2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
@Sunrise82 yavrişkom burada hava 4 derece şu an. Resmen kış geldi şimdiden. Bu gidişle önümüzdeki ay kar yağar. Sen soğuğu seviyordun, gel seni misafir edeyim. :KK45:

4 mü derece :ruh: ben de severim soğuğuu da bu kadar değil yawf, az bi bahar olsun arada. Ama dikkat et tatlım, üşütme birden soğuma olduysa. burda hala her yerin camını açıp uyuyoruz da yetmiyor dicem, İstanbulda'yım varsa güney taraflardan birileri kızcak bana ama pişiyorum napayım :D

4 mü derece :ruh: ben de severim soğuğuu da bu kadar değil yawf, az bi bahar olsun arada. Ama dikkat et tatlım, üşütme birden soğuma olduysa. burda hala her yerin camını açıp uyuyoruz da yetmiyor dicem, İstanbulda'yım varsa güney taraflardan birileri kızcak bana ama pişiyorum napayım :KK70:
Ayy soğuk olsun valla bende bunaldi artık ölecem

tatlım ben karşı komşumda gördüm casual cadillac çocuğu 6 aylık port bebe şeklinde dışarıdan geliyordu.demekki kullanılan birşey.ben bi de rica ettim apartmanda Bebek içindeyken arabayı sürdüm çevirdim filan gayet kullanışlıydı.bence benzerlerine göre fiyatı çok uygun.ben casual cadillac alıcam.yardımcı olabildim mi??? :KK15:

Şöyle bebek arabalarını anlatıyorsunuz ya sanki uzay mekiği ayrıntılarını okuyormuş gibi hissediyorum :D Hiç bi anlamaz bi insan valla o haldeyim. Arada bakıyorum da sanırım mağazada gidip baktığımda öğreneceğim. Erkekler hani bizim eteklere bakar da der ya hepsi etek işte, giy birini diye, şu bebek arabaları da bana öyle hissiyat veriyor, bu arada anlamıyorum ondan tabiki :D

cordeliac cordeliac canim utun hayirli olsun :))
_nihi_ye bakiyorum da, bu zibinlari kac aylik aldin sen? yazin giyicek gibi 6-9 aylik mi alsam, kisin kat kat giycekler gorunmicek hic..

cordeliac cordeliac canim utun hayirli olsun :))
_nihi_ye bakiyorum da, bu zibinlari kac aylik aldin sen? yazin giyicek gibi 6-9 aylik mi alsam, kisin kat kat giycekler gorunmicek hic..

3 aylığı avuç kadardı vallahi. Ancak yenidogan giyer gibi geldi bana. 9-12'nin kalıbı daha rahat olur herhalde 6-7 ayliga. E-bebek'in düz pamuklu Hello Baby markalı badilerine baskı yapıyor. Oradan ölçü tablosuna bak istersen. Kışlık da yapıyor, sezon değil diye uzun kollu bulamamıştı ben sipariş verirken. Belki şimdi vardır.
@harmanli hesabından bakıyorsun değil mi? Bi'kac hesap var çünkü nihi'li.
@maydonozkedisi diye bi' hesabı daha var nihi'nin oradan alınan ürünlerin parasını yardıma muhtaç hayvanlara, barinaklara bagisliyor.

3 aylığı avuç kadardı vallahi. Ancak yenidogan giyer gibi geldi bana. 9-12'nin kalıbı daha rahat olur herhalde 6-7 ayliga. E-bebek'in düz pamuklu Hello Baby markalı badilerine baskı yapıyor. Oradan ölçü tablosuna bak istersen. Kışlık da yapıyor, sezon değil diye uzun kollu bulamamıştı ben sipariş verirken. Belki şimdi vardır.
@harmanli hesabından bakıyorsun değil mi? Bi'kac hesap var çünkü nihi'li.
@maydonozkedisi diye bi' hesabı daha var nihi'nin oradan alınan ürünlerin parasını yardıma muhtaç hayvanlara, barinaklara bagisliyor.

evet harmanliya bakiyorum canim, ben 6-9 aylik kisa kollu, 9-12 aylik uzun kollu yaptiriym diyordum..
9-12 kisa, 12-15 uzun diym o zmn..
she, the cat lover yaptircam :)

kızlar size bir tavsiye resimdeki bu üründen alın tupperware ıslak mendil kabları var ondan da alın bu temizleme mendillerini kaynar suyla ıslatıp kabına koyun 1 ay ıslak kalıyor.bebişlerinizin poposunu böyle silin.eminim bir çoğunuz biliyorsunuzdur ama ben bilmeyenler için hatırlatayım istedim :KK200:

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    8,7 KB · Görüntüleme: 104
evet harmanliya bakiyorum canim, ben 6-9 aylik kisa kollu, 9-12 aylik uzun kollu yaptiriym diyordum..
9-12 kisa, 12-15 uzun diym o zmn..
she, the cat lover yaptircam :)

Valla en mantiklisi olur kuzu. Zaten bebelerin cogu seyi kuculup belki giyilmeden gidecek. En azindan uzun uzun giyerler boyle.
Kış sezonu geliyor. O gri sweatleri çok güzel bize göre olan modeller. Kendine de yaptir, dogumdan sonra takim olursunuz. :))

Kızlar bana beşik hakkında fikir verin lütfen :(

Bebek arabasını, Prava P01 Tam Yatar Baston Puset alıcaz.Arabayı Şubat,Mart gibi istiyorum bebek doğunca almayı düşünüyorum. Çok fazla güzel yorum gördüm o yüzden bunu alacağım.

Çocuk odası yapacağım,bebek 6 aylık olduktan sonra odasına alıştırmaya çabalayacağım.
Sundvink/luröy uzayabilen çocuk karyolası
Stuva gardırop YA DA busunge gardırop,Busunge şifonyer,Stuva şifonyer,bu ürünler arasında kaldık en aklıma yatan oda bu oldu.

Beşik için Chicco Next 2 Me Beşik gördüm bir yandan akıllıca geliyor yatağın yanına koyar emzirirkende kolaylık sağlarım.Ama bilmiyorum hiç :( Eşim otomatik sallanan bir şey alma taraftarı.Tavsiyeleriniz var mı?

Bayram sonrası toptan alışveriş yapıp bitireceğiz çünkü ama hala bulamadım :(

Benim arkadaşım Yılmaz beyde normal dogum yaptı çok memnundu ama dediğin gibi çok yogun çalışıyormuş çok kalabalık ama telefonda görüşüyordu gene de.
Medical park ben memnunum canım temiz dogum servisi iyi ameliyathanesi de iyiymiş. Doktorum da Hatice hanım çok çok memnunum doçent olduğu için biraz ücreti fazla diger doktorlardan ama genelde sakin oluyor ve güleryüzlü uzun uzun ilgileniyor. Bide Ali bey var ona da arkadaşım gidiyor o da çok memnun.
bende memnunum sımdılık bakalım nolca bebıserımızı sagsalım bıze kavustursınlarda baska bı dılegımız yok

Kızlar bana beşik hakkında fikir verin lütfen :KK43:

Bebek arabasını, Prava P01 Tam Yatar Baston Puset alıcaz.Arabayı Şubat,Mart gibi istiyorum bebek doğunca almayı düşünüyorum. Çok fazla güzel yorum gördüm o yüzden bunu alacağım.

Çocuk odası yapacağım,bebek 6 aylık olduktan sonra odasına alıştırmaya çabalayacağım.
Stuva gardırop YA DA busunge gardırop,Busunge şifonyer,Stuva şifonyer,bu ürünler arasında kaldık en aklıma yatan oda bu oldu.

Beşik için Chicco Next 2 Me Beşik gördüm bir yandan akıllıca geliyor yatağın yanına koyar emzirirkende kolaylık sağlarım.Ama bilmiyorum hiç :KK43: Eşim otomatik sallanan bir şey alma taraftarı.Tavsiyeleriniz var mı?

Bayram sonrası toptan alışveriş yapıp bitireceğiz çünkü ama hala bulamadım :KK43:

Merhaba:)
Sundvink-Luröy karyola 6 aylık bebek için büyük olmayacak mı acaba?

Kızlar bana beşik hakkında fikir verin lütfen :KK43:

Beşik için Chicco Next 2 Me Beşik gördüm bir yandan akıllıca geliyor yatağın yanına koyar emzirirkende kolaylık sağlarım.Ama bilmiyorum hiç :KK43: Eşim otomatik sallanan bir şey alma taraftarı.Tavsiyeleriniz var mı?

Bayram sonrası toptan alışveriş yapıp bitireceğiz çünkü ama hala bulamadım :KK43:

6 aydan sonra odasına geçirince yine beşiğini kullanacak mı yoksa Sundvink karyolaya mı yatırmak istiyorsun canım? O tarz karyolalara en azından yürümeye başlayana kadar yatırmamak lazım bence. Ama yatırmak istersen de ekte bi foto gönderiyorum, bu yatak bariyerilerini kullanmanı tavsiye ederim canım.

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    8,2 KB · Görüntüleme: 87
sarra13 sarra13 stuva'nin tasarimini hic begenmiyorum ben ya. Ayrica butun uzayabilen karyolalar 1+ yas o zamanda dahi sununla kullanilmasi tavsiye ediliyor.
Busunge'nin beyaz serisi de stokta yok zaten. Stoga gelince haber ver kismindan mailini biraksana. Belki talep var diye erken sey ederler. Dort gozle bekliyorum yemin ediyorum. :/

Eklentiler

• Screenshot_20160907-141349_1.webp
    Screenshot_20160907-141349_1.webp
    2,1 KB · Görüntüleme: 76
Kızlar bu arada dün benden bezelye şeklinde yağ bezesine benzer bir şey geldi. Akıntı değildi. Hani neredeyse kist düştü içimden diyeceğim. Çok acaipti. Ilk kez başıma geliyor.

Nişan mı geldi laağn, doktoru nereden bulucam şimdi diye panikledim.

ninocin ninocin 'den bahsedince hatırladım. Sağolsun kuzum rahatlattı, normalmiş hamilelikte. :KK45:

Detaylı sonucumu üniversite doktoruma yollamış, onunla değerlendirmeye gideceğim bugün. Gitmişken bunu da sorarım yine.

Başınıza böyle bir şey gelirse, benim gibi doğuruyor muyum diye korkmayın canlarım.
Tuvalete gıdınce aylardır kafam klozetın içinde duruyo nerdeyse :KK70::KK70: ne geldı ne gıttı dıye

Back
X