- 3 Ağustos 2015
- 3.310
- 4.914
- 83
- 46
Yaz canım ayni cisslara devam etmemek için yazBen yazmasam olur mu
Yaz canım ayni cisslara devam etmemek için yazBen yazmasam olur mu
Yavaş yavaş kestim bir kaç ay da istediği nde hadi sana mama veriyim dedim sevdiği bir şeyi verdim ama çok ısrar liysa emxirdim . sadece uyurken emiyordu gündüz . azalmadan birsktirma sakın çok etkilenir birden kesince ve senin göğsünde çok şişer canım.ben ilk oglumda 17aylikti birden kestim tam bir hafta göğüs kerim sisti hastalandım bunda uç gün hafif sisti geri gitmeye başladı .Canım sen gündüzü nasıl kestin ben onu bile yapamadım daha günde 2-3 kez emiyo hala.
Kaç aylikti seninki daha önce sordum sankiCanım sen gündüzü nasıl kestin ben onu bile yapamadım daha günde 2-3 kez emiyo hala.
Yaz canım ayni cisslara devam etmemek için yaz
Kaç aylikti seninki daha önce sordum sanki
Yavaş yavaş kestim bir kaç ay da istediği nde hadi sana mama veriyim dedim sevdiği bir şeyi verdim ama çok ısrar liysa emxirdim . sadece uyurken emiyordu gündüz . azalmadan birsktirma sakın çok etkilenir birden kesince ve senin göğsünde çok şişer canım.ben ilk oglumda17aylikti birden kestim tam bir hafta göğüs kerim sisti hastalandım bunda uç gün hafif sisti geri gitmeye başladı .
Çok teşekkür ederim canım. benim zaafım tatlılar değil mesela tam tersi hamur işleri salatalar falan bunları çok seviyorum.. ama o kadar haklısın ki bende birdaha kilolu olmayı düşünmüyorum şu an hedefe 9 10 kilosu var ve onu da inşallah nisana kadar verecez. bir laf vardı ZAYIFLIGIN VERDİĞİ TAT HİÇBİR YIYECEKTE YOK diye.. sağolasın canım cevabın içinaslında ben anladimi bu nefsimizi irade işi zamanla oluyor..Sağlıklı beslenmeye başladığımizda bize yasak olan şeyler bize daha çekici gelmeye başlıyor..mesela ben çikolata sevmem ole ..binde bir yani..ama kilo vermeye ne zaman başlasam en kötü çikolata aaaayyyy sen şimdi ne tatlisindir seni yemeliyim falan derim..yada biskuvi normalde onuda hiç sevmem ..yasak gelince yaa çaya bi bandını bandını yesem ne güzel olucak derim..ama zamanla bi tiksiniyorsun sonra ağzında büyüyor..sanırsam iki üç haftamız daha var ,sonra hem kilo verdigimiz için hemde ağız tadımız değiştiği için asla yemiyoruz o cislari...ne getirirlerse getirsinler biz neyi ne kadar yememiz gerektigini biliyoruz o zaman...aslında biz diyet değilde bundan sonra bizim için hep olması gereken sağlıklı beslenmeyi yapmaya çalışıyoruz..Bu beslenme şeklini sadece hefemize ulasana kadar değilde hayatımızın her anında yapabilsek hep saglikli ve mutlu bir hayat sureriz..Tabii arada kacamaklarla..ben mesela oyle bir karar verdimki bu verdiğim kiloları bir daha hayatım boyunca almicam geri..sporu hayatımdan hiç cikarmicam..bol bol su icicem..belki 3 ayda belki 5 ayda ideal kiloya gelicem ama biliyorum ki bidaha asla kilolu olmicam..ne çok konustumm canim yaa ..
Kesinlkle katiliyorum o lafa :) insallah verilecek bu kglalar hep birlikteÇok teşekkür ederim canım. benim zaafım tatlılar değil mesela tam tersi hamur işleri salatalar falan bunları çok seviyorum.. ama o kadar haklısın ki bende birdaha kilolu olmayı düşünmüyorum şu an hedefe 9 10 kilosu var ve onu da inşallah nisana kadar verecez. bir laf vardı ZAYIFLIGIN VERDİĞİ TAT HİÇBİR YIYECEKTE YOK diye.. sağolasın canım cevabın için
Bende de tam tersi bi durum evde yalnizken canm cıs cekiyor ve evdeyken inanilmaz acikiliyor ben oyleyim yani banada bi care gerci hernekdr zararli sey almasamda bi iki sey bulunuyor ani misafir icin sana gelince cnm sen cok kacmk yapmiyosun zaten ama yinede cok hamur isi varsaen azindan birinden bi tane ye salata ile doldur mideni yada masaya oturmadan 3 -4 bardak su ic veya karnini doyur git oncesinde kuru meyve yeCanim sıkılaşma daha geç oluyor mesela yazın başında 68 kiloydum o zaman bana tam olan tuniklerim şu an baya bol çünkü o zaman kiloyu yeni vermiştim ve henüz oturmamisti ama şimdi o kilo oturdu o yüzden bu birkaç ay sonra olan bir şey
Benim de istikrarlı olmam lazım dikkat ettim kaçamaklarımi hiç kendi başıma iken yapmıyorum evimde veya çalışırken yapmıyorum daha çok arkadaş bulusmalarinda oluyor. Buna bir çözüm bulmam lazım hele de o masanın başına oturupta her şeyin gözünün önünde olduğu sofralara dayanamıyorum selinim bir akıl ver
Her kelimene harfi harfine katiliyorum canimaslında ben anladimi bu nefsimizi irade işi zamanla oluyor..Sağlıklı beslenmeye başladığımizda bize yasak olan şeyler bize daha çekici gelmeye başlıyor..mesela ben çikolata sevmem ole ..binde bir yani..ama kilo vermeye ne zaman başlasam en kötü çikolata aaaayyyy sen şimdi ne tatlisindir seni yemeliyim falan derim..yada biskuvi normalde onuda hiç sevmem ..yasak gelince yaa çaya bi bandını bandını yesem ne güzel olucak derim..ama zamanla bi tiksiniyorsun sonra ağzında büyüyor..sanırsam iki üç haftamız daha var ,sonra hem kilo verdigimiz için hemde ağız tadımız değiştiği için asla yemiyoruz o cislari...ne getirirlerse getirsinler biz neyi ne kadar yememiz gerektigini biliyoruz o zaman...aslında biz diyet değilde bundan sonra bizim için hep olması gereken sağlıklı beslenmeyi yapmaya çalışıyoruz..Bu beslenme şeklini sadece hefemize ulasana kadar değilde hayatımızın her anında yapabilsek hep saglikli ve mutlu bir hayat sureriz..Tabii arada kacamaklarla..ben mesela oyle bir karar verdimki bu verdiğim kiloları bir daha hayatım boyunca almicam geri..sporu hayatımdan hiç cikarmicam..bol bol su icicem..belki 3 ayda belki 5 ayda ideal kiloya gelicem ama biliyorum ki bidaha asla kilolu olmicam..ne çok konustumm canim yaa ..
Iyi kurtarmissin valla tebrik ederim menu iyiafiyet olsun biraz spor olsaydi balli kaymak olurduSlm kızlar
Kahvaltı
2-3 kaşık melemen
Maydanoz
Közlenmiş kırmızı biber
2dilim peynir
5zeytin
Çay
1dilim ekmek
Öğlen (Kızımın arkadaşının doğum gününe gittik)
1dilim börek
1dilim pasta
1kase yoğurtlu patates salatası
Bukadarla kurtarabildim kızlar
Akşam
2köfte
1dilim ekmek
Salata ayran
Spor yok
Hayirli haberler olsun insallah korktuguza ugratmasin rabbimNe kusuru canım olurmu öyle şey,iyilesme görüldüğü için tekrar vtetkikler yapıldı ama ameliyat olucak önümüzdeki aylarda haber bekliyoruz canım
Afiyet olsun onceliklebu hashas bal dedgin ayri ayri mi ?birde kir pidesi 2 tane olsaymis ve pisi olmasaymis iyiymis birde sporun olmamasi kotu ama olan olmus ;(Bugünkü menüm
Ilık su bir bardak
Kahvaltim: kıymalı yumurta, domates,s salatalık,4catal patates,3dilim peynir,12zeytin,4cay kaşığı haşhaş bal ,bir tatlı kaşığı çikolata
Ara: yeşil çay
Türk kahvesi 18g bitter çikolata
Akşam :2kir pidesi (kendim yaptım)1pisi ,3kasik patates salatası
Bir bardak maydanoz suyu
Su 2litreye yakın
Spor hiç halim yok bugün
Bende oyleyim sevmem pek ama ayda yilda bir cekiyor iste su haylaz nefis ayda bir iyi aslinda ama hic olmamasi daha iyi 18 sekeri duyuncaAyy ne güzel yazmissın valla yaaaynen oyle kacamak yapinca gün icinde aksam ona gore hareket ediyorum mesela açım aslinda suan cunku öglende yemistim ama olsun dinlemiyorum kendimi bu sekilde olunca kilo alinmiyo ama sonrasinda da harekete gecmeyince kilo verme duruyo. fanta ictim canim bir bardak aslinda hic sevmem asitli seyleri ama nedense bugün iciverdim sacmaladim yani . yoksa hep ayran tercihimdir. neyse artık aklima iyice sokmalyim asitli icecek yok artik
Ahh ahh 38 bedenler...tevafuk55 mrb cnm hâlâ rakibiz 58 i gören kadar...daha yolun basindayiz..nerden baksan daha 3 ayımız var hedefimize...kimin kimi geçicicegi hiç belli olmaz...baksana ben hemen kilo verdim diye saldim ilk gün ..bide 68 ten 65.7 ye dustum ama sanki hala aynıyim..38 bedene bi düşemedim..
Menu herzmnki gibi super afiyet bal seker olsunMenumu vereyim
Sabah ılık limonlu şu 2 k.kayısı
Kahvaltı+öğle 13.00: 1.5 has yumurta
kk peynir, 5 zeytin
çeyrek yufkaan börek
Ara::Türk Kahvesi, 1 y k kuru üzüm
5 fındık, çok az çekirdek
Aksam 18.50: 1 kepçe çorba
1 kepçe etli nohut
3 kaşık bulgur pilavı
salata ve 2 bardak ayran
Ara: Türk Kahvesi 2 ceviz içi
Bitki çayları 2.5 litre su
Menu super sonra bisey yemedin sanirm afiyet olsunMislisse cnm bugun cissiz gecti sukur menum..sabah 1 yum.2 dlmkasar pey.salatalik dom.1 su bar.tarcinli sut.yesil biber.zeytin..saat 3 te iki icli kofte haslanmis.1 tabak salata.2 bardak tuzsuz ayran..1 armut..bu saatten sonra bisey yiyemiyorum.cocuklar uyuyuncada spor yapicam.su 2 lt ictim ama 1 lt daha gideri var..
Afiyet olsun cnm telafi edersin merak etmeİyi akşamlar bayanlar iki gündür cok karmakarışık beslenme şekli oldu benim icin. hafta sonu olduğu icin alışveriş gezme derken gec saatte geldik eve gundüz acıkıncada iki gündür dışarda yedim ama morelim cok bozuldu kiziyorum kendime
Dünkü menüm
Saat;10:00 Sabah tavuk sote (1 tabak)
Tam bugday ekmek (2 dilim) ,yesil zeytin,iki catal peynir
2 bardak siyah cay
Ara yok
Akşam 17:40
Bir et dürüm(iki lavaşlıydı teke düsürdüm)
iki gofret ,4 eti burcak.
Et oburuz esimle o yuzden et turü var hep aslında beni cok tok tuttuģu icin doyurucu olduğu icin ayrıca seviyorum.ama evde yapip yemek daha iyi
Bugünkü menüm
Sabah 10:00
Bir tabaktan biraz az ciģer
2,5 tam buģday ekmek
Siyah cay 2 bardak
14:40
İskender 1 porsiyon coook az tereyaģ döktürdüm.
Boool salata
Bir fanta.uzuunnn zaman sonra ilk defa asitli birsey ictim bir daha epey bir zaman icmem
Aksam 18:00
Bir kücük elma yarimdan az muz
Umarim hafta ici telafi ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?