2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309

:) ÇOK şükür benim daha başlamadı ama bugün bir tuaf ya yerken yemeklerden bi tiksinti geliyor falan zorla yiyorum sonrada biraz rahatsızlık veriyor.. idare edicez artık :) aman sağlıkla gitsin de biz kusmaya hazırız

Yatıyorum canım. Düne göre dahaiyiyim hamdolsun. Çarsambaya kadar yatmaya devam. İnşallah bir sorun sıkıntı yoktur. Beklıyorum sabırla kıntrol günümü canım. Sen nasılsın
bugün baya bulantım var...sabah muayene oldum kese büyümüş 6.5 mm olmuş haftaya tekrar gel dedi...progesteron verdi 3*1...herşey olması gerektiği gibi gayet iyi dedi...çok şükür...düşük riskin yüksek mi senin dr mu yatmanı söyledi ben çalışıyorum valla...

canım ben clexane kullanılyorum 0,6mg kullanıyorum. çok zor oluyor ama yapacak birşey yok. sen ne kullanıyorsun canım.
Bende clexANE kullanıyorum 0,4mg bu benim ikinci gebeligim ilkinde innohep kullanıyodum o igne böyle acitmiyodu bunda her seferinde acıtıyor Allah yardımcimız olsun

Kızlar bütün gün bulantım var benim günün her saati hiçbirşey yiyemiyorum

Sağol canım. Bu ikinci, bir de 3 yaşında kızım var :))
Hastaneden randevu alayım dedim 20 hazirana verdi, bir diğeri de haftaya verdi.
Haftaya gitsem geç kalınmış olur mu ki, daha hiç gitmedim
Canım bende daha gitmedim hiç. Önümüzde ki haftada yoğunum gidemem artık haziran ilk günleri giderim

Canım çok ayrıntılı yazmışsın çok teşekkür ederim eksik olma. Bu kadar önemli ise benim doktorum Nasıl göz ardı etti hayret ediyorum çok güvenirim kendisine aslınfa kafam karıştı şuan ben en iyisi nir endokrinolojiye gideyim pazartesi tekrar ölçtürüp ilaç kullanayım gebeliğe zarar vermeyen ilaçlarsa zaten içmemek saçma tekrar çok sağol beni aydınlattığın için inş nefes darlığında şifa bulur rahat bir hamilelik geçirirsin bizde kalp atışını gördük 5+5 te kısmetse haftaya da dinleyeceğiz hepimize sağlıklı hamilelikler

Progestan hapmı aldın iğnemi. Hapsa eger vajınadanmı kullan dedi. Bana doktor çarşambaya kadar yat dedi. İnşallah bende güzel haberler alırım gidince.

progestan 100 mg yazıyor reçetede canım iş çıkışı alıcam eczaneden...inşallah güzel haberlerini bekliyorum senin de...

progestan 100 mg yazıyor reçetede canım iş çıkışı alıcam eczaneden...inşallah güzel haberlerini bekliyorum senin de...
Sağol canım. O ilaç ağızdan alınınca çok yan etkısı oluyormuş. Bana 200 mg verdı. Vajınadan kullan dedı. Ama bir haftalık progestan iğnesi vurdular oyuzden henüz kullanmadım canım. İnşallah gerek kalmaz kullanmaya. Senın neden düşük tehlıken varmış. Kanamanmı var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…