2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Benim de aksine daha haberi yol hamile olduğumdan ama bana aşırı düştü. Sen benim güzel annemsin,en iyi dostumsun deyip deyip öpüyor :)) alem çocuk bana bağımlı değildir ama onun en iyi arkadaşı benmişim :)))

ben kusamıyorum benim sindirim sistemim kusmaya programlanmamış kusarken ölecek gibi hissediyorum kendimi. neyse inşallah kusmam pozitif düşünüyorum annemde hiç kusmamış bende kusmam diye
O bende de var. İlk hamileliğimde ilk 3 ay 4 kilo vermiştim. Kusamam bende kudamadığım için midem bulanınca hiç bişey sokmam ağzıma. En son 9-10 sene önce kusmuş olabilirim

Merhaba @Gojiberries

Çarşamba günü doktora gittim dahiliyeye gönderdi.. dahiliye doktoru tiroid ultrasonu ordan da yeniden kan vermemi istedi.. değerler 3,19 du benim tiroidim 2,7 ye inmişti.. Euthyrox 25 mcg tablet ilaç verdi 5 gün yarım sonra tam kullanacağım.. Her ay kan verip bu değerleri takip etmemiz gerekiyor dedi.. İlerleyen zamanlar da yükselebilirmiş.. 2,00'nin altında tutmaya özen gösterelim dedi..

Bende hiç bilmediğim den öğrenmek amaçlı dr. sordum bu ilacı kullanmasak ne olur ? Bebekte beyin gelişimde zeka geriliğine sebep oluyormuş.. Biz bu ilaçları hamilelere kova kova veriyoruz bir zararı yok aklınıza bişey takılmasın dedi..

Benim en zorlandığım kısım Alerjik Astım problemi ilaç kullanamadığım için çok zorlanıyorum gerçekten hayat kalitem iyice sıfıra düştü. Burun etlerim şişiyor ve nefes alamıyorum ciğerlerime iyice hava dolmadığını hissediyorum.. Bunu da doktora danıştığım da nefes efor testi yapalım dedi... hadi aklımızda kalmasın diye onu da yaptırdık.. Fıs fıs verecekti astım için ama değerler şimdilik idare eder bebeği zorlamayalım dedi öyle kaldı.. Ama bana sorsanız sürünüyorum umarım biran önce şu zor durumu atlatırım..

şimdilik bu kadar canım..

Birde bebeğin kalp atışlarını duymak için denedik ama :) görüntü var ses yok diyebilirim çünkü kalp ritmini ekranda çok minik atışlarla görebildik fakat sesini duyamadım dr. muhtemelen henüz bir gün önce atmaya başlamış olabilir dedi :) o an çok tuaf hissettim bir canlıyı içinde taşımak ne tuaf bir hismiş : )

sevgiler ...

korkulacak bi durum değil farkedilmesi tedavinin yapılması önemli. İlaçları kesinlikle kahvaltıdan 1 saat yada en erken yarım saat önce alın yoksa tesiiri olmuo bitek ona dikkat edin yeter.

merhaba, white_chocolate_mocha

çok teşekkür ederim bu bilgi için.. dr. da aç karnına dedi ama 1 saat veya yarım saat önce içildiğini bilmiyordum.. sağol..

şunu düşünüyorum da eğer mide bulantısı yaşarsam ki asla bunu aklıma getirmemeye çalışıyorum sabah hemen yatakta ağzıma bir iki bişi atsam tabi ilacı da içmem gerekecek acaba bunu nasıl ayarlamalıyım bilemedim.. bu sabah biraz midem bulansam mı bulanmasam mı modundaydı :) eyvah dedim ama ilacı içmek zorunda kaldım su içince daha beter olacak die korktum hayır bulanmayan mideyi bulandırıcaz durduk yere :)
umarım bulantısız bir hamilelik olur.. çalışırken çok zor bu gibi durumları karşılamak

sevgiler..

ben kusamıyorum benim sindirim sistemim kusmaya programlanmamış kusarken ölecek gibi hissediyorum kendimi. neyse inşallah kusmam pozitif düşünüyorum annemde hiç kusmamış bende kusmam diye
Dün biraz fazla dolaştım galiba akşam açık kahve çok az leke geldi. Hemen yattım çok şükür şuan yok. Bulantı baş dönmesi yok şükür. Şuan için iyi gibiyim.
Dikkat et canım. Bu ayları bır atlatalım bol bol gezerız bızde. Ben yatmsktan çok sıkıldım. Hayırlısıyla düşük tehlıkesını bir atlatsam bende.

Bende doktorumu bekliyorum inşallah iyi şeyler söyler
hayırlı haberler alın inşallah
Kizlaar, doktordan yeni haber aldim ve hamileyim!! Hcg 189 cikti ve doktoruma göre yeni hamisler icin deger 100 civarinda oluyormus yani degerlerimde iyimis. Cooook mutluyuuum!!
hadi gözünü aydın çok sevindim
çoook tatlı dilli oluyor bu bücürükler. bizim bebeği ençok isteyen kızımdı. geceleri kalkıp dua ediyordu çocuk.her ezan sesinde dua eder olmuştu. hal böyleyken korunmak insafsızlık diye düşündük.eee en çok isteyen o olunca dayanamayıp hemen söyledik kızımıza. aslında süreç uzun olduğu için pedagojik anlamda geç öğrenmeleri daha iyi. ama ben söylerken yaz gelecek tatile gideceğiz kış gelecek kar yağacak karnımda kardeş büyüp doğacak dedim. o yüzden bugün yarın doğmasını beklemiyor. gelip gidip göbeğimi öpüyor
Kızlarrrrrrr kalp atışlarını duyduk pıt pıt çok şükür herşey yolunda bebiş 5 mm olmuş inşallah hepimiz güzel haberler alırız
bende bugün gitsem mii duyar mıyım acaba yoksa salıyı mi beklesem kafam çok karışık

Bu arada bugün için rapor aldım rapora 6 haftalık gebelik yazmışlar işyerinde öğrenmeyen kalmaz artık

Bence duyarsın ama ben birazda mecburiyetten gittim çünkü karın ağrım vardı bi sıkıntı mı var diye gittim ama alttan baktı doktor

Bence duyarsın ama ben birazda mecburiyetten gittim çünkü karın ağrım vardı bi sıkıntı mı var diye gittim ama alttan baktı doktor
bizimde 10 gün sonra gel usg de kalp atışı olmazsa alttan bakarız dedi. en iyisi salıyı bekleyeyim.alttan bakmak benim için riskli olabilir çünkü kese etrafında kanama vardı zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…