Kizlar doktordan geldim. Cok sukur hersey yolunda. Kese 7.7 milimetre. Icinde de ufacik minnacik kucucuk bebecik de var. Bhcg artisi normal. Haftaya persembe kalp atislarini duyabiliriz insallah dedi. Sat ve kese ayni gibi görünüyor 5+2 'yiz.
Insallah hersey hepimiz icin saglikla yolunda devam eder.
Kizlar doktordan geldim. Cok sukur hersey yolunda. Kese 7.7 milimetre. Icinde de ufacik minnacik kucucuk bebecik de var. Bhcg artisi normal. Haftaya persembe kalp atislarini duyabiliriz insallah dedi. Sat ve kese ayni gibi görünüyor 5+2 'yiz.
Can'ım çok sevindim inşallah sağlıkla alırsın kucağına. O sağlık ocağında yaptırdığın değer yanlışmıymış. Benimde değerlerim yavaş artıyo da merak ettim
çok teşekkür ederim bu bilgi için.. dr. da aç karnına dedi ama 1 saat veya yarım saat önce içildiğini bilmiyordum.. sağol..
şunu düşünüyorum da eğer mide bulantısı yaşarsam ki asla bunu aklıma getirmemeye çalışıyorum sabah hemen yatakta ağzıma bir iki bişi atsam tabi ilacı da içmem gerekecek acaba bunu nasıl ayarlamalıyım bilemedim.. bu sabah biraz midem bulansam mı bulanmasam mı modundaydı :) eyvah dedim ama ilacı içmek zorunda kaldım su içince daha beter olacak die korktum hayır bulanmayan mideyi bulandırıcaz durduk yere :)
umarım bulantısız bir hamilelik olur.. çalışırken çok zor bu gibi durumları karşılamak
canım benim bulantılar çok oluodu bi kaç gün yarım saat beklemeden yedim ama sanırım okdardan bişey olmaz. AMa yinede dikkat etmeli. Bulantı bebeğin saglıklı büyüdüğüne işaretmiş iyi bişey yani :) Ben kendimi öyle telkin ediorum . zaten 3 ayın sonunda inşallah bişiycik kalmıcak
Can'ım çok sevindim inşallah sağlıkla alırsın kucağına. O sağlık ocağında yaptırdığın değer yanlışmıymış. Benimde değerlerim yavaş artıyo da merak ettim
Sali saglik ocağında yapilan testi gorunce cok uzulmustum. Hep ayni yerde yapmak onemliymis. Bhcg testinin kalibrasyonu cok hassas oluyormuş o yuzden. Bugun de kan verdim ogleden sonra cikacak.
Doktor artis cok iyi. Dis gebelik yok. Bis gebelik olma riski de cok dusuk. Insallah bu sefer saglikli bir gebelik geciriyorsun dedi.
Sali saglik ocağında yapilan testi gorunce cok uzulmustum. Hep ayni yerde yapmak onemliymis. Bhcg testinin kalibrasyonu cok hassas oluyormuş o yuzden. Bugun de kan verdim ogleden sonra cikacak.
Doktor artis cok iyi. Dis gebelik yok. Bis gebelik olma riski de cok dusuk. Insallah bu sefer saglikli bir gebelik geciriyorsun dedi.
Arkadaslar sayfalar cok hizli ilerliyor takip edemiyorum hepsini.
Dun bir Arkadas ultrasonda keseyi goremediklerini soylemisti, kan testini bekliyoruz demişti .
İsmini hatirlayamadim, yazdi mi tekrar?
Sağol canım. Bu ikinci, bir de 3 yaşında kızım var :))
Hastaneden randevu alayım dedim 20 hazirana verdi, bir diğeri de haftaya verdi.
Haftaya gitsem geç kalınmış olur mu ki, daha hiç gitmedim
Sağol canım. Bu ikinci, bir de 3 yaşında kızım var :))
Hastaneden randevu alayım dedim 20 hazirana verdi, bir diğeri de haftaya verdi.
Haftaya gitsem geç kalınmış olur mu ki, daha hiç gitmedim