edersin cnm..
Eğer öyleyse fazlasıyla dikkat ederim. Yeter ki gitsin kilolar.
Pamik kedin ne tatlı masallah..bebek gibi onudami uyutuyorsun yastıkta...benim için burnundan opsene..bende çok severim pisicikleri...
Her zaman yatsa öyle çok hoşuma gidiyor ama yatmıyor hep oğlanın yatağında yatıyor. Ben çooookk seviyorum anlatamam sana evlat gibi:)

Ne güzel süpriz yapmışlar. Yokki kimsemiz bizede süpriz yapsınlar:)))
Akşam menümüzde aynı. Yalnız ben 5 kaşık pilava fırça yedim sende yemeyesin dikkat et

Son düzenleme:
Kizlar merahba

Menumu vereyim
Sabah 3 dlm tb ekmek kk peynir 2 has yumurta 2 catal helva zeytin cay

Ara yok canim istemedi

Aksami henuz yemedim 9 a yakin yiyecegim dolgu yapildigi icin

1 pors mantar sote 1 kase tarhana corbasi salata ve ayran seklinde olucak 2 dlm de ekmek yerim cok acim cunku;(

Spor olarak yarim saat yurudm benm isim belli olmaz belki sonraya dogru yapabilirim

Su 1.5 lt olur yatana kadar

Ne guzel surpriz gercekten ama yine iyo kacirmamisin

Menu cok iyi afiyet olsun spor da olursa super olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…