2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
ben yazmıştım grip olduğumu şimdi iyiyim çabuk toparladım meyve ve ıhlamur içtim inşallh sende hemencecik atlatırsın
canım iki gün oldu geçecek gibi değil dün gittim birde çalıştım yarın rapor almayı düşünüyorum miğde bulantılar kusmada çoştu valla halim kalmadı. meyve çay su bolca tüketiyorum sağol tatlım inşallah geçer hemen ateşim yok ona şükrediyorum

Kızlar akıntınız varmı. Kasıklarda sancı gıbı sızılar oluyormu. Ne gıbı şikayetlerınız var

yok aslında başlarda 21 falandı sonra 13 e düştü bugün de ben söyledim de öyle yazdı kanamam da yok her ihtimale karşı işte...

Aramizda iki gun var ama bende ne bulanti ne de bisey var.
daha erken canım benimde 6. haftanın sonlarında başladı valla hiç bulantı kusma geçirmeyen 2 arkadaşım olmuştu onlara çok özenmiştim ama çekmemişim hiç onlara :)

Düşmesi tehlıkelımıymiş peki. Bişey demedımı doktorun.
yok demedi valla herşeyin peşine ben düşüyom...devlet hastanesi işte olmazsa özele gideceğim...bir de çalıştığım hastaneyken böyle normal hasta olsam yüzüme de bakmayacak demekki...:))

Kızlaaar merhaba nasılsınız hayırlı cumalar grib olmuştum hala geçmedi 2 gün oldu ne zormuş hamileyken hem bulantı hem kusma gece de uyutmadı kendinize çok dikkat edin sizde havalara aldanmayın sakın. nerden nasıl kaptım anlamış değilim. yatıyorum bol bol umarım daha uzun sürmez bulantılar yoruyordu şimdi daha fena oldum

Kizlaar cok sacma bir soru soracam. Ben bügün beni biraz sikan bi pantolon giydim. Bu acaba bebege giden kan dolasimini etkilermi? Yada bir düsüge etken olabilirmi?

Bu sabah bir basinc hisediyordum karn bölgemde ve belimde agriyordu. Simdu bu artik yok. Biraz korktum aslinda

Ne zormus bu hamile olayi

daha erken canım benimde 6. haftanın sonlarında başladı valla hiç bulantı kusma geçirmeyen 2 arkadaşım olmuştu onlara çok özenmiştim ama çekmemişim hiç onlara :)
Nedense bulanti ve kusma hamileligin saglikli gittigine isaret eder diye mantiga dayanmayan bir dusunce var bende. Her gebelik farkli tabi. Ben buraz bulansin istiyorum sanki.

Valla benim iki gündür çok kötü kıxlar erken biliyorum ama bulantı çok fazla demek kişiye göre değişiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…