Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
nur_84
iki hamileligimde idrar yolu enfeksiyonundan çok çektim. Bunda rahatım şükür.asitli içecek,turşu,domates tetikliyor haberin olsun.birde suyu her zamankinden çok içersen rahatlarsın inşallah. Geçmiş olsun bu arada
poposunda ayıcık olanın pembesinide ben aldım tatlımm geldi bile cok cici yaa bir kac parca daha aldım ayni yerden instagramdan tavsiye ederim herkese bende.
hepsi çoook güzel güle güle giysinn
Canım carters kalıp olarak biraz daha dar olduğundan 3 aylık aldım ben bunları. Çünkü inşallah bi sıkıntı çıkmazsa kilosu önde gidiyor Bebişin kızım gibi 3.5 kilodan fazla doğar gibi geliyor. Hem biraz büyük olsun uzun süre giysin :) bide popoları bezli oluyor ya o büyük görünen tulumlar ufacık oluyor :)
Kızlar bir kaç gündür acayip midem yanıyor daha doğrusu bogazımda hissediyorum o yanmayı mide yanması öyle mi olur ? bilmiyorum hiç yaşamadığım için .acı ekşi de çok yemiyorum aslında
Can'ım o mide yanması miktarı artınca mide asidi yukarı doğru çıkıyor yemek borusu falan da o aside mide gibi dayanıklı olmadığı için yanma daha fazla oluyor. Yanmaya başlarken gaviscon veya renin al rahatlatır. Hele ki 30. Haftadan sonra baya bi olacak bu maalesef
Canım bu sayfalar cartersı ön ödemeli olarak Amerika'dan getirttiği için kapıda ödeme olanı bulman mümkün değil gibi bişey. Ben baya aradım bulamadım maalesef
kızlar seminerler bile çok yordu beni hamilelik öncesi iznimi kullanmayıp sonraya aktarmayı düşünüyordum ama dayanamıcam sanırım..sizler ne yapmayı düşünüyorsunuz?
şampuan pişik kremi vücut yağı felan hangi markayı önerirsiniz kızlarr..aman klasikler her zaman iydir dedim..diğerilerini de bilmediğimden gittim hepsini dalin aldım..ama iyi mi ettim kötü mü bilmiyorum
şampuan pişik kremi vücut yağı felan hangi markayı önerirsiniz kızlarr..aman klasikler her zaman iydir dedim..diğerilerini de bilmediğimden gittim hepsini dalin aldım..ama iyi mi ettim kötü mü bilmiyorum
Melina ilk hamileliğin galiba.kiloluda bir yapın yok.gobeginde hafif çıkmış bu gayet normal.etrafimda hamilelikte göbeği çok büyümemiş olanların doğumdan sonra toparlanmalari daha kolay oldu.sarkik bile yok.benim göbeğim çok kaldı. Otururken yere degiyordu şimdide bayağı büyük. Aslı büyüktü zaten :)
Biri carters's kız bebek mi dedi ahan bizde varız teyzesi
Ben de hep 3 aylık aldım. kış sezon ürünleri yeni gelmeye başladı biraz da yenidoğan alıyım diyordum ama almıyım o zaman 3 ay alıyım değil mi yine?