2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Kizlar doktordan geldim. Cok sukur hersey yolunda. Kese 7.7 milimetre. Icinde de ufacik minnacik kucucuk bebecik de var. Bhcg artisi normal. Haftaya persembe kalp atislarini duyabiliriz insallah dedi. Sat ve kese ayni gibi görünüyor 5+2 'yiz.
Insallah hersey hepimiz icin saglikla yolunda devam eder.

Can'ım çok sevindim inşallah sağlıkla alırsın kucağına. O sağlık ocağında yaptırdığın değer yanlışmıymış. Benimde değerlerim yavaş artıyo da merak ettim

canım benim bulantılar çok oluodu bi kaç gün yarım saat beklemeden yedim ama sanırım okdardan bişey olmaz. AMa yinede dikkat etmeli. Bulantı bebeğin saglıklı büyüdüğüne işaretmiş iyi bişey yani :) Ben kendimi öyle telkin ediorum . zaten 3 ayın sonunda inşallah bişiycik kalmıcak

Can'ım çok sevindim inşallah sağlıkla alırsın kucağına. O sağlık ocağında yaptırdığın değer yanlışmıymış. Benimde değerlerim yavaş artıyo da merak ettim
Pazartesi 3646
Sali (saglik ocagi) 3714
Çarşamba 9900

Sali saglik ocağında yapilan testi gorunce cok uzulmustum. Hep ayni yerde yapmak onemliymis. Bhcg testinin kalibrasyonu cok hassas oluyormuş o yuzden. Bugun de kan verdim ogleden sonra cikacak.
Doktor artis cok iyi. Dis gebelik yok. Bis gebelik olma riski de cok dusuk. Insallah bu sefer saglikli bir gebelik geciriyorsun dedi.

ÇOK güzel maaşallah böyle güzel haberler banada moral veriyor

zatn değerler 2 günde bir tekrarlanmalı siz neden salı günüde yaptırdınız ki. Gayet güzel değer bencede içiniz rahat olsunn ...

Çok sevindim Can'ım inşallah hep böyle devam eder

Çok sevindim. Ne güzel. Darısı bizlere inşallah

Arkadaslar sayfalar cok hizli ilerliyor takip edemiyorum hepsini.
Dun bir Arkadas ultrasonda keseyi goremediklerini soylemisti, kan testini bekliyoruz demişti .
İsmini hatirlayamadim, yazdi mi tekrar?

Hayırlı olsun
Ilk bebekmi
Sağol canım. Bu ikinci, bir de 3 yaşında kızım var :))
Hastaneden randevu alayım dedim 20 hazirana verdi, bir diğeri de haftaya verdi.
Haftaya gitsem geç kalınmış olur mu ki, daha hiç gitmedim

Sevindim canım. Ben Daha gitmedim sabretmeye çalışıyorum.

Sağol canım. Bu ikinci, bir de 3 yaşında kızım var :))
Hastaneden randevu alayım dedim 20 hazirana verdi, bir diğeri de haftaya verdi.
Haftaya gitsem geç kalınmış olur mu ki, daha hiç gitmedim

Benimde ikinci, 2 yaşında bir oğlum var

Ben gitmedim daha doktora. 6. Haftadayim. Bir hafta sonra gidip kalp atışlarını da duymak istiyorum.

Bence senin icinde haftaya geç olmaz. Ilk gebeliğin sorunlu geçmediyse tabi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…