2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Artık tek tek dolanıp bakacağız canım ama işte düşündüren tek şey acaba otomatik sallanan mı alsam eşimin dediği gibi?yoksa anne yanı mı? Anne yanı çok küçük çocuk bir yaşına kadar yatamaz onda ufacık geliyor bana. O yüzden seçemiyorum en zorlandığım şey bu oldu :/
tecrübelerimden yola çıkarak söylüyorum eğer yatak odanız müsaitse normal beşik alın bence öyle küçük beşiklerden almayın 1 yaşına kadar sığsa bile yatıramazsın ki zaten çocuk 7 aylık olunca tutunup kalkmaya başlıyor düşme tehlikesi oluyor küçük beşikleri kullanacağınız 6 ay değmez bana gereksiz harcama gibi geliyor.ona vereceğiniz paraya tiny love al.evin içinde çok rahat edersin.onda da 6 ay zaten yatırırsın hemde evin içinde istediğin yere taşır çok amaçlı kullanabilirsin

Merhaba :)
Fazla çalışmaktan yazamamıştım hiç, yatmadan önce biraz okuyup uyuyakalıyordum genelde :)) işlerim biraz hafiflediği için artık tam anlamıyla aranıza katılabileceğimi düşünüyorum.

Bilgilerimi vereyim: İstanbul, tasarımcı, yaş 28, 4 nisan son adet tarihi, bebişkoyu 9 ocakta bekliyoruz (umarım yılbaşında gelmeye kalkmaz :)), cinsiyeti kız, adı Deren, başlangıç kilom 60,5 şu an 64,5.
Kaçıncı çocuk sorusuna ne cevap vereceğimi bilemedim... Sağlıkla doğup büyüyecek olan ilk çocuğum umarım :)) (bu benim beşinci hamileliğim diyerek bütün acılarımı detay vermeden ve can sıkmadan özetlemiş olayım.)

Kızlar bana beşik hakkında fikir verin lütfen :KK43:

Bebek arabasını, Prava P01 Tam Yatar Baston Puset alıcaz.Arabayı Şubat,Mart gibi istiyorum bebek doğunca almayı düşünüyorum. Çok fazla güzel yorum gördüm o yüzden bunu alacağım.

Çocuk odası yapacağım,bebek 6 aylık olduktan sonra odasına alıştırmaya çabalayacağım.
Sundvink/luröy uzayabilen çocuk karyolası
Stuva gardırop YA DA busunge gardırop,Busunge şifonyer,Stuva şifonyer,bu ürünler arasında kaldık en aklıma yatan oda bu oldu.

Beşik için Chicco Next 2 Me Beşik gördüm bir yandan akıllıca geliyor yatağın yanına koyar emzirirkende kolaylık sağlarım.Ama bilmiyorum hiç :KK43: Eşim otomatik sallanan bir şey alma taraftarı.Tavsiyeleriniz var mı?

Bayram sonrası toptan alışveriş yapıp bitireceğiz çünkü ama hala bulamadım :KK43:

Beşik için next2 me iyi bence ama 6 aydan sonra ona yatmaz bence çıkmaya çalışıp düşebilir gibi geliyor o tarz beşiklerde." Tahterevalli otto" diye bi beşik gördüm beğendim onu incele istersen özellikleri güzel hem daha uzun kullanabilirsin kademe ayarlaması yapıp.
Ben odasını montessori ye uygun düzenleyeceğim yer yatağı gibi olacak çocuk kendisi girip çıkabilecek bunun için de ikea da uygun olabilecek modeller var yada internette yapan firmalar var ama marangozlar da yapabilir çok basit bi düzenek aslında

Fazla çalışmaktan yazamamıştım hiç, yatmadan önce biraz okuyup uyuyakalıyordum genelde :)) işlerim biraz hafiflediği için artık tam anlamıyla aranıza katılabileceğimi düşünüyorum.

Bilgilerimi vereyim: İstanbul, tasarımcı, yaş 28, 4 nisan son adet tarihi, bebişkoyu 9 ocakta bekliyoruz (umarım yılbaşında gelmeye kalkmaz :)), cinsiyeti kız, adı Deren, başlangıç kilom 60,5 şu an 64,5.
Kaçıncı çocuk sorusuna ne cevap vereceğimi bilemedim... Sağlıkla doğup büyüyecek olan ilk çocuğum umarım :)) (bu benim beşinci hamileliğim diyerek bütün acılarımı detay vermeden ve can sıkmadan özetlemiş olayım.)
Hayırlı uğurlu olsun inşallah saglıkla gelsin kızınız , sağ salim kucaklayın bebişinizi :)

Aynen kuzum. Sifonu cekmeden once tuvaletin icindeki sanat eserine bakmak konulu karikaturdeki adama donduk yemin ediyorum. Tuvalet kagidinda parmagini gorup kan sanan kac tane gerizekali vardir acaba? :işsiz:
Çok yaptım o salaklıgı hala da bazen gözlerimi pörtletip bakabiliyorum :KK3:

kızlar size bir tavsiye resimdeki bu üründen alın tupperware ıslak mendil kabları var ondan da alın bu temizleme mendillerini kaynar suyla ıslatıp kabına koyun 1 ay ıslak kalıyor.bebişlerinizin poposunu böyle silin.eminim bir çoğunuz biliyorsunuzdur ama ben bilmeyenler için hatırlatayım istedim :KK200:
Aa aldım ben bunlardan hatta tupper kutum da var ama hiç öyle kullanmak gelmemişti aklıma her seferinde ıslatırım diyodum tşkr ederim fikir için :KK19:

Arkadaslar carters da kalip küçük diye konusulmusti sanirim 3ay alirsak yenidogan grubu gibi.mi.olur

Rabbim sağlıklı sıhhatli kucağına almanı nasip eylesin inşaAllah canım benim

Aynen kuzum. Sifonu cekmeden once tuvaletin icindeki sanat eserine bakmak konulu karikaturdeki adama donduk yemin ediyorum. Tuvalet kagidinda parmagini gorup kan sanan kac tane gerizekali vardir acaba? :işsiz:
Ben beeen,bi de gece tek göz acık yerdekı turuncu banyo paspasını,elimdekı tuvalet kağıdının aralığından görüp sıçrayışım var:KK70:

Beşik için next2 me iyi bence ama 6 aydan sonra ona yatmaz bence çıkmaya çalışıp düşebilir gibi geliyor o tarz beşiklerde." Tahterevalli otto" diye bi beşik gördüm beğendim onu incele istersen özellikleri güzel hem daha uzun kullanabilirsin kademe ayarlaması yapıp.
Ben odasını montessori ye uygun düzenleyeceğim yer yatağı gibi olacak çocuk kendisi girip çıkabilecek bunun için de ikea da uygun olabilecek modeller var yada internette yapan firmalar var ama marangozlar da yapabilir çok basit bi düzenek aslında
Chico'nun next2me'sine baktım ben, bana hiç sağlam gelmedi. Onu almayı planlıyordum ama parmağının ucuyla dokunuyorsun bacağı kısa sandalye gibi sallanıyor :/

tecrübelerimden yola çıkarak söylüyorum eğer yatak odanız müsaitse normal beşik alın bence öyle küçük beşiklerden almayın 1 yaşına kadar sığsa bile yatıramazsın ki zaten çocuk 7 aylık olunca tutunup kalkmaya başlıyor düşme tehlikesi oluyor küçük beşikleri kullanacağınız 6 ay değmez bana gereksiz harcama gibi geliyor.ona vereceğiniz paraya tiny love al.evin içinde çok rahat edersin.onda da 6 ay zaten yatırırsın hemde evin içinde istediğin yere taşır çok amaçlı kullanabilirsin
Bebek tecrübem yok ama yatağı sabit Aşağıya ınmeyen küçük beşıkler gerçekten Boşa para vermek gıbı dedıgın gıbı 6-7 aylıktan ıtıbaren kontrol sağlanamaz
Ayrıca ana kucağı olarak bendede tıny love gündüz ev ıçınde ıdeal 18 kiloya kadar da kapasıtesı var:super:

tiny love almayı düşünüyoruz dün bakındık hatta hangi mağazaya gitsek diye ama onda çocuk rahat yatabilir mi ki? düşmez mi? biraz evhamlı bir anayım sanırım ;)

tiny love almayı düşünüyoruz dün bakındık hatta hangi mağazaya gitsek diye ama onda çocuk rahat yatabilir mi ki? düşmez mi? biraz evhamlı bir anayım sanırım :KK66:
kuzum açıkçası ben daha gidip kendi gözlerimle görmedim ama resimlerden gördüğüm kadarıyla düşmez gibime geliyor.emniyetide var sanırım.bide çok acele etme bence daha Zaman'ımız var ben bi süre bekliycem belki indirime girer

kızlaaaarrr size bi sorum olacak cevaplarınızı bekliyorum.şeker yüklemesi yaptıracak mısınız? ben az önce doktorumla konuştum.ben de cihaz var dedim ki yüklemeyi yapmasak olur mu? doktor da o Zaman 26. haftaya kadar her hafta bir gün sabah açlık ve kahvaltıdan 1 saat sonra ölçüm yap birde akşam yemeğinden bir saat önce ve bir saat sonra ölçüm yap sonuçlarla bana gel dedi.yükleme yapmayalım dedi.ben öyle yapmayı düşünüyorum.sizler ne düşünüyorsunuz?

Artık tek tek dolanıp bakacağız canım ama işte düşündüren tek şey acaba otomatik sallanan mı alsam eşimin dediği gibi?yoksa anne yanı mı? Anne yanı çok küçük çocuk bir yaşına kadar yatamaz onda ufacık geliyor bana. O yüzden seçemiyorum en zorlandığım şey bu oldu :/
Ben sitelerde kendim çizip yaptırmıştım kızımın odasını ilk başta su sallanan ahşap kafes beşikler var ya onda yatmıştı 6 ay sonra odasında büyüyen beşikte yatmıştı 3 yaşında su an yatağı büyüttük orda yatıyor

Patlıcan burunlu, zenci dudaklı oğlum Cihan'la tanışın. Biz renklide biraz daha net gördük. Hiçbirimize benzemiyor bu çocuk. :olamaz:

Bu görüntüyü almak için altıma iseyecektim. Ciğerim çıkacaktı pozisyon değiştirsin diye oksurmekten. Hani nerede diyeni gebertürün. :/

IMAG0008_1.webp

Back
X