- 8 Aralık 2014
- 1.735
- 2.292
- 333
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
glysldnl canım öncelikle merhaba,hoşgeldin.
Kızında maşallah çok iyi boyu kilosu.
Umarım sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın sende![]()
Benimki tefal memnunum modelini bilemiycem şimdi işteyim. ama buhar kazanlı olanlar iyi diyorlar. Gel gör ki ben gibi tembel o kadar büyük kazanı taşımak yerine amaaaan kırışık diyerim üzerimde düzelir derim. ama eğer sen kullanırım dersen herkes çok memnunBirkaç saat kayboldum ne çok yazmışsınız yaa. Temizlikçi abla geldi evi kaldırdık, indirdik. Bebek poposu gibi yumuşatıcı kokuyor su an her yer.
Kızlar konu dışı olacak ama ben geçen ütüyü patlatmıştım ya hani. Kocayı yolladım bugün ütü almaya, ütü masası alıp gelmiş akıllım.Ütü masasını geri yolladım, bu sefer karpuz falan alır gelir diye vazgeçtim.
Şimdi ben profesyonel elektronik alet bozucu koca düşmanı olarak sizden ütü markası tavsiyesi istiyorum. 1 sene dayansa yeter. Philips, tefal falan var aklımda. Jilet gibi yapıyor dediğiniz bir model var mı? Bugün sipariş ediciym. Bayram gelmeden ütüler bitsin. Bi' oda dolusu ütüm var yapılacak. Fenalardayım.
Birkaç saat kayboldum ne çok yazmışsınız yaa. Temizlikçi abla geldi evi kaldırdık, indirdik. Bebek poposu gibi yumuşatıcı kokuyor su an her yer.
Kızlar konu dışı olacak ama ben geçen ütüyü patlatmıştım ya hani. Kocayı yolladım bugün ütü almaya, ütü masası alıp gelmiş akıllım.Ütü masasını geri yolladım, bu sefer karpuz falan alır gelir diye vazgeçtim.
Şimdi ben profesyonel elektronik alet bozucu koca düşmanı olarak sizden ütü markası tavsiyesi istiyorum. 1 sene dayansa yeter. Philips, tefal falan var aklımda. Jilet gibi yapıyor dediğiniz bir model var mı? Bugün sipariş ediciym. Bayram gelmeden ütüler bitsin. Bi' oda dolusu ütüm var yapılacak. Fenalardayım.
Birkaç saat kayboldum ne çok yazmışsınız yaa. Temizlikçi abla geldi evi kaldırdık, indirdik. Bebek poposu gibi yumuşatıcı kokuyor su an her yer.
Tamam.ben de takipteyim onlari memnun.kalanlar vardi burada da ben de alacağım insallah bayram sonrasi buara her gun bir kargo geliyo azicik.durayim =)Canım be ig de usamarkabebe ve babystrends den söyledim simdi biraz bekle bayram sonrası kargolanacak ondan sonra güvenilir yada değil diyebilirim ilk kez alıyorum çünkü![]()
Ben bi kere ufak bi alışveriş yapmıştım bu ikinci bublar gelince biraz bende dururum :))Tamam.ben de takipteyim onlari memnun.kalanlar vardi burada da ben de alacağım insallah bayram sonrasi buara her gun bir kargo geliyo azicik.durayim =)
Tefal FV4670 Ultragliss 2300 W Buharlı Ütü benimkisi 3,5 yıldır kullanıyorum henüz tık demedi. Ama benimkinin üstüne kim bilir neler çıkmıştır son modelleri daha iyi olabilir canim. Tefal olsun da çamurdan olsun :)Birkaç saat kayboldum ne çok yazmışsınız yaa. Temizlikçi abla geldi evi kaldırdık, indirdik. Bebek poposu gibi yumuşatıcı kokuyor su an her yer.
Tefalin kazanlı ütüsünü kullanıyorum çok memnunumBirkaç saat kayboldum ne çok yazmışsınız yaa. Temizlikçi abla geldi evi kaldırdık, indirdik. Bebek poposu gibi yumuşatıcı kokuyor su an her yer.
Philips Kazanlı ütüsünü kullamıyorım Can'ım dağ gibi ütü bi saatte bitiyor çok da güzel açıyorBirkaç saat kayboldum ne çok yazmışsınız yaa. Temizlikçi abla geldi evi kaldırdık, indirdik. Bebek poposu gibi yumuşatıcı kokuyor su an her yer.
Philips GC9545/02 SilentCare 2400 W Buhar Kazanlı Ütü
Canım benimki bu. Sıcakken hazneyi ekleyip su ekleyebiliyorsun. Buharı çok güçlü 3.5 senedir kullanıyorum hiç performans azalması yok. Kireç kolay temizleniyor kime tavsiye ettiysem memnun kaldı. Birde bi süre bekleyince kendi kendini kapatıyor ki kızım ilk doğduğunda bu özellik çok hayat kurtarmıştı :)cordeliac
Aynen bendeBen esimin tisortlerini giy cikart yaparim biseycik olmaz :))
Midem o kadar yukarda duruyor ki zaten napsın sıgmıyorCan'ım o mide yanması miktarı artınca mide asidi yukarı doğru çıkıyor yemek borusu falan da o aside mide gibi dayanıklı olmadığı için yanma daha fazla oluyor. Yanmaya başlarken gaviscon veya renin al rahatlatır. Hele ki 30. Haftadan sonra baya bi olacak bu maalesef
Canım bu sayfalar cartersı ön ödemeli olarak Amerika'dan getirttiği için kapıda ödeme olanı bulman mümkün değil gibi bişey. Ben baya aradım bulamadım maalesef
Ben kızım doğmadan 3 ay öncesinden itibaren uyku oyuncağıyla beraber sarılıp uyumuştum :) kızım da hiç bırakmazdı :)
Benim tsh geçen hafta yaptırdım 0.750 çıktı daha öncelerinde yine hamilelikde bir sefer 0.859 bir sefer de 1.48 çıkmıştı.endrokronolojiye gitmedim kendi doktoruma gösterdim iyi bir sorun yok dedi ama sen endrokronolojiye gidiyor musun?Canım t3 ve t4 hatırlamıyorum,benım onlarda bı sıkıntı çıkmadığından çok dıkkat etmıyorum sanırım ama test sonuçlarına bakarım
Sureklı 75 MG lık ılaç kullandığımdan 1.7 gıbı su ara Tsh ım
Dr lar Tsh ın ozellıkle hamılelıkte 2.5 hatta 2 nın bıle altında Olmasını istıyorlarmış
Benımkı hıpotroıd
Senın kaç çıkıyo değerlerin?bı de hangı cesıdı? İlaç kullanmadan dengede duruyorsa çok iyi,çok sıkıntılı degıl herhalde
Bende 4-5 haftada bı test yaptırıyorum buaralar,hamılelıkten önce 4-5 yaptırmadıgım bıle oluyodu
Ben de doktoruma danışayım da öyle alayım ilaç ama dediğin doğru olabilir ben yemek yedikten sonra yatmaya bayılıyorum :)Maalesef reflu gibi bana da oluyor tatlim. Ozellikle cok yiyince ya da tatli, soda, sogan, tursu vs yiyince surekli yaniyo bogazim.Jafayi yukarida tutmak gerek, bi de yedikten sonr cok yatmamak gerekmis.
İlac da verdi doktor bana da kullanamiyorum naneli oldugu icin. Naneye alerjim olabilir, riske atamiyorum maalesef.