- 12 Kasım 2013
- 1.191
- 1.039
- 133
Nedense bulanti ve kusma hamileligin saglikli gittigine isaret eder diye mantiga dayanmayan bir dusunce var bende. Her gebelik farkli tabi. Ben buraz bulansin istiyorum sanki.
Canım çok ayrıntılı yazmışsın çok teşekkür ederim eksik olma. Bu kadar önemli ise benim doktorum Nasıl göz ardı etti hayret ediyorum çok güvenirim kendisine aslınfa kafam karıştı şuan ben en iyisi nir endokrinolojiye gideyim pazartesi tekrar ölçtürüp ilaç kullanayım gebeliğe zarar vermeyen ilaçlarsa zaten içmemek saçma tekrar çok sağol beni aydınlattığın için inş nefes darlığında şifa bulur rahat bir hamilelik geçirirsin bizde kalp atışını gördük 5+5 te kısmetse haftaya da dinleyeceğiz hepimize sağlıklı hamilelikler
Canım progeston ne için? Ben bir kaç aydır folik asit kullanıyordum günde 1 tane. Hamileliği bugün öğrendiğim için henüz doktora gitmedimprogestan 100 mg yazıyor reçetede canım iş çıkışı alıcam eczaneden...inşallah güzel haberlerini bekliyorum senin de...
Oh oh ne güzel. Aslında bulantıların çok olacağını beklemiyorum. Annem ve kızkardeşim çok yaşamamışlar. Genetik olarak ihtimal düşüyor. Belli de olmaz.canım uzaktan takipteyim :) gözün aydın. bu mesajını okuyunca yazmadan edemedim. ben de aynen senin gibi düşünüyordum ama ben 7 aydır hiç kusmadım. sabah bulantısı hiç olmadı. sadece acıktığımda ya da tatlı bişey yediğimde bulantım oluyordu, o da zaten 12. haftada tamamen geçti. yani bulantı olmaması her zaman kötü bir şey değil :) sende olacaksa da erken zaten. evham yapma diyemem, o hiç bitmiyor ve bitmeyecek biliyorum ama güzel düşünmeye çalış, strese girme, bol bol dua et :)
Progesteron değeri düşük olunca, düşük tehlikesi gibi durumlarda kullanılırCanım progeston ne için? Ben bir kaç aydır folik asit kullanıyordum günde 1 tane. Hamileliği bugün öğrendiğim için henüz doktora gitmedim
çok olmamakla birlikte arada giriyor bazen de adet ağrısı gibi oluyor canımKasık agrınmı var
Oh oh ne güzel. Aslında bulantıların çok olacağını beklemiyorum. Annem ve kızkardeşim çok yaşamamışlar. Genetik olarak ihtimal düşüyor. Belli de olmaz.
Şu an herşey yolunda. Bugün keseyi ve içinde minnacık Deniz'i gördük. Haftaya kalp atışını duyarız gel dedi doktor. 6+1 olacak. İnşallah duyarız.
Son 8 hafta senin de nasıl gidiyor?
İnşallah sağlıklı geliştiğini bileyim de o bana yeter.kendimi çok yormadığım sürece bir sıkıntım yok çok şükür canım. benim annem ve ablamın da çok bulantısı olmamış, dediğin gibi genetik faktör önemli.
bu arada 6+1de kalp atışını duyamayabilirsin sakın telaşlanma. 6+2de doktor kalp atışı için çağırmıştı ama o gidişimizde sadece gösterdi kalp atışını, 10 gün sonra da sesini dinletmişti. inşallah sağlıkla sıhhatle bebeğini kucağına alırsın :)
cnm ilk hafta olsada karnun alt tarafinda sislik oluyor baski yapiyor dar giyince daha cok baski olusuyor en rahat kiyafetlerinden giy benceTesekkür ederim canim. Sabah rasgele bir pantalon giymistim iste. Cok korkuyorum birsey olacak diye
Canim bende bugun gittim kese icin 5+2 olmam lazimdi ama kese 4+3 cikti cok endiselendim senin bebis kac haftalik ve kese kac mm
Benimde 6+5 de gördük inş görürsünüz canimGünaydın kızlar.
Doktor 7+0da çağırmıştı ama 6+4te yani bugün gidiyorum. Kalp atışını duyarız umarım.
Çok heyecanlıyım
Yaş kaç canımEvet büyüklerdeniz. Üstten ikinciyim galiba ben.
5+2'de 7.7 mm kese. Bugun bakıldı.Canim bende bugun gittim kese icin 5+2 olmam lazimdi ama kese 4+3 cikti cok endiselendim senin bebis kac haftalik ve kese kac mm
Kizlar 5+2 olmam lazimdi bugun kese icin gittik ama bebegim 4+3 cikti doktor cok kucuk henuz haftaya bida bakalim dedi basina bole bise gelen warmi ne olur cewaplayin cok korkuyrm aralik ayindada bebegimi kaybettim kalbi durmustu
Benimde 5+2 olmam lazimdi ama malesef 4+3 cikti kese cok duzgun dedi doktorum ama ben cok korkuyorum5+2'de 7.7 mm kese. Bugun bakıldı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?