afiyet olsun canm evet finduk ve badem biraz fazla kacmis saat olarak ta yani yarin yeni bir gunKızlar hayırlı geceler.benimde bugün menüm çok düzensiz oldu.Günboyu dışardaydık çok yorulmuşum.Ve başım ağrıyor.
Sabah:
Ilık su
Yarım dilim tam b.ekmeği
Peynir
Fındık
3.00 5 6 kraker
5.30 1porsiyon et
Salata ayran
8.00 2mandalina 1 dilim elma
11.00fındık badem (biraz fazla kaçtı)
rica ederim rakibem benim...Sözde güzel sozmus..herseyin tadına bakıyoruz bide zayıflığın tadına bakakkkk bakem öğretmenim tatlı ruyalarrrÇok teşekkür ederim canım. benim zaafım tatlılar değil mesela tam tersi hamur işleri salatalar falan bunları çok seviyorum.. ama o kadar haklısın ki bende birdaha kilolu olmayı düşünmüyorum şu an hedefe 9 10 kilosu var ve onu da inşallah nisana kadar verecez. bir laf vardı ZAYIFLIGIN VERDİĞİ TAT HİÇBİR YIYECEKTE YOK diye.. sağolasın canım cevabın için
Hehehhe süper olmuş tatlıdan kaçış Yok valla. Adet oldum hiç veremem 1 kiloyu keşke versem ay ne güzel olur varya ahhh. Karnım davul gibi şiş...@pamik, T tevafuk
Mislisse , Y yagmur7968 , K kecigibi ,@fma108681 , T tuana31 , Kader456 @hayalmavi ve kulkedisi30 yarından itibaren cumaya kadar kızlar çok çok gayret edelim bu hafta hepimizden 1 kg en az gitsin..hepinizeeeee tatlı rüyalar ......rüyalar bile tatlı olsun diyoruz hiç kaçış yok yanii haa şu tatlıdan..
Baya azaltmissin zaten ama gece emmeleri en zor olan kısım birsktirma da çok ısrar ederse bir kaç ay daha emxir olmaz mıKaynanamdaydık canım o yüzden tuhaf oldu orda dikkat edemiyorum. Sabah simit sigara böreği akşam künefe toplamda 500 kalori fazlam var.
28 Aralık'ta 2 yaşı doluyor. Doğum gününde tamamen kesmiş olmak istiyorum. Şu an gündüz uyurken ve akşam uyurken emiyo onun dışında acıkırsa ya da stresli olursa rahatlamak için emiyo ama çok nadir. Çok dikkat edersem ikiyi geçmiyor ama gece fena.
İnşallah canım..@pamik, T tevafuk
Mislisse , Y yagmur7968 , K kecigibi ,@fma108681 , T tuana31 , Kader456 @hayalmavi ve kulkedisi30 yarından itibaren cumaya kadar kızlar çok çok gayret edelim bu hafta hepimizden 1 kg en az gitsin..hepinizeeeee tatlı rüyalar ......rüyalar bile tatlı olsun diyoruz hiç kaçış yok yanii haa şu tatlıdan..
Menun güzel canım mısırda eritilmiş zatenKizlar iyi gecelr herkese menumu vereyim
Sabah
2 has yumurta kk peynir az zeytn 3 dlm tb ekmek az yesillik 1 kup helva (yaklasik 2 ×2 capinda)
Ara 1 elma 2 ceviz
1 saat sonra 1 sutlu kahve
Aksam 18:30
1 kase merc corba
1 pors guvec patatessiz
5-6 kasik bulgur pilavi
1 bardak ayran
21:00 bi kase misir ( film keyfi icin yapilmisti)
Ama dayanamadi bu mislisse 11 de spor yapti 30 dk zumba + 30dkbasen plie mekikoh miss
Su 2.5 lt olmustur
Amin amin canımHayirli haberler olsun insallah korktuguza ugratmasin rabbim
Yok bir arada karışım.evet olan oldu emeğime yazık ediyorum çok kızıyorum kendimeAfiyet olsun onceliklebu hashas bal dedgin ayri ayri mi ?birde kir pidesi 2 tane olsaymis ve pisi olmasaymis iyiymis birde sporun olmamasi kotu ama olan olmus ;(
Canım gayet kararında bir menü afiyet olsunKızlar hayırlı geceler.benimde bugün menüm çok düzensiz oldu.Günboyu dışardaydık çok yorulmuşum.Ve başım ağrıyor.
Sabah:
Ilık su
Yarım dilim tam b.ekmeği
Peynir
Fındık
3.00 5 6 kraker
5.30 1porsiyon et
Salata ayran
8.00 2mandalina 1 dilim elma
11.00fındık badem (biraz fazla kaçtı)
Inşallah canım çok.çok çok istiyorummmm..@pamik, T tevafuk
hoşbuldum canım hedefim önce 60 olmak sonra 58 inşallahHoşgeldin canım aramıza benim başlangıç kilomdasn sende :)) 65 ile başladım 2. Tartı günümüzde 62 yi gördüm hedefin nedir canım
benim kızımda 3. sınıf3. sınıf canım :)
Supersin canım maşallah Azmine
O zaman menunu tekrar yorumluyorummm
Afiyet olsun canım çikolata yerine başka ara olaydı sabah ki 1 dilim olmayaydiii
bak yaaa ben patlamış mısır yiyor muyum gece hiç yemiyorumm
Aradım bulamadım hoş pamik de pek merak etmemiş ben sana anlatayım canım aklımda kaldığı kadari ile.
Diyor ki kalori hesabında 1 öğünde bir çikolata yedim ama kaloriyi asmadım diyebilirsiniz ama çikolata 300 kalori onun yerine iki parça tavuk bol salata ve ben kase yoğurt da 300 kaloridiyor ki belki ikisi de zayıflar ama biri yağdan verirken diğeri yağ depolar geçici bir kilo kaybı yaşar. yani metabolizma çalışırken sağlıklı beslenende vücuttaki yağları yakarken diğerinde çikolata ile aldığı yağları yakar var olanlar kalır.
Afiyet olsun canım öğlen daha sağlam yeseydin keşke ama genel olarak güzel bir menü
evet canım önümüzdeki 15 yıl boyunca 30 yaşındayım artıkbu arada yaşın 30 sanırm dimi?
inşallah canım..@pamik, T tevafuk
hoşbuldum canımEvet kesinlikle tamam canım
Hoşgeldin aramıza canım çocuklarımız aynı yaşıtlar...
Bizde sana başarılar diliyoruz
Tebrikler canım geçen haftanın acısını çıkarmışsın
Aslında ben azaltmadım desem yeridir. Kendi o kadar istiyo çok aklına gelmiyor. Ama gece evet çok zor bi kere denemiştim kıyamet koptu. Yaşını geçirmek istemiyorum aslında. Bilmiyorum off çok zor.Baya azaltmissin zaten ama gece emmeleri en zor olan kısım birsktirma da çok ısrar ederse bir kaç ay daha emxir olmaz mı
Çok da değilmiş canım afiyet olsun. Rabbim orucunu kabul etsincanım haftasonu ben çok giremiyorum vaktim olmuyo açıkçası
haftasonum biraz cıslı geçti ama abartmadım kararında yedim.
benim burdaki amacım diyetten çok ömür boyu kesemeyeceğim yiyeceklerden azda olsa yiyerek nefsimi körelterek kilo vermek. mesela kısır gibi börek gibi sütlü tatlılar gibi
cumartesi
sabah: 2 dilim ekmek tavada yumurta zeytin peynir bir bardak süt
akşam 4 te annemlerdeydim saç böreği vardı bir küçük börek yedim ıspanaklı ve günü bitirdim
pazar:
sabah bir ev yapımı küçük poaça 3 çatal yağsız kızarttığım patates bir küçük içi çikolatalı pankek peynir zeytin domates salatalık
akşam bir kase kısır domates salatalık piyaz ve yeşillik
bugün niyetliyim sahur yapmadım uyuyakalmışım.
Kararında yemissin afiyet olsun.Allah kabul etsin bende tutucaktim bugün tam imsak vakti kalkınca tutamadımcanım haftasonu ben çok giremiyorum vaktim olmuyo açıkçası
haftasonum biraz cıslı geçti ama abartmadım kararında yedim.
benim burdaki amacım diyetten çok ömür boyu kesemeyeceğim yiyeceklerden azda olsa yiyerek nefsimi körelterek kilo vermek. mesela kısır gibi börek gibi sütlü tatlılar gibi
cumartesi
sabah: 2 dilim ekmek tavada yumurta zeytin peynir bir bardak süt
akşam 4 te annemlerdeydim saç böreği vardı bir küçük börek yedim ıspanaklı ve günü bitirdim
pazar:
sabah bir ev yapımı küçük poaça 3 çatal yağsız kızarttığım patates bir küçük içi çikolatalı pankek peynir zeytin domates salatalık
akşam bir kase kısır domates salatalık piyaz ve yeşillik
bugün niyetliyim sahur yapmadım uyuyakalmışım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?