Geçmiş olsun inş daha iyi çıkar . Ben de yaptıracağım şeker yüklemesi sanırım doktorumla konuşmadım ama ben istiyorum çünkü polikistik overim vardı hamile kaldım çok şükür ama insülin direncini etkiliyor bu kistler yani belki şeker olabilir diye düşünüyorum. Çok uzun sürüyor mu acaba doktora 9buçukta gitsem tekrar okula geçeceğim ordan 11de yetişir miyim kiMerhaba herkese günaydın bayramdı tatildi derken oh rahatladım koca işe oğlan okula :) cumartesi şeker yüklemesi yapıldı sınır 140 iken benim 150 cıkmış cuma tekrarlanıcak test yürüyüş 40 dk şekerli meyveler hamur işi yasak umarım düşer bayramda tatlı et pilav sanırım etkisi oldu yükselmesinde. Ayrıca idrarda da bi kaybolan bi var olan iltihap tekrar cıktı onada bol su ve ilaç yazdı. Bebişimde maşallah baya hareketli iyiydi bende durumlar böyle sizler nasılsınız ? Birde alışverişe hala başlamadım
Bişey olmamıştır. Karnına megafon dayayanlar varmış, duysun bizi diye : ) ruh hastası çok. Sitede diodu ki, faydası da zararı da yok, boşuna yapmayın diyodu. Onçin sinemadan bişe olmaz. Ama gitmemekte yarar var bence. Boşuna kasılmayalım ani..Günaydın hepinize :)
Dün eşimle uzun aradan sonra sinemaya gidelim dedik ama aksiyon filmydi sürekli silah sesleri fln benim bebiş içerde korkmuş mudur acaba ya sürekli oynadı durdu film boyunca ben de korktum yüksek ses sonuçta zarar vermiş midir ki :/
Megafon da iyiymiş seslenince duyuyorlar zaten bizi :))) iyi bari içim rahat edebilir artık :) Bebek'ten çok ben korktum belki deBişey olmamıştır. Karnına megafon dayayanlar varmış, duysun bizi diye : ) ruh hastası çok. Sitede diodu ki, faydası da zararı da yok, boşuna yapmayın diyodu. Onçin sinemadan bişe olmaz. Ama gitmemekte yarar var bence. Boşuna kasılmayalım ani..mrs_aysel
Benimle aynı problemi yasayan biri olması içimi rahatlattı bi nebze bende aynı tuvalete gittikçe kağıt havlu peçete değiştirip duruyorum diğer türlü islaklik rahatsız ediyor iyice hele ayakta çok kalınca daha fazla oluyor gibiAnneoldumben .!.:Akıntı benim çok ciddi bi sıkıntım ya. İlk hamilelik de de böyleydi. Her tuvalete gittiğimde günlük ped değiştiriyorum yine de bana mısın demiyor. Bir sürü tahlil de verdim sorun yok ama hamilelikte en sevmediğim sey bu akıntılar
Çok geçmiş olsun canım çabuk geçer İnşallahKızlar merhabalar nasılsınız bakalım... Bizim bugün ayrıntılımız var inş. sıkıntısız geçiririz.
Cumartesi akşam sancıdan acillik oldum yüksek derecede enfeksiyon çıktı. Antibiyotik tedavisine başladık 2 gündür biraz daha rahatım.
Bacak ağrılarına gelince bende de son sürat hele sabah yataktan kalkarken ağlıyorum...
cordeliac bence başarırsın örgüyü ben çok severim kızıma yatak örtüsü örüyorum.
Benim de öyle sayılır zaten normalde de akıntısı olan biriydim ama hamilelikte arttı doktorlar da islak tutmayın diyor zaten ya peçete yada günlük ped mutlaka kullanmak lazım benim de tuvaletten çıkınca oluyor genelde bi de bi şey taşıyınca oluyor sankiBenimle aynı problemi yasayan biri olması içimi rahatlattı bi nebze bende aynı tuvalete gittikçe kağıt havlu peçete değiştirip duruyorum diğer türlü islaklik rahatsız ediyor iyice hele ayakta çok kalınca daha fazla oluyor gibi
Sıcak havalarda etkiler demişti bana ebe ama aklım karışıyor bazen bir sorun mu var acaba diye ağır geliyor olabilir taşıdıkların belki canim benim daha önce bu kadar olmuyordu artan hormonların etkisi sanirim sağlıklı olsunlarda idare ederiz bizBenim de öyle sayılır zaten normalde de akıntısı olan biriydim ama hamilelikte arttı doktorlar da islak tutmayın diyor zaten ya peçete yada günlük ped mutlaka kullanmak lazım benim de tuvaletten çıkınca oluyor genelde bi de bi şey taşıyınca oluyor sanki
Canım eline sağlık gayet güzel ben bir ara böyle motiften bir örtü yapayım demiştim çok sıkı yapmışım büzüşüp kalmıştıDun su patigi tam cikarttim. Bugun de bu motifleri. Daha ilk kez elime dun ciddi ciddi tig aldim hayatimda resmen. Deneyip deneyip bozuyorum simdi elim alissin diye. Bi de yuncunun magduru oldum. Koton ip alacaktim. Akrilik ip verdi amator baslayacagim diye. Haliyle model guzel gostermiyor. :/ Su motifli olanlari bitirip kirlent falan yaparim bu iple.
Sizi tebrik ediyorum nasıl dayanıyorsunuz birşey almadan. Bizim ilk diye mi böyleyiz acaba. Dün yine gezmeye diye çıktık bir şeyler alıp döndük. Bu gidişle bizim çocuğa 1 yaşa kadar hiçbir şey almasakta olacak ama tabi ben duramam mümkün değilMerhaba herkese günaydın bayramdı tatildi derken oh rahatladım koca işe oğlan okula :) cumartesi şeker yüklemesi yapıldı sınır 140 iken benim 150 cıkmış cuma tekrarlanıcak test yürüyüş 40 dk şekerli meyveler hamur işi yasak umarım düşer bayramda tatlı et pilav sanırım etkisi oldu yükselmesinde. Ayrıca idrarda da bi kaybolan bi var olan iltihap tekrar cıktı onada bol su ve ilaç yazdı. Bebişimde maşallah baya hareketli iyiydi bende durumlar böyle sizler nasılsınız ? Birde alışverişe hala başlamadım
Güle güle kullanın baktım şimdi netten güzel görünüyor bizde arabalara baktık biraz ama henüz karar veremedik çok ağırlar ya gerçekten yalnızken nasıl taşınır bilemedim.Günaydın. Bayram dolayısıyla giremedim uzun zamandır. Ama okumadığım tüm sayfaları üşenmedim okudum tek tek. ÖncelikleDennismasal ve I ikizcan2016 çok geçmiş olsun. Umarım her şey yolundadır. İyi haberleriniz bizi mutlu edecektir.
Ben bebişi hissetmiyorum diye üzülürken şimdi sürekli oynuyor :) Daha çok kasığımın az üstünde göbek deliğimin aşağısında. Sağ ya da sol her iki tarafta da hissediyorum. Hissetmezken neden hissetmiyorum diye üzülüyordum. Şimdi de sürekli hissediyorum, rahatsız mı diye panikliyorum :)
Biz de bayramda bebek arabası işini hallettik. Fiyat performans konusunda en iyi verimi vereceğini düşündüğüm Kraft cruz modelinin sarısını aldık. İnternetten aldım ama ben ama almadan gittim gördüm. Casual cadillac ile arasında kalmıştım ama bana cadillac inanılmaz ağır geldi. Her şeyi söküldüğünde bile çok ağırdı. Kraft Cruz ise pratikti oldukça.
Canım eline sağlık gayet güzel ben bir ara böyle motiften bir örtü yapayım demiştim çok sıkı yapmışım büzüşüp kalmıştı
Ben temizliktir bayramdı ev dağılmasın diye toplamıştım el işlerimi bugün geri dökecek gibiyim. Kendime lif örmeye çalışıyorum bu ara. Bendeki sıkıntı hevesle başlayıp hemen sıkılmam bitmesi uzun sürüyorben yarım işlerimi yapsam bi dünya şey olacak zaten. Özellikle geçen sene başladığım battaniyeyi yapmam lazım.
cordeliac şu senin bahsettiğin yoomi biberon varya onun ısıtıcısı ayrı biberonu ayrı mı satılıyor sen almıştın bilirsin sorayım dedim.
Canım reklam mı olur bilmiyorum ama seti nereden aldın acep?Birlikte de satılıyor. Ayri da satılıyor sonradan parça parça almak için. Hepsiburada'dan falan sakın alma. Ben isiticili biberon seti yazıyor diye sipariş ettim set fiyatına tek biberon geldi. Geri iade ettim. Seti bekliyorum.
He okey sağol bu mesajı sonradan gördüm.masmaviyim bak kuzum buradaki ürün şarj cihazı olan. Bu görseli gördüğünü al.
http://www.bebekhouse.com/pinfo.asp?pid=15467&gclid=CJSoqomjm88CFY8W0wodBxkPEw
Isiticili biberon seti diye geçenler biberon ve biberon emziğini kastediyor set diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?