Merhaba
Oksimoron
Çarşamba günü doktora gittim dahiliyeye gönderdi.. dahiliye doktoru tiroid ultrasonu ordan da yeniden kan vermemi istedi.. değerler 3,19 du benim tiroidim 2,7 ye inmişti.. Euthyrox 25 mcg tablet ilaç verdi 5 gün yarım sonra tam kullanacağım.. Her ay kan verip bu değerleri takip etmemiz gerekiyor dedi.. İlerleyen zamanlar da yükselebilirmiş.. 2,00'nin altında tutmaya özen gösterelim dedi..
Bende hiç bilmediğim den öğrenmek amaçlı dr. sordum bu ilacı kullanmasak ne olur ? Bebekte beyin gelişimde zeka geriliğine sebep oluyormuş.. Biz bu ilaçları hamilelere kova kova veriyoruz bir zararı yok aklınıza bişey takılmasın dedi..
Benim en zorlandığım kısım Alerjik Astım problemi ilaç kullanamadığım için çok zorlanıyorum
gerçekten hayat kalitem iyice sıfıra düştü. Burun etlerim şişiyor ve nefes alamıyorum ciğerlerime iyice hava dolmadığını hissediyorum.. Bunu da doktora danıştığım da nefes efor testi yapalım dedi... hadi aklımızda kalmasın diye onu da yaptırdık.. Fıs fıs verecekti astım için ama değerler şimdilik idare eder bebeği zorlamayalım dedi öyle kaldı.. Ama bana sorsanız sürünüyorum
umarım biran önce şu zor durumu atlatırım..
şimdilik bu kadar canım..
Birde bebeğin kalp atışlarını duymak için denedik ama :) görüntü var ses yok diyebilirim çünkü kalp ritmini ekranda çok minik atışlarla görebildik fakat sesini duyamadım dr. muhtemelen henüz bir gün önce atmaya başlamış olabilir dedi :) o an çok tuaf hissettim bir canlıyı içinde taşımak ne tuaf bir hismiş : )
sevgiler ...