2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Ohh süper günündesin :))) aman poponu kaşı nazar değmesin :)) benimkiler de iyidir ama böyle düşündüklerini görmedim duymadım bilmiyorum :)) bi de ilk torun olacak benimki
Dur bakalım kız benimkiler de daha yeni. Gerçi bizde zaten bütçe ortak ortak iş yapıyor eşimle kp. Zaten ben istediğimi gidip alıyorum da adamcağız düşünüp emeklisini verip al kızım çocuğa istediğin şeylerden alırsın deyince de insan bi Mutlu oluyor. Sen seninkilerin yanında de "ya geçen bi arkadaşa kp i çıkarmış emekli maaşını vermiş kız şok olmu,bende dedim ne şok oluyorsun dedesi sonuçta diye" de eh anlar heralde

Günaydın kızlar. Bugün benim şanslı günüm sanırım kayınpeder emekli maaşını göndermiş bana toruna beğendiğin eksiklerden al diye
Wow ne sanslisin maşallah kpederine. Bizimki kendine yetsin de baska sey istemem beklentiye girmeyince hayalkirikligi da yasamiyorum kafam rahat benim. Ama azcik danolsa kiskanmadim diil cicim

Teşekkür ederim canım

Sorma bir gözleme yedim,onca yıl sonra midem boşaldı. Normalde hiç istifra edemezdim,halsiz halsiz pinekliyorum şimdi.Elim ayağım oynadı resmen böyle bir şey görmedim ben
Tatlım normalde ben yesem bişey olmaz maşallah mide değil çöp kutusu ama sen normalde dikkat ettiğinden hemen etkilemiş belli ki. Bi nane limon daha iç en iyisi

Wow ne sanslisin maşallah kpederine. Bizimki kendine yetsin de baska sey istemem beklentiye girmeyince hayalkirikligi da yasamiyorum kafam rahat benim. Ama azcik danolsa kiskanmadim diil cicim
sorma kız pek düşünceliler maşallah ilk hamilelikte de yine emeklisini biriktirip umreye götürmüştü beni. Hayır işliyor Ada'm :)) yalnız doğumda hiç bişey takmadılar 3 yıldır hala şokunu yaşıyorum

Tatlım normalde ben yesem bişey olmaz maşallah mide değil çöp kutusu ama sen normalde dikkat ettiğinden hemen etkilemiş belli ki. Bi nane limon daha iç en iyisi

Çok yağlı midemi hep ağrıtır zaten sadece sanki ellerim ayaklarım tutmadı,titredi durdu.Bir nane limon daha içeyim en iyisi yataklık etti beni ya ama hala canım istiyor resmen,kaşınıyorum galiba

Kızlar merhabalar öncesine bakamadım sadece son sayfaya baktım... Vasfiyeteyzeniz maşallah dilini ısır valla ben ne kızımda ne bunda duymadım bi yardım edelim lafını....
sarra13 canım çok geçmiş olsun nasıl oldun şu anda devam ederse sakın ihmal etme....
Ben yine drdayım şu anda dün biraz karnımda gerilmeler oldu. Kalan 4 ay drda geçecek galiba

Doğmadan al bişeyler diye veriyor işte adam aradan çıkarıyor bizim kayınvalide de öyle diyor toplu parası eşimde duruyordu altın falan almayayım siz o paradan beşiği,kıyafeti ne eksiği varsa alın dedi,bayram sonrası ayrıntılıdan sonra dükkanları talan edicem

Sağol canım hafif hafif bulantım var.Yatıyorum halsiz şekilde.hiç geçmezse akşam giderim artık.

Sana ne oldu? Nasıl gerilmeler var?

Sağol canım hafif hafif bulantım var.Yatıyorum halsiz şekilde.hiç geçmezse akşam giderim artık.

Valla anlamadım ki canım böyle karnımın belirli noktaları sertleşiyor bir süre sonra uyuşuyor dün akşama kadar yattım gecede devam edince geldim. Bakalım ne diyecek

Teşekkür ederim canım

Sorma bir gözleme yedim,onca yıl sonra midem boşaldı. Normalde hiç istifra edemezdim,halsiz halsiz pinekliyorum şimdi.Elim ayağım oynadı resmen böyle bir şey görmedim ben
Anne olmak zormuş şimdiden anladım benim de midem yanıyor kaç gündür ve geçmek bilmiyor

Gecmis olsun canim. Umarim cabucak toparlarsin. Ben de hamur isi yedigim zaman midem bulaniyor. Hamilelikten once de boyleydi. Genelde hafif ogunler yerim. Iyice dinlen ve mideni yormayacak seyler yemeye calis.

Bence de ben de alırım istediğimi ama öyle bi teklif Mutlu ederdi şu an
Aman almak isterse söylesin kendisi ( çok da gururluyum )

tatlım ben karşı komşumda gördüm casual cadillac çocuğu 6 aylık port bebe şeklinde dışarıdan geliyordu.demekki kullanılan birşey.ben bi de rica ettim apartmanda Bebek içindeyken arabayı sürdüm çevirdim filan gayet kullanışlıydı.bence benzerlerine göre fiyatı çok uygun.ben casual cadillac alıcam.yardımcı olabildim mi???

Gecmis olsun canim. Umarim cabucak toparlarsin. Ben de hamur isi yedigim zaman midem bulaniyor. Hamilelikten once de boyleydi. Genelde hafif ogunler yerim. Iyice dinlen ve mideni yormayacak seyler yemeye calis.

Teşekkür ederim canım. Benim hamilelik öncesi böyle değildi bu hamilelik çok hassas yaptı sanırım beni

Çok teşekkür ederim bilgiler için, oldunuz tabi olmaz mısınız :)

biz kadınlardan korkulur valla. ayyyy ne fenayıııııızzz

Anne olmak zormuş şimdiden anladım benim de midem yanıyor kaç gündür ve geçmek bilmiyor

Valla bende iyice hissettim bi de dün ayağa kalktım kasıklarım ağrıdı tansiyonum da çok oynuyor çocuğa bir şey oldu sandım allahtan kıpırdandığını hissediyorum da mutlu oluyorum

Valla bende iyice hissettim bi de dün ayağa kalktım kasıklarım ağrıdı tansiyonum da çok oynuyor çocuğa bir şey oldu sandım allahtan kıpırdandığını hissediyorum da mutlu oluyorum
Kasık Ağrısı bel agrısı falan insanı korkutuyor bi de benim bel agrısı yeni geçti ama ayda bir de olsa adet sancısı gibi olunca her an korku oluyor kanama mı olacak diye
Benim haftalarıma geldiğinde daha çok kıpırdanıyor daha fazla hissediyorum artık gün içinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…