2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Geçmiş olsun inş daha iyi çıkar . Ben de yaptıracağım şeker yüklemesi sanırım doktorumla konuşmadım ama ben istiyorum çünkü polikistik overim vardı hamile kaldım çok şükür ama insülin direncini etkiliyor bu kistler yani belki şeker olabilir diye düşünüyorum. Çok uzun sürüyor mu acaba doktora 9buçukta gitsem tekrar okula geçeceğim ordan 11de yetişir miyim ki

Günaydın hepinize :)
Dün eşimle uzun aradan sonra sinemaya gidelim dedik ama aksiyon filmydi sürekli silah sesleri fln benim bebiş içerde korkmuş mudur acaba ya sürekli oynadı durdu film boyunca ben de korktum yüksek ses sonuçta zarar vermiş midir ki :/

Bişey olmamıştır. Karnına megafon dayayanlar varmış, duysun bizi diye : ) ruh hastası çok. Sitede diodu ki, faydası da zararı da yok, boşuna yapmayın diyodu. Onçin sinemadan bişe olmaz. Ama gitmemekte yarar var bence. Boşuna kasılmayalım ani.. mrs_aysel

Kızlar merhabalar nasılsınız bakalım... Bizim bugün ayrıntılımız var inş. sıkıntısız geçiririz.
Cumartesi akşam sancıdan acillik oldum yüksek derecede enfeksiyon çıktı. Antibiyotik tedavisine başladık 2 gündür biraz daha rahatım.
Bacak ağrılarına gelince bende de son sürat hele sabah yataktan kalkarken ağlıyorum...
cordeliac bence başarırsın örgüyü ben çok severim kızıma yatak örtüsü örüyorum.

Eklentiler

• image.webp
    67,5 KB · Görüntüleme: 61
Megafon da iyiymiş seslenince duyuyorlar zaten bizi :))) iyi bari içim rahat edebilir artık :) Bebek'ten çok ben korktum belki de

Benimle aynı problemi yasayan biri olması içimi rahatlattı bi nebze bende aynı tuvalete gittikçe kağıt havlu peçete değiştirip duruyorum diğer türlü islaklik rahatsız ediyor iyice hele ayakta çok kalınca daha fazla oluyor gibi

Çok geçmiş olsun canım çabuk geçer İnşallah
El emeği göz nuru valla ne güzel olmuş :)

Benim de öyle sayılır zaten normalde de akıntısı olan biriydim ama hamilelikte arttı doktorlar da islak tutmayın diyor zaten ya peçete yada günlük ped mutlaka kullanmak lazım benim de tuvaletten çıkınca oluyor genelde bi de bi şey taşıyınca oluyor sanki

Sıcak havalarda etkiler demişti bana ebe ama aklım karışıyor bazen bir sorun mu var acaba diye ağır geliyor olabilir taşıdıkların belki canim benim daha önce bu kadar olmuyordu artan hormonların etkisi sanirim sağlıklı olsunlarda idare ederiz biz

Günaydın. Bayram dolayısıyla giremedim uzun zamandır. Ama okumadığım tüm sayfaları üşenmedim okudum tek tek. Öncelikle Dennismasal ve I ikizcan2016 çok geçmiş olsun. Umarım her şey yolundadır. İyi haberleriniz bizi mutlu edecektir.
Ben bebişi hissetmiyorum diye üzülürken şimdi sürekli oynuyor :) Daha çok kasığımın az üstünde göbek deliğimin aşağısında. Sağ ya da sol her iki tarafta da hissediyorum. Hissetmezken neden hissetmiyorum diye üzülüyordum. Şimdi de sürekli hissediyorum, rahatsız mı diye panikliyorum :)
Biz de bayramda bebek arabası işini hallettik. Fiyat performans konusunda en iyi verimi vereceğini düşündüğüm Kraft cruz modelinin sarısını aldık. İnternetten aldım ama ben ama almadan gittim gördüm. Casual cadillac ile arasında kalmıştım ama bana cadillac inanılmaz ağır geldi. Her şeyi söküldüğünde bile çok ağırdı. Kraft Cruz ise pratikti oldukça.

Canım eline sağlık gayet güzel ben bir ara böyle motiften bir örtü yapayım demiştim çok sıkı yapmışım büzüşüp kalmıştı
Ben temizliktir bayramdı ev dağılmasın diye toplamıştım el işlerimi bugün geri dökecek gibiyim. Kendime lif örmeye çalışıyorum bu ara. Bendeki sıkıntı hevesle başlayıp hemen sıkılmam bitmesi uzun sürüyor ben yarım işlerimi yapsam bi dünya şey olacak zaten. Özellikle geçen sene başladığım battaniyeyi yapmam lazım.

Sizi tebrik ediyorum nasıl dayanıyorsunuz birşey almadan. Bizim ilk diye mi böyleyiz acaba. Dün yine gezmeye diye çıktık bir şeyler alıp döndük. Bu gidişle bizim çocuğa 1 yaşa kadar hiçbir şey almasakta olacak ama tabi ben duramam mümkün değil

Güle güle kullanın baktım şimdi netten güzel görünüyor bizde arabalara baktık biraz ama henüz karar veremedik çok ağırlar ya gerçekten yalnızken nasıl taşınır bilemedim.

aynı ben, ayran gönüllüyüm maalesef, başlar başlar yarım bırakırım

cordeliac şu senin bahsettiğin yoomi biberon varya onun ısıtıcısı ayrı biberonu ayrı mı satılıyor sen almıştın bilirsin sorayım dedim.

cordeliac şu senin bahsettiğin yoomi biberon varya onun ısıtıcısı ayrı biberonu ayrı mı satılıyor sen almıştın bilirsin sorayım dedim.

Birlikte de satılıyor. Ayri da satılıyor sonradan parça parça almak için. Hepsiburada'dan falan sakın alma. Ben isiticili biberon seti yazıyor diye sipariş ettim set fiyatına tek biberon geldi. Geri iade ettim. Seti bekliyorum.

Canım reklam mı olur bilmiyorum ama seti nereden aldın acep?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…