2017 Nisanda yeni bir ben veya biz ne dersiniz....?

afiyet olsun canm evet finduk ve badem biraz fazla kacmis saat olarak ta yani yarin yeni bir gun kaldigmz yerden devam

rica ederim rakibem benim...Sözde güzel sozmus..herseyin tadına bakıyoruz bide zayıflığın tadına bakakkkk bakem öğretmenim tatlı ruyalarrr

Hehehhe süper olmuş tatlıdan kaçış Yok valla. Adet oldum hiç veremem 1 kiloyu keşke versem ay ne güzel olur varya ahhh. Karnım davul gibi şiş.

Baya azaltmissin zaten ama gece emmeleri en zor olan kısım birsktirma da çok ısrar ederse bir kaç ay daha emxir olmaz mı

Menun güzel canım mısırda eritilmiş zaten

Canım gayet kararında bir menü afiyet olsun

Günaydın kizlarrr
Bu sabah uyanamadim yine, hava aydinlanmadan evden çıkıyorum o yüzden ayilamiyorum. kahvaltı da yapamadım
Hirkamin cebini kuru kayısı, üzüm ve avuç içi leblebi ve fındıklà doldurdum tenefuslerde ağzım hiç bos durmuyor

Hoşgeldin canım aramıza benim başlangıç kilomdasn sende :)) 65 ile başladım 2. Tartı günümüzde 62 yi gördüm hedefin nedir canım
hoşbuldum canım hedefim önce 60 olmak sonra 58 inşallah

benim kızımda 3. sınıf

bu arada yaşın 30 sanırm dimi?
evet canım önümüzdeki 15 yıl boyunca 30 yaşındayım artık

inşallah canım

canım haftasonu ben çok giremiyorum vaktim olmuyo açıkçası
haftasonum biraz cıslı geçti ama abartmadım kararında yedim.
benim burdaki amacım diyetten çok ömür boyu kesemeyeceğim yiyeceklerden azda olsa yiyerek nefsimi körelterek kilo vermek. mesela kısır gibi börek gibi sütlü tatlılar gibi

cumartesi
sabah: 2 dilim ekmek tavada yumurta zeytin peynir bir bardak süt
akşam 4 te annemlerdeydim saç böreği vardı bir küçük börek yedim ıspanaklı ve günü bitirdim

pazar:
sabah bir ev yapımı küçük poaça 3 çatal yağsız kızarttığım patates bir küçük içi çikolatalı pankek peynir zeytin domates salatalık
akşam bir kase kısır domates salatalık piyaz ve yeşillik

bugün niyetliyim sahur yapmadım uyuyakalmışım.

Son düzenleme:
Günaydın hanımlar,kızlar :)
yorucu bi haftasonu geçirdim, hem iş hem özel hayat günübirlik izmir git gel yapmak zorunda kaldım. çok dolu bir o kadar yorucu oldu. haftasonu hiç dikkat edemedim. su içmeye bile. ama hiç tartılmicam. cumaya anca tartılırım. boşuna üzülmenin manası yok. hee çok bişi yemedim ama olsun :)
hepinize mutlu güzel kalorsi az bi hafta dilerim :)

Baya azaltmissin zaten ama gece emmeleri en zor olan kısım birsktirma da çok ısrar ederse bir kaç ay daha emxir olmaz mı
Aslında ben azaltmadım desem yeridir. Kendi o kadar istiyo çok aklına gelmiyor. Ama gece evet çok zor bi kere denemiştim kıyamet koptu. Yaşını geçirmek istemiyorum aslında. Bilmiyorum off çok zor.

Çok da değilmiş canım afiyet olsun. Rabbim orucunu kabul etsin

Kararında yemissin afiyet olsun.Allah kabul etsin bende tutucaktim bugün tam imsak vakti kalkınca tutamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…