2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Bende solagım :))
Trabzanı bırak ilmek mi zıncır mı neyse onlar nasıl oluyo onu ogrenmem Lazım başta

Kızlar merhaba sol kasımda cok fena agrılar kasılmalar pluyor dogrulamıyorım resmen yuruyemıyorm varmı benm gbı olan
Benım kasıklarımda ama nerdeyse bacak başlangıç yerımde dun de yazmıştım
Ozellıkle ıdrar Sırasında kaslar kasılıyo ya kalkarken artıyo

Kızlar merhaba sol kasımda cok fena agrılar kasılmalar pluyor dogrulamıyorım resmen yuruyemıyorm varmı benm gbı olan
Dün sabah Kasık ve çatı ağrısından acillik oldum dünden beri yatıyorum yrnda girmicem işe usg de baktılar bi sorun yok sonra toko diye bi cihaza soktular bebekteki kasılmalara baktılar sorun yoktu geçmiş olsun ben bacaklarımı kaldıramıyorum merdıven çıkmak işkence seninde öyle mi

Kızlar nasılsınız :)

Bir şey sormak istiyorum 6.ayımız 22.haftadan itibaren mi başlıyor.

Bir çok yerde farklı yazıyor,bazı kitaplarda 23.haftadan itibaren bazıları 21-22 den diyor.

29 unda randevumuz var gideceğiz,o zaman doktora da soracağım ama merak ettim

Bacaklarımı kaldırmayı gec kendımı kaldıramıyorum eşim yurutuyor tuvalete göturuyor cok agır agrısı uuyuyamıyorum oglumda saolsnn sureklı orayı tekmelıyor

Ben bir haftadır soranlara 6 aylık diyorum kısa yoldan :) ama bunu ben de merak ediyorum çünkü 1 ay 30-31 gün diye hesaplarsak daha var 6.aya

Bacaklarımı kaldırmayı gec kendımı kaldıramıyorum eşim yurutuyor tuvalete göturuyor cok agır agrısı uuyuyamıyorum oglumda saolsnn sureklı orayı tekmelıyor
Bi yerde okumuştum vücut kendini normal doğuma haxırlıyor diye ben bide çalışıyorum gercekten zor Allah yardımcımız olsun

Ben bir haftadır soranlara 6 aylık diyorum kısa yoldan :) ama bunu ben de merak ediyorum çünkü 1 ay 30-31 gün diye hesaplarsak daha var 6.aya

Ben 30 günden hesaplayıp diyorum ama kitaplarda falan şu aydan itibaren 5.ay 6.ay deyince kafam karışıyor

Merhaba arkadaşlar ben burayı çok geç fark ettim. Epey aktif bi grup olmasına çok sevindim. Karnımı görenlerin erkek ama doktorların dediğine göre bir kız da benden geliyor İnşaallah. Yarın iş başlıyor benim de en büyk sıkıntım... Kıyafet işi çok sıkıntılı kızlar neler aldınız.

Iyi akşamlar güzel anneler bütün öğretmen arkadaşlarıma iyi bir dönem diliyorum umarım çok yorulmadan atlatıp sonunda bebeklerimize sağlıkla kavuşuruz
Iyi temennilerin için çok teşk canım. Umarım herşey dediğin gibi olur. Bir an önce Kasım ayı gelsin diye dua ediyorum. Hamile hamile çalışmak gerçekten çok zor.

Iyi geceler arkadaşlar bacaklarınızda ooluşan sıkıntılar magnezyum eksikliğide olabilir bana drm öyle demişti.
Benimde akıntı problemim var baya oluyor sizlerde de böyle durumlar yaşayan var mı ne kadarı normal bilen yardımcı olabilir mi

Merhaba canım.
Kıyafet hamile kıyafeti mi,bebek için mi?

Akıntı benim çok ciddi bi sıkıntım ya. İlk hamilelik de de böyleydi. Her tuvalete gittiğimde günlük ped değiştiriyorum yine de bana mısın demiyor. Bir sürü tahlil de verdim sorun yok ama hamilelikte en sevmediğim sey bu akıntılar

Ben 30 günden hesaplayıp diyorum ama kitaplarda falan şu aydan itibaren 5.ay 6.ay deyince kafam karışıyor
Canım hamilelikte 4 hafta bir ay diyor internet siteleri hep ama doktorlar pek ay hesabı yapmıyor sorunca da hafta hesabı daha önemli diyorlar. Ama insan da 6 aylık hamileyim deyince bi farklı oluyor 24 haftalık hamileyim demekten :)

Merhaba herkese günaydın bayramdı tatildi derken oh rahatladım koca işe oğlan okula :) cumartesi şeker yüklemesi yapıldı sınır 140 iken benim 150 cıkmış cuma tekrarlanıcak test yürüyüş 40 dk şekerli meyveler hamur işi yasak umarım düşer bayramda tatlı et pilav sanırım etkisi oldu yükselmesinde. Ayrıca idrarda da bi kaybolan bi var olan iltihap tekrar cıktı onada bol su ve ilaç yazdı. Bebişimde maşallah baya hareketli iyiydi bende durumlar böyle sizler nasılsınız ? Birde alışverişe hala başlamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…