2017 Nisanda yeni bir ben veya biz ne dersiniz....?

Canım sen gündüzü nasıl kestin ben onu bile yapamadım daha günde 2-3 kez emiyo hala.
Yavaş yavaş kestim bir kaç ay da istediği nde hadi sana mama veriyim dedim sevdiği bir şeyi verdim ama çok ısrar liysa emxirdim . sadece uyurken emiyordu gündüz . azalmadan birsktirma sakın çok etkilenir birden kesince ve senin göğsünde çok şişer canım.ben ilk oglumda 17aylikti birden kestim tam bir hafta göğüs kerim sisti hastalandım bunda uç gün hafif sisti geri gitmeye başladı .

Yaz canım ayni cisslara devam etmemek için yaz

Kaynanamdaydık canım o yüzden tuhaf oldu orda dikkat edemiyorum. Sabah simit sigara böreği akşam künefe toplamda 500 kalori fazlam var.

Kaç aylikti seninki daha önce sordum sanki

28 Aralık'ta 2 yaşı doluyor. Doğum gününde tamamen kesmiş olmak istiyorum. Şu an gündüz uyurken ve akşam uyurken emiyo onun dışında acıkırsa ya da stresli olursa rahatlamak için emiyo ama çok nadir. Çok dikkat edersem ikiyi geçmiyor ama gece fena.

Çok teşekkür ederim canım. benim zaafım tatlılar değil mesela tam tersi hamur işleri salatalar falan bunları çok seviyorum.. ama o kadar haklısın ki bende birdaha kilolu olmayı düşünmüyorum şu an hedefe 9 10 kilosu var ve onu da inşallah nisana kadar verecez. bir laf vardı ZAYIFLIGIN VERDİĞİ TAT HİÇBİR YIYECEKTE YOK diye.. sağolasın canım cevabın için

Kizlar iyi gecelr herkese menumu vereyim

Sabah
2 has yumurta kk peynir az zeytn 3 dlm tb ekmek az yesillik 1 kup helva (yaklasik 2 ×2 capinda )

Ara 1 elma 2 ceviz

1 saat sonra 1 sutlu kahve

Aksam 18:30
1 kase merc corba
1 pors guvec patatessiz
5-6 kasik bulgur pilavi
1 bardak ayran

21:00 bi kase misir ( film keyfi icin yapilmisti)

Ama dayanamadi bu mislisse 11 de spor yapti 30 dk zumba + 30dkbasen plie mekik oh miss

Su 2.5 lt olmustur

Kesinlkle katiliyorum o lafa :) insallah verilecek bu kglalar hep birlikte

Bende de tam tersi bi durum evde yalnizken canm cıs cekiyor ve evdeyken inanilmaz acikiliyor ben oyleyim yani banada bi care gerci hernekdr zararli sey almasamda bi iki sey bulunuyor ani misafir icin sana gelince cnm sen cok kacmk yapmiyosun zaten ama yinede cok hamur isi varsaen azindan birinden bi tane ye salata ile doldur mideni yada masaya oturmadan 3 -4 bardak su ic veya karnini doyur git oncesinde kuru meyve ye

Her kelimene harfi harfine katiliyorum canim

Iyi kurtarmissin valla tebrik ederim menu iyiafiyet olsun biraz spor olsaydi balli kaymak olurdu

Afiyet olsun onceliklebu hashas bal dedgin ayri ayri mi ?birde kir pidesi 2 tane olsaymis ve pisi olmasaymis iyiymis birde sporun olmamasi kotu ama olan olmus ;(

Bende oyleyim sevmem pek ama ayda yilda bir cekiyor iste su haylaz nefis ayda bir iyi aslinda ama hic olmamasi daha iyi 18 sekeri duyunca

A
Ahh ahh 38 bedenler...

Menu herzmnki gibi super afiyet bal seker olsun

Menu super sonra bisey yemedin sanirm afiyet olsun

Afiyet olsun cnm telafi edersin merak etme

Kızlar hayırlı geceler.benimde bugün menüm çok düzensiz oldu.Günboyu dışardaydık çok yorulmuşum.Ve başım ağrıyor.
Sabah:
Ilık su
Yarım dilim tam b.ekmeği
Peynir
Fındık

3.00 5 6 kraker

5.30 1porsiyon et
Salata ayran

8.00 2mandalina 1 dilim elma

11.00fındık badem (biraz fazla kaçtı)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…